Mica Potica
|
Dobro jutro punce! ja, vroče je čez dan.. mi smo se včeraj zapeljali malce višje, ter lenarili na ležalnikih.. a kaj, ko me je skoraj kap, ko smo prišli nazaj v dolino in je še vedno kar puhtelo.. vam moram pa povedati eno štorijo od sobote. kot sem že pisala, da sem se ful obadala s to izbiro vozička. Izbrala sem mutsyja, ki sem ga potem takoj naročila, da bi ja lahko izbirala med barvami, ki so mi všeč, ter ga dobila pravi čas. Ker sem pristaš zemeljskih barv, sem izbrala rjavo barvo. Ves čas me je bilo strah, če je kaj kombinirana, a so mi zatrjevale da ne in da tudi na vzorcu ni nič. Voziček je že prišel, a ga še nisem šla dvigniti. V soboto pa sva pohajkovala po BTC BCju in skozi kup slučajnih dogodkov naletela na ravno to barvo. Ko je prodajlaka odpirala, ji je vidno zastal dih. Voziček je lepe rjave čokoladne barve, znotraj pa pa cel v živo modri ( na pol florestenčni ) barvi. Prvo - barve ne grejo nikakor skupaj, sama sploh ne maram modre barve, kot nazadnje pa - mi bomo imeli PUPO! :) Ker sem sama taksna, da zelo rada kombiniram in uskajujejo dodatke in barve, me je to tako šokiralo, da sem skoraj razjokala tam. Seveda - rok dobave nove barve je 10 tednov. Mi ppa že v 33 in pol. Saj, mogoče bo nekdo rekel, da kompliciram, ampak še prodajlka je dobesedno rekla: " kaj so pa študirali, to sploh ne gre skupaj", moj je bil pa tud cel razočaran. tak da, zdaj mso šli v akcijo in iskali med vsemi drugimi barvami, ki so na zalogi. In imamo vsaj nekaj, kar ni tako grdo, a vseeno še vedno ne najin stil. Tak da, toliko kot sem komplicirala med vozički, da želim imeti takšnega, ki je funkcionalen, dober za tamalo in hkrati lep, sem zdaj totalno kiksnila z barvami. Tolazim se vsaj s tem, da barva ni tako pomembna in da so prodajalke zdaj videle in se obvestile, da naj bodo pozorni pri barvah cargo tkanin, ker so kombinirane, tega pa na vzorcu ni. vsaj nekaj... nič, uživajte vse skupaj, se hladite in božajte svoje trebuščke. :)
|