Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 7:17:56
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo.....a pol sta oba pežojčka kaput? .....maš kakšno sončno na lagarju iz krsta? ......kaj si kupila kršencu? petrušk....jutro .....uf zobar-nič fovš sunny..... za šoping sjmm.....uspešno testno "vožnjo" vama želim ....dej kak link da vidimo kaj si si to umislila
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 7:20:03
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro mali spal 21.30-5.30 ......Hana na poti v vrtec,mali pančka,mami pa kofetka .....danes nesem papirje na CSD ......a kera ve,kaj rabim vzet s sabo na občino za delat osebno?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 7:20:33
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo PETRUŠK VIDM TE ...DEJ MI DVOJNO KAVO BREZ ...... fb me je odplavu....evo maš na mizi....kdaj uletiš :)))
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 7:44:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Pogrešam katjuso... katjuša se ima fino...sta z se pomenila in se imajo zdele par dni res luštno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 7:52:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SJMM kva maš za eno sesalko mašincu d je loverja zasenču ....maš kej novga? Jst si morm nabavt Vorverka sam d nehamo tele naše male noske sesat Mam Vorwerka!!!!!!!!!!! dons greva na ta prvi zmenk..jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!1
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 8:00:24
|
|
|
|
sjmm
|
dan! smo ...sva imela neki p o s r a n o nočko...že zvečer sm skoz letala...via spalnica...pa tok sm se prpravla na lonely night...moj je uletu ob 4h v postlo...no, jz pa ob 6h iz postle d sm vse poštimala...ob pol8h sm Majkiju dala mleko, pol pa ni hotu še en mau zadremat...moj še mau not prnaša spanec...upam, da ne bo preveč tečkan dons kolumbo...vau, kr na morčka ste pičil ...ej, pa kva ma zdej tale vaš pižojček ene popadke...zgleda d sotileavti res čist preveč aklih...mi že šparamo za en fajn kombi...to bo sigurn dobra naložba...so le mau bol zdržljivi katjuša...super novica d sta se s tvojim pošlihtala...le tko naprej!!!!!!!!!!!!! evo moja mašinca ta nova.... d ne govorim o vseh dodatkih
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 8:05:43
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm......zgleda hud ......moram malo poguglat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 8:09:32
|
|
|
|
Čebel@
|
zunaj že full lepo vreme .....bova spet vozičkala ....bi sicer mogla malo pospraviti,ampak bo že počakalo na slabo vreme sem kupila novo dudo...toooooook je lepa ....modre nosoroge ima narisane .....Hanino bom pa vrgla v smeti ker teče že tretji teden brez nje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 8:11:52
|
|
|
|
Čebel@
|
ima pa ene čudne prebliske zadnje čase...se mi kar nekaj odklaplja....včeraj mi je čist zavrnil zize,tko da sem si spumpala in mu dala po flaški...nasledno rudno je pa lepo jedel
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 8:22:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ima pa ene čudne prebliske zadnje čase...se mi kar nekaj odklaplja....včeraj mi je čist zavrnil zize,tko da sem si spumpala in mu dala po flaški...nasledno rudno je pa lepo jedel iii, zbirčna mala ritka ...po moje je važno samo to, da poje zadosti
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 8:25:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ima pa ene čudne prebliske zadnje čase...se mi kar nekaj odklaplja....včeraj mi je čist zavrnil zize,tko da sem si spumpala in mu dala po flaški...nasledno rudno je pa lepo jedel iii, zbirčna mala ritka ...po moje je važno samo to, da poje zadosti sem brala,da je to ena faza...sem pa vesela,da je le občasno tale mrk,da drugače se pa lepo doji
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 10:15:55
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan. Punce mi mormo žal skenslat za nedeljo Smo dobili obiske iz tujine, in mamo v nedeljo kosilo za širšo družino (kakih 7 familij skup). In bo velika zamera, če se ne naslikamo tam. Čebela Aleks je mel tako fazo pri 3m, dretje in sitnarjenje na joški, pa odrivanje vstran... Baje je faza ja, ti kr vztrajaj, če ti je, pa bosta prebrodla. Sjmm hud sesalec! Jaz mam željo po onem, ko sam sesa Kolumbo upam, da vaše Pižojčke čimprej pošlihtate! Zgleda da majo zdaj vsi Pižojčki neke motnje, mi smo tud meli par tednov nazaj vse 3 na servisih in pri mehanikih
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 12:40:20
|
|
|
|
sjmm
|
helov! evo naju...joj, dons je pr nas naporen dan...moj neprespan...tečen k sam , pa še Maj je imeu slabo noč...ni d bi govoru...bolš d jima ne prideš na pot al pa d se onadva vkup znajdeta....uf, je mali že 3x trmasto tuliu...zdej se je moj nekam spoku, jz pa malega spat fliknem in upam, da se zbudi bolš volje...no, sej zdej k je oči odpokau svojo tečnobo od doma je mali čist kul...sva zdej korenčke in krompirčke za juhco lupla in prala...je bil čist hepi
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 13:07:53
|
|
|
|
Čebel@
|
zakaj imam filing da bo v nedeljo vse skupaj opadlo?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 13:39:38
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Midve od zdravnika - je bla ena taka skozlana nočka in sm rekla da se greva pokazat. Je vzel kri, zdej morm pa še za izvide klicat, vse pa sliči na eno virozo! V glavnem No že kliče Šibam
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 16:19:48
|
|
|
|
Čebel@
|
šla 1. kakat na kahlico
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 18:56:04
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ šla 1. kakat na kahlico
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 19:02:33
|
|
|
|
sjmm
|
pr ns je dons tale čudn ritem kr neki...mam že poln kufer, dec tečen, mulčki bi skoz neki poležaval,namest d se prpravjo za še zadnje zdihljaje šolskega dela....ma nej gre u r i t vse skup....pa še mali je tečnitis staknu sm jim pice spekla,pa solatko....zdej še mojga s kofetam napojim...al pa ne k je zasmrču na sedežni...bog mu dej dolgega spanja...njemu in nam edin res hud filing je bil pa ta novga sesaučka na en krog zapelat...sm ceu dan čakala na ta prav moment aja, pa še ta spodnji štuk na broju...bosta spet zvečer cahnala kdaj gre kdo spat...kok so dolg pokonc...pa baš me boli...moj pa itak gre spet pucat, še dons in ju3 pa bo konc k je priden in uren....sam ju3 ga bom zju3 brez kakega gsm-ja zaklenla u spalnico in nej se naspi sem pa dons zvedla d bo moj mami v petek operirana še za drugo oko, tam ima zeleno mreno...kar ni glih tko simpl...tko d jo bom verjetno imela čez vikend pri nas d ji na pravi cajt nafilam vse vrste kapljic...tko d glede nedelje res še ne vem kva nardit zdej..
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 19:20:17
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ šla 1. kakat na kahlico hana ...super punca.... mi smo pa že 3 tedne čisti in suhi prva dva tedna je bila še kakšna nesreča...ampak bolj za kakanje kot lulanje....zj pa že več kot en teden vse počne v kahlico, tko da sploh nimamo več pleničke....tud za v avto ne....je dons od vrhnke do loma držala da sva šle pol na lomu lulat.... za ponoč ji pa dam pleničko ampak je vedno zjutraj suha in prvo ko vstane šiba na stranišče.....pleničko ponoči pa dam, k se mi res ne da pojstle preoblačit v slučaju nesreče....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 19:21:15
|
|
|
|
petrušk_
|
smo bli na izletu v bohinju .... sta bla res super v avtu...skor celo pot spančkala....tko da se bomo še lahko potepal
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 19:46:56
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm....ti pošiljam en kup petrušk....o pridna EVa in Jan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 21:18:26
|
|
|
|
Katjusa
|
čer punce.... vidim da vas je čebela že razsvetlila z našim stanjem (hvala čebelica) res se imamo že par dni super in smo mal več skupi danes smo se šli celo kopat v zreče v službi smo imeli mali rukar ki je mene in možeka kr mal razočaral se je šef neki na naju spravil...... ampak sej se bo pomirilo sej veste nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha..... drugače smo pa danes dobili regres in jst ga nisme pričakovala no pač sem sorazmerni del in potem avgudta ostalo in sem dobila celega kako je za nedeljo? če bo smo zraven..... ampak imam na žalost podoben občutek k čebela lepo se imejte greva z možekom en filmček pogladat lahko noč:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.6.2011 21:50:19
|
|
|
|
Ajvy
|
Čebela..ne vem ,kaj naj ti rečem....žal nimam časa da bi ti pomagala pri pripravah....bomo pa z veseljem prišle.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?