|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
22.3.2011 17:51:29   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Katjusa tebi sem se odgovor dolzna...ja mihailo tudi hodi ce grem sama z njim in ga za rokoico drzim ,vcasih pojamra da ne more vec ampak dosti prehodi...je pa zelo zivahen in ne upam reskirat da grem na sprehod pa da mam se vozicek zraven...kjer se mi bo zdelo varno ga bom tudi kaj ven dala in bova hodila ,samo njega je res treba trdno za rokico drzat ,ce ne uide,tece itd...

mihailo...tale tvoj prinček je pa kopija našega Maja...k je kot živo srebro...na sprehodu se skoz puli d bi ga za rokco držala, če ga sam za sekundo spustim..že teče v svojo smer k burja...za njega je sam vožike in ograjeno igrišče, na sprehodu pa morm bit zelo pozorna sam na njega...to je prvi od mojim mulčkov d ima take izpade...je rekla moja mami v šali...zdej boš pa probala kak mulček si blauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
22.3.2011 17:52:32   
Katjusa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image test sem delalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
22.3.2011 17:54:53   
sjmm
mi čakamo mojga bratca..upam, d me bo mau zmasirau k se je tok pohvalil kok masira odkar ima narejen tečaj...bo moj vrat mau bol fleksibilen

drgač pa počasi vsi kapljajo domov, eni iz šole, z dela, z igrišča.....tak d bojo zdej še ostanke kosila pohrustal...itak...smo dons imeli juhco..korenček por, ribana kaša, pa metuljčke v solati s sirčkom in olivami, pa polpetke iz sojinih kosmičev in zelenjavce

zdej si bomo pa en kofetek prvošliuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
22.3.2011 18:02:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image test sem delalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj je pokazal?si user posted image ?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
22.3.2011 18:06:35   
Čebel@
user posted image  me boli...strgala ga je na milijon koščkovuser posted image user posted image user posted image ...ne morem verjeti,kako se je spremenila do mene...zaprla sem se v sobo in samo jokamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
22.3.2011 19:34:00   
rebeka84
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

oj! vsak dan se spravim kaj napisat, pa me vedno preženejo...

user posted image Marin vse najboljše za rojstni dan! user posted image

Čebela a imaš dovolj mleka? sem brala da si imela Gala veliko na prsih. Tudi pri meni je bilo na začetku tako. Komaj čakam slikice!

Kolumbo šele zdaj ti odgovorim na vprašanje kako user posted image ... Krčki izginjajo, zato tudi več spi, čeprav mu posteljica še vedno ni ljuba. Velik je, vsaj meni se zdi. Zelooo rad se smeji, Uroš se pol toliko ni smejal ko je bil user posted image . Evo že joka, lakota...
Bom juti kakšno novo slikico gor dala.

Danes smo bili na kar dolgem sprehodu, Matej full uživa v vozičku, Uroš pa seveda na kolesu, brez njega nikamor več ne gremo.
Hvala Bogu za lepo vreme, pa smo ga le dočakali.

Uroš se mi je obesil na hrbet, mi ne pusti več pisat. Lepo se imejte!!!

Rebeka super da krcki izginjajo,upam,da cist minejo...fajn da ste bili na sprehodu ,mi bomo danes sli pogledat en vozicek da bom lahko oba peljala,kker jaz drugace ne morem it na sprehod z obema...kako gres pa ti???uros se pelje na kolesu?kaksnem pa?moj mihailo je tako zivahen bog ne daj da bi ga se na kolo dala in zraven sonjo mela v vozicku...user posted image user posted image tak da bomo vedno sli z vozickom na dolgi sprehod do igrisca (travnatega in zagrajenega-kar je zelo pomembno za mihailauser posted image )in se bo tam zdivjal ,potem pa nazaj varno v vozicku...

Mihailo jaz ne hodim sama z obema na sprehod. Ali grem z možem ali pa z mamo. Uroš ima kolo poganjalca, brez pedal. Po navadi more nekdo ob njem tekat, nekdo pa z vozičkom odzadaj hodi...:) dokler ne pridemo do parka in igrišča. user posted image Kako je Sonja? A ona ni imela nič krčev? Mateja so krči ponoči prebujali in pol sem mu morala pleničko odpret in ga razkomotit, pomasirat po trebuščku, da je lahko kakal.

Čebela  super za mlekec!  Kaj je narobe? Zakaj si žalostna?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
22.3.2011 19:38:04   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image  me boli...strgala ga je na milijon koščkovuser posted image user posted image user posted image ...ne morem verjeti,kako se je spremenila do mene...zaprla sem se v sobo in samo jokamuser posted image user posted image user posted image

Čebela Hana ima krizico kar je čisto normalno in pričakovano. Ne jemlji si tega k srcu, boš videla čez dva, tri tedne bo spet vse tako kot je treba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čebela govorim iz lastnih izkušenj, vem pa da boli ampak verjemi da bo kmalu Hana spet tista ki jo poznaš.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
22.3.2011 19:39:49   
Urša08
čebela tole s Hano je normalna reakcija in verjemi da je boljše da pokaže kot če bi to imela v sebi. Verjamem pa da je tebi zelo hudo ampak bo čez kake dva tedna boljše, bo spet tvoja Hana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti nam kar zaupaj svoje občutke zato smo tukaj

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
22.3.2011 19:41:28   
Urša08
no eto sedaj je pa dvakrat objavilouser posted image

Katjuša a si user posted image ? Jaz verjamem da vama je tale otroček namenjen in če sta si prej želela otročka ne vidim razlogov zakaj ga sedaj ne ko imaš še ti službico. Tale otroček vaju je očitno izbral user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Katjuša a si ne želiš otročka?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
22.3.2011 19:48:17   
Čebel@
res me je prizadelo...tako hladna je do meneuser posted image ....sploh me ne upošteva....take sploh ne poznamuser posted image ...sej pol jo je mož poslal da se mi opraviči,pa sem še bolj jokalauser posted image user posted image ....ma sej bo boljše-upamuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
22.3.2011 19:58:14   
sjmm
katjuša...zakaj user posted image user posted image user posted image ..a si žalostna k je al k ni...ker v noben primeru ni potrebno...če je + si si nedolgo nazaj ful tega želela in zdej ne smeš obupat, če pa ni, pa verjamem d si mau žalostna, če si potiho mislila da bo...sam potem že ni pravi čas...sej bo, bejba...ne nam zdej obupatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelc@...ma kva pa je blo??? ne no, zdej ne smeš jokat, bo Galči vse čutil, pa še na mlekcu se bo poznalo, ne smeš bit žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hanči je to velik dogodek, po moje sploh ne razumemo kaj si mislijo tile naši malčki ob takih spremembah, moja Saška je tud imela take izpade d je blo joj, sam so lepo minili, pa jz sm postajala iz dneva v dan manj občutljiva k so se hormončki ohladili....ti jo sam stisni in najdi mau časa d boste sami se kej pomenili, pa bo, sej ve, da jo imaš neizmerno rada, sam Galči je pač zdele mau vsiljivec v njenih očeh, ti si pa ga domov prinesla....ne skrbi...še malo pa se bo vse uredilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
22.3.2011 19:59:53   
sjmm

res me je prizadelo...tako hladna je do meneuser posted image ....sploh me ne upošteva....take sploh ne poznamuser posted image ...sej pol jo je mož poslal da se mi opraviči,pa sem še bolj jokalauser posted image user posted image ....ma sej bo boljše-upamuser posted image

po mojih izkušnjah morata zdej z njo kr mau v rokavicah delat ...sej npčem bit pametna...sam men se zdi potrebno, da pregura tale šok...ti si le njena zlata mamica in dobre 2 leti te ni delila prav z nikomeruser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
22.3.2011 20:00:10   
Urša08
čer

Sem mogla it pravljico povedat danes je bil čuri muri v afriki na vrstiuser posted image user posted image user posted image .

Je imel danes mož dopust in smo izkoristili dan. Dopoldan smo šli Žigu kupit palerino in škorenjčke, pa na kavico in tortico. Sploh nisem mogla verjet kako sta bila Žiga in Eva pridkana, sva z user posted image v miru popila kavico in jedla torticouser posted image . Uspelo nam je morje rezervirat in plačat akontacijo. Pa popoldan smo šli še na pregled k pediatrinji in so Žigova ušeska ok tako da gre jutri v vrtec. Jupi. Mene pa čaka generalka.

Vas morm še vse za nazaj prebrat , če danes ne rata pa jutri.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
22.3.2011 20:01:37   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

po mojih izkušnjah morata zdej z njo kr mau v rokavicah delat ...sej npčem bit pametna...sam men se zdi potrebno, da pregura tale šok...ti si le njena zlata mamica in dobre 2 leti te ni delila prav z nikomeruser posted image user posted image user posted image

Sjmm super si tole napisala user posted image user posted image user posted image čebela kmalu boste super funkcionirali v štiri user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
22.3.2011 20:03:59   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

Sem mogla it pravljico povedat danes je bil čuri muri v afriki na vrstiuser posted image user posted image user posted image .

Je imel danes mož dopust in smo izkoristili dan. Dopoldan smo šli Žigu kupit palerino in škorenjčke, pa na kavico in tortico. Sploh nisem mogla verjet kako sta bila Žiga in Eva pridkana, sva z user posted image v miru popila kavico in jedla torticouser posted image . Uspelo nam je morje rezervirat in plačat akontacijo. Pa popoldan smo šli še na pregled k pediatrinji in so Žigova ušeska ok tako da gre jutri v vrtec. Jupi. Mene pa čaka generalka.

Vas morm še vse za nazaj prebrat , če danes ne rata pa jutri.

super za lep dan, pa user posted image user posted image user posted image za Žigceva ušesa...joj, se tok dolg že nismo vidl, se mormo kej zmenit ...tko familijarno ...d vidmo kok so kej naši srčki zrastli...user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
22.3.2011 20:10:37   
sjmm
naš naspidiranček se kopa...še mlekec in via dežela sanj...upam, da kej hitreje kot včeraj, ko sem ga uspavala debelo uro

bratec je bil na obisku, pride drugi teden z vso masažno opremo...d me mau prenoviuser posted image user posted image user posted image

zdej grem pa kuhno poštimat, ker je bombauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
22.3.2011 20:22:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

NA DANAŠNJI DAN PRED 9 LETI SEM OBČUTILA NA SVOJIH PRSIH NEKAJ MEHKEGA, TOPLEGA ... NEKAJ NOVEGA - POSTALA SEM MAMICA PREKRASNEMU, POPOLNEMU MALEMU FANTKU, KI SVA GA POIMENOVALA MARIN.

VSE NAJBOLJŠE DRAGI MOJ PRVOROJENEC!!
ŽELIMO TI, DA BI V ŽIVLJENJU DOSEGEL VSE TISTO, KAR SI ZASTAVIŠ IN ZAŽELIŠ user posted image

OSTANI ŠE NAPREJ TAKO PRIDEN, USPEŠEN IN VESEL FANT
IN USLUŽEN VELIKI BRATEC
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PONOSNA MAMI & ATI ter bratci TIAN, MAI in TRISTAN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

si pa tko lepo napisala, da sem dubla solzne oči...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
22.3.2011 20:23:43   
Čebel@
hvala vam punceuser posted image user posted image user posted image .....vem,da jo bo minilo,pa tudi moji hormončki so še v igri.....drugače pa na Gala ni ljubosumna....jo res povsod vključim zraven in uživa....ampak ima pa trenutke,ko me oz. naju z možem da kar na ignore in nagaja....Gal je celo popoldne v posteljici,ker se skos z njo ukvarjava....ma sej ne vem kaj me je danes pičilouser posted image

maledva sta šla istočasno spat-že drugi dan zaporedomauser posted image user posted image user posted image ....midva sva povečerjala....še čaj spijem in grem vodoravno-mi bo križ odpadel....a je možno da mi čišča že zginja?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
22.3.2011 20:36:56   
Katjusa
punce ko bi vam le lahko povedala tak pa tale forum je čist preveč javen..... ja test je + sam ju3 pokličem G.... otročka si želim še kako sam je mal nenavadna situacija tak da žal ta ne bo moj...... tako sem si želela da bi vam nekega dne na vs glas zakričala veselo novico zdej pa sem čist user posted image user posted image user posted image user posted image sploh ne vem kako bom to preživela..... zdej skos mislim na duplo....user posted image user posted image user posted image takrat sem bila groba do nje zdej sem ji pa poslala ZS ker me zanimajo podrobnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebelauser posted image user posted image user posted image user posted image tud florjan je imel tako obdobje sme mislila da me nima nič rad..... ampak je to minilo hitro in sem že čist pozabla..... mislim, da je to kr mal normalno da se starejši otročki mal umaknejo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj hitro mine

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
22.3.2011 20:41:24   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce ko bi vam le lahko povedala tak pa tale forum je čist preveč javen..... ja test je + sam ju3 pokličem G.... otročka si želim še kako sam je mal nenavadna situacija tak da žal ta ne bo moj...... tako sem si želela da bi vam nekega dne na vs glas zakričala veselo novico zdej pa sem čist user posted image user posted image user posted image user posted image sploh ne vem kako bom to preživela..... zdej skos mislim na duplo....user posted image user posted image user posted image takrat sem bila groba do nje zdej sem ji pa poslala ZS ker me zanimajo podrobnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebelauser posted image user posted image user posted image user posted image tud florjan je imel tako obdobje sme mislila da me nima nič rad..... ampak je to minilo hitro in sem že čist pozabla..... mislim, da je to kr mal normalno da se starejši otročki mal umaknejo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj hitro mine

katjuša...sej spoštujem in razumem tvojo odločitev HKRATI PA MISLIM DA NISI VSE SKUPAJ DOBRO PREMISLILA...PA TOLK SI SI ŽELELA...A SI PREPRIČANA???? NE MORM VERJET, NO, RES NE...SAM ITAK DA SAMA NAJBOLJE VESTA KAKO IN KAJ...smo tu za podporo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
   [Brisano sporočilo]
22.3.2011 20:47:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1846
   [Brisano sporočilo]
22.3.2011 20:50:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1847
22.3.2011 20:59:17   
Urša08
Katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
22.3.2011 21:04:58   
Urša08
Tamika čestitke tvojemu prvorojencu, naj bo zdrav, vesel in razigran fant. Čudovito si napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
22.3.2011 21:05:57   
Urša08
Sjmm tudi jaz si želim da se spet kaj vidimo. Saj se bomo , je hvala bogu pomlad prišla in bomo lahko kje zunaj na sončkuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Škrlatinka: Otrok jo lahko preboleva večkrat
Škrlatinka je nalezljiva bolezen, za katero zbolijo največkrat otroci. Za razliko od drugih otroških bolezni, pa lahko z...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?