|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
28.2.2011 20:31:34   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Urša, se nisva z Kolumbo nič o temle srečanju nazadnje pogovarjale in sem jo pozabila vprašat. Pa mi je tud kr mal nerodno, ker vem da ma vse zice zasedene z otroškimi sedeži in bi jih mogla ven jemat. Pa prov nerodno mi je vprašatuser posted image
Pajacek pa seveda... Če ne drugač se pa magari še pri meni oglasi. Kokrkol, mam dva tko da ti bom oba pokazala pa se odloči. Neke čudne cifre pa je tist ta večji glih en tok velik kot tist ta mali. pa še s petrušk se moram tud zmenit da ji predam.
Čeprtov bi se skor raj kje drugje dobila, jst tud rabim eno fatouser posted image  Pa se mi nič ne da...

no če prideš jutr bom jutr prevzela, drugač pa uletim enkrat do tebe....zmenjeno??
lp na zs ti pa cifro pošljem, da boš imela

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 926
28.2.2011 20:44:14   
Urša08
Petrušk upam da ti rata jutri prletet na eno kavico user posted image aja 62 ne rabiš nosit, mam oz. ima velikouser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 927
28.2.2011 20:46:35   
Urša08
Men je pa vse skupaj tako čudno, nisem navajena take tišine, pa da vsi trije tako zgodaj zaspijo. Pa en mal mam treme ko ju bom jutri dala po dobrih dveh mesecih spet v vrtec. Joj kok sem smešna, sem komi čakala ta dan sedaj me pa stiska pri user posted image .

En lep večer vam želim, jaz grem pa s čajčkom na kavč.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 928
28.2.2011 20:53:31   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Petrušk upam da ti rata jutri prletet na eno kavico user posted image aja 62 ne rabiš nosit, mam oz. ima velikouser posted image

hej...zj sm ti napokala od 68,74...ampak res bl take talepe cotke....za ušmekat...hehehhe...kiklce pa to....bodijev pa takih običnih majčk ti verjetn ne manjka glede na to da maš 3 otročka....
ne vem...sj veš...bodiji pridejo tko sprani pa to, to pa jst glih ne dajem rada okrog....pa to cifro mam jst velik poletne robe, tko da sm res napokala vse kar mam bolj z dolgimi rokavčki....
pol 80 pa naprej se pa zmenva ko boste zrasl do tja...oki????

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 929
28.2.2011 20:55:12   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Men je pa vse skupaj tako čudno, nisem navajena take tišine, pa da vsi trije tako zgodaj zaspijo. Pa en mal mam treme ko ju bom jutri dala po dobrih dveh mesecih spet v vrtec. Joj kok sem smešna, sem komi čakala ta dan sedaj me pa stiska pri user posted image .

En lep večer vam želim, jaz grem pa s čajčkom na kavč.

ja jst sm bla zmenena za jutr za vrtec, pa kr nimam srca...sm rekla da bo še ta teden doma, drug teden jo pa dam....brez pardona....
itak mam jst sam jutr gusto, pa u sredo pregled, ampak to bom hitr fertik....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoj srček

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 930
   [Brisano sporočilo]
28.2.2011 20:58:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 931
28.2.2011 21:10:18   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čer

sm čist koma....dopoldne me je med pospravlanjem čist neki ruknl......začel se mi je vrtet, pa vroče, pa slabo...pol nism najdla telefona d bi Šimeta klicala.... sm na srečo Uršo dobila na gmail d mi je telefon najdlauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa sva mal počvekali, vmes sm mal vode spila pa 2 uri odležala, pol je blo pa ok. Ladyuser posted image  me je očitno spet "ubila".

Mulčki že spijo, Šime tudiuser posted image  zaenkrat še na kavču v otroški, ga morm it zbudit.

ČEBELA mel smo PIŠKOTEK in čokoladno kremo.....nujno morm še banana nutela brobatuser posted image ...pomoje si jo bom kr za svoj RD naročilauser posted image user posted image user posted image sam še ne vem kero slikco nej si gor napopamuser posted image user posted image user posted image ...najboljš d kr eno svojouser posted image user posted image user posted image ....A JUTR PRIDEŠŠŠŠ

SJMM komi čakam d te spet mal vidm pa poljubčkamuser posted image user posted image user posted image

PETRUŠK dej prlet, bom probala še kakšno cotko najdtuser posted image

URŠA ZA JUTR ZUTRI, DA BOJO FANTJE LAŽJE ZLETEL IZ GNEZDA ZA PAR URCuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajej...najprej eno zdravilno dozo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate, pa da je blo res sam prehodno.....

ja sj planiram uletet....upam, da nam u lj prehitr fertik k pol bom mogla pa še u mothercareuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi ne da duška....

o super, če b se še kaka cotka najdla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst glih zj pakiram za uršo....no sj neki pa mam za bejbike.....

za na torto s pa kakšnga hudga nštimej pa bo....ane.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no v glavnem planiram da pridem, ustavi me lahko sam kakšen klic od doma, sam mislm, da ne bo hudga....zj morm pa še pod tuš šibat, moj je še nek službeno terenski, pol morm pa še pisarno za silo u red dat, k bo taščica spet gor kraljevala

nočkoooooooooooooooooo in sladke sanje brez prekinitev vam želim

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 932
28.2.2011 22:39:30   
sjmm
čer!

evo mene...sm zdej še Saški nov bus vozni red printala

moj neki na kavču meditira

kuhna je spedenana...sm še juho popoldne prstavla...d mi ju3 preč ne pridejo k mam frej dopoldneuser posted image

Majki se je spet namakal u nulo, pol pa kr ni in ni mogu zašlafat...sm bla z njim 45 minut, pol pa sm glih Mihca na hodniku srečala na poti v svet sanj in me je prov milo prosil, če grem še mau z njim ....pa sva se mau stisnila in prebrala eno pravljico

pol sm pa pršla v dnevno je pa moj že neki kinkal

evo...urša...joj, ti si tko k jz...prvo sm bla čist hepi k bom ene 2 urci ju3 sama, brez obveznosti...pol sm pa proti večeru začela razmišljat k nebi rajš malega s seboj vzela...pa je moj frej in me je prepričal d bosta oba ok in vsi preživeli, če si vzamem 2 urci frej...tko d poznam filing v srčku in ti pošiljam ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk, birdy...upam, da se vidmouser posted image user posted image user posted image

mama kolumbo....vidm d te je mau dotolklo...počitek, prosim...je blo verjetn kr stresno tole pripravljanje na krst, upanje d boste vsi zdravi...pa te je mau podrlo....sej bo ok, ju3 boš mau z nami, da te izlečimo in boš k nova.....jz pa tuduser posted image user posted image ...pol se bova pa spe lahk zagnali med svoje ptiče...fajn počitek želim in mirno nočkouser posted image user posted image user posted image

kje pa tetka tamika hodi???....po moje sam na điro, pa vodico srka...k se bo enkrat skorajžla in prišla na en kofe z nami jo sploh ne bomo prepoznale...bo k manekenkauser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 933
28.2.2011 23:11:49   
birdy
Helov.
Jst jutri pridem. Bo Kolumbo tista dobra duša k me bo pelalauser posted image  Mam zjutri še delo, moram še iz omare zmetat cunje 62 pa v škatle dat. 68 mam kr na previjalni zložen k jih nimam kam datuser posted image  Pol pa kr iz previjalne dol jemljem, sej je kr praktičnouser posted image  mi bo še preveč všeč ratal pa bojo kr tam ostale.
Zdej sem pa speglala pa kuhinjo približno upedenala, cunje prat dala. Sam groza, mam še za vsaj 2 stroja robe, se vid da sem ta vikend mal mal prala. Lačna sem pa tud mal, nazadnje sem jedla ob trehuser posted image  Pa nimamo čist nič pametnega za jest tko da bom šla kr lačna spat.
Aja, pa zdele zvečer sem dubla mal navala mleka, neki hudo polne zize mam, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 934
1.3.2011 5:45:05   
tanci29
hej bejbike

upam da se vas danes čimveč zbere in da se bose imele luštno...jest bi vas tudi rada mal vidla...no skratka mejte se fajn

mi smo tko tko...hana spet neki bubančkana....iz nosa ji ful lije...pomoje se je u nedelo na krstu še dodatno prehladila ker so mel ful klimo nažganouser posted image ...erik in dady sta šla mal ven so šli avione gledat midve sva pa kar doma ostali, so se nam malo plani porušili samo naj se raje pozdravi pa bomo pol okoli letali....upam da bomo vsaj malo imeli od telih počitnic

brkn----čakamo teuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 935
1.3.2011 6:31:29   
tanci29
user posted image

ena jutranja kavica za vasuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 936
1.3.2011 6:33:44   
tanci29
pa še piškotki za zravenuser posted image

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 1.3.2011 6:35:31 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 937
1.3.2011 6:36:34   
tanci29
eh očitno boste brez piškotkov...mi jih ne prpopauser posted image ...no bo pa malo dieteuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 938
1.3.2011 6:48:24   
Čebel@
jutrouser posted image

kolumbo.....nujno probajte še sadno-zakoooooonuser posted image user posted image user posted image

tanci........helovuser posted image user posted image user posted image ......user posted image user posted image user posted image  za Hanči.......se mi zdi da  vi v Avstralijo hodite samo na krsteuser posted image user posted image user posted image

srečanje.....ker se ni nobena javila za moj prevoz,me pač ne bo....user posted image  me že preveč dol pritiska in ne upam sama na dolgo pot.....ve se pa lepo imejteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 939
1.3.2011 6:57:37   
Urša08
jutro

Otročka na poti v vrtec, Eva še pančka , jaz mam pa kavico in rr user posted image . Sem čist na trnih in komi čakam da pokličem mojga kako je šlo. Sta šla pa oba čist navdušenauser posted image

Tanci upam, da se Hana pozdravi in boste uživali na dopustu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj se vračate?

Punce komi čakam da vas vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 940
1.3.2011 7:35:57   
brkn83
jutro.

Danes sem pa čist hin! Popolnoma brez energije in volje do vsega.

Sem si pa zadala, da bom malo poskusila narediti popravek magistrske naloge, ki ga ponovno zahteva moj tumasti mentor. Počasi ga že imam dovolj, ker mu nikoli nič ne paše.

Sicer še mam tudi stanovanje za pospraviti, tako da bom malo kombinirala zadevo.

Danes se super imejte na srečanju - nakofetkajte in načvekajte se še za nas. Uživajte maksimalno. Če bi bilo kje bližje bi zagotovo prišla.

Tanči - lepo da si se malo oglasila. Uživajte še naprej, pa naj se hana čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super,da ti je uspelo oddati otroke v vrtec in boš imela dopoldan zase in za evo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 941
1.3.2011 8:19:25   
sjmm
jutro!!!

evo kavica, mali je takoj skočil iz postelje k sm vstala

sem imela plan še grivo oprat, no, pa še ne vem, če se mi dauser posted image

urša...super d sta navdušena za vrtecuser posted image user posted image ..držim pesti d bo dobro steklo

birdy...fajn d uletiš

evo, sm piškotke že spakirala...še dobr d sm jih včeri polovico kr pospravla...drgač jih dons ne bi blo več, ker pol so jih zvečer pospravli v želodčke...zdej pa ne pečem nič do konc tedna...so mulčki in mami na shujševalniuser posted image

no, pa se vidmo pol!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 942
1.3.2011 9:42:30   
brkn83
kaj danes pa ni nikjer nobene?????

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 943
1.3.2011 9:48:19   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

kaj danes pa ni nikjer nobene?????
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 944
1.3.2011 10:00:15   
brkn83
tamika - no tebe pa sem že mal pogrešala danes

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 945
1.3.2011 10:08:00   
TAMIKA3

HVALA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi na žalost ne znese vse user posted image user posted image ... kako ste? kaj dogaja?

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 946
1.3.2011 10:22:11   
Čebel@
heeeey babeeeeee-nehite opravljat-SNEŽI!!!!user posted image

sem bila na user posted image  in v Lidl sem šla po sadje...zajterkujem jagodeuser posted image ......kosilo:pečena ribica in kisu krompiruser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 947
1.3.2011 10:23:06   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

HVALA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi na žalost ne znese vse user posted image user posted image ... kako ste? kaj dogaja?

pa ne smeš preveč delat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi smo uredu, nik v varstvu, js pa se ukvarjam s popravkom magistrske naloge in mi bo ve živce pobralo. Pa zraven imam še tolk dela, da bom znorela. Upam, da se kmalu umiri vse skupaj.

Pa vi, vsi zdravi?? Kaj dobrega boš danes kuhala????

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 948
1.3.2011 10:28:22   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

pa ne smeš preveč delat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi smo uredu, nik v varstvu, js pa se ukvarjam s popravkom magistrske naloge in mi bo ve živce pobralo. Pa zraven imam še tolk dela, da bom znorela. Upam, da se kmalu umiri vse skupaj.

Pa vi, vsi zdravi?? Kaj dobrega boš danes kuhala????
user posted image user posted image user posted image user posted image moram dokler sem sama, ker potem ega pelji sem, pa drugega,....user posted image user posted image user posted image user posted image
a še nisi konec z nalogo?
delo se vedno najde, če ga hočeš videt user posted image user posted image user posted image user posted image
zaenkrat zdravi user posted image ... že trkam user posted image ... čakamo "koze" user posted image user posted image
kosilo: še sama tuhtam kaj , pa mi nič ne kapne user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 949
1.3.2011 10:54:10   
TAMIKA3
ŽIGA!!

VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 2. ROJSTNI DAN. ŽELIMO TI ČAROBEN DAN, KI NAJ BO POLN SMEHA, ZABAVE, DARIL, LJUBEZNI TER VELIKO LEPIH ŽELJA!!

LEPO PRAZNUJTE!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.