|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.6.2011 22:23:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4376
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
1.6.2011 22:38:28   
sjmm
kolumbo...madoniš maš spet turbo vkloplen....pa tok me nasmeje tale vaš Roksi...k se mi zdi en tak hudo skuliran tipček....sploh ne pokaže na videz vsega...sam v njem pa ceu zakladuser posted image user posted image ....ŠTRUDELJ....če boš delala testo .....veliko gneti...vsaj 2x morš do 100 preštet....300-400g moke, pol žličke soli, o,5 - 1 dcl navadnega olja, 2-3 dcl tople vode....fajn umešaš...zgneteš v zelogladko in dokaj mehko kepico, pomažeš z oljem in pustiš zavito v folijo počivat vsaj pol ure...potem valjaš, raztegneš....segreješ maslo...pokapljaš po testu...dodaš filo ( izkoščičene češnje, umes pa skuto, ki ješe bolš, če ji primešaša kak rumenjak in sladkor, pa na koncu sneg beljakov....ful rahlo pride, nato še malo dosladkaš vse skupi...k češnje so včas kr kisle, pa kak vanili...po možnosti un ta pravi s črnimi pikcami not, pa mleti cimet, pa mleti klinčki, pa če je zlo redko komot dodaš kako žlico drobtin ali pa jih na koncu posuješ po že  namazanem nadevu....lepo zviješ, flikneš v pekač--obvezno na peki papir...k bo vn teklo od češenj in ribanje tega dol s pekača je nočna morauser posted image .....pol pa spet mau stopljenega masla, premažemo s čopičem po vrhu...in pečemo....tam nekje na 180 + ventilacija ene 30-45 minut.... d je pač zlato rumen po vrhu in hrustljava skorjica...PA DOBER TEK!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
   [Brisano sporočilo]
1.6.2011 23:31:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4378
2.6.2011 8:03:35   
petrušk_
jutrooooooooooooooooo

user posted image še spančka...user posted image pa riske gleda pa čajčka pije, mami pa kavico pa rr in fb time :)))

nedelja....mi načeloma smo za...sam vreme se neki heca....kako pa to da se tamika nič ne oglasi? jo je kera kej klicala? men je šla številka v franže k sm telefon menjala...pa je v bistvu sploh še kdo za??? se mi zdi da vas je kar minilo?.....

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 4379
2.6.2011 8:05:36   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Čebela..ne vem ,kaj naj ti rečem....žal nimam časa da bi ti pomagala pri pripravah....bomo pa z veseljem prišle.....

ne rabim npbene pomoči...ne pripravljam jaz nič....ker ni v mojem kraju....tko da je vse odvisno od tamike,ki pa se žal ne oglaša

v nedeljo je napovedano lepo vreme,ampak ker jih pol sploh ne pove ali ja ali ne,bom tudi jaz začela delati druge planeuser posted image ....me pa to zelo žalosti.....sej se verjetno to prebere iz mojih postov.....res sem se veselila....ampak takrat vedno vse pade v vodo......eh

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
2.6.2011 8:07:44   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutrooooooooooooooooo

user posted image še spančka...user posted image pa riske gleda pa čajčka pije, mami pa kavico pa rr in fb time :)))

nedelja....mi načeloma smo za...sam vreme se neki heca....kako pa to da se tamika nič ne oglasi? jo je kera kej klicala? men je šla številka v franže k sm telefon menjala...pa je v bistvu sploh še kdo za??? se mi zdi da vas je kar minilo?.....

mi smo še za,ampak je tko kot si napisala..

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
2.6.2011 9:21:27   
Deja

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutrooooooooooooooooo

mi smo še za,ampak je tko kot si napisala..

mi smo tudi za..... samo kaj ko ni sedaj nobenih nadaljnjih informacij..... sem že večkrat spraševala za lokacijo.... pa ništa....kaj se mene tiče se lahko dobimo tudi bolj na našem koncu.... no mi bomo šli tja- če srečanje odpade.... mi gremo na kosilo v eno gostilno, ki ima fajno igralno hišico in nedeljska kosila pod 10€, tako da.... če odpade prekmurje, se lahko dobimo na našem koncu.... majčy, petrušk_- pridete?

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
   [Brisano sporočilo]
2.6.2011 11:06:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Deja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4383
   [Brisano sporočilo]
2.6.2011 11:10:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4384
   [Brisano sporočilo]
2.6.2011 11:14:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4385
2.6.2011 11:14:34   
sjmm
dan!

mi smo dons tud vsi naspani...k sva mi2 kidnla v dnevno ob 4h, ko je moj uletu u pojstlo, ker je nenormaln smrčau uvsem položajih...sm ga vrtela k na žaru..pa nč pomagaluser posted image user posted image user posted image user posted image .....pol sva se pa mi2 z Majkijem na sedežni razkomotla in je blo super...sva šlafala...do 6h, pol pa sm jz ta velke napodila iz pojstel...lepo po vrsti ke do 7h...d so vsi z vso opremo in malco odpeketal...pol sm se šla pa še k majkiju stiskat do pol8h...pa mleko je stankau...pol pa že kr prec Mkvin za zajtrk...oči pa je potegnu do 10huser posted image user posted image user posted image ..tko d dons ni toook tečenuser posted image

zdej smo pa bli na enem španciru, še z našo mrcinco, zdej pa mau kofetka, pa sadna malca.....pol pa pegla timeuser posted image ..again

drgač....glede nedelje ...jz res nč ne obljubim, ker bo naša mami po operaciji pri nas....pa, če bo slučajn Saša pri njej ostala...pol se celo upam trdit d se tud kej vidmouser posted image

pa lep dan vsem skupaj!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4386
2.6.2011 15:15:16   
Čebel@
SREČANJE FEBRUARČKOV!!!

kdaj: nedelja,5.6.

kje: prekmurje

ura: od 10.00 naprej 

-mihailo.....2 odrasla.....1 otrokuser posted image
-sjmm.....4 odrasli........2 otrokauser posted image
-petrušk....2 odrasla....1 otrokuser posted image
-čebel@.....2 odrasla.....1 otrokuser posted image
-tamika.....2 odrasla....4 otrociuser posted image
-ajvy....1 odrasel......2 otrokauser posted image
-deja.....2 odrasla.....1 otrokuser posted image
-pikica......2 odrasla......1 otrok user posted image
-črticaa.....2 odrasla....2 otrokauser posted image
-kolumbo.....2 odrasla.....2 otrokauser posted image
-tanci.....2 odrasla.......2 otrokauser posted image
-surf.....2 odrasla.....1 otrokuser posted image
-katjuša.....2 odrasla.....2 otrokauser posted image
-brkn......2 odrasla.....1 otrokuser posted image

user posted image DAJTE SE POFLOČKAT!!!user posted image

hrana:čevapčiči,hrenovke,paradižnik,čebula,paprika,bučke,kruh,zenf,ajvar

pijača:sokovi,pivo(samo 1 vrsto)

ostalo:krožniki,vilice,kozarci,prtički

otroci do 10 let bi šteli polovične porcije,nad 10 let pa cele

ste za????

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 2.6.2011 15:16:41 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
2.6.2011 15:20:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan....smo spaaaaliiiiii fuuullluser posted image user posted image user posted image ...tko d sm jih ravnokar dostavila v vrtecuser posted image ....zdej pa 4 urce pucat pucat pucat....pa sej sploh ne vem, kje nej začenm.....

Pa kva ste neki histerične zarad nedeleuser posted image ......a je treba ful razglablat al kva...ne štekam vas sorčy.......Tamika se bo zihr kej pofočkala predn bo šla v nabavo in mislm d bo to glih u soboto, prej je pa brez veze karkoli napovedovat......

DEJA LOKACIJA: RAKIČAN...... http://maps.google.si/  vtipkaj  Celje- Rakičan, pa daj opcijo IZOGIBAJ SE AVTOCEST.........za točno lokacijo bo pa Tamika javila
no čaki....če se nekaj menimo je prav da se pogovarjamo okoli tega...ni treba enih hudih debat,ampak da se pa ne mormo zjasnit ali bo ali ne bouser posted image ....poglejte si seznam da se večina sploh ne zjasni

Neposredna povezava do sporočila: 4388
   [Brisano sporočilo]
2.6.2011 19:00:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4389
2.6.2011 19:00:45   
tanci29
čebela jaz nikoli nisem rekla da ne pridemo...mi smo se pofočkali...žal pa mi cajt ne znese da bi se oglašala...prejšni teden sem bila cel teden do jutra do večera +cel vikend od jurta do večera v službi...ta teden pa imam erika v varstvu pri dediju tako da tudi hodimo dan zvečer in pol samo še dol padem...

no mi smo za

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
   [Brisano sporočilo]
2.6.2011 19:03:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4391
2.6.2011 19:03:25   
Čebel@

ČEBELA a še kr težišuser posted image .......od zgoraj navedenih je samo MIHAILO V BOSNI, ostali pa čakamo vremensko napoved in TAMIKINO DIREKTIVO......glej d nauš ti na konc zajjjjuser posted image

user posted image user posted image hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4392
   [Brisano sporočilo]
2.6.2011 19:04:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4393
2.6.2011 19:06:31   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ČEBELA a še kr težišuser posted image .......od zgoraj navedenih je samo MIHAILO V BOSNI, ostali pa čakamo vremensko napoved in TAMIKINO DIREKTIVO......glej d nauš ti na konc zajjjjuser posted image

user posted image user posted image hvalauser posted image

čebela dej se mal nasmej...vse štima...evo mi smo uletil dam 15 min nazaj...na štedilniku se greje večerja pojemo gremo čofat in u mižule...bajta u totalnem razsulu..ampak sej bo...še mal pa grem na koncert odklopit glavouser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
2.6.2011 19:07:32   
tanci29

TANCY MOJITO ZA BOLJŠE VZDUŠJEuser posted image

user posted image

LIKE IT A LOTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4395
   [Brisano sporočilo]
2.6.2011 19:07:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4396
   [Brisano sporočilo]
2.6.2011 19:10:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4397
2.6.2011 19:12:50   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

..evo mi smo uletil dam 15 min nazaj...na štedilniku se greje večerja pojemo gremo čofat in u mižule...bajta u totalnem razsulu..ampak sej bo...še mal pa grem na koncert odklopit glavouser posted image user posted image

PR NAs ŽE VSE OČOFAN, KER STA SAMA U KOPALNICIuser posted image ......bajta tut u razsuluuser posted image ......a maš kakšno karto viška...sej vseen kam greš, jst tut rabm mal taprave muzikeuser posted image .......KER KONCERT????

one and only BON JOVIuser posted image  zagreb vabi sam vas še prej v nedeljo polubčkam

Neposredna povezava do sporočila: 4398
   [Brisano sporočilo]
2.6.2011 19:15:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4399
   [Brisano sporočilo]
2.6.2011 19:16:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?