Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 7:46:49
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Punce...men je ravnokar izračunal da se bom peljala 3 ure in pol, kar je preveč za me.....tko da nas žal ne bo....tja grede bi še ššlo,,,nazaj grede pa niti slučajno....se opravičujem....ampak res ne .... hej bejba...mi mamo dobre 2 urce...220 km....tko da res ne vem kje si to računala...pa gremo iz cerknce....sj bi ti rekla da gremo skupaj, da bomo skupi vozil pa gremo mi že v soboto....k bomo pr moji kolegici prespal....upam, da se odločiš da pridete....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 7:53:19
|
|
|
|
petrušk_
|
še spančkata, z očijem sva že spila kavico in je na poti v službo jst pa spet kraljujem za računalnikom z zajtrkom in mižim, da ne vidm kakšen mess mam po stanvanju..... brkn dj mi od tamike cifro na sms pošl, k mi je ostala v drugmu telefonu, da jo rufnem, k mi že jutr šibamo pa da jo povprašam če velja.... ti pošljem zs s svojo številko.... sjmm...upam, da ti bo saška pomagala in boste lahko pršli.....drgač pa za mamico..... tanci.....dj mi enga unga super boba(na reklami napisano BOB&HOMA...29 eur...9 delni set) u HN na stran, k brez tega sploh ne znam več kuhat, pa se mi je en nožek polomu....plizzzzzzzzzzzzzz
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 8:35:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ z imava neki napeto stanje...sem jaz neki čudna...in pol je on vsega kriv na poti v vrtec, aja,jaz pa bejbi....cool offf....zj te tele joške spet matrajo...sj vidm kako je pr men...me že en tedn mali zavrača na polno....ga samo matram....in sm lepo končala kariero k se mi smili k mu tisto joško v usta tiščim pa sam joka, ker ne priteče takoj...se mi pa posledično na brzino suši še tisto malo kar imam....ampak dokler bo bom vsaj to spumpala pa mu dala zraven, pitje pri meni sva pa kar zaklučla.... sj bo....relax pa bo ves svet lepši....nimaš kej prsilt... štos je,da je mleka dovolj,ampak enostavno mi zavrača L ....on bi samo iz D jedel....ma sej če gre mleko pa pa ne bo take panike-že 3m je zame apsoluten uspeh
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 8:36:16
|
|
|
|
Čebel@
|
na sprehod-lepo dopoldne
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 8:38:14
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ z imava neki napeto stanje...sem jaz neki čudna...in pol je on vsega kriv na poti v vrtec, aja,jaz pa bejbi....cool offf....zj te tele joške spet matrajo...sj vidm kako je pr men...me že en tedn mali zavrača na polno....ga samo matram....in sm lepo končala kariero k se mi smili k mu tisto joško v usta tiščim pa sam joka, ker ne priteče takoj...se mi pa posledično na brzino suši še tisto malo kar imam....ampak dokler bo bom vsaj to spumpala pa mu dala zraven, pitje pri meni sva pa kar zaklučla.... sj bo....relax pa bo ves svet lepši....nimaš kej prsilt... štos je,da je mleka dovolj,ampak enostavno mi zavrača L ....on bi samo iz D jedel....ma sej če gre mleko pa pa ne bo take panike-že 3m je zame apsoluten uspeh ja res je...bravo za 3 mesce....super glede na hano ane.... pa mu dajej sam iz desne za pit....probi ga na levo prstavt tko da ga sam naprej prestaviš, da ga ne obračaš....sa bo imel noge pod tvojo pazduho....cimra u porodnišnci je rekla da je od svakinje samo tko spil iz leve, drugač sploh ni hotu....probat ni greh.....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 8:38:46
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ na sprehod-lepo dopoldne ti že na sprehod pr nas pa še oba spita.........
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 9:43:58
|
|
|
|
brkn83
|
jutro. Petrušk ja kr pošlji mi na zs tvojo cifro pa ti pošljem js od tamike. No meni Tamika še vedn ni nič odgovorila na včerajšnji sms, kar mi je ful čudn.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 10:14:08
|
|
|
|
brkn83
|
evo dobila sms od tamike: Zaradi mene velja.Javite mi št.prosotnih, da vem nabavit hrano. Me pa RR heca in ne morem gor. LP Dajte prosim povedat točno število koliko vas pride in ji bom jaz zvečer javila na gsm.
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2011 10:37:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 10:53:33
|
|
|
|
Ajvy
|
Kolumbo imaš zs
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 11:07:15
|
|
|
|
sjmm
|
hej hoj! jz se na žalost ne morm pofočkat za nedeljo, pa sej bo sigurn še kaka prilika d se vidmo....mami je dons na operaciji in jz že popoldna šibam v Litijo...bom kr pri njej za čez vikend...ker se je ne sme preveč prepelavat naokol, pa še človk k mu kej fali se najbolš počuti doma....pol vnedeljo pa bodo še moji vsi skup dol uletel, tak d bo imel moj dragi ju3 kar pestro k bo sam z 4...smo se pa tko odločil, ker za povrh gre še mamin sine za ceu vikend v Italijo s fuzbal klubom...no, pa mamo šmorn moj je dons ponoči bil že ob 3h doma...sem se jz komi spat skidala ...zjutri sva mau kofetkala, pol je šeu pa še mau zalešt, mi2 z Majkijem pa sva šla mau vn, pa cote obesit, pa posesala sva k me pol ceu vikend ne bo, pa solatko sva nabrala...dons bomo kr špinačno lazanjo po Saškini želji...pol pa šibamoše umilerja, pol pa jz u Litijo, fantje pa na bejzbol...včeri sta vso opremo dobila...150€ po glavi...smo se zmenil na 2 obroka...sam sta tok not padla d nej kr hodita hja, tkole, no...grem zdej še pomivalca odrešit posode, Majki je z očijem na vrtu, pol pa bešamelček skuhat...pa bo počasi kosilo pa en lep dan!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 11:10:29
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm hej hoj! jz se na žalost ne morm pofočkat za nedeljo, pa sej bo sigurn še kaka prilika d se vidmo....mami je dons na operaciji in jz že popoldna šibam v Litijo...bom kr pri njej za čez vikend...ker se je ne sme preveč prepelavat naokol, pa še človk k mu kej fali se najbolš počuti doma....pol vnedeljo pa bodo še moji vsi skup dol uletel, tak d bo imel moj dragi ju3 kar pestro k bo sam z 4...smo se pa tko odločil, ker za povrh gre še mamin sine za ceu vikend v Italijo s fuzbal klubom...no, pa mamo šmorn moj je dons ponoči bil že ob 3h doma...sem se jz komi spat skidala ...zjutri sva mau kofetkala, pol je šeu pa še mau zalešt, mi2 z Majkijem pa sva šla mau vn, pa cote obesit, pa posesala sva k me pol ceu vikend ne bo, pa solatko sva nabrala...dons bomo kr špinačno lazanjo po Saškini želji...pol pa šibamoše umilerja, pol pa jz u Litijo, fantje pa na bejzbol...včeri sta vso opremo dobila...150€ po glavi...smo se zmenil na 2 obroka...sam sta tok not padla d nej kr hodita hja, tkole, no...grem zdej še pomivalca odrešit posode, Majki je z očijem na vrtu, pol pa bešamelček skuhat...pa bo počasi kosilo pa en lep dan!!!! dj mi napiš kako nardiš špinačno lazanjo....k jst vedno mesno alpa mesno zelenjavno delam, špinačne se mi pa že reeeesss dolg lušta.....k boš mela cajt...lohk tud u pondelk... pa škoda k vas nau....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 11:37:30
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Vidm d dogaja ......je še Šime čist not padu ....in takoj dal predlog da najamemo kombi in še Ajvy in njene princeske poberemo....AJVY DEJ MI PROSM JAVI, ČE BI ŠLE Z NAMI, DA GREM U AKCIJO ZA KOMBI. Smo dobil sicer nadomestni avto .....tokrat kar testnega 308SW .....no verjetno naslednjič bo že 508SW no tak se govori
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 11:47:53
|
|
|
|
sjmm
|
petrušk.....evo glih čakam d se špinača in bešamel ohladita.....pa ti kr napišemZA ŠPINAČNO LAZANJO: - ŠPINAČA...lahk vzameš al svežo...skuhaš, odcediš, sesekljaš ali pa zamrznjeno...jz kr to vzamem..IGLO..v škatlici...k so not mini koščki...mau odtajam, segrejem žličko masla in žlico olja...gor fliknem ene 5 stokov sesekljanega česna in popražim na hitro, mau muškatnega oreščka, pa sol ali mau vegetke po želji...ohladim - BEŠAMEL ....lahk kupiš narejenega, al pa ga skuhaš doma...dobro žlico maslo raztopimo v kozici, dodamo 2 žlici moke, fajn pomešamo, imamo pa štedilnik na malo, mau soli in potem vlijem kak deci mleka, fajn mešamo in pokuhamo na mali temperaturi d se lepo zgosti, malo ohladimo in not zamešamo 2 jajci......je pa še brzake varianta....kisla smetana + jajca - testenine...lahk kupiš prov une platke za lazanjo, lahk pa uporabiš kr široke nudeljne...skuahš in odcediš.....pol pa med špinaco umešaš pol bešamela, lahk tud mau sira naribaš umes...to umešaš med testenine....flikneš v namaščen pekač..po vrhu poliješ s preostankom bešamela in posuješ z naribanim sirom...pečeš ene pol urce na ene 170 stopinj...pol pa navali narod!!!!!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2011 11:59:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 12:11:17
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo MAMO KOMBIIIIIIIIIIIIIIIII .....in Ajvy gre z namiiiiiii ..... o ful dober. Česttike tvojmu možeku, za tako dobro organizacijo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 12:22:55
|
|
|
|
Čebel@
|
midva sva prišla s sprehoda-vreme se neki kisa,ampak pada še ne petrušk.....u madona sploh ne vem kako bi to pri meni zgledal da bi ga tko obrnila ....bi po moje mali še bolj znorel .....zdej je iz D,L pumpam,pol pa še cca.20ml AMja spije-cel postopek ....ti prinesem v nedeljo tametil? ajvy,kolumbo,šime.... sjmm.....dober porihtaj mami ......upam,da ne bojo preveč mučli atija brkn...samo povej mi,a je najin dogovor padel v vodo?samo vprašam
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 3.6.2011 12:23:46 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 12:51:45
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Bljak kakšno grozno vreme! No moj lubi je včerej zvečer prišel dam ves zmatran, seveda je "mogu" dons spet v službo, upam da kej prej dam pride. Larisa ni prov velik boljš, vročina je sicer padla, naredile so se ji pa še razjedice v ustih, pa pikice na roki (sumim na uno belezen ust, dlani in stopal), Pa precej rdeče dlesni ima (držimo pesti da ni slinavka). Jest sploh noče, jo vse peče, pije pa tud bolj mal. Morm pop poklicat pediatra. No grem mal nogo gor dat. Se tipkamo Aja pa držim pest da bo v nedeljo lepo vreme in da boste v čim večjem številu in da se boste imeli lepo!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 13:11:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Dan! Bljak kakšno grozno vreme! No moj lubi je včerej zvečer prišel dam ves zmatran, seveda je "mogu" dons spet v službo, upam da kej prej dam pride. Larisa ni prov velik boljš, vročina je sicer padla, naredile so se ji pa še razjedice v ustih, pa pikice na roki (sumim na uno belezen ust, dlani in stopal), Pa precej rdeče dlesni ima (držimo pesti da ni slinavka). Jest sploh noče, jo vse peče, pije pa tud bolj mal. Morm pop poklicat pediatra. No grem mal nogo gor dat. Se tipkamo Aja pa držim pest da bo v nedeljo lepo vreme in da boste v čim večjem številu in da se boste imeli lepo! vsem skupaj pošiljamo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 13:12:35
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo MAMO KOMBIIIIIIIIIIIIIIIII .....in Ajvy gre z namiiiiiii ..... CARSKO!!!!!!!!!!!! AL STE FACE!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 13:48:47
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ midva sva prišla s sprehoda-vreme se neki kisa,ampak pada še ne petrušk.....u madona sploh ne vem kako bi to pri meni zgledal da bi ga tko obrnila ....bi po moje mali še bolj znorel .....zdej je iz D,L pumpam,pol pa še cca.20ml AMja spije-cel postopek ....ti prinesem v nedeljo tametil? ajvy,kolumbo,šime.... sjmm.....dober porihtaj mami ......upam,da ne bojo preveč mučli atija brkn...samo povej mi,a je najin dogovor padel v vodo?samo vprašam ne, ni sam ker zdej mam ful gužvo, in ne grem nič v ljubljano, pa tudi moj sicer ni še nič uspel razstaviti postelje sploh. Sem ti že tolikokrat hotla sms poslat, pa sploh nimam časa...............pa še naslednjo nedeljo imamo birmo, skratka sem v veliki gužvi............. pa potem še me čaka dekliščina,............... v glavnem imam tolk dela, da na to potem kr pozabim-.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 13:56:32
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo MAMO KOMBIIIIIIIIIIIIIIIII .....in Ajvy gre z namiiiiiii ..... CARSKO!!!!!!!!!!!! AL STE FACE!!!! kulllllllllllllll...komi čakam....da se vidmo.............
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 13:57:56
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Dan! Bljak kakšno grozno vreme! No moj lubi je včerej zvečer prišel dam ves zmatran, seveda je "mogu" dons spet v službo, upam da kej prej dam pride. Larisa ni prov velik boljš, vročina je sicer padla, naredile so se ji pa še razjedice v ustih, pa pikice na roki (sumim na uno belezen ust, dlani in stopal), Pa precej rdeče dlesni ima (držimo pesti da ni slinavka). Jest sploh noče, jo vse peče, pije pa tud bolj mal. Morm pop poklicat pediatra. No grem mal nogo gor dat. Se tipkamo Aja pa držim pest da bo v nedeljo lepo vreme in da boste v čim večjem številu in da se boste imeli lepo! ajejjjjjjjjjj....nč fovš......upam da nimate slinovke...mis mo jo mel že 2x....če boš rabla kak nasvet povej.....obvezno pa kupi GENGIGEL BABY....naši je ful olajšal res....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 14:12:38
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm petrušk.....evo glih čakam d se špinača in bešamel ohladita.....pa ti kr napišemZA ŠPINAČNO LAZANJO: - ŠPINAČA...lahk vzameš al svežo...skuhaš, odcediš, sesekljaš ali pa zamrznjeno...jz kr to vzamem..IGLO..v škatlici...k so not mini koščki...mau odtajam, segrejem žličko masla in žlico olja...gor fliknem ene 5 stokov sesekljanega česna in popražim na hitro, mau muškatnega oreščka, pa sol ali mau vegetke po želji...ohladim - BEŠAMEL ....lahk kupiš narejenega, al pa ga skuhaš doma...dobro žlico maslo raztopimo v kozici, dodamo 2 žlici moke, fajn pomešamo, imamo pa štedilnik na malo, mau soli in potem vlijem kak deci mleka, fajn mešamo in pokuhamo na mali temperaturi d se lepo zgosti, malo ohladimo in not zamešamo 2 jajci......je pa še brzake varianta....kisla smetana + jajca - testenine...lahk kupiš prov une platke za lazanjo, lahk pa uporabiš kr široke nudeljne...skuahš in odcediš.....pol pa med špinaco umešaš pol bešamela, lahk tud mau sira naribaš umes...to umešaš med testenine....flikneš v namaščen pekač..po vrhu poliješ s preostankom bešamela in posuješ z naribanim sirom...pečeš ene pol urce na ene 170 stopinj...pol pa navali narod!!!!!!!!!! tenkju bejbi....super si........morm drug tedn sprobat k mam glih še eno škatlo lazanja testenin za ponucat......sam za mojga bo treba neki druzga k ni špinača fen
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 19:30:57
|
|
|
|
Katjusa
|
vidim da ste se ful zorganiziral nas verjetno ne bo ker je slabo vreme napovedano.... če pa se kaže v nedeljo drugače pa se mogoče pripeljemo...
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?