pokamoka
|
heeej Daaaaj, ne morem verjet... ura je nekaj čez pet zjutraj, meni pa že od glave teče... ponoči je tudi takoooo vroče, da je za znoret. Čeprav... moram priznati, sem danes ponoči spala pet ur in pol. Nisem mogla verjeti, da takooo dolgo. Glede na prejšnje noči je to rekord. Bravo!!!!!! Drugače mi je pa ta vročina res precej težavna. Popoldne lahko samo ležim in gledam... bog ne daj, da premaknem eno roko, ker se mi še bolj ulije iz glave. Po hiši hodim v spodnjih hlačah in majčki:):):) pa nič ne pomaga. Jao... in tako bo še celi teden. Trdo milo... ja, midva imava tut trdo milo in tudi posodico za shranjevanje. Ja, Kokica, se nisem spomnila na rešitev, da ga nekam podrgneš, da se osuši in potem shraniš... dobro je, ne bom komplicirala. Bomo uporabljali to, pa bomo videli, kako se bo obneslo. Marelicadoo... steriliziranje... midva bova prekuhavala. Tako sva se odločila... Koliko časa bomo to počeli??? Pojma nimam, koliko časa je potrebno... hmmm... Kokica... a ta sterilizator potrebuje zraven kako dodatno tekočino, al uporabljaš vodo izpod pipe???? Mica Potica... tut mi imamo Mutsy-ja... in sicer take rjave barve. Active Coffe... štirikolesnik. Če te prav razumem, sta vidva vzela čokolado. Mi smo sicer kupili samo voz in športni del... ampak športni del ni kombiniran z nobeno drugo barvo. Hmm... a je kombinacija pri košari, kajne??? Ampak... sm ravno zdaj gledala na uradni strani od mutsy-ja... (še enkrat) in ja... pri košarah vidiš samo (!!!!!) zunanjo barvo, notranje pa ne. Midva imava košaro sposojeno. Je rdeče barve in je kombinirana z belo. Čeprav ne vemo, kaj bomo imeli (fantka ali punčko), sva se pač odločila (zaradi stroškov), da bova kar imela rdečo košaro, ne glede na to, če bo fant. Za tistih prvih nekaj mesecev. Ej, a športni del je tut kombiniran z barvami???? Ej, daaaaj, saj lahko rešiš tisto modro tako, da daš spodaj eno rdečo dekico, pa vse to prekriješ... tako, za neko rešitev. Moram pa priznati, da bi tut mene motilo... ampak bi verjetno rešila to z neko dekico. Hja... toliko za zdaj... itak se še javim... bodite lepo in pazite nase... pa pa
|