mayalottie -> RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice (18.2.2011 20:20:25)
|
O Postojnčanke oziroma okoliške nosečke! Nekaj časa nism pogledala na ta forum in vidim, da se je vnela že cela debata!:) Kako ste kaj? Onur, a si študirala soc.delo? jaz sem socialna pedagoginja, delam pa v vzgojnem zavodu, z mladoletnimi delikventi. Bom pa šla drug mesec na bolniško pred porodniško, prav zaradi okoliščin dela. Tudi ravnatelj to spodbuja, saj mi drugega delavnega mesta itak ne more zagotovit, mora pa poskrbet za mojo varnost. Ti huligani so pa itak adijo. Kaj pa ti, Onur, ne boš šla nič prej? Jaz sem sicer mislila koristiti dopust in bi ravno tako šla konec marca, vendar mi je ravnatelj predlagal, tako kot vsem mojim sodelavkam, naj grem prej na bolniško, dopust pa mi je omogočil koristiti kasneje (ker pridem ravno konec leta, pred počitnicami in nima smisla, da padem v sistem). Skratka, meni je fajn, da bom prej še malo uživala sama s seboj! Če ne pa zanimivo, da nas je toliko kar podobnim rokom! Moj trebuh je pa itak že tako velik, da zgleda kot da bom kmalu rodila:) Lepo se mejte nosečke srečke! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|