Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 20:31:34
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Urša, se nisva z Kolumbo nič o temle srečanju nazadnje pogovarjale in sem jo pozabila vprašat. Pa mi je tud kr mal nerodno, ker vem da ma vse zice zasedene z otroškimi sedeži in bi jih mogla ven jemat. Pa prov nerodno mi je vprašat Pajacek pa seveda... Če ne drugač se pa magari še pri meni oglasi. Kokrkol, mam dva tko da ti bom oba pokazala pa se odloči. Neke čudne cifre pa je tist ta večji glih en tok velik kot tist ta mali. pa še s petrušk se moram tud zmenit da ji predam. Čeprtov bi se skor raj kje drugje dobila, jst tud rabim eno fato Pa se mi nič ne da... no če prideš jutr bom jutr prevzela, drugač pa uletim enkrat do tebe....zmenjeno?? lp na zs ti pa cifro pošljem, da boš imela
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 20:44:14
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk upam da ti rata jutri prletet na eno kavico aja 62 ne rabiš nosit, mam oz. ima veliko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 20:46:35
|
|
|
|
Urša08
|
Men je pa vse skupaj tako čudno, nisem navajena take tišine, pa da vsi trije tako zgodaj zaspijo. Pa en mal mam treme ko ju bom jutri dala po dobrih dveh mesecih spet v vrtec. Joj kok sem smešna, sem komi čakala ta dan sedaj me pa stiska pri . En lep večer vam želim, jaz grem pa s čajčkom na kavč.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 20:53:31
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk upam da ti rata jutri prletet na eno kavico aja 62 ne rabiš nosit, mam oz. ima veliko hej...zj sm ti napokala od 68,74...ampak res bl take talepe cotke....za ušmekat...hehehhe...kiklce pa to....bodijev pa takih običnih majčk ti verjetn ne manjka glede na to da maš 3 otročka.... ne vem...sj veš...bodiji pridejo tko sprani pa to, to pa jst glih ne dajem rada okrog....pa to cifro mam jst velik poletne robe, tko da sm res napokala vse kar mam bolj z dolgimi rokavčki.... pol 80 pa naprej se pa zmenva ko boste zrasl do tja...oki????
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 20:55:12
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Men je pa vse skupaj tako čudno, nisem navajena take tišine, pa da vsi trije tako zgodaj zaspijo. Pa en mal mam treme ko ju bom jutri dala po dobrih dveh mesecih spet v vrtec. Joj kok sem smešna, sem komi čakala ta dan sedaj me pa stiska pri . En lep večer vam želim, jaz grem pa s čajčkom na kavč. ja jst sm bla zmenena za jutr za vrtec, pa kr nimam srca...sm rekla da bo še ta teden doma, drug teden jo pa dam....brez pardona.... itak mam jst sam jutr gusto, pa u sredo pregled, ampak to bom hitr fertik.... za tvoj srček
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2011 20:58:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 21:10:18
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer sm čist koma....dopoldne me je med pospravlanjem čist neki ruknl......začel se mi je vrtet, pa vroče, pa slabo...pol nism najdla telefona d bi Šimeta klicala.... sm na srečo Uršo dobila na gmail d mi je telefon najdla , pa sva mal počvekali, vmes sm mal vode spila pa 2 uri odležala, pol je blo pa ok. Lady me je očitno spet "ubila". Mulčki že spijo, Šime tudi zaenkrat še na kavču v otroški, ga morm it zbudit. ČEBELA mel smo PIŠKOTEK in čokoladno kremo.....nujno morm še banana nutela brobat ...pomoje si jo bom kr za svoj RD naročila sam še ne vem kero slikco nej si gor napopam ...najboljš d kr eno svojo ....A JUTR PRIDEŠŠŠŠ SJMM komi čakam d te spet mal vidm pa poljubčkam PETRUŠK dej prlet, bom probala še kakšno cotko najdt URŠA ZA JUTR ZUTRI, DA BOJO FANTJE LAŽJE ZLETEL IZ GNEZDA ZA PAR URC ajej...najprej eno zdravilno dozo zate, pa da je blo res sam prehodno..... ja sj planiram uletet....upam, da nam u lj prehitr fertik k pol bom mogla pa še u mothercare mi ne da duška.... o super, če b se še kaka cotka najdla... jst glih zj pakiram za uršo....no sj neki pa mam za bejbike..... za na torto s pa kakšnga hudga nštimej pa bo....ane..... no v glavnem planiram da pridem, ustavi me lahko sam kakšen klic od doma, sam mislm, da ne bo hudga....zj morm pa še pod tuš šibat, moj je še nek službeno terenski, pol morm pa še pisarno za silo u red dat, k bo taščica spet gor kraljevala nočkoooooooooooooooooo in sladke sanje brez prekinitev vam želim
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 22:39:30
|
|
|
|
sjmm
|
čer! evo mene...sm zdej še Saški nov bus vozni red printala moj neki na kavču meditira kuhna je spedenana...sm še juho popoldne prstavla...d mi ju3 preč ne pridejo k mam frej dopoldne Majki se je spet namakal u nulo, pol pa kr ni in ni mogu zašlafat...sm bla z njim 45 minut, pol pa sm glih Mihca na hodniku srečala na poti v svet sanj in me je prov milo prosil, če grem še mau z njim ....pa sva se mau stisnila in prebrala eno pravljico pol sm pa pršla v dnevno je pa moj že neki kinkal evo...urša...joj, ti si tko k jz...prvo sm bla čist hepi k bom ene 2 urci ju3 sama, brez obveznosti...pol sm pa proti večeru začela razmišljat k nebi rajš malega s seboj vzela...pa je moj frej in me je prepričal d bosta oba ok in vsi preživeli, če si vzamem 2 urci frej...tko d poznam filing v srčku in ti pošiljam .... petrušk, birdy...upam, da se vidmo mama kolumbo....vidm d te je mau dotolklo...počitek, prosim...je blo verjetn kr stresno tole pripravljanje na krst, upanje d boste vsi zdravi...pa te je mau podrlo....sej bo ok, ju3 boš mau z nami, da te izlečimo in boš k nova.....jz pa tud ...pol se bova pa spe lahk zagnali med svoje ptiče...fajn počitek želim in mirno nočko kje pa tetka tamika hodi???....po moje sam na điro, pa vodico srka...k se bo enkrat skorajžla in prišla na en kofe z nami jo sploh ne bomo prepoznale...bo k manekenka
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 23:11:49
|
|
|
|
birdy
|
Helov. Jst jutri pridem. Bo Kolumbo tista dobra duša k me bo pelala Mam zjutri še delo, moram še iz omare zmetat cunje 62 pa v škatle dat. 68 mam kr na previjalni zložen k jih nimam kam dat Pol pa kr iz previjalne dol jemljem, sej je kr praktično mi bo še preveč všeč ratal pa bojo kr tam ostale. Zdej sem pa speglala pa kuhinjo približno upedenala, cunje prat dala. Sam groza, mam še za vsaj 2 stroja robe, se vid da sem ta vikend mal mal prala. Lačna sem pa tud mal, nazadnje sem jedla ob treh Pa nimamo čist nič pametnega za jest tko da bom šla kr lačna spat. Aja, pa zdele zvečer sem dubla mal navala mleka, neki hudo polne zize mam, jeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 5:45:05
|
|
|
|
tanci29
|
hej bejbike upam da se vas danes čimveč zbere in da se bose imele luštno...jest bi vas tudi rada mal vidla...no skratka mejte se fajn mi smo tko tko...hana spet neki bubančkana....iz nosa ji ful lije...pomoje se je u nedelo na krstu še dodatno prehladila ker so mel ful klimo nažgano ...erik in dady sta šla mal ven so šli avione gledat midve sva pa kar doma ostali, so se nam malo plani porušili samo naj se raje pozdravi pa bomo pol okoli letali....upam da bomo vsaj malo imeli od telih počitnic brkn----čakamo te
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 6:31:29
|
|
|
|
tanci29
|
ena jutranja kavica za vas
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 6:33:44
|
|
|
|
tanci29
|
pa še piškotki za zraven
< Sporočilo je popravil tanci29 -- 1.3.2011 6:35:31 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 6:36:34
|
|
|
|
tanci29
|
eh očitno boste brez piškotkov...mi jih ne prpopa ...no bo pa malo diete
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 6:48:24
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro kolumbo.....nujno probajte še sadno-zakoooooon tanci........helov ...... za Hanči.......se mi zdi da vi v Avstralijo hodite samo na krste srečanje.....ker se ni nobena javila za moj prevoz,me pač ne bo.... me že preveč dol pritiska in ne upam sama na dolgo pot.....ve se pa lepo imejte
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 6:57:37
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Otročka na poti v vrtec, Eva še pančka , jaz mam pa kavico in rr . Sem čist na trnih in komi čakam da pokličem mojga kako je šlo. Sta šla pa oba čist navdušena Tanci upam, da se Hana pozdravi in boste uživali na dopustu Kdaj se vračate? Punce komi čakam da vas vidim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 7:35:57
|
|
|
|
brkn83
|
jutro. Danes sem pa čist hin! Popolnoma brez energije in volje do vsega. Sem si pa zadala, da bom malo poskusila narediti popravek magistrske naloge, ki ga ponovno zahteva moj tumasti mentor. Počasi ga že imam dovolj, ker mu nikoli nič ne paše. Sicer še mam tudi stanovanje za pospraviti, tako da bom malo kombinirala zadevo. Danes se super imejte na srečanju - nakofetkajte in načvekajte se še za nas. Uživajte maksimalno. Če bi bilo kje bližje bi zagotovo prišla. Tanči - lepo da si se malo oglasila. Uživajte še naprej, pa naj se hana čimprej pozdravi Urša - super,da ti je uspelo oddati otroke v vrtec in boš imela dopoldan zase in za evo.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 8:19:25
|
|
|
|
sjmm
|
jutro!!! evo kavica, mali je takoj skočil iz postelje k sm vstala sem imela plan še grivo oprat, no, pa še ne vem, če se mi da urša...super d sta navdušena za vrtec ..držim pesti d bo dobro steklo birdy...fajn d uletiš evo, sm piškotke že spakirala...še dobr d sm jih včeri polovico kr pospravla...drgač jih dons ne bi blo več, ker pol so jih zvečer pospravli v želodčke...zdej pa ne pečem nič do konc tedna...so mulčki in mami na shujševalni no, pa se vidmo pol!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 9:42:30
|
|
|
|
brkn83
|
kaj danes pa ni nikjer nobene?????
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 9:48:19
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 kaj danes pa ni nikjer nobene?????
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 10:00:15
|
|
|
|
brkn83
|
tamika - no tebe pa sem že mal pogrešala danes
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 10:08:00
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 tamika - no tebe pa sem že mal pogrešala danes HVALA mi na žalost ne znese vse ... kako ste? kaj dogaja?
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 10:22:11
|
|
|
|
Čebel@
|
heeeey babeeeeee-nehite opravljat-SNEŽI!!!! sem bila na in v Lidl sem šla po sadje...zajterkujem jagode ......kosilo:pečena ribica in kisu krompir
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 10:23:06
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 tamika - no tebe pa sem že mal pogrešala danes HVALA mi na žalost ne znese vse ... kako ste? kaj dogaja? pa ne smeš preveč delat. Mi smo uredu, nik v varstvu, js pa se ukvarjam s popravkom magistrske naloge in mi bo ve živce pobralo. Pa zraven imam še tolk dela, da bom znorela. Upam, da se kmalu umiri vse skupaj. Pa vi, vsi zdravi?? Kaj dobrega boš danes kuhala????
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 10:28:22
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 tamika - no tebe pa sem že mal pogrešala danes HVALA mi na žalost ne znese vse ... kako ste? kaj dogaja? pa ne smeš preveč delat. Mi smo uredu, nik v varstvu, js pa se ukvarjam s popravkom magistrske naloge in mi bo ve živce pobralo. Pa zraven imam še tolk dela, da bom znorela. Upam, da se kmalu umiri vse skupaj. Pa vi, vsi zdravi?? Kaj dobrega boš danes kuhala???? moram dokler sem sama, ker potem ega pelji sem, pa drugega,.... a še nisi konec z nalogo? delo se vedno najde, če ga hočeš videt zaenkrat zdravi ... že trkam ... čakamo "koze" kosilo: še sama tuhtam kaj , pa mi nič ne kapne
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 10:54:10
|
|
|
|
TAMIKA3
|
ŽIGA!! VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 2. ROJSTNI DAN. ŽELIMO TI ČAROBEN DAN, KI NAJ BO POLN SMEHA, ZABAVE, DARIL, LJUBEZNI TER VELIKO LEPIH ŽELJA!! LEPO PRAZNUJTE!!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.