|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 16:30:26   
jenny700
ahaa..pomotaa...sem sedaj še enkrat preverila in vidim res...so objavili na spletni strani..ne razumem zakaj jih ne smeš vnovčit že takoj user posted image
no ja bomo pa po tej akciji...

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 16:59:29   
inja22
pikomiko..mene tud koza srbi po busiju ja hehe,men mami rekla d to kr se razteza..:)na fb pa tud men pise sm med novicm pa se to ne vidjo drugi ker je zaklenjen,sm vsaka pac vidi med svojimi novicami..drgac pa pr men tud nc ne kaze na profilu..sicr pa tkoj k kej napises pejt na profil pa zbris si hehe,pomoje tko zgine pol..;)

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 17:18:34   
jenny700
inja22, pikomiko...še ena ki jo srbi koža na trebuhu...pa sem se ful ustrašla ko mi je rekla znanka, da lahko to pomeni jetrna obolenja??user posted image  vendar me je potem mami pomirila, da pomeni to samo raztezanje kože...

(odgovor članu inja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 17:19:26   
jenny700
pozabila vprašat...ali je bila katera že na korčuli?

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 17:51:45   
Klara-1
Živjo nosečke. Vsak dan nas je več, zares lepo.

Jaz pa imam srečo user posted image . Sem šla danes nazaj k osebni zdravnici, ker me non stop lula tišči in potem samo par kapljic. jasno je vse vneto. je klicala v porodnišnico in se posvetovala z dežurnim G in je rekel dami lahko antibiotike predpiše, tako da zdaj na 8 ur en tablet. user posted image Men pa kar solze tečejo od skrbi da ta infekcija lahko kaj vpliva na deteceuser posted image .

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 18:51:26   
jenny700
klara-1...držim pesti da se ti tole vnetje čimpreje pozdravi!

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 19:48:50   
zana21
soncica25,kaj pa ce bi si novi profil ustvarla samo za RR dopisovanje na FB?
Jaz sem tako naredila,ker se mi vseeno zdi da vcasih pa kaj tako intimnega napisemo,kar pa nasi prijatelji ne rabijo brat.
Drugace pa so meni tud v ponedeljek rekli da imam vnet mehur,jaz pa nic ne cutim,niti me ne pece.

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 22:47:43   
sensiTive
Ojla,
*rebecca*, super za vozičekuser posted image
diabetični zajtrk frutolino, a lahko mal poveš, kaj ješ oz. kako si pripraviš diabetični zajtrk? Sadje al kej drugega?
strije, Weeda če želiš naravne zadeve za mazanje proti strijam, priporočam čim bolj čista (nerazredčena oz. brez dodatkov), npr. jojobino, mandljevo, olivno, namažeš na malo vlažno kožo, najbolje po tuširanju, da se samo narahlo obrišeš in vtreš olje.
alenkica30, super za še enega družinskega člana. Letos je res pravi baby boom, nas je polno user posted image
Nia*, če so ti v lekarni rekli, da je Eucerin 100 % naraven, so te ornk okol prinesli in ti najverjetneje prodali izdelek, za katerega so dobil provizijo. Eucerin, vichy, nivea, garnier, neutrogena, loreal in še malo morje podobne kozmetike je daleč od tega, da bi ustrezali zahtevam za certifikate za naravno kozmetiko, poleg tega pa svoje izdelke testirajo na živalih. Jaz jih ravno zato ne kupujem, ker nič od tega ne podpiram.
Jenny700, verjetno bonov ne moreš vnovčit takoj zato, da še kdaj prideš tja in kaj zapraviš user posted image
Klara-1, čimprej se pozdraviuser posted image

No, pa sem se prebila skozi načvekanouser posted image Jaz sem bila pa včeraj na morfologiji in je dete baje za 1 teden manjše oz. mlajše, tako da imam čez 2 tedna spet pregled, ker se nekaterih organov še ni videlo. Za spol tudi še nisem izvedela. Najverjetneje mi bo takrat glede na meritve tudi PDP spremenila.

Lepo spite.

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
   RE: Oktobrke 2011
19.5.2011 8:41:29   
alenkica30
pozdravljene čveke.

Danes se počutim slabše. zbudila sem se z močnim vnetjem. Spodaj vse blazno srbi in peče. Grem kar do G, ker se mi zdi res preveč vneto das bi se samozdravila s canestenom. Celo malenkost krvi opažam user posted image Grozno me skrbi, upam da bo vse ok.
Ne vem kako to pride user posted image , spolnih odnosov namreč že lep čas nisem imela.



(odgovor članu sensiTive)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
   RE: Oktobrke 2011
19.5.2011 8:45:22   
lananai
*rebecca*, super za voziček! user posted image In še posebej super, da sta oba zadovoljna z njim! Za kilce se pa ne sekirat. Premalo jih ne more bit. Jst sem se v prvo začela redit šele po polovici nosečnosti.

frutolino, hvala za tvoje besede. Sej preveč me ne skrbi, se mi pa fajn zdi, da nisem edina, sem lahko bolj mirna. user posted image

alenkica, jst še nič kaj ne razmišljam o porodu. Upam samo, da bo potekalo nekako tako kot v prvo, ko je bilo vse super - nosečnost do konca, porod in še mala bebica pridna, pridna. Pa upam, da bo vse v redu, ko se boš šla pokazat. user posted image

pikomiko, tokrat me buši še ne srbi, ampak me bo zagotovo. Me je v prvo tudi. Če sem se bolj pogosto mazala, je bilo ful bolje. Sem imela ritual, da sem se zjutraj in zvečer nujno z oljem namazala.

jenny700, jst sem bila na Korčuli, v kampu. Lepo, ampak daleeeeeč.

klara, bodo že zrihtali, da bo vse OK. Upam, da čim prej. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
   RE: Oktobrke 2011
19.5.2011 9:00:19   
ellaMarela
Jutro punce.
Jaz pa sem že razmišljala o porodu in se ga ne veselim preveč, kljub temu, da se je v prvo končalo po šestih urah. Prve štiri ure ni blo hudo, ker sem imela epiduralno (jo priporočam, ker zeeeelo lajša bolečine), potem ko pa sem bila dovolj odprta, so mi jo izklopli in bolečine so se začele. Ampak ne moreš verjet, ko ti otroka položijo na prsa, imaš v trenutku toliko adrenalina, da bi lahko kr na Triglav šel. Res neverjeten občutek. Pet minut nazaj sem misla, da ne zmorem več in nobene moči več v meni, potem pa v trenutko 100% preobrat. Narava res dela čudeže.

V prvo sem uporabljala Aventovo kremo za nosečnice, pa nisem dobila nobene strije. Zdaj je pa ne dobim več v DM-u, zato sem kupila od Chicota. Bomo videli kako bo s tem.

Jaz imam pa ene druge probleme. Na ringaraji sem zasledila, da se imenuje nosečniški išias. Imam pa bolečine od riti navzdol po nogi. Grozno boli. Ko hodim, teh bolečin ni, ko pa se uležem, se pa včasih tudi vstat ne morem, kr me kr neki krči grabijo v riti in pol cela noga boli ko hudič. Nakoncu pa še križ zravn. Tak, da so noči še kr svetle. Malo je zdaj boljše od kar pijem magnesol. Menda pa po porodu ta bolečina izgine, lahko pa imaš celo življenje problem s križem (kar pa pri meni ni nič novega). Ah, bo že....

Malo se mormo zjamrat, a ne. Je dan kr lepši. Uživajte v lepem dnevu in se še pišemo.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
   RE: Oktobrke 2011
19.5.2011 9:06:26   
pokamoka
pozdravljene
Hja, sem doma in imam več časa, da kaj napišem.
Še danes sem na B, jutri grem pogledat v službo, da vidim, če bo šlo... hmm... pretiravala pa ne bom. Če ne bo šlo, mi je rekel G, da grem na B in sem na koncu na B. Kot sem že v ponedeljek napisala, sem imela neke čudne nedefinirane bolečine v trebuhu. Zdaj sem počivala. Še danes in upam, da bo vse o.k. Danes imam spet neke čudne bolečine, pa ležim in bom res dala mir sama sebi. Nisem pa najboljše razpoložena... kar se tika psiho počutja. Ker me moti to, da sem do sedaj enostavno vse o.k. preživela, nobenih težav in nič, zdaj, v 20-em tednu se je pa začelo.

Vozički, dopust, oblekice za dete... pri nama ni še nič na sporedu. Edino včeraj, ko nisem imela nič delat, sem mal gledala slikce na netu, pa se mi zdi faj voziček peg perego gt3, ampak jaz bi imela 4 kolesa, ne pa treh. A to ostaja??? Mogoče katera ve?

Trebuh me nič ne srbi. Si pa mažem koži z navadno niveo, ker sem n vse ostale kreme alergična. Ne glede na to, če so naravne... mi vse vzgujajo neke izpuščaje in sem se odločila, da ostanem kar pri navadni nivei, da ne bom imela problemov še s srbečico. Zaenkrat se mi prav doboro obnese.

Saj pravim, ko ne bi bilo danes teh nekih čudnih bolečin, bi mi bilo super, super... tako pa mi povzročjo te bolečine skrbi in ne dobro počutje. Upam, da bo vse o.k. in grem lepo naprej do 40t.

Pazite nase... se beremo
lp

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
   RE: Oktobrke 2011
19.5.2011 9:13:52   
Jana73








user posted image
user posted image
 
PDP,
nick, starost, število , pregled, amniocinteza, kraj, morfologija
 
1. 10.
amon , x , user posted image 1 ,  x, KP
*Anna*, 28 let , user posted image 1 ,  x,   Notranjska
miska 21,  x, user posted image 0 ,  x,  x
sensiTive,  23 let, 0user posted image ,  po 23. maju,  okolica Ljubljane
superstar7, x, 0user posted image ,  x,  x
 
 2. 10.
igriva,  27 let, 0user posted image ,  23. marec, Lj
marelicadoo, 35 let, 0user posted image   23. marec, Novo mesto  
 
 3. 10.
pikomiko, 27 let, 0user posted image , 1. junij, okolica Lj, 1. junij
 
4. 10.
agotha,  x, 1user posted image  11. april,  x  
anonimna7 , x , 1 ,  x, x
anna_,  22 let, 0user posted image ,  9. junij, Gorenjska, že mimo
becky27,  28 let, 1user posted image , x, Lukovica
frutolino, 33 let, 1user posted image ,  x, Krško, 16. maj
 
5. 10.
Shilou, 26 let 0user posted image ,  x,  Ptuj

6. 10.
nanita, 22 let, 1user posted image , 9. marec, Velenje
betipol, x, 0user posted image ,  x, x, 7. junij
Aikido,  x, 1user posted image ,  x, Ce
Nevihta123, 34 let, 1user posted image , 17.marec, Sl. Konjice/CE
inja22 , 24 let, 0user posted image ,  12.maj, Ivančna Gorica, 26.maj


 
7. 10.
vanilija,  25 let, 0user posted image ,  x, Dolenjska
 
8. 10.
lana777, 33 let, 1user posted image ,  31. marec, Štajerska
anonimen,  x, xuser posted image ,  11. marec, x
pozi,  x, 1user posted image ,  21. marec, Ce

9. 10.
Weeda, x,  0 user posted image ,  x, x, 26. maj

10. 10.
  primana,  22 let, xuser posted image ,  31. maj,  Logatec, 31. maj
ŽanaTaja,  32 let, 2 user posted image ,  9. april, Kamnik
janja 506,  23 let, 0user posted image , 12. maj,  Štajerska, 7. junij
pokamoka,  30, 0user posted image ,  3. maj,  Z SLO, 31. maj



11. 10.
*rebecca*,  27 let, 0user posted image ,  19. maj,  Notranjska
diksy,  x, 1user posted image ,  11. april,  Štajerska
 
12. 10.

13. 10.
ribica81, 29 let, 0user posted image ,  6. junij, KP
carmik, 20 let, 0user posted image , x, Ljubljana, 30. maj
oktober11,  x, 0 user posted image ,  5, maj,   Maribor
 
14. 10.
vvvv,  x, 1user posted image ,  17. marec, Štajerska
divja,  29 let, 1user posted image ,  29. maj,  x, x


15. 10.
 jeannetka,  31 let, 0user posted image ,  14. marec, MB/Francija
miska_piska, x, 2user posted image ,  x, LJ
jagodka1, 28 let, xuser posted image ,  1. april,  Gorenjska
veselka,  29 let, 1user posted image ,  29. marec,  x
 
16. 10. 
SRCE,  x, 0user posted image ,  x, x
 
17. 10.

18. 10.
jenny700, 24 let, 0user posted image ,2. junij, Gorenjska, 2. junij
Nia*, 30 let, 0user posted image ,  10. maj,  Celje

19. 10.
babkaa, 25 let, 0user posted image ,  6. april, MB, 2.junij
marjanita, 30 let, 0user posted image ,  23. maj, Gorenjska

20. 10. 
barb71,  x, 0user posted image ,  x,  Lj
si.pikica, 33 let, 0user posted image ,  1. junij, AC 12. maj, Koper

21. 10.
ella Marela,  x, 1user posted image , 13. maj, Koroška, 13. junij

22. 10.
sonc7nica, 30 let, 0user posted image , 6. maj, Ce, 20. junij
špelca marelca 1,  x, 2user posted image ,  x,  Lj, 20. junuij
strumf, 28let, 1user posted image , 1.junij,  Kranjska,x
 
23. 10.

24. 10.
Sa.Ka, x, 1user posted image ,  18. marec,  x

25. 10.
Jana73, 38 let, 1user posted image , 3.5., AC 23. maj, Štajerska
zana21, x let, 2 , x, x, 22. junij


26. 10.
Zelenkaa, 28 let, 0 user posted image , 28. marec, AC 17. maj, Primorska, 20. junij
škorec, 30 let, 1user posted image , x, x
nosek5, 27 let, 1user posted image ,  18. marec, LJ
Neya26, 18 let 0   x,  Lukovica, 13. junij
anak, 28 let, 0 ,  10. junij, CE, 10. junij
alenkica30, 30 let, 1 ,  15. junij, Ptuj, 16. junij

 
27. 10.

jagodaaa, x, 0user posted image , 28. marec,  NM
pikapolonica5, 27 let, 0 user posted image ,  x, x
pamb,  28 let, 1 , 0user posted image ,  14. april, okolica Maribora
 
28. 10.

29. 10.
drejčy,  x, 1user posted image ,  x, x
frnikola 982,  x, 0user posted image ,  x, x
asdf81,  x, 0user posted image ,  18. marec, x  

30. 10.
sončica25, 26 let, 1user posted image17. maj, okolica Velenja, 29. junij

31. 10.
 tedi2, 23 let, 1user posted image ,  x, x
lananai , 30 let, 1user posted image ,  11. maj, Savinjska, 15. junij
Klara-1,  28 let, 0user posted image ,  1. junij, Gorenjska
 

user posted image

SKUPAJ NAS JE :  67
NOSEČKE : agotha, asdf81

 Z NAMI ZAČELI:
 



user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
      - nosečnica.si                             - babybook.si
          - noseča.com                             - pregnancy.org
    - bibaleze.si                               - bambino.si
                     - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
   OTROŠKA IMENA
   ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?


INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA



(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
   RE: Oktobrke 2011
19.5.2011 9:31:16   
frutolino
sensiTive: Kot si iz mojih prejšnjih postov razbrala imam nosečniški diabetes zato se morem držat posebnih navodil o prehrani, da preprečim previsok krvni sladkor. Višino krvnega sladkorja dvigujejo predvsem ogljikovi hidarti, zato jih je potrebno jesti manj, ne pa nič, ker potem otrok ne dobiva dost hrane pa sam si čisto brez energije. OH ti dajejo energijo. Na podlagi navodil, ki jih dobiš v diabetološki ambulanti si moraš pripravljat vse obroke. 4x na dan si morem preverit višino krvnega sladkorja, ki morajo ustrezati določeni stopnji oz. ravni.
Načelo diabetološke prehrane je: ne jej sladkorja, bele moke in čim manj soli! Za zajterk tako naprimer pojem: kozarec soka iz sveže stisnjene pomaranče (je fino ker morem zraven pojeti tudi tableto železa in C vitamin pomaga pri absorbciji železa v telo), 4 polnozrnate krekerje ali 60g rženovega kruha, lahki sirni namaz ali 60g puste piščančje prsi (salama njami še bi mami), zraven pa spijem še skodelico nesladkanega čaja ali belo kavo z posnetim mlekom.
To je en primer mojega zajtrka! Na ta način si pripravim tudi kosilo in večerjo, ki jima dodam še meseka in škrob (riž, krompir,...).
Za vse to skupaj si pomagaš z enimi knjižicami in navodili, ki jih dobiš v diabetološki ambulanti!
Zadeva je v začetku zelo naporna ker še nisi navajen, ampak človek se vsega navadi in moram povedat, da se počutim boljše, bolj zdravo in upam, da se bom podobno uspela prehranjevati še naprej z diabetesom ali brez user posted image !

Zdajle pa grem cote obest, glavo oprat pol pa šibam v službo mal pozdravit sodelavke!

Bodite pridne

pa pa

(odgovor članu sensiTive)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
   RE: Oktobrke 2011
19.5.2011 11:06:48   
si.pikica
pozdravljene user posted image !
še pozdravček z moje strani predno se odpravim v službo. po tednu dni bolnišče, mi prav paše... mogoče se bo zdelo čudno, ma res se mi ne da bit cele dneve doma ko je tako vreme zunaj. je pa res, da sem zdaj mogla precej ležat in počivat in mi mogoče zaradi tega ni blo fajn, samo mislim, da ne bi bla vesela, če bi bla do konca nosečnosti doma. je pa tudi res, da se v službi dobro razumemo, smo majhen kolektiv in vsi, vključno s šefico so veseli moje user posted image , tako da grem brez težav delat.

kar pa se tiče težav s srbečim trebuhom, jih za zdaj še nimam, se pa redno zvečer mažem z mandljevim oljem.... ko bo trbušček večji pa bom mazanje ponavljala večkrat. tista ki je pisala, da ji je nekdo reku, da lahko srbečica kaže na težave z jetri, pa naj se ne preveč sekira. srbečica se pri teh težavah pojavlja tudi po drugih delih telesa, tako da mislim, da gre res za raztegovanje kože.

da ne bom preveč dolgovezla, bodi za zdaj dovolj.... tiste, ki imate kakršne koli zdravstvene težave, upam, da se kmalu rešijo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutolino)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
   RE: Oktobrke 2011
19.5.2011 14:58:03   
oktober11
uf, kako ste pa ve pridne. jaz pa po 8 urah službe in ob tako lepem vremenu včasih skoraj do računalnika ne pridem. edino včeraj sem se intenzivno posvetila iskanju vozičkov, ampak mi je vedno manj jasno kaj bi sploh rada user posted image sedaj sem se navdušila nad ABC design (mofel mamba).

drugače pa tudi mene zadnja 2 dni križ boli, in se tudi čudim kako to da je do polovice nosečnosti ok bilo, sedaj pa se bodo po možnosti težave začele.
trebušček še vedno zgleda kot da bi samo porejen bil, ni še nosečniški. sodelavke so edino rekle da se mi 2 kili v riti poznata user posted image kaka vesela novica user posted image

jaz tudi odštevam do 2. junija, da bo končno morfologija. komaj čakam da vidim kako je z otrokom, in da upam da bodo lahko spol user posted image napovedali. sem se pa včeraj prijavila na šolo za bodoče starše, kar za mesec avgust v UKC MB.

takole, kosilo čaka da se skuha, pralni stroj me bo tudi počasi poklical, tak da se zaenkrat poslavljam. lepo se imejte, souser posted image user posted image

(odgovor članu si.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
   RE: Oktobrke 2011
19.5.2011 19:35:56   
Anonimen
ohoj punce,

uuuu, pester dan za mano. Zjutraj sva šla z bodočim očkom mal v trgovino pa na kavico (sicer je ne pijem, sam tko se pač reče user posted image ) in pol k sva domou pršla sem bla čist za nič. Kr nazaj u pojslo bi šla in bi spala. Spim pa sicer odlično, nobenih zbujanj, lulanja ... Res super spim, upam da se ne hvalim prehitro. No, potem je oj dragi kosilo skuhal, jaz lih toliko da sem si solato pripraila (berivka+kumare+paradižnik, njamiiiiii) in ko sva pojedla je blo mal bolš. Potem smo šli z našim user posted image  na sprehod, po sprehodu pa hitro hitro pod tuš in k Ginekologinji. Hvala bogu dns ni blo čiist nobene gužve, prazna ambulanta, sem že misnla da sm sfalila, da sm zašla u kakšno drugo. user posted image  Potem obvezno vaganje in pritisk (+1,5kg, pritisk idealen), potem pa pregled. No, mene moja G še ni pogledala spodaj, ker so me to (za potrditev nosečnosti tko že v GkLj), tko da mi vedno naredi UZ prej buškota. In tudi danes je bilo tako. Sva šla oba notr, nikoli ne reče da ne, in potem je rekla: no super, bomo pa danes naredili zgodnjo morfologijo. In smo jo. Not sva bla cca 20min, vse je pokazala, vidli smo hrbtenico, obe rokici s prstki, obe nogici+prstke, srce, želodec, ledvički, podplate ... Ma uglavnem vse, je pa tko čudno zvito to naše dete da se je G prav nasmejala, kašne poze dela. In sm ji rekla da ga čutim že od 17tedna in je rekla da je itak možno ker sem suha in spredaj nosim. Tud če predogo sključena sedim ali čepim me zbrca da se zravnam. Pa je rekla G: ja saj ni čudno da vas zbrca, že tako je sključen, potem ga pa še vi stisnete, sej se more branit. user posted image  Tko da me je tud na pregledu brcal, bolj ko smo gla gledali bolj je brcalo to najino bitjece. user posted image  Moja G je res zakon in se velik velik presmejemo. Res je pravi user posted image . Dobila sva šopek slikic, in to je bilo to.
Tokso sem prebolela, jupiiiiii, tko da je potem G rekla da komot brskam po zemlji. user posted image  

No, po pregledu še obvezna pijačka z bodočim očkom in spet en pasji sprehod.

Še to sem hotela rečt: zgleda da je ta seznamček mal starejši, k jst mam že od prvega pregleda PDP 12.10.2010 (tist 11.10. je bil le moj izračun) tko da enkrat ko se bo dopolnjeval, pliiis, še mene popravit. HVALA!
Naslednji pregled mam 23.6!
 
Zdej pa mal sadja popapcat pa kauč martrat. Lep lep večer še naprej, drage future mummy's! user posted image

(odgovor članu oktober11)
  Neposredna povezava do sporočila: 1167
   RE: Oktobrke 2011
20.5.2011 8:24:23   
frutolino
Dobro jutro vsem bušijem!

Danes zna pa bit en lepi dan! Hčerkica je v šoli, mami pa na netu visi in z vami čveka user posted image ! No, kdaj si bomo pa prvoščle če ne zdaj!
V bistvu ni nič novega! Jaz sem dobro in bebica tut!
Zaradi moje "diete" zaradi povišanega sladkorja v krvi so mi v zadnjih 4 dnevih šle 0,5kg dol! Na mojih ogromno podlage je to kaplica v morje user posted image ! Moram priznat, da sem kar mal živčna zaradi tega prehranjevanja! Izredno rada bi imela krvni sladkor v okviru predpisanega ampak, če slućajno to ne uspe se ful sekiram! Ampak ka pa hočemo! Bomo tud tudi to preživeli!
Imejte lep dan in se oglasim spet zjutraj!

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
   RE: Oktobrke 2011
20.5.2011 9:07:26   
Zelenkaa
Evo se vam še jaz mal oglasim, čeprav ni pri meni nič novega. Že od torka naprej sam počivam in komaj čakam ponedeljek da grem v službo user posted image

Lep sončen dan.

(odgovor članu frutolino)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
   RE: Oktobrke 2011
20.5.2011 10:10:04   
ellaMarela
Dan user posted image !

Pa je vikend pred nami in to celo sončen in vroč. Juhej.

Pokamoka ti si spraševala o štirikiolesniku gt3. Pred kratkim sem srečala eno mamico, ki pa je imela štirikolesnika gt3. Nisem vedela, da obstaja, sama imam namreč gt3 (trikolesnik). Ko sem pa videla ta voziček, je pa bil identičen trikolesniku (kar se opreme in videza tiče), sam da je imel štiri kolesa. Preveri pri uradnem zastopniku peg perega za Slovenijo. Imajo spletno stran, če pa pokličeš, so pa zelo prijazni in pomagajo. Škodi ne.

Joj, jaz tud upam, da ne bom kakšno nosečniško sladkorno fasala. Mi je G že nazačetku nosečnosti reko, da me bo dal 2-krat merit sladkor, ker se je hčerka rodila dokaj težka in velika, kljub temu, da v prejšnji nosečnosti teh težav nisem imela. Ampak imamo v familiji to bolezen.

Uživajte v sončku in "vročini".

(odgovor članu Zelenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
   RE: Oktobrke 2011
20.5.2011 13:33:23   
Anonimen
ojla pupe,

jst sm pa danes tkoooo vesela, joooj, že učeri je bil čudovit dan, danes pa se nadaljuje.

Kot veste sem že celo nosečnost na bolniški in v tem duhu sem letošnji dopust pač odkljukala-ok,ne bova šla nikamor. Včeraj na pregledu pa mi je G dala mislit in rekla da glede na to da je res vse ok, da bi si pa lahko privoščila še zadnji dopust kot "neregistrirana" partnerja user posted image . Hm, malo sem se zamislila, potem pa sem se spomnila da sem mojmu šefu to že zdaunej predlagala (da prekinem bolniško, pokoristim nekaj dopusta, pa spet bolniška, pol je pa tko al tko porodniška). In kaj mi je ta bubmar reku: rajš ne, k pol ima "firma" spet stroške z mano. user posted image  Halo, kera izjava. Aja, ta "firma" je javni zavod, da ne boste misnle, vrtec je, tko da halo, "firmo stane". Sej vem da gre spet strošek od tam, ker sedaj me pač plačuje Zavod za zdravstveno, k mi komisija odobri. Sam ker lolek, ej. Sej grdo al pa lepo rečeno, ne bo dal iz svojega žepa, ok, pač, damo davkoplačevalci. Sam kaj naj, tko je.
No, in zakaj sm happy. Naš šefe je v začetku maja zamenjal službo in dobili smo novga šefa. Ko sem mu šla danes to predlagat, je reku NI NOBENEGA PROBLEMA, seveda boste šli na dopust. Jupiiii!!! Zdej sm pa tko vesela, res, ker neznansko obožujem morje. In zdej morva najdt kam bi šla, k bi mela dopust od 15.julija do 5. avgusta. Joj, ma sem res ful vesela, k sm se že sprijaznila da letos nič ne bo, potem pa srečaš dobrega človeka ki še ima srce mehko in ti takole polepša že tako lepe trenutke. user posted image

Tko, sam tolk sem se prišla považit, letim kuhat naprej. user posted image

(odgovor članu ellaMarela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
   RE: Oktobrke 2011
20.5.2011 14:59:51   
pikomiko
Ohoj bejbike.

Jest sem bla pa dons po enem tednu v trgovini,hvala....da se je končala B, ker drugač bi kar znorela doma. Sej paše, ampak ko si enkrat že kar zdrav se mi je pa težko doma prekladat.

U glavnem kupila sem nektarineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-user posted image , obožujem jih, seveda še kaj drugegauser posted image
Jutri me pa zelo vleče na "BTC-jado" na drugačen šoping.

*rebecca* tud jest sem se že skoraj odrekla dopustu, potem pa pomislila, da sva zadnje leto sama, dasi ga lahko privoščiva še kot "samca" na polno. Tud vidva si ga dajta. A je katera že mogoče kdaj rezervirala dopust direktno na tuji agenciji, a so kakšne komplikacije?

Punce zgleda, da bo dež, jest grem perilo pobrat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
   RE: Oktobrke 2011
20.5.2011 16:50:29   
jenny700
heeej

*rebecca* vesela zate!! :) sicer pa glede na to da delaš v vrtcu bi pa res morali biti bolj ustrežljivi bodočim mamicam, jaz sem eni moji prijateljici sama svetovala, da naj gre na bolniško čimpreje (glede na to, da je imela v preteklosti toliko problemov "tam spodaj"), pa še dela na takemu oddelku, od 1-ga leta naprej, ko moraš otročke še dvigovt, pa hitr kej staknejo kkšne viruse...in sem ji rekla, da sedaj pa res more mislit na sebe pa na svoje zdravje in zdravje otročka, kajne?

valda da je treba izkoristit tele zadnje mesece ko smo še v dvoje...sploh kar se morja tiče...nama če ne uspe za cel teden greva definitivno več vikendov..malo na morje, malo v bovški konec...user posted image

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
   RE: Oktobrke 2011
20.5.2011 17:48:40   
Shilou
Hellow.

Evo mene s pregleda, pričakujemo user posted image in nismo morali zgrešiti "batino" kot je rekel ginekolog. Zaenkrat PDP ostaja enak in vse v mejah normale. Edino potem so me klicali, da moram ponovno dati vodo, ker ni nekaj z izvidi vse OK.

Držite se

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
   RE: Oktobrke 2011
20.5.2011 18:19:41   
*lenc@*
živjo!

berem vas bolj malo, ker mi do zdaj ni uspelo, zdaj bom pa kaj več, ko sem na B. Slaba kri, voda, čekiral so mi glukozo na krvi, ki je OK.
Imam pa nizek pritisk in sm ko cunja. Moram pit, pit ...

A ste na FB-ju? Kako se vam pridružim? Nimam pojma. Plis za pomoč. Drgač sem na FB_ju :).
 
 
 
 

_____________________________

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.


(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




otroška kozmetika


Kaj vam je najbolj pomembno pri nakupu otroške kozmetike/plenic?

nizka cena (12%)

ime (10%)

kakovost izdelka (45%)

čim bolj naravno (33%)


Število vseh glasov: 178

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!