pokamoka
|
heeej Spet sem prva...:):):) Ja, rana ura zlata ura:):):) Če pač ne morem spat, ne morem spat in potem pridem mal tu gor prečekirat, če kaj dogaja. Sem pokonci že več kot eno uro (od pol petih dalje)... zajtrk je za mano, wc tut, glavne zadeve preko neta tudi... Mica Potica ej, pri meni ne more biti problem prebava, ker grem na wc ziht enkrat, če ne dvakrat na dan. Po mojem sem ena redkih nosečnic, ki nima problemov s prebavo (moram potrkati po lesu:) Verjetno je križ... razmišljam tako... in je bolečina tako močna, da seva preko celega trebuha in vse spodaj. Mislim, da bo to... lekadoli pomagajo občasno... pomaga menjava pozicije (sede, stoje, leže... hoja), vendar ko ležim itak lahko ležim samo (!!!!!!) na levem boku. Nikakor drugače ne gre. Na trenutke je neznosno, vendar bom zdržala... itak:) Problem je edino to, ko me začne boleti v trebuhu in se komaj premikam. In potem imam cel trebuh trdi... in potem še ob straneh (okrog reber)... kot da bi me hotelo raznesti na štiri konce, madonca... Mah, bomo videli, kako se bo odvijalo. Grem iz dneva v dan, upam, da zdržimo čim dlje. Škoda mi je edino to, ker sem precej odvisna od drugih in nikamor ne morem iti za več časa (npr. po nakupih in to... ker so na trenutke bolečine tolk močne, da lahko samo ležim). Pa tak b rada šla malo na šoping, pa ven v naravo na daljši sprehod... Kako pa kaj napreduje vaše nabiranje in kupovanje oblekic, pripomočkov in opreme??? Hmm... jaz se moram kar pohvaliti. So mi nabavili vse, kar rabi dete in vse, kar bom rabila jaz. Naredili smo seznam in so šli v šoping. In zdaj sem kar pomirjena, ker je že vse pospravljeno. Edino oprati je potrebno še vse oblekice, dekice, kapice, plenice... Moram pa reči, da vse skupaj znese precej veliko denarja... madonca... ampak mislim, da mi lahko zdaj samo še čakamo... in se veselimo naslednjih dni:) Oglasite se kaj... in pazite nase. pa pa
|