Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 21:07:13
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ tanci.....dj mi enga unga super boba(na reklami napisano BOB&HOMA...29 eur...9 delni set) u HN na stran, k brez tega sploh ne znam več kuhat, pa se mi je en nožek polomu....plizzzzzzzzzzzzzz dobiš v nedeljo...mam že v prtlažniku
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 21:10:07
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa vidim da ste se ful zorganiziral nas verjetno ne bo ker je slabo vreme napovedano.... če pa se kaže v nedeljo drugače pa se mogoče pripeljemo... vreme ni napovedano tako zelo slabo...drugače pa se da tud v dežju kakšno rečt
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 21:10:38
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo...ajvy...šime...zakon ste
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 21:14:48
|
|
|
|
sjmm
|
ČER! evo mene iz Litije...mi je bratec mau komp odstopu, k je itak mogu u mižule, ker gre zju3 na pot mau smo bli na bejzbolu, pa v milerju, pol sm se pa jz poslovila, sam Majki je šu z mano...itak se nisva mogla ločit..tak d zdej že šlafa, mami je kr ok, tud že počiva k kr fajn boli, jo bolijo šivi še v prejšnjem operiranem očesu, zdej pa na novo še ta drug...tko d zdej mau podežuram ke do 11h pred tv-jem...po, ji našibam kapljice....pa bo počas...ajde bejbike...fajn bodite
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2011 21:48:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 22:26:07
|
|
|
|
sjmm
|
ej, aloooo, mama kolumbo..... pri vas tud še kr turbo....naš tud zvečer toook težko zaspi...sam dons je bil tle pr mami ful mir in se je že prej umiriu, pa ga je kr lepo u pol urce zmanjkal bejzbol...naši do LONG BRIDGE...na čicu, Dolgi most...igrajo pa v Kranju, Ljubljana, Novo mesto...v SLO je 6 klubov in naša sta fuuuul navdušena in ponosna...itak bolš da za 150ojrotov po glavi
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 22:44:35
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ej, aloooo, mama kolumbo..... pri vas tud še kr turbo....naš tud zvečer toook težko zaspi...sam dons je bil tle pr mami ful mir in se je že prej umiriu, pa ga je kr lepo u pol urce zmanjkal bejzbol...naši so LONG BRIDGE...na viču, Dolgi most...igrajo pa v Kranju, Ljubljana, Novo mesto...v SLO je 6 klubov in naša sta fuuuul navdušena in ponosna...itak bolš da za 150ojrotov po glavi
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2011 22:45:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2011 22:48:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 23:26:24
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ tanci.....dj mi enga unga super boba(na reklami napisano BOB&HOMA...29 eur...9 delni set) u HN na stran, k brez tega sploh ne znam več kuhat, pa se mi je en nožek polomu....plizzzzzzzzzzzzzz COOOLLLLLLLLLLLLLLLLL super si bejba....hvala že vnaprej......... dobiš v nedeljo...mam že v prtlažniku
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 7:07:49
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro spi, zajterkuje in gleda Nodija simona......v vaše konce en kup za Lariso brkn...sploh ni panike-samo da vem pri čem sem petrušk....kakšen bob je to? katjuša....jutri je lepo vreme napovedato....upam,da se vidimo sjmm.....vidim da si majkija sabo vzela .....dober porihtaj mami kolumbo.....Roksi gre čist po Majevih stopinjah .....ne rabiš se mi nič opravičevat .....joj tole dojenje kar rinem in rinem ....spet imam malo več mleka,ker včeraj je lepo jedel ....glih navadila se bom tole furat,bo pa pol leta mimo .....mi pridemo-bo ati danes verjetno samo zato kupil garmina ......teli gusarji so mi pa všeč moram malo bolj pogledat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 7:47:49
|
|
|
|
baki
|
jutro čebel.nik vsal ob 6.oo.standard sta se že najedla.jst malo pospravljam.mam za prat,ene dva stroja.komaj ene spravim stran so že druge zadaj .ni konca .kaj boš kuhala dones?jst še ne vem .mogoče bo kakšna rižota.....veš naš nik je tapravi.sploh noče bit oblečen.od plenice navzdol si po hitrem postopku sleče vse.evo je že dal dol hlače in zokne..pol pa skos kašlja.znorela bom.drgač pa smo vsi vredu.trkam........
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 7:49:33
|
|
|
|
Pikica_82
|
Če grete v Bumbarja, vzamite ta malim copatke zraven. Drugače pa zna nora gužva bit, vsaj takrat, ko smo mi bli tam, je bla. Da se pa tudi ena soba zakupit, kjer so noter mize (ponavadi se RDji tam praznujejo, po moje bi se jo dalo tudi kr tak dobit). So sicer še mize med igrali, ampak zna polno bit (vas pa ni glih malo). Vstopnino pa plačajo samo otroci, ta vikend mislim, da je celo še bolj poceni. Je pa baje odprt tudi že zunanji del. Evo, to je to, kar sama vem o Bumbarju, če bo kdaj katera kaj rabla. Aleksu je blo ful fajn, ga še po 4 urah nismo ven dobili
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 8:11:24
|
|
|
|
Čebel@
|
baki.....o lepo da si se malo uspela javit .....pri nas je pa zdej obdobje brez pleničke-hoče imeti sp. hlačke .....in zaenkrat ni nesreč ...zdele sta z babi šle na dvorišče in sem jima kar kahlo dala za sabo .....kosilo:odkar sem rodila,nam kuha tašča,tko da ne vem kaj bo....bom pa v kratkem spet sama začela kuhat-pogrešam kuhanje pikica....kako ste?....so zobki že zunaj?....koliko izpitov imaš še do konca?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 8:16:36
|
|
|
|
petrušk_
|
hejjjj...mi se futramo pol pa spokamo pa akcijaaaaaaaaaaaaaaa....wia prekmurje!!!!! kolumbo in čebela....bosta seznanjeni z bobom v nedeljo ej...sj mulčke mate vsi k se jutri vidmo zdrave ane.....sj veste jst in moja fobija z boleznimi....k ta zima j bla res prehuda!!! se javim še zvečer.... brkn pa pliz od tamike cifro...tenkju sjmm....dobr skrbi za mamico
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 8:18:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ej...sj mulčke mate vsi k se jutri vidmo zdrave ane.....sj veste jst in moja fobija z boleznimi....k ta zima j bla res prehuda!!! ja,oba .....srečno pot
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 8:23:12
|
|
|
|
Pikica_82
|
Čebela ne, še 2 petki nas čakata Izpit pa imam še en, glih čez 1 mesec
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 8:23:16
|
|
|
|
Čebel@
|
claud....ojla....kako je v novi hiški?....kaj sta zrihtale z Larisso?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 8:23:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Čebela ne, še 2 petki nas čakata Izpit pa imam še en, glih čez 1 mesec pol imate isto kot mi .....u pridna si-full
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 8:34:07
|
|
|
|
brkn83
|
petrušk maš zs. Ej kje bo zdej srečanje, namreč tamiki je potrebno javiti število odraslih, da ve nabaviti hrano. Ali bo katera poklicala, kako je v bumbar-ju in ali se da kak plac dobiti, pa mogoče kakšno hrano zoorganizirati.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 8:51:13
|
|
|
|
Čebel@
|
sva s tamiko on line .....ona že šopingira ....tisto igrišče je tudi malo pokrito,tko da če bo kakšna plohica ne bo panike .....se bo pa javila,da nam točno lokacijo sporoči
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 10:31:10
|
|
|
|
tanci29
|
hej bejbe žal moramo odpovedat za jutri...sva zdele prišla z erikom iz metelkove...dobila AB hiconcil na 8ur...vnet desni ušesek pa tolko sem se veselila tega srečanja...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 11:06:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej bejbe žal moramo odpovedat za jutri...sva zdele prišla z erikom iz metelkove...dobila AB hiconcil na 8ur...vnet desni ušesek pa tolko sem se veselila tega srečanja... ....... za Erika
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 11:08:41
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej bejbe žal moramo odpovedat za jutri...sva zdele prišla z erikom iz metelkove...dobila AB hiconcil na 8ur...vnet desni ušesek pa tolko sem se veselila tega srečanja... škoda nooooooo... za erikaa in mamin srček
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 11:16:45
|
|
|
|
Čebel@
|
spita-neprecenjliva tišina
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?