mayalottie -> RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice (25.2.2011 19:13:32)
|
Meni je vaditeljica rekla, da lahko vadim pilates, da ga je ona do četrtega meseca, potem pa je treba prilagodit vaje (ker se ne sme ležati na hrbtu). No, meni ni ustrezal navaden pilates, bolel me je trebuh, zato sem nehala in začela delati doma nosečniškega (dobila sem en dober dvd na netu)! ful fajn. Če rabiš, ti pošljem. Če ne pa, koliko časa traj šola? če začne maja, potem je ne bom mogla dokončat. Potem moram nujno zdaj it...hm, le kako bom to...Saj se bom pozanimala. Onur, ja, pridna sem bila, res telovadila (predvsem hitra hoja in pilates, vsak vikend na kak manjši hribček kot je Slivnica ali Vremščica), ampak odkar imam bolečine v križu in medenici (1 teden) bolj počivam. Upam, da bo minilo, ker se mi bo zmešalo! Že tako sem bila prej zelo aktivna...Priznam pa, da dam kapo dol tistim, ki že imate doma otročičke...Verjamem, da potem ne ostane nič časa in energije za telovadbo. Skratka, morda se vidimo marca na šoli, če bom lahko kako skompenzirala v službi..:Ah, težka bo. Joj, ko berem, kako ste šele zagledale plusek....moja nosečnost je bila do sedaj res lepa in brez problemov...zdaj se pa začenjajo te bolečine. Ima katera izkušnje? Vidim, da ste zadovoljne z epiduralno. Nisem srečala še nikogar, ki ne bi bil..Kakšen se vam zdi pa riziko? Papa
|
|
|
|