|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
3.6.2011 21:07:13   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

tanci.....dj mi enga unga super boba(na reklami napisano BOB&HOMA...29 eur...9 delni set) u HN na stran, k brez tega sploh ne znam več kuhat, pa se mi je en nožek polomu....plizzzzzzzzzzzzzz

dobiš v nedeljo...mam že v prtlažniku

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
3.6.2011 21:10:07   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

vidim da ste se ful zorganiziraluser posted image user posted image user posted image user posted image
nas verjetno ne bo ker je slabo vreme napovedano.... če pa se kaže v nedeljo drugače pa se mogoče pripeljemo...

vreme ni napovedano tako zelo slabo...drugače pa se da tud v dežju kakšno rečt

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
3.6.2011 21:10:38   
tanci29
kolumbo...ajvy...šime...zakon steuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
3.6.2011 21:14:48   
sjmm
ČER!

evo mene iz Litije...mi je bratec mau komp odstopu, k je itak mogu u mižule, ker gre zju3 na pot

mau smo bli na bejzbolu, pa v milerju, pol sm se pa jz poslovila, sam Majki je šu z mano...itak se nisva mogla ločit..tak d zdej že šlafa, mami je kr ok, tud že počiva k kr fajn boli, jo bolijo šivi še v prejšnjem operiranem očesu, zdej pa na novo še ta drug...tko d zdej mau podežuram ke do 11h pred tv-jem...po, ji našibam kapljice....pa bo počas...ajde bejbike...fajn boditeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
   [Brisano sporočilo]
3.6.2011 21:48:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4455
3.6.2011 22:26:07   
sjmm
ej, aloooo, mama kolumbo..... pri vas tud še kr turbo....naš tud zvečer toook težko zaspi...sam dons je bil tle pr mami ful mir in se je že prej umiriu, pa ga je kr lepo u pol urce zmanjkal

bejzbol...naši do LONG BRIDGE...na čicu, Dolgi most...igrajo pa v Kranju, Ljubljana, Novo mesto...v SLO je 6 klubov in naša sta fuuuul navdušena in ponosna...itak bolš da za 150ojrotov po glaviuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
3.6.2011 22:44:35   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ej, aloooo, mama kolumbo..... pri vas tud še kr turbo....naš tud zvečer toook težko zaspi...sam dons je bil tle pr mami ful mir in se je že prej umiriu, pa ga je kr lepo u pol urce zmanjkal

bejzbol...naši so LONG BRIDGE...na viču, Dolgi most...igrajo pa v Kranju, Ljubljana, Novo mesto...v SLO je 6 klubov in naša sta fuuuul navdušena in ponosna...itak bolš da za 150ojrotov po glaviuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
   [Brisano sporočilo]
3.6.2011 22:45:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4458
   [Brisano sporočilo]
3.6.2011 22:48:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4459
3.6.2011 23:26:24   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

tanci.....dj mi enga unga super boba(na reklami napisano BOB&HOMA...29 eur...9 delni set) u HN na stran, k brez tega sploh ne znam več kuhat, pa se mi je en nožek polomu....plizzzzzzzzzzzzzz

COOOLLLLLLLLLLLLLLLLL super si bejba....hvala  že vnaprej.........

dobiš v nedeljo...mam že v prtlažniku

petrušk_

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
4.6.2011 7:07:49   
Čebel@
jutro user posted image

user posted image spi,user posted image zajterkuje in gleda Nodija

simona......v vaše konce en kup user posted image user posted image user posted image za Lariso

brkn...sploh ni panike-samo da vem pri čem semuser posted image

petrušk....kakšen bob je to?

katjuša....jutri je lepo vreme napovedato....upam,da se vidimouser posted image

sjmm.....vidim da si majkija sabo vzelauser posted image .....dober porihtaj mamiuser posted image

kolumbo.....Roksi gre čist po Majevih stopinjahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ne rabiš se mi nič opravičevatuser posted image user posted image .....joj tole dojenjeuser posted image kar rinem in rinemuser posted image ....spet imam malo več mleka,ker včeraj je lepo jedeluser posted image ....glih navadila se bom tole furat,bo pa pol leta mimouser posted image user posted image .....mi pridemo-bo ati danes verjetno samo zato kupil garminauser posted image ......teli gusarji so mi pa všečuser posted image user posted image user posted image moram malo bolj pogledat

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
4.6.2011 7:47:49   
baki
jutro čebel.nik vsal ob 6.oo.standard sta se že najedla.jst malo pospravljam.mam za prat,ene dva stroja.komaj ene spravim stran so že druge zadajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .ni koncauser posted image .kaj boš kuhala dones?jst še ne vem .mogoče bo kakšna rižota.....veš naš nik je tapravi.sploh noče bit oblečen.od plenice navzdol si po hitrem postopku sleče vse.evo je že dal dol hlače in zokne..pol pa skos kašlja.znorela bom.drgač pa smo vsi vredu.trkam........

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
4.6.2011 7:49:33   
Pikica_82
Če grete v Bumbarja, vzamite ta malim copatke zraven. Drugače pa zna nora gužva bit, vsaj takrat, ko smo mi bli tam, je bla. Da se pa tudi ena soba zakupit, kjer so noter mize (ponavadi se RDji tam praznujejo, po moje bi se jo dalo tudi kr tak dobit). So sicer še mize med igrali, ampak zna polno bit (vas pa ni glih malo). Vstopnino pa plačajo samo otroci, ta vikend mislim, da je celo še bolj poceni. Je pa baje odprt tudi že zunanji del.
Evo, to je to, kar sama vem o Bumbarju, če bo kdaj katera kaj rabla. Aleksu je blo ful fajn, ga še po 4 urah nismo ven dobili user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
4.6.2011 8:11:24   
Čebel@
baki.....o lepo da si se malo uspela javituser posted image user posted image user posted image .....pri nas je pa zdej obdobje brez pleničke-hoče imeti sp. hlačkeuser posted image user posted image .....in zaenkrat ni nesrečuser posted image user posted image user posted image ...zdele sta z babi šle na dvorišče in sem jima kar kahlo dala za sabouser posted image .....kosilo:odkar sem rodila,nam kuha tašča,tko da ne vem kaj bo....bom pa v kratkem spet sama začela kuhat-pogrešam kuhanjeuser posted image

pikica....kako ste?....so zobki že zunaj?....koliko izpitov imaš še do konca?

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
4.6.2011 8:16:36   
petrušk_
hejjjj...mi se futramo pol pa spokamo pa akcijaaaaaaaaaaaaaaa....wia prekmurje!!!!!

kolumbo in čebela....bosta seznanjeni z bobom v nedeljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej...sj mulčke mate vsi k se jutri vidmo zdrave ane.....sj veste jst in moja fobija z boleznimi....k ta zima j bla res prehuda!!!

se javim še zvečer....

brkn pa pliz od tamike cifro...tenkju

sjmm....dobr skrbi za mamicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 4465
4.6.2011 8:18:08   
Čebel@

ej...sj mulčke mate vsi k se jutri vidmo zdrave ane.....sj veste jst in moja fobija z boleznimi....k ta zima j bla res prehuda!!!

ja,obauser posted image .....srečno potuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
4.6.2011 8:23:12   
Pikica_82
Čebela ne, še 2 petki nas čakata user posted image Izpit pa imam še en, glih čez 1 mesec user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
4.6.2011 8:23:16   
Čebel@
claud....ojla....kako je v novi hiški?....kaj sta zrihtale z Larisso?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
4.6.2011 8:23:56   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Čebela ne, še 2 petki nas čakata user posted image Izpit pa imam še en, glih čez 1 mesec user posted image

pol imate isto kot miuser posted image .....u pridna si-fulluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4469
4.6.2011 8:34:07   
brkn83
petrušk maš zs.

Ej kje bo zdej srečanje, namreč tamiki je potrebno javiti število odraslih, da ve nabaviti hrano.

Ali bo katera poklicala, kako je v bumbar-ju in ali se da kak plac dobiti, pa mogoče kakšno hrano zoorganizirati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
4.6.2011 8:51:13   
Čebel@
sva s tamiko on lineuser posted image user posted image .....ona že šopingirauser posted image user posted image user posted image ....tisto igrišče je tudi malo pokrito,tko da če bo kakšna plohica ne bo panikeuser posted image user posted image user posted image .....se bo pa javila,da nam točno lokacijo sporočiuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
4.6.2011 10:31:10   
tanci29
hej bejbe

žal moramo odpovedat za jutri...sva zdele prišla z erikom iz metelkove...dobila AB hiconcil na 8ur...vnet desni ušesekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa tolko sem se veselila tega srečanja...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
4.6.2011 11:06:43   
Čebel@

hej bejbe

žal moramo odpovedat za jutri...sva zdele prišla z erikom iz metelkove...dobila AB hiconcil na 8ur...vnet desni ušesekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image .......user posted image user posted image user posted image user posted image za Erika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
4.6.2011 11:08:41   
petrušk_

hej bejbe

škoda nooooooo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za erikaa in mamin srček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
4.6.2011 11:16:45   
Čebel@
user posted image user posted image spita-neprecenjliva tišinauser posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
6 decembrskih idej za ustvarjanje
photo
Čarobni december je najbolj bogat z ustvarjalnimi idejami. Nekateri ste jelko že okrasili, na vrsti pa je tudi peka pišk...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?