|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
18.8.2011 13:21:05   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: marelicadoo
aja veste kaj mene zanima vaše mnenje o sterilizatorju flašk in dud - kakšne izkušnje in nasveti


Midva sva vse sterilizirala kar v vreli vodi.

(odgovor članu marelicadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
   RE: Oktobrke 2011
18.8.2011 15:08:02   
Zelenkaa
Pozdravljene vse nove in stare user posted image

Zdej se vam nisem oglasla že vsaj dva meseca, sam imamo tako norišnico v službi da je joj, pa vmes še dopust in dnevi kr letijo mimo mene.

Glede premikanja in brcanja, meni se je ravno na dopustu zgodilo, da najina pikica ni niti enkrat brcnila v celem dnevu in me je ful zaskrbelo, sem rekla da počakam do naslednjega dne in če ne bo spet nič, da šibam k zdravniku. No pol naslednji dan sta bili dve rahli brciki, pol pa počasi spet vsak dan več in bolj močne.
Prejšnji teden sem imela pregled in je vse ok, pridno rastemo in se redimo, tako pikica kot tudi mama - do zdej +8 kg.
Je pa moj G tako fajn, vedno mi naredi UZ in tudi vedno dobim kakšno slikco, brez da bi ga mogla kej prosit. Dobila sem tudi že drugo inekcijo, ker sem Rh -.

Glede opreme imava v bistvu že vse - ravno prejšnji vikend sem voziček dala iz škatle in ven na zrak da se lepo prelufta, ker ful smrdi po novem.
V šoping za oblekicami pa še nisem šla, čakam jesensko kolekcijo, tako da imam sedaj samo nekaj parov izposeojenih oblekic.

S 1.9. začneva materinsko šolo in takrat bom tudi počasi začela z urejanjem papirologije.

Ena je napisala nekaj glede sterilizatorja, jaz ga ne bom imela. Bom kupila kr eno mal večjo plastično posodo s pokrovom - sem vidla pri eni kolegici in je prav fino.

Zaenkrat se še vedno dobro počutim, pride kakšen dan ali dva ko me res vse tišči in ne vem kako bi se dala. Na trenutke me zelo, zelo peče zgaga, drugače pa je vse OK.

Toliko za enkrat od mene, se bom probala poboljšat pa vsak dan kakšno vrstico napisat.

Lp



(odgovor članu sončica25)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
   RE: Oktobrke 2011
19.8.2011 5:59:25   
pokamoka
heeej
Se mal oglašam, ker se še nisem odločila, kaj naj zdaj počnem:) Vstala eno uro nazaj...
Včeraj sva bila na šopingu... in moram priznati, sem bila potem zelooooo utrujena... se mi je kar poznalo: vožnja, več hoje, vročina... jao. Mislim, da bom še danes čutila posledice včerajšnjega nakupovanja, čeprav ni bilo ravno fuuuul dolgo. Sem pa mislila, da bom zato danes kaj več spala... no, pa nisem. S tem spanjem bo še kriza, ko bom rodila, ker bo verjetno telo želelo vse nadoknaditi. Jao...

Včeraj sem že malo oblekice pregledala... imam dovolj... vsaj misim si tako, da imam. Komplet za iz porodnišnice že imam izbran:) Vse praktične stvari (beri dude, flaške, plenice...) imam zložene v sobici, vendar še vse zapakirano. Ne vem, kdaj se bom lotila pranja... pojma nimam...

Razmišljam, da bi danes razpakirala voziček in tudi lupinico in vse dala ven na zrak, da se malo prezrači... ker ima verjetno vonj po novem. Ne vem... a vi to delate??? Zdaj je še prilika, ker je napovedano lepo vreme... ko se bo napovedal dež, bo konstantno dež.

Včeraj sem nekako dobila nek strah, da bom rodila prezgodaj. Zdaj sem v 32 tednu... vem, da je do konca (uradno) še precej... ampak, kdaj mi v glavi zabliska in začnem razmišljat take stvari. Hmm... pa torbo za v porodnišnico bo treba pripraviti, če bo treba it na hitro od doma. Hmm... a kompliciram??? Upam, da ne...:):):)

Kaj pa imena??? Imate že izbrana??? Midva že kar precej časa... in sva sto procentna, da sta imeni pravi. Itak ne veva, ali bo fante ali punčka, ampak z imeni pa res nimava problemov.

Toliko za zdaj... itak se pa še javim, ker sem non stop doma... in pregledujem, kaj se vam dogaja:)
lep dan...
pa pa

(odgovor članu Zelenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
   RE: Oktobrke 2011
19.8.2011 8:55:23   
marelicadoo
ojla

glede imen naš bo Lovro

tudi jaz slabše spim če ne počivam popoldne - res ko sva okrog hodila kakšno popoldne mi je bilo muka zaspat se mi je zdel da se mali sploh ne umiri ampak samo telovadi levo in desno

glede priprave za porodnišnice - nekak pravijo da je fajn da jo pripraviš nekako v tem času - vsa navodila v baby book

mi smo tudi včeraj nakupovali v C&A - mal za oblečt -pa tolk da moj vid kam bo mogu šibat če kaj zmanjka user posted image da ne bom prala ko nora

glede pranja jaz imam to v planu v začetku septembra -voiček pa samo orenk na zrak in to bo to

pozdravček

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
   RE: Oktobrke 2011
19.8.2011 8:59:10   
lananai
Mene še ne daje panika pred porodom, ker ne pričakujem nič do sredine oktobra. Potem pa upam bo počasi, ker je bila tudi tamala dobrih 14 dni prej. Po cunjice imam namen tja do sredine septembra, mojega pa forsiram, naj se že končno loti omare. Prej ne morem prestavit cunj od tamale (kmalu tavečje user posted image ) in zlagat mini mini cunjic v omarico pod previjalno.
Imena so izbrana že dolgo, za oba spola, ker pač nočeva povedat, kaj bomo imeli. user posted image bo Vita, user posted image bo Lovro.

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
   RE: Oktobrke 2011
19.8.2011 10:39:00   
Shilou
Pozdravljene.

Vidim, da pridno nabavljate in urejate za novega člana. Tudi midva sva bila pridna. Sva porihtala sobico in skoraj je vse gotovo-le malenkosti nama manjkajo. Srečna sem, da je to za mano, ker je dokaj mučno in naporno.  Me je vse bolelo naslednje dneve. Dobro, da je moj imel silo, da porihtava vse, ker jaz sem še hotela kar čakati.  Oblačila bom jaz prala konec sept, voziček že čaka v sobici.

Počutim se dokaj ok, vročina dela svoje, imam občasne bolečine spodaj-ampak to je normalno, pojavil se mi je tisti izcedek iz prsi in to še samo iz ene, mali pa kar veselo brca kakšnih 30x na dan ga začutim. Zanimivo je, da najraje brca ko se vozim z mojim v avtu,...  Obrnil se po moje še ni, ker brce čutim enako kot prej. Bomo videli 31. ko imam pregled in bom v 35. tednu.

Toliko za danes. Bodite pridne in čuvajte svoje zakladke.

lep preostanek dneva

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
   RE: Oktobrke 2011
19.8.2011 12:51:56   
Mica Potica
Živjo,

tudi jaz opažam, da če sem zelo aktivna, se zvečer sploh ne morem umiriti in tezko zaspim. Predvsem pa tudi zato, ker je v trebuščku pravi cirkus.  Opažam, da ko sem aktivna, je mir, ko pa se jaz umirim, pa si naredi žur.

Sem pa ravnokar nabavla nov telefon in ima 16GB prostora. Tako da sem si veselo naložila ful muzike, največ balad.. Tako da zdaj, ko tamala brca, samo izklopim povezavo ( da ni kakšnega sevanja ), ter vklopim svojo play listo, ter položim zraven trebuščka. Z mojim se tako smejiva. Ker je vedno isto - najprej takoj ko se zasliši glasba cel tornado po trebuhu, ko da bi se prestavila, potem pa le tu in tam kakšna nežna brcika in kmalu mir, pa že spimo. Tako da, tale muzika že mene prav pomiri in bom ta telefon vlekla še v porodnišnico, da mam muziko zraven.  :)

Imena? Takoj ko sem na nuhalni izvedela, da bo punčka, sem kar iz lufta potegnila: Lara bo! AMpak kar kmalu sem se premislila, ker mi je zopet kar naenkrat v glavo kanilo drugo ime. In sedaj bo Hana. Mojemu je tudi všeč, tako da bo zagotovo to. Nekako sva poskušala oba imena k priimku, pa se Hana lažje izgovarja ob priimku in se lepše sliši.

Ja, Pokamoka, jaz tudi kar redno berem tule gor, ker sem skoz doma. Neverjetno kaj vse potem počneš, ko ti je dolgčas. Zdaj sem dobila voljo in prodajm stvari, ki jih ne potrebujeva. Nekako čistim stanovanje. Človek skorajda ne more verjeti kaj vse ljudje kupujejo - pa sem si rekla "zakaj pa ne, bolje kot da zavržem".  Tako da, uspelo prodati še tako nenavadne stvari, ki jih ne potrebujeva. Od friteze ( neuporabljena - darilo ), do spominskih kartic za fotke ( stare in primerne le za določene fotke, predvsem pa male ), do tablet proti malariji, ker do pretečenega roka zagotovo ne bova več potovala.  Ja lej, ko imaš čas, počneš še tako neumne reči..  :)

lep dan!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
   RE: Oktobrke 2011
19.8.2011 19:11:20   
ribica81
Ojla
Danes sem imela pregled pri nadomestnem ginekologu, ker je moj na dopustu in bila prijetno presenečena. Mi je delal UZ, preveril vse od glavice do nogic....vse ok. Se mu je pa zareklo, da je punčka in še sestra je v materinsko zapisala xx, midva pa sicer nisva hotela vedt kaj bo. Je bil pa tako uredu, da mu niti ne zamerim. Naslednji pregled imam 19.9.

Lepo se imejte in božajte svoje trebuščke.

(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
   RE: Oktobrke 2011
19.8.2011 20:21:58   
lananai
Punce, septembrke že rojevajo! user posted image

(odgovor članu ribica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
   RE: Oktobrke 2011
19.8.2011 20:49:56   
Sa.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Punce, septembrke že rojevajo! user posted image


Jaja, kar naj. Sej to so tiste, ki so na začetku. Se tolažim, da sem na koncu oktobra user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
   RE: Oktobrke 2011
19.8.2011 21:13:03   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Sa.Ka

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Punce, septembrke že rojevajo! user posted image


Jaja, kar naj. Sej to so tiste, ki so na začetku. Se tolažim, da sem na koncu oktobra user posted image user posted image user posted image user posted image



Kaj se tolažiš? Jst bi pa kar že imela počasi dojenčka... user posted image

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
   RE: Oktobrke 2011
19.8.2011 21:49:51   
Sa.Ka
Uf, jaz pa ne. Iskreno povedano. Vssak teden dozorevanja v maternici nekaj velja.user posted image  
Sploh pa v 7 mesecu rodit ali na začetku 8 je en kup komplikacij oz. vse kar prinese prezgodnji porod.

Pa še vse mormo pripravit na novega člana družine.user posted image   Ja, v drugo se res nič ne mudi.user posted image Mi je pa lepo brat vse, ki so prvič user posted image in tako lepo počasi gnezdijo, korak za korakom.
Me drugorodke v drugo večina vse na kup oz. na hitro. V 14 dneh vse zrihtano. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
   RE: Oktobrke 2011
19.8.2011 21:57:26   
lananai
Ja, jst zdej v drugo tudi še nič nimam pripravljeno. Pa sej ne mislim, da bi šla v 30. tednu rodit. Upam, da počaka do enega 37. tedna pri meni. Samo naj že bo 37. teden! Gledam frendico in njenega malega (zdej sicer že velikega, skor 7 mesecev starega) vsak dan in imam prav lušte. user posted image Bo zgleda res treba vsaj malo porihtat oblačilca pa sobico pa kaj za lušte kupit... Sem do zdej kupila le eno dekico za v lupinico (ima luknje za pasove in žakelj za noge), ker so mi rekli, da je za zimskega dojenčka ful praktična, ker ga itak v lupinici vedno z dekico pokrivaš. Za oblečt al pa karkoli drugega pa še čisto nič... in tudi sposojenega še nisem nič dobila. V nedeljo pride prva pošiljka, baje. user posted image

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
   RE: Oktobrke 2011
19.8.2011 22:46:27   
Sa.Ka
Mi pa drugi teden začnemo. Uf, vse bo v prahu.user posted image Ja, še stare grehe imamo za porihtat, ni blo časa odkar smo tukaj. user posted image steno zravnat, kitat, vrata zamenjat kar jih je še ostalo...to je pa tko, ko je moj zdej letos doma 3 tedne.user posted image In bomo pol kar vse naenkrat. še omaro dobim drug teden novo, staro ven in gasa posteljica not...jaja, kar nekaj je še dela. Ampak bo res na brzino narejeno, ker potem spet ne bo časa do oktobra. Zadnji mesec bom pa definitivno na off.user posted image Samo še nahrbtnik bom sabo nosila, če me kaj prime rodit.user posted image

Drugače imam pa itak že vse za dojenčka. No, samo tiste malenkosti flaška, kozmetika, plenice...sam to ni nič stroškovno v primerjavi z ostalim kar potrebuješ.

Aja, pa kapljice iz Avstrije sem si naročila. Ja, za te sem bla pa hitra.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
   RE: Oktobrke 2011
20.8.2011 8:31:20   
pokamoka
heeej
Ufff, jaaa... tut jaz sem vidla, da septemberke že rojevajo. Madona se njim mudi:):):)):) To pomeni, da mi lahko začnemo čez kake štiri tedne:):):)
Upam, da se javi (nazaj) še več oktobrk, da bomo lahko spremljali, kako napredujemo:)

Glede opremljanja in nakupovanja: hja, sem prvorodka in sem načrtovala vse kupovati v začetku oktobra in tudi sobico urejat takrat. Ampak... ker sem pod nujno šla pred tremi tedni v bolnico, smo se vsi skupaj malo preplašili... in se je akcija speljala prej. No, imamo pa vsaj pripravljeno vse sedaj... razen pranje še čaka, ampak to bomo pa še malo počakali. Če bo pa nas kaj prehitelo, bo pa akcija med tem, ko bom v porodnišnici.

lep vikend vam želim...
pa se beremo:):):)

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
   RE: Oktobrke 2011
20.8.2011 11:40:27   
pikomiko
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Punce, septembrke že rojevajo! user posted image


Joj, ne me strašit, jest sem čisto na začetku oktobra.. Saj se ga že full veselim ampak bi še mal čakala.

Včeraj sva šla na samoplačniški UZ. Sem zvedla vse kar me zanima pa tudi to kar mi je moja G zamolčala. Imam nehomogeno placento pa otrokov trebušček je bolj velik. Ena od vas je o tem že pisala, kaj pravi G. Men je sicer rekla, da ni nič narobe, če se normalno razvija in če ni sladkorne pa potrebno je spremljat  ampak me je vseeno strah. Moja mi je pa že zadnjič rekla da UZ-jev ne bo več delala, kako bo pa potem spremljala če je vse OK še zadnji mesec in pol?

lananai kje si kupila to dekico?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
   RE: Oktobrke 2011
20.8.2011 13:35:56   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: pikomiko
lananai kje si kupila to dekico?


V NKD so imeli akcijo za 10€. Drugač je pa nisem nikjer drugje vidla in tudi tam so najbrž hitro šle.

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
   RE: Oktobrke 2011
22.8.2011 5:43:00   
pokamoka
heej

Očitno je bila včerajšnja nedelja prevroča, da bi katera sedla za računalnik in kaj napisala:):):) Meni ta vročina NIČ ne paše. Jao, kar nekako težko prenašam vse skupaj, ker mi kar lije iz glave... zjutraj je še nekako, potem pa neznosno in kaže, da bo cel teden tako. Hmm... kak bi pasalo malo ohladitve...

Torej... mislilm, da se moje stanje malo izboljšuje... (moram potrkati po lesu... tok tok tok:):):) kar se tika bolečin. Trebušček raste iz dneva v dan, še mesec dni in še malo, potem pa bo res lahko akcija:):::) Danes smo dopolnili 33 tednov in gremo proti cilju:)

Nekaj postov nazaj sem spraševala o imenih... hmm... mi je tako smešno kdaj, ko katera kolegica reče, da sta z možem imela cele dileme glede imen. No, midva nisva imela nobene dileme. Sva izbrala enega za fantka in enega za punčko (ker pač ne veva, kaj bova dobila) in oba sva sigurna, da sta to pravi imeni. In se sploh ne ukvarjava več s tem... in to že precej dolgo časa. In mi je ok tako... :)

Še nekaj bi vprašala:
Ko ste (boste) kupovale kozmetiko za otočka... a boste za kopanje kupile trdo milo ali tekoče??? Nekateri pravijo tako, drugi tako... hmmm... jaz imam sicer zdaj trdo milo, pa ne vem, če smo se prav odločili. V šoli za starše so nam tako rekli, pol pa poslušam iz raznih koncev, da je kao bolje tekoče, ker na trdem milu, ko ga uporabiš lahko kaj ostane (ne vem, kake bakterije al kaj), ker si pač namiliš roke in lahko pač iz tvojih rok kaj gor ostane. Ampak, itak imaš roke umite, preden greš kopat dojenčka... al kako????

Pa še to... za tiste, ki že imate otročke in izkušnje z oblekicami, kaj je bilj praktično in uporabno: oblekice... mi je jasno: plenička, potem je body (jaz sem jih kupila z dolgimi rokavi) in potem... a boste kupovale žabice (brez naramnic, da imajo pač pas) ali žabice z životcem do konca, da se pač zapnejo na ramenih??? Hmm... a sem zakomplicirala??? In še... na vrhu potem... a boste oblačile otročke v dvodelne oblekice (hlače in jopica posebej) al v ˝pajaca˝, torej vse skupaj??? Sem se mal začela s tem ukvarjat, ker ne vem, kaj bi bilo bolj praktično.

Hja, to je to... za zdaj, itak se še javim...
bodite lepo in čim lažje prenašajte to neznosno vročino...
pa pa

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
   RE: Oktobrke 2011
22.8.2011 7:11:59   
Mica Potica
Dobro jutro punce!
ja, vroče je čez dan.. mi smo se včeraj zapeljali malce višje, ter lenarili na ležalnikih.. a kaj, ko me je skoraj kap, ko smo prišli nazaj v dolino in je še vedno kar puhtelo..

vam moram pa povedati eno štorijo od sobote. kot sem že pisala, da sem se ful obadala s to izbiro vozička. Izbrala sem mutsyja, ki sem ga potem takoj naročila, da bi ja lahko izbirala med barvami, ki so mi všeč, ter ga dobila pravi čas. Ker sem pristaš zemeljskih barv, sem izbrala rjavo barvo. Ves čas me je bilo strah, če je kaj kombinirana, a so mi zatrjevale da ne in da tudi na vzorcu ni nič. Voziček je že prišel, a ga še nisem šla dvigniti. V soboto pa sva pohajkovala po BTC BCju  in skozi kup slučajnih dogodkov naletela na ravno to barvo. Ko je prodajlaka odpirala, ji je vidno zastal dih. Voziček je lepe rjave čokoladne barve, znotraj pa pa cel v živo modri ( na pol florestenčni ) barvi. Prvo - barve ne grejo nikakor skupaj, sama sploh ne maram modre barve, kot nazadnje pa - mi bomo imeli PUPO!  :)  Ker sem sama taksna, da zelo rada kombiniram in uskajujejo dodatke in barve, me je to tako šokiralo, da sem skoraj razjokala tam. Seveda - rok dobave nove barve je 10 tednov. Mi ppa že v 33 in pol.  Saj, mogoče bo nekdo rekel, da kompliciram, ampak še prodajlka je dobesedno rekla: " kaj so pa študirali, to sploh ne gre skupaj", moj je bil pa tud cel razočaran.  tak da, zdaj mso šli v akcijo in iskali med vsemi drugimi barvami, ki so na zalogi. In imamo vsaj nekaj, kar ni tako grdo, a vseeno še vedno ne najin stil.
Tak da, toliko kot sem komplicirala med vozički, da želim imeti takšnega, ki je funkcionalen, dober za tamalo in hkrati lep, sem zdaj totalno kiksnila z barvami. Tolazim se vsaj s tem, da barva ni tako pomembna in da so prodajalke zdaj videle in se obvestile, da naj bodo pozorni pri barvah cargo tkanin, ker so kombinirane, tega pa na vzorcu ni.  vsaj nekaj...

nič, uživajte vse skupaj, se hladite in božajte svoje trebuščke.  :)

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
   RE: Oktobrke 2011
22.8.2011 8:28:04   
lananai
pokamoka, za kopanje sem kupila trdo milo. Sem ga imela že v prvič. Se je patronažna kar malo začudila, ker sva bila zgleda ena redkih, ki sva imela trdo milo. user posted image Nama je bilo kul.
Za oblekice bom pa po občutku. Ker bom večino dobila, bom ponucala, kar bom imela na razpolago. Če bi kupovala sama, bi kupila body + hlačke (če bi rabila le 1 rokav) oz. body + žabice + pajac (če bo treba bolj oblečt). Za prvi mesec je najbrž bolš pajac, ker jih nič ne veže. Naša prvorojenka je imela za prvi mesec in pol (št. 50) enega pajacka in 2 kompleta hlačk na naramnice + majčka (body). Ostalo sem kombinirala žabice + body in podobno. Je pa res, da sem prvič rodila konec aprila in je bilo vedno bolj vroče, zdej bo pa vedno bolj mraz. user posted image

(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
   RE: Oktobrke 2011
22.8.2011 11:53:07   
Mica Potica
Živjo...
ja jaz iščem kar po spletu in pišem sezname, da ne bo potem preveč laufarije po trgovinah.

Če katera išče kaj podobnega, imajo tukaj 20% popust + 4,95€ dostave. Je pa res, da še nisem preverila v BCju kakšna cena kompletov za postelje je tam in ali se da dobiti.
http://www.aljaz.si/catalog/2008-09/index.html

prijetno listanje.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
   RE: Oktobrke 2011
22.8.2011 14:02:48   
KOKICA32
Dan!user posted image

Vročeeee jeeeee!

Sterilizator: jaz imam MAM-ovega : http://www.lovecnacene.si/mam-sterilizator/m/227039/ in se mi je super obnesel (vanj gredo normalno tudi Aventove flaške,...). Na začetku sem sterilizirala 2x na dan, potem pa redkeje, uporaben je tudi za dude in ostalo,...

Danes sem računovodkinji v službi oddala papirje, da mi vpiše zneske za CSD, drug teden pa bom tja tudi odnesla, pa seveda očetovstvo bova še takrat uredila. user posted image



(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
   RE: Oktobrke 2011
22.8.2011 14:04:16   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Mica Potica

Živjo...
ja jaz iščem kar po spletu in pišem sezname, da ne bo potem preveč laufarije po trgovinah.

Če katera išče kaj podobnega, imajo tukaj 20% popust + 4,95€ dostave. Je pa res, da še nisem preverila v BCju kakšna cena kompletov za postelje je tam in ali se da dobiti.
http://www.aljaz.si/catalog/2008-09/index.html

prijetno listanje.



Jaz sem vse kupila v Ikei, zelo ugodno ter lepi vzorci in kvaliteten material.

(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
   RE: Oktobrke 2011
22.8.2011 14:06:16   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

pokamoka, za kopanje sem kupila trdo milo. Sem ga imela že v prvič. Se je patronažna kar malo začudila, ker sva bila zgleda ena redkih, ki sva imela trdo milo. user posted image Nama je bilo kul.
Za oblekice bom pa po občutku. Ker bom večino dobila, bom ponucala, kar bom imela na razpolago. Če bi kupovala sama, bi kupila body + hlačke (če bi rabila le 1 rokav) oz. body + žabice + pajac (če bo treba bolj oblečt). Za prvi mesec je najbrž bolš pajac, ker jih nič ne veže. Naša prvorojenka je imela za prvi mesec in pol (št. 50) enega pajacka in 2 kompleta hlačk na naramnice + majčka (body). Ostalo sem kombinirala žabice + body in podobno. Je pa res, da sem prvič rodila konec aprila in je bilo vedno bolj vroče, zdej bo pa vedno bolj mraz. user posted image



Tudi jaz sem ga že prvič uporabljala in ga bom tudi sedaj. Je pa tako, da ga ob kopanju potrgneš po tetra krpici in nato s krpico umiješ/namiliš otroka. Tako mi je pokazala patronažna. Hraniš ga pa v zato namenjeni posodici s pokrovom.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
   RE: Oktobrke 2011
22.8.2011 14:53:55   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Mica Potica
Če katera išče kaj podobnega, imajo tukaj 20% popust + 4,95€ dostave. Je pa res, da še nisem preverila v BCju kakšna cena kompletov za postelje je tam in ali se da dobiti.
http://www.aljaz.si/catalog/2008-09/index.html


Jaz sem vse kupila v Ikei, zelo ugodno ter lepi vzorci in kvaliteten material.



Jst tudi. Uporabljali 2 leti in je kot nova. Pa najbrž dosti cenejša.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




IME NA M...
Melia

Katero izmed naštetih imen za punčko vam je najbolj všeč?

Mila (25%)

Mina (13%)

Minja (5%)

Maša (37%)

Meli (5%)

Melani (14%)


Število vseh glasov: 354

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!