Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 17:51:29
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Katjusa tebi sem se odgovor dolzna...ja mihailo tudi hodi ce grem sama z njim in ga za rokoico drzim ,vcasih pojamra da ne more vec ampak dosti prehodi...je pa zelo zivahen in ne upam reskirat da grem na sprehod pa da mam se vozicek zraven...kjer se mi bo zdelo varno ga bom tudi kaj ven dala in bova hodila ,samo njega je res treba trdno za rokico drzat ,ce ne uide,tece itd... mihailo...tale tvoj prinček je pa kopija našega Maja...k je kot živo srebro...na sprehodu se skoz puli d bi ga za rokco držala, če ga sam za sekundo spustim..že teče v svojo smer k burja...za njega je sam vožike in ograjeno igrišče, na sprehodu pa morm bit zelo pozorna sam na njega...to je prvi od mojim mulčkov d ima take izpade...je rekla moja mami v šali...zdej boš pa probala kak mulček si bla
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 17:52:32
|
|
|
|
Katjusa
|
test sem delala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 17:54:53
|
|
|
|
sjmm
|
mi čakamo mojga bratca..upam, d me bo mau zmasirau k se je tok pohvalil kok masira odkar ima narejen tečaj...bo moj vrat mau bol fleksibilen drgač pa počasi vsi kapljajo domov, eni iz šole, z dela, z igrišča.....tak d bojo zdej še ostanke kosila pohrustal...itak...smo dons imeli juhco..korenček por, ribana kaša, pa metuljčke v solati s sirčkom in olivami, pa polpetke iz sojinih kosmičev in zelenjavce zdej si bomo pa en kofetek prvošli
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 18:02:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa test sem delala kaj je pokazal?si ?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 18:06:35
|
|
|
|
Čebel@
|
me boli...strgala ga je na milijon koščkov ...ne morem verjeti,kako se je spremenila do mene...zaprla sem se v sobo in samo jokam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 19:34:00
|
|
|
|
rebeka84
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 oj! vsak dan se spravim kaj napisat, pa me vedno preženejo... Marin vse najboljše za rojstni dan! Čebela a imaš dovolj mleka? sem brala da si imela Gala veliko na prsih. Tudi pri meni je bilo na začetku tako. Komaj čakam slikice! Kolumbo šele zdaj ti odgovorim na vprašanje kako ... Krčki izginjajo, zato tudi več spi, čeprav mu posteljica še vedno ni ljuba. Velik je, vsaj meni se zdi. Zelooo rad se smeji, Uroš se pol toliko ni smejal ko je bil . Evo že joka, lakota... Bom juti kakšno novo slikico gor dala. Danes smo bili na kar dolgem sprehodu, Matej full uživa v vozičku, Uroš pa seveda na kolesu, brez njega nikamor več ne gremo. Hvala Bogu za lepo vreme, pa smo ga le dočakali. Uroš se mi je obesil na hrbet, mi ne pusti več pisat. Lepo se imejte!!! Rebeka super da krcki izginjajo,upam,da cist minejo...fajn da ste bili na sprehodu ,mi bomo danes sli pogledat en vozicek da bom lahko oba peljala,kker jaz drugace ne morem it na sprehod z obema...kako gres pa ti???uros se pelje na kolesu?kaksnem pa?moj mihailo je tako zivahen bog ne daj da bi ga se na kolo dala in zraven sonjo mela v vozicku... tak da bomo vedno sli z vozickom na dolgi sprehod do igrisca (travnatega in zagrajenega-kar je zelo pomembno za mihaila )in se bo tam zdivjal ,potem pa nazaj varno v vozicku... Mihailo jaz ne hodim sama z obema na sprehod. Ali grem z možem ali pa z mamo. Uroš ima kolo poganjalca, brez pedal. Po navadi more nekdo ob njem tekat, nekdo pa z vozičkom odzadaj hodi...:) dokler ne pridemo do parka in igrišča. Kako je Sonja? A ona ni imela nič krčev? Mateja so krči ponoči prebujali in pol sem mu morala pleničko odpret in ga razkomotit, pomasirat po trebuščku, da je lahko kakal. Čebela super za mlekec! Kaj je narobe? Zakaj si žalostna?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 19:38:04
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ me boli...strgala ga je na milijon koščkov ...ne morem verjeti,kako se je spremenila do mene...zaprla sem se v sobo in samo jokam Čebela Hana ima krizico kar je čisto normalno in pričakovano. Ne jemlji si tega k srcu, boš videla čez dva, tri tedne bo spet vse tako kot je treba čebela govorim iz lastnih izkušenj, vem pa da boli ampak verjemi da bo kmalu Hana spet tista ki jo poznaš.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 19:39:49
|
|
|
|
Urša08
|
čebela tole s Hano je normalna reakcija in verjemi da je boljše da pokaže kot če bi to imela v sebi. Verjamem pa da je tebi zelo hudo ampak bo čez kake dva tedna boljše, bo spet tvoja Hana ti nam kar zaupaj svoje občutke zato smo tukaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 19:41:28
|
|
|
|
Urša08
|
no eto sedaj je pa dvakrat objavilo Katjuša a si ? Jaz verjamem da vama je tale otroček namenjen in če sta si prej želela otročka ne vidim razlogov zakaj ga sedaj ne ko imaš še ti službico. Tale otroček vaju je očitno izbral Katjuša a si ne želiš otročka?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 19:48:17
|
|
|
|
Čebel@
|
res me je prizadelo...tako hladna je do mene ....sploh me ne upošteva....take sploh ne poznam ...sej pol jo je mož poslal da se mi opraviči,pa sem še bolj jokala ....ma sej bo boljše-upam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 19:58:14
|
|
|
|
sjmm
|
katjuša...zakaj ..a si žalostna k je al k ni...ker v noben primeru ni potrebno...če je + si si nedolgo nazaj ful tega želela in zdej ne smeš obupat, če pa ni, pa verjamem d si mau žalostna, če si potiho mislila da bo...sam potem že ni pravi čas...sej bo, bejba...ne nam zdej obupat čebelc@...ma kva pa je blo??? ne no, zdej ne smeš jokat, bo Galči vse čutil, pa še na mlekcu se bo poznalo, ne smeš bit žalostna za hanči je to velik dogodek, po moje sploh ne razumemo kaj si mislijo tile naši malčki ob takih spremembah, moja Saška je tud imela take izpade d je blo joj, sam so lepo minili, pa jz sm postajala iz dneva v dan manj občutljiva k so se hormončki ohladili....ti jo sam stisni in najdi mau časa d boste sami se kej pomenili, pa bo, sej ve, da jo imaš neizmerno rada, sam Galči je pač zdele mau vsiljivec v njenih očeh, ti si pa ga domov prinesla....ne skrbi...še malo pa se bo vse uredilo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 19:59:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ res me je prizadelo...tako hladna je do mene ....sploh me ne upošteva....take sploh ne poznam ...sej pol jo je mož poslal da se mi opraviči,pa sem še bolj jokala ....ma sej bo boljše-upam po mojih izkušnjah morata zdej z njo kr mau v rokavicah delat ...sej npčem bit pametna...sam men se zdi potrebno, da pregura tale šok...ti si le njena zlata mamica in dobre 2 leti te ni delila prav z nikomer
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 20:00:10
|
|
|
|
Urša08
|
čer Sem mogla it pravljico povedat danes je bil čuri muri v afriki na vrsti . Je imel danes mož dopust in smo izkoristili dan. Dopoldan smo šli Žigu kupit palerino in škorenjčke, pa na kavico in tortico. Sploh nisem mogla verjet kako sta bila Žiga in Eva pridkana, sva z v miru popila kavico in jedla tortico . Uspelo nam je morje rezervirat in plačat akontacijo. Pa popoldan smo šli še na pregled k pediatrinji in so Žigova ušeska ok tako da gre jutri v vrtec. Jupi. Mene pa čaka generalka. Vas morm še vse za nazaj prebrat , če danes ne rata pa jutri.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 20:01:37
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ res me je prizadelo...tako hladna je do mene ....sploh me ne upošteva....take sploh ne poznam ...sej pol jo je mož poslal da se mi opraviči,pa sem še bolj jokala ....ma sej bo boljše-upam po mojih izkušnjah morata zdej z njo kr mau v rokavicah delat ...sej npčem bit pametna...sam men se zdi potrebno, da pregura tale šok...ti si le njena zlata mamica in dobre 2 leti te ni delila prav z nikomer Sjmm super si tole napisala čebela kmalu boste super funkcionirali v štiri
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 20:03:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Sem mogla it pravljico povedat danes je bil čuri muri v afriki na vrsti . Je imel danes mož dopust in smo izkoristili dan. Dopoldan smo šli Žigu kupit palerino in škorenjčke, pa na kavico in tortico. Sploh nisem mogla verjet kako sta bila Žiga in Eva pridkana, sva z v miru popila kavico in jedla tortico . Uspelo nam je morje rezervirat in plačat akontacijo. Pa popoldan smo šli še na pregled k pediatrinji in so Žigova ušeska ok tako da gre jutri v vrtec. Jupi. Mene pa čaka generalka. Vas morm še vse za nazaj prebrat , če danes ne rata pa jutri. super za lep dan, pa za Žigceva ušesa...joj, se tok dolg že nismo vidl, se mormo kej zmenit ...tko familijarno ...d vidmo kok so kej naši srčki zrastli...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 20:10:37
|
|
|
|
sjmm
|
naš naspidiranček se kopa...še mlekec in via dežela sanj...upam, da kej hitreje kot včeraj, ko sem ga uspavala debelo uro bratec je bil na obisku, pride drugi teden z vso masažno opremo...d me mau prenovi zdej grem pa kuhno poštimat, ker je bomba
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 20:22:38
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 NA DANAŠNJI DAN PRED 9 LETI SEM OBČUTILA NA SVOJIH PRSIH NEKAJ MEHKEGA, TOPLEGA ... NEKAJ NOVEGA - POSTALA SEM MAMICA PREKRASNEMU, POPOLNEMU MALEMU FANTKU, KI SVA GA POIMENOVALA MARIN. VSE NAJBOLJŠE DRAGI MOJ PRVOROJENEC!! ŽELIMO TI, DA BI V ŽIVLJENJU DOSEGEL VSE TISTO, KAR SI ZASTAVIŠ IN ZAŽELIŠ OSTANI ŠE NAPREJ TAKO PRIDEN, USPEŠEN IN VESEL FANT IN USLUŽEN VELIKI BRATEC PONOSNA MAMI & ATI ter bratci TIAN, MAI in TRISTAN čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si pa tko lepo napisala, da sem dubla solzne oči...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 20:23:43
|
|
|
|
Čebel@
|
hvala vam punce .....vem,da jo bo minilo,pa tudi moji hormončki so še v igri.....drugače pa na Gala ni ljubosumna....jo res povsod vključim zraven in uživa....ampak ima pa trenutke,ko me oz. naju z možem da kar na ignore in nagaja....Gal je celo popoldne v posteljici,ker se skos z njo ukvarjava....ma sej ne vem kaj me je danes pičilo maledva sta šla istočasno spat-že drugi dan zaporedoma ....midva sva povečerjala....še čaj spijem in grem vodoravno-mi bo križ odpadel....a je možno da mi čišča že zginja?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 20:36:56
|
|
|
|
Katjusa
|
punce ko bi vam le lahko povedala tak pa tale forum je čist preveč javen..... ja test je + sam ju3 pokličem G.... otročka si želim še kako sam je mal nenavadna situacija tak da žal ta ne bo moj...... tako sem si želela da bi vam nekega dne na vs glas zakričala veselo novico zdej pa sem čist sploh ne vem kako bom to preživela..... zdej skos mislim na duplo.... takrat sem bila groba do nje zdej sem ji pa poslala ZS ker me zanimajo podrobnosti čebela tud florjan je imel tako obdobje sme mislila da me nima nič rad..... ampak je to minilo hitro in sem že čist pozabla..... mislim, da je to kr mal normalno da se starejši otročki mal umaknejo.... naj hitro mine
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 20:41:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce ko bi vam le lahko povedala tak pa tale forum je čist preveč javen..... ja test je + sam ju3 pokličem G.... otročka si želim še kako sam je mal nenavadna situacija tak da žal ta ne bo moj...... tako sem si želela da bi vam nekega dne na vs glas zakričala veselo novico zdej pa sem čist sploh ne vem kako bom to preživela..... zdej skos mislim na duplo.... takrat sem bila groba do nje zdej sem ji pa poslala ZS ker me zanimajo podrobnosti čebela tud florjan je imel tako obdobje sme mislila da me nima nič rad..... ampak je to minilo hitro in sem že čist pozabla..... mislim, da je to kr mal normalno da se starejši otročki mal umaknejo.... naj hitro mine katjuša...sej spoštujem in razumem tvojo odločitev HKRATI PA MISLIM DA NISI VSE SKUPAJ DOBRO PREMISLILA...PA TOLK SI SI ŽELELA...A SI PREPRIČANA???? NE MORM VERJET, NO, RES NE...SAM ITAK DA SAMA NAJBOLJE VESTA KAKO IN KAJ...smo tu za podporo...
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2011 20:47:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2011 20:50:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 20:59:17
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 21:04:58
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika čestitke tvojemu prvorojencu, naj bo zdrav, vesel in razigran fant. Čudovito si napisala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 21:05:57
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm tudi jaz si želim da se spet kaj vidimo. Saj se bomo , je hvala bogu pomlad prišla in bomo lahko kje zunaj na sončku
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?