Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 11:10:40
|
|
|
|
Urša08
|
čebela lepe slikice tvoje princeske pa torta je tud zelo lepa kolumbo jaz tud rabm fato sjmm mogoče pa ta teden najdeta kej časa za vaju seveda z Majovim dovoljenjem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 11:13:16
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo.....Fato še k meni pošlji .....še zdej ne vem kakšen okus torte ste vzeli? urša....uživaj v kapučinu česa ne jeste tiste ki ste oz. še dojite???
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 11:13:28
|
|
|
|
Urša08
|
Sem uspela kuhinjo pospravit, pa juhico zakuhat. Za kosilo bomo mel kar juhico in rižoto. Žiga sem spat dala ker ga je zmatralo jutranje ustajanje in seveda pikica, Eva tud spi od pol enajstih, Nejca morm pa tud naštimat da gre mal ležat, da ne bo slučajno na bolniški. Danes bomo najbrž kar precej sami ker more možek mal ur not prinest. No sej bomo zmogli Jutri pa res upam da m,i rata pridt, ker se mi prav lušta ena kavica in seveda velik čvekanja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 11:15:10
|
|
|
|
Urša08
|
čebela jaz ne jem agrumov, svinjine, jedi ki napenjajo (fižol, zelje,...), oreščkov in jedi iz oreščkov (nutela je na žalost med njimi). Drugače pa po večini vse. Pijem pa vodo, čaj in kako kavico
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 11:16:05
|
|
|
|
Urša08
|
Aja čebela pa če jem čokolado ima Eva pikice tko da se morm bremzat pri čokoladi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 11:16:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela jaz ne jem agrumov, svinjine, jedi ki napenjajo (fižol, zelje,...), oreščkov in jedi iz oreščkov (nutela je na žalost med njimi). Drugače pa po večini vse. Pijem pa vodo, čaj in kako kavico paradižnik ješ?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 11:21:27
|
|
|
|
Urša08
|
čebela ne ne jem ga še, ga mam pa počasi namen probati. Aja saj misliš surovega ane? Ker čufte v paradižnikovi omakici normalno jem, pa omako za makarončke tud.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 11:24:23
|
|
|
|
Urša08
|
čebela je pa tako da tisto kar npr. mojmu otročku ne odgovarja lahko tvoj normalno prenese. Jaz bi ti predlagala da prve dva tedna malce bolj gledaš na to kaj ješ, potem pa počasi probavaj. In se ravnaj po otroku
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 11:26:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela je pa tako da tisto kar npr. mojmu otročku ne odgovarja lahko tvoj normalno prenese. Jaz bi ti predlagala da prve dva tedna malce bolj gledaš na to kaj ješ, potem pa počasi probavaj. In se ravnaj po otroku sej bom,samo sem pri Hani toook komplicirala,da sem jedla le juho in palačinke ......paradajz sem pa mislila v omakah,ne svežega
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 11:30:21
|
|
|
|
Urša08
|
čebela vse omake iz paradižnika normalno jem, pa tud mleto meso v katerem je malo svinjine Praktično lahko vse ješ. Jaz pa sploh k že prej nisem ne vem kako veliko svinjine jedla kake pečenice enkrat na leto, pa svinjska ribica tako da nič ne stradam. Od juhic, rižotk, testenin, razne omake s paradižnikom, smetano,... al pa smoke, zrezke v omaki,... ma skor ni omejitev
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 11:33:14
|
|
|
|
Urša08
|
Grem kosilo skuhat, pa mal prijatelčke nafilat da bodo delal. Morm vsaj za silo stanovanje v red dat ker drugače bo koga kap ruknila če k nam pride
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 11:48:01
|
|
|
|
Urša08
|
Me je poštar presenetil z odločbo s csd - dodatek za veliko družino jupi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 11:51:43
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy a prideš jutri? A veš da bom očitno le potrebovala tvoj pajacek - zime noče bit konec, Eva pa raste
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 12:11:37
|
|
|
|
birdy
|
Urša, se nisva z Kolumbo nič o temle srečanju nazadnje pogovarjale in sem jo pozabila vprašat. Pa mi je tud kr mal nerodno, ker vem da ma vse zice zasedene z otroškimi sedeži in bi jih mogla ven jemat. Pa prov nerodno mi je vprašat Pajacek pa seveda... Če ne drugač se pa magari še pri meni oglasi. Kokrkol, mam dva tko da ti bom oba pokazala pa se odloči. Neke čudne cifre pa je tist ta večji glih en tok velik kot tist ta mali. pa še s petrušk se moram tud zmenit da ji predam. Čeprtov bi se skor raj kje drugje dobila, jst tud rabim eno fato Pa se mi nič ne da...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 12:58:17
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Me je poštar presenetil z odločbo s csd - dodatek za veliko družino jupi Super: a ta dodatek potem dobivaš vsak mesec, ali samo enkratno.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 12:58:23
|
|
|
|
brkn83
|
čebela - ful dobre fotke. Tvoja madam je že res prava bejba urša - super, za tvoj rr in kapučin. Prav je da si mal časa zase vzameš
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 12:59:20
|
|
|
|
brkn83
|
danes tolk delam, da me spet vse boli. Ponedeljek je js pa že spet čist crknjena. danes kr vsi nekaj hočejo. No pa sej važn, da zadeva laufa. Grem hitro kosilo skuhat - bodo res kr testenine in solata.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 13:47:20
|
|
|
|
sjmm
|
HELOV! Majki šlafa, Miha ima sadno malco, mami je spila ožete pomaranče...zdej grem pa skončat krompirjev golaž, morm še cmočke not zakuhat, palačinke sm nafilala s skuto in gratinirala, tak d čakajo, da se pečica ogreje....pol pa še piškotke razvalam...pa bo počasi dost za dons popoldne pa bomo probala najti nekaj ugodnega za našga jana k so mu spet kavbojke in čevle premajhne o, en kapučin pa ne bi bil tko slaba ideja...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 13:50:04
|
|
|
|
sjmm
|
čebelcv...iiiiiiiiiii, kaka pupika je tvoja hanči urša...mi2 sva se tud razveselila dodatka za big family...bomo kr mau laži zadihal...sam še vseeno gre težko...ker se mesec do plačil prov po polževo vleče..dons čakamo eno nakazilo, zamujajo 90 dni...ker drgač bova šla pa tipa kr mau zmikastit ..mau za hec mau za res....se nama je nabral za ceuga jurčka položnic...no, sej počasi se daleč pride no, zdej pa res grem
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 15:22:32
|
|
|
|
Čebel@
|
hvala za pohvale naše pupe urša....hvala za razlago o hrani sem šla v BC se malo napasit-sem vzela za Hano eno pižamico in za enga tjulenčka za na voziček .....pol sva šla pa jest in po Hano v vrtec .....zdej pa mala gleda Nodija,ati nama je za 2 uri ušel v delavnico,jaz moram pa malo pospraviti,ker dopoldan nisem nič
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 28.2.2011 15:23:07 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 16:11:42
|
|
|
|
sjmm
|
ekola, piškotki pečeni, se še zadna rudna hladi d jih povaljam v sladkorni moki oči in Jan in Majki so šli en krog po naselju pa še pri tišlarju se bodo ustavli k je mojmu za posel ene pragove delal k jih mora ju3 zmontirat mene pa čaka gora posode...sm packala po kuhni od pol11h do zdej pol pa šibnemo še po janove superge see you tonight
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 18:55:42
|
|
|
|
Čebel@
|
čer pospravljala nisem nič-sva s Hano padle v duplote za 2 uri .....ati je vmes zaslužil nekaj €,tko da me preveč vest ne peče ker sem zapravljala s Hano izpod tuša-tok uživa v čofotanju,da jo komaj spravim ven .....zdej se gremo pa rihtat za spat pridem še kej pogledat,če ne bo zatišja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 19:30:22
|
|
|
|
brkn83
|
čer. nik šel ravno spat. Zdej pa mal časa za računalnik, sicer me čaka še malo pospravljanja po kuhinji, pa stroje je potrebno zalaufat, da bodo delali. Sem pa danes ful utrujena, tk da se bova z mojim kr počasi spravila v postlo, pa šemal tv pogledala.........druga se mi itak ne da.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 19:43:20
|
|
|
|
Urša08
|
čer Neverjetno moji spijo. Ma ne pomnim kdaj se je še to naredilo je pa res da sta zgodaj vstala, Nejc nič spal vmes, Žiga pa samo 1,5 ure. No sej mi res paše tale tišina. Sem eno rundo cunj zložila, sedaj še kuhinjo mal pospravim in dnevno potem pa tuš in kavč. srečanje - jutri MC primskovo Kranj ob 10 - vem da prideta Sjmm in kolumbo, najbrž tud Birdy, kaj pa petrušk in čebela? Jaz pridem če bom le lahko - seveda je to odvisno od ta velikih dveh, če bo mel Nejc zjutraj vročino potem mi odpade . Jaz upam, da bosta oba ok in ju spakiram v vrtec. Sem že ruzačka pripravila, pa dobrote za praznovanje roj. dneva. Grem pospravit pa pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 19:55:02
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Neverjetno moji spijo. Ma ne pomnim kdaj se je še to naredilo je pa res da sta zgodaj vstala, Nejc nič spal vmes, Žiga pa samo 1,5 ure. No sej mi res paše tale tišina. Sem eno rundo cunj zložila, sedaj še kuhinjo mal pospravim in dnevno potem pa tuš in kavč. srečanje - jutri MC primskovo Kranj ob 10 - vem da prideta Sjmm in kolumbo, najbrž tud Birdy, kaj pa petrušk in čebela? Jaz pridem če bom le lahko - seveda je to odvisno od ta velikih dveh, če bo mel Nejc zjutraj vročino potem mi odpade . Jaz upam, da bosta oba ok in ju spakiram v vrtec. Sem že ruzačka pripravila, pa dobrote za praznovanje roj. dneva. Grem pospravit pa pridem nazaj jst jutr pokličem k bom točn vedla kako in kaj...načeloma pridem, sam mi ful narobe hod k bo moj glih jutr res fullllllllllllllll pozn.....pa ne vem če upam taščo tolk časa obremenjevat...bom probala....urša...te pokličem ko bom na polikliniki končala da mi poveš kolk vas pride....sm pa neke cunce zbrskala....62 brez veze da ti nosm, maš dost verjetn, ane....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.