|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
28.2.2011 11:10:40   
Urša08
čebela lepe slikice tvoje princeske user posted image user posted image user posted image user posted image pa torta je tud zelo lepa user posted image

kolumbo jaz tud rabm fato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm mogoče pa ta teden najdeta kej časa za vaju seveda z Majovim dovoljenjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 901
28.2.2011 11:13:16   
Čebel@
kolumbo.....Fato še k meni pošljiuser posted image user posted image user posted image .....še zdej ne vem kakšen okus torte ste vzeli?user posted image

urša....uživaj v kapučinuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  česa ne jeste tiste ki ste oz. še dojite???

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 902
28.2.2011 11:13:28   
Urša08
Sem uspela kuhinjo pospravit, pa juhico zakuhat. Za kosilo bomo mel kar juhico in rižoto. Žiga sem spat dala ker ga je zmatralo jutranje ustajanje in seveda pikica, Eva tud spi od pol enajstih, Nejca morm pa tud naštimat da gre mal ležat, da ne bo slučajno na bolniški.

Danes bomo najbrž kar precej sami ker more možek mal ur not prinest. No sej bomo zmogli user posted image user posted image user posted image

Jutri pa res upam da m,i rata pridt, ker se mi prav lušta ena kavica in seveda velik čvekanja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 903
28.2.2011 11:15:10   
Urša08
čebela jaz ne jem agrumov, svinjine, jedi ki napenjajo (fižol, zelje,...), oreščkov in jedi iz oreščkov (nutela je na žalost med njimi). Drugače pa po večini vse. Pijem pa vodo, čaj in kako kavicouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 904
28.2.2011 11:16:05   
Urša08
Aja čebela pa če jem čokolado ima Eva pikice user posted image user posted image user posted image tko da se morm bremzat pri čokoladiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 905
28.2.2011 11:16:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela jaz ne jem agrumov, svinjine, jedi ki napenjajo (fižol, zelje,...), oreščkov in jedi iz oreščkov (nutela je na žalost med njimi). Drugače pa po večini vse. Pijem pa vodo, čaj in kako kavicouser posted image
paradižnik ješ?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 906
28.2.2011 11:21:27   
Urša08
čebela ne ne jem ga še, ga mam pa počasi namen probati. Aja saj misliš surovega ane? Ker čufte v paradižnikovi omakici normalno jem, pa omako za makarončke tud.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 907
28.2.2011 11:24:23   
Urša08
čebela je pa tako da tisto kar npr. mojmu otročku ne odgovarja lahko tvoj normalno prenese. Jaz bi ti predlagala da prve dva tedna malce bolj gledaš na to kaj ješ, potem pa počasi probavaj. In se ravnaj po otrokuuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 908
28.2.2011 11:26:30   
Čebel@

čebela je pa tako da tisto kar npr. mojmu otročku ne odgovarja lahko tvoj normalno prenese. Jaz bi ti predlagala da prve dva tedna malce bolj gledaš na to kaj ješ, potem pa počasi probavaj. In se ravnaj po otrokuuser posted image
sej bom,samo sem pri Hani toook komplicirala,da sem jedla le juho in palačinkeuser posted image ......paradajz sem pa mislila v omakah,ne svežegauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 909
28.2.2011 11:30:21   
Urša08
čebela vse omake iz paradižnika normalno jem, pa tud mleto meso v katerem je malo svinjineuser posted image Praktično lahko vse ješ. Jaz pa sploh k že prej nisem ne vem kako veliko svinjine jedla kake pečenice enkrat na leto, pa svinjska ribica tako da nič ne stradam. Od juhic, rižotk, testenin, razne omake s paradižnikom, smetano,... al pa smoke, zrezke v omaki,... ma skor ni omejitev

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 910
28.2.2011 11:33:14   
Urša08
Grem kosilo skuhat, pa mal prijatelčke nafilat da bodo delal. Morm vsaj za silo stanovanje v red dat ker drugače bo koga kap ruknila če k nam prideuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 911
28.2.2011 11:48:01   
Urša08
Me je poštar presenetil z odločbo s csd - dodatek za veliko družino user posted image user posted image user posted image user posted image jupi user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 912
28.2.2011 11:51:43   
Urša08
Birdy a prideš jutri? A veš da bom očitno le potrebovala tvoj pajacek - zime noče bit konec, Eva pa rasteuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 913
28.2.2011 12:11:37   
birdy
Urša, se nisva z Kolumbo nič o temle srečanju nazadnje pogovarjale in sem jo pozabila vprašat. Pa mi je tud kr mal nerodno, ker vem da ma vse zice zasedene z otroškimi sedeži in bi jih mogla ven jemat. Pa prov nerodno mi je vprašatuser posted image
Pajacek pa seveda... Če ne drugač se pa magari še pri meni oglasi. Kokrkol, mam dva tko da ti bom oba pokazala pa se odloči. Neke čudne cifre pa je tist ta večji glih en tok velik kot tist ta mali. pa še s petrušk se moram tud zmenit da ji predam.
Čeprtov bi se skor raj kje drugje dobila, jst tud rabim eno fatouser posted image  Pa se mi nič ne da...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 914
28.2.2011 12:58:17   
brkn83

Me je poštar presenetil z odločbo s csd - dodatek za veliko družino user posted image user posted image user posted image user posted image jupi user posted image

Super: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ta dodatek potem dobivaš vsak mesec, ali samo enkratno.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 915
28.2.2011 12:58:23   
brkn83
čebela - ful dobre fotke. Tvoja madam je že res prava bejbauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
urša - super,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoj rr in kapučin. Prav je da si mal časa zase vzameš

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 916
28.2.2011 12:59:20   
brkn83
danes tolk delam, da me spet vse boli. Ponedeljek  je js pa že spet čist crknjena. danes kr vsi nekaj hočejo. No pa sej važn, da zadeva laufa.

Grem hitro kosilo skuhat - bodo res kr testenine in solata.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 917
28.2.2011 13:47:20   
sjmm
HELOV!

Majki šlafa, Miha ima sadno malco, mami je spila ožete pomaranče...zdej grem pa skončat krompirjev golaž, morm še cmočke not zakuhat, palačinke sm nafilala s skuto in gratinirala, tak d čakajo, da se pečica ogreje....pol pa še piškotke razvalam...pa bo počasi dost za dons

popoldne pa bomo probala najti nekaj ugodnega za našga jana k so mu spet kavbojke in čevle premajhne

o, en kapučin pa ne bi bil tko slaba ideja...user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 918
28.2.2011 13:50:04   
sjmm
čebelcv...iiiiiiiiiii, kaka pupika je tvoja hančiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...mi2 sva se tud razveselila dodatka za big family...bomo kr mau laži zadihal...sam še vseeno gre težko...ker se mesec do plačil prov po polževo vleče..dons čakamo eno nakazilo, zamujajo 90 dni...ker drgač bova šla pa tipa kr mau zmikastituser posted image ..mau za hec mau za res....se nama je nabral za ceuga jurčka položnic...no, sej počasi se daleč pride

no, zdej pa res gremuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 919
28.2.2011 15:22:32   
Čebel@
hvala za pohvale naše pupeuser posted image

urša....hvala za razlago o hraniuser posted image user posted image user posted image

sem šla v BC se malo napasit-sem vzela za Hano eno pižamico in za user posted image  enga tjulenčka za na vozičekuser posted image .....pol sva šla pa jest in po Hano v vrtecuser posted image .....zdej pa mala gleda Nodija,ati nama je za 2 uri ušel v delavnico,jaz moram pa malo pospraviti,ker dopoldan nisem nič

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 28.2.2011 15:23:07 >

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 920
28.2.2011 16:11:42   
sjmm
ekola, piškotki pečeni, se še zadna rudna hladi d jih povaljam v sladkorni moki

oči in Jan in Majki so šli en krog po naselju pa še pri tišlarju se bodo ustavli k je mojmu za posel ene pragove delal k jih mora ju3 zmontirat

mene pa čaka gora posode...sm packala po kuhni od pol11h do zdejuser posted image

pol pa šibnemo še po janove superge

see you tonightuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 921
28.2.2011 18:55:42   
Čebel@
čer

pospravljala nisem nič-sva s Hano padle v duplote za 2 uriuser posted image user posted image user posted image .....ati je vmes zaslužil nekaj €,tko da me preveč vest ne peče ker sem zapravljalauser posted image user posted image user posted image

s Hano izpod tuša-tok uživa v čofotanju,da jo komaj spravim venuser posted image user posted image user posted image .....zdej se gremo pa rihtat za spatuser posted image

pridem še kej pogledat,če ne bo zatišjauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 922
28.2.2011 19:30:22   
brkn83
čer.

nik šel ravno spat. Zdej pa mal časa za računalnik, sicer me čaka še malo pospravljanja po kuhinji, pa stroje je potrebno zalaufat, da bodo delali.

Sem pa danes ful utrujena, tk da se bova z mojim kr počasi spravila v postlo, pa šemal tv pogledala.........druga se mi itak ne da.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 923
28.2.2011 19:43:20   
Urša08
čer

Neverjetno moji  user posted image user posted image user posted image spijo. Ma ne pomnim kdaj se je še to naredilo user posted image user posted image user posted image je pa res da sta zgodaj vstala, Nejc nič spal vmes, Žiga pa samo 1,5 ure. No sej mi res paše tale tišina. Sem eno rundo cunj zložila, sedaj še kuhinjo mal pospravim in dnevno potem pa tuš in kavč.

srečanje - jutri MC primskovo Kranj ob 10 - vem da prideta Sjmm in kolumbo, najbrž tud Birdy, kaj pa petrušk in čebela?
Jaz pridem če bom le lahko - seveda je to odvisno od ta velikih dveh, če bo mel Nejc zjutraj vročino potem mi odpadeuser posted image . Jaz upam, da bosta oba ok in ju spakiram v vrtec. Sem že ruzačka pripravila, pa dobrote za praznovanje roj. dneva.

Grem pospravit pa pridem nazajuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 924
28.2.2011 19:55:02   
petrušk_

čer

Neverjetno moji  user posted image user posted image user posted image spijo. Ma ne pomnim kdaj se je še to naredilo user posted image user posted image user posted image je pa res da sta zgodaj vstala, Nejc nič spal vmes, Žiga pa samo 1,5 ure. No sej mi res paše tale tišina. Sem eno rundo cunj zložila, sedaj še kuhinjo mal pospravim in dnevno potem pa tuš in kavč.

srečanje - jutri MC primskovo Kranj ob 10 - vem da prideta Sjmm in kolumbo, najbrž tud Birdy, kaj pa petrušk in čebela?
Jaz pridem če bom le lahko - seveda je to odvisno od ta velikih dveh, če bo mel Nejc zjutraj vročino potem mi odpadeuser posted image . Jaz upam, da bosta oba ok in ju spakiram v vrtec. Sem že ruzačka pripravila, pa dobrote za praznovanje roj. dneva.

Grem pospravit pa pridem nazajuser posted image

jst jutr pokličem k bom točn vedla kako in kaj...načeloma pridem, sam mi ful narobe hod k bo moj glih jutr res fullllllllllllllll pozn.....pa ne vem če upam taščo tolk časa obremenjevat...bom probala....urša...te pokličem ko bom na polikliniki končala da mi poveš kolk vas pride....sm pa neke cunce zbrskala....62 brez veze da ti nosm, maš dost verjetn, ane....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.