|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
2.6.2011 19:19:31   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELCA KVAJ ZDEJ, A NE BOMO NČ DEBATERAL.....

boljš da me ni tukaj ker samo špetir delam

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
2.6.2011 19:41:05   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ah dej no ne si preveč k srcu vzet sej veš kakšne smo stare koklice...rade se hecamo...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
2.6.2011 19:48:53   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ah dej no ne si preveč k srcu vzet sej veš kakšne smo stare koklice...rade se hecamo...

mene pa tudi že poznate,da si vsako p** k srcu vzamemuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
2.6.2011 20:50:41   
sjmm
čer!

berem d je blo mau napet....važn d pivce in mojito pomagatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuu, tanči...mate pa napeto in pestro...ti prov prvošm koncertek in mau off

čebelc@...mi še nism rekl ta zadne...sam, mož od mami dela pod Rožnikom in ni šans d dobi vikend frej, mami pa bo glih u petek operirana in ji nekak ne morm odrečt pomoči, ker ne bo zarad kapljic nič vidlauser posted image ...sam, če bo naša ta velka Cvetka doma pri njej...pol uletimo mau naokol...sej za nas itak ni treba mesa štet, tak d je vseenuser posted image user posted image user posted image

pri nas tud vsi že skopani, sam še oči gre pod tuš...pol pa imaše ta zadnjo nočno, pol pa 3 dni frej...komi čakam k tale urnik ta teden je prov z a j ....

drgač sm dons čist kuhno razpalila...sm dons pa jz dobila pošilko domačih češenj...pa sm kr u štrudelj zavila...BTW...kolumbo...a ti je uspeu...si ga spekla za ŠImkota????...pa ta mlad krompirček sm nakopala na vrtu in smo ga spekl...pa eno orto paradajz solato, Majki pa je za začetek kr brokoli župo zmazau...pol pa ni mogu prov nč drugega več k štrudeljčekuser posted image ....v glavnem je blo vroče, za piko na I pa sm pol še mojga loverja segrela in sva oddelala ene 2 urci...pol je bil pa fajn naliv in se je le en mau ohradlouser posted image user posted image user posted image

tko, zdej morm še mojga nafutrat, pa za s seboj kofe skuhat...pol mam pa cajt sam zame...upamuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
2.6.2011 21:02:23   
Čebel@
user posted image user posted image spita...gre pa najino dojenja zgleda k koncuuser posted image ....neki se mi punta in danes je pojedel več AMja kot mojga mlekijauser posted image ......zato sem mogoče tok bolj tampirana bomba-se vam globoko opravičujem!

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 2.6.2011 21:03:06 >

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
2.6.2011 21:09:52   
brkn83
čer.

mi smo tudi še vedno zato, da pridemo na srečanje v nedeljo. No sej še sam zaradi tega pridem na računalnik, da vidim kako bo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
2.6.2011 21:11:14   
tanci29

user posted image user posted image spita...gre pa najino dojenja zgleda k koncuuser posted image ....neki se mi punta in danes je pojedel več AMja kot mojga mlekijauser posted image ......zato sem mogoče tok bolj tampirana bomba-se vam globoko opravičujem!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
2.6.2011 21:12:36   
brkn83

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam,d a bo vse tako kot si ti želiš- pa ne sekiraj se, če se slučajno ne bo več dojil. Vseeno bo zrastel.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
2.6.2011 22:00:18   
sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
2.6.2011 22:05:31   
Katjusa
čer...

jst sem imela dons dopust sva šla s florijem v bolnico k so mu lulija kr v ambilanti zrihtal je imel čist malo zaraščenega in je šlo lepo dol mal ga boli ampak je že ful boljše.... sem ful vesela, da ne bo treba na oparacijouser posted image user posted image user posted image user posted image

men mal tale nedelja smrdi k se nič ne ve in noben ne paničari sam jst bi tud rada vedela kako bo.... če jutri ne bo jasno nas ne bo ker bomo šli na kak izlet (razmišljam o morju)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
2.6.2011 22:08:39   
tanci29
katjuša..kaj pa ni jasnega...sej vse ki smo se pofočkale pridemo...bomo že nekaj spalamudili da bo fajn...razen sjmm mora poskrbeti za mamo kar je čist razumljivo...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
2.6.2011 22:09:11   
brkn83
js pa zdele skoz razmišljam o placu, kje bi še lahko imeli. Ka pa če najdemo kak drug plac. No predlagam glede na to, da se Tamika nič ne javi. Kaj pravite?????

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
2.6.2011 22:09:54   
brkn83

katjuša..kaj pa ni jasnega...sej vse ki smo se pofočkale pridemo...bomo že nekaj spalamudili da bo fajn...razen sjmm mora poskrbeti za mamo kar je čist razumljivo...

ja a potembo srečanje sigurn v Prekmurju?????????????

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
2.6.2011 22:11:23   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

veliko vas je bilo pri njej na obisku tako da verjamem da ima vsaj ena njeno telefonsko pa ji lahko en sms ? pošlje v našem imenu...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
2.6.2011 22:14:07   
brkn83

veliko vas je bilo pri njej na obisku tako da verjamem da ima vsaj ena njeno telefonsko pa ji lahko en sms ? pošlje v našem imenu...

ji bom js zdele poslala sms. Pa vam javim kako in kaj?????

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
2.6.2011 22:20:41   
brkn83
evo punce, js sem tamiki poslala sms in upam, da mi odgovori. Takoj ko dobim odgovor vam javim.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
2.6.2011 22:24:14   
tanci29

evo punce, js sem tamiki poslala sms in upam, da mi odgovori. Takoj ko dobim odgovor vam javim.

no super...čakamouser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
2.6.2011 22:31:33   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tanci sj ni problam sam  rakičana jst nč ne poznam in če ne bo tamike se bomo vozli gor in dol kam zavit? te je bolje da se kje drugje dobimo k bo kaka domačinka al ne? meni je načeloma vseeno kje:) sam da vas vidim:)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
2.6.2011 22:32:45   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

tanci sj ni problam sam  rakičana jst nč ne poznam in če ne bo tamike se bomo vozli gor in dol kam zavit? te je bolje da se kje drugje dobimo k bo kaka domačinka al ne? meni je načeloma vseeno kje:) sam da vas vidim:)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja super, sej lahk kje drugje najdemo tudi kak piknik plac

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
2.6.2011 22:37:37   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja super, sej lahk kje drugje najdemo tudi kak piknik plac

lahko so tudi kaka velika igrala:))))) te bomo imele več časa za kak čvek k s ebodo malčki lepo igrali:)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
2.6.2011 22:45:47   
Ajvy
Punce...men je ravnokar izračunal da se bom peljala 3 ure in pol, kar je preveč za me.....tko da nas žal ne bo....tja grede bi še ššlo,,,nazaj grede pa niti slučajno....se opravičujem....ampak res ne ....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
3.6.2011 7:13:51   
Čebel@
user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
3.6.2011 7:15:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Punce...men je ravnokar izračunal da se bom peljala 3 ure in pol, kar je preveč za me.....tko da nas žal ne bo....tja grede bi še ššlo,,,nazaj grede pa niti slučajno....se opravičujem....ampak res ne ....
kje si pa to izračunala? mi se peljemo po avtocesti skos 100 in smo v cca. 1,5h gor

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
3.6.2011 7:18:02   
Čebel@
user posted image imava neki napeto stanje...sem jaz neki čudna...in pol je on vsega krivuser posted image

user posted image na poti v vrtec,user posted image aja,jaz pa user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
3.6.2011 7:43:32   
petrušk_

user posted image imava neki napeto stanje...sem jaz neki čudna...in pol je on vsega krivuser posted image

user posted image na poti v vrtec,user posted image aja,jaz pa user posted image

bejbi....cool offf....zj te tele joške spet matrajo...sj vidm kako je pr men...me že en tedn mali zavrača na polno....ga samo matram....in sm lepo končala kariero k se mi smili k mu tisto joško v usta tiščim pa sam joka, ker ne priteče takoj...se mi pa posledično na brzino suši še tisto malo kar imam....ampak dokler bo bom vsaj to spumpala pa mu dala zraven, pitje pri meni sva pa kar zaklučla....

sj bo....relax pa bo ves svet lepši....nimaš kej prsilt...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?