mayalottie -> RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice (17.3.2011 20:11:34)
|
ojla sonosečke! ja, tegobe in radosti tretjega trimesečja:) Jaz sem pa ful boljše, sicer moram res bit na easy, če ne me vse boli, predvsem me tišči navzdol in si moram it jutri kupit pas la vie, morda bo kaj pomagalo...Če ne pa res ful boljše. Tudi na sprehode lahko hodim, sicer počasi, ampak vsaj lahko!:) Malo smo redkobesedne tukaj) Če ne pa hodim v šolo, pa je kr kul. Na telovadbo si še ne upam, čeprav po moje ne bi blo panike, sej ni nek težak napor, ane? predvsem bi šla zaradi razgibavanja hrbtenice..No, upam na naslednji mesec:) Meni je prav lepo bit na bolniški...Brez stresa, brez vsakodnevne vožnje, ...saj ne vem, kako bi zdaj zdržala v službi, ker imam tak nemogoč urnik in ves čas tekanje sem ter tja..Mislim, da sem šla pravšnji čas:) Doma pa tudi ni prav nič dolgčas. Skvačkala sem ene pet kap in dekico za fantka, tako da mi zdaj kvačkanja že prav preseda in ga bom pustila za nekaj časa.) Upam, da bom kmalu začela kej šivat, zaenkrat še ne bi, ker je preveč sedenja, pol pa me tišči. Prav lepo je. Sam sem bla res manijak, cel teden sem praktično kvačkala! za vse naprej in vse nazaj:) Happy mummy, če se slabše počutiš, potem pejdi na bolniško...Škoda se neki matrat..Pa še doma boš potem bolj angažirana in imela več energije. Zadnje mesece se pa lahko malo razvajaš:) Potem greste večinoma na epiduralno? Danes je bilo predavanje in jaz sem bila zadovoljna s predstavitvijo. Sem imela srečo in sem sedela spredaj, nekatere so jamrale, da niso nič slišale...Njim je bilo verjetno bedno! Jaz se vse bolj nagibam k epiduralni, predvsem zato, ker so ble uporabnice zadovoljne. Do sedaj še nisem slišala slabe izkušnje. (verjetno pa so). Lepo se imejte, pa crtajte se, ne se naprezat. :)
|
|
|
|