|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 9:20:27   
Anonimen
ojla punce,

včaraj sem nism nič več javila, da bi oznanila happy news, k me je tkooooo glava bolela popoldne da je blo joj. Še ponoč mi ni dala miru. user posted image

Uglaunem, preidimo k bistvu. Učer popoldne, okrog 14h, ko sem lih nek s kosilom čarala, se pripelje kombi in v kombiju ..... naš vozičeeeeeeek!!!! Juhuuuu!!!! Že včer popoldne so nam ga pripeljali. Hura, hura! Tri velike škatle + ena mala, sm rekla: ma joj, kaj tolko smo naročili. user posted image  In seveda je kosilo ostalo lih tam, k sm mogla vse spregledat. Športni del, košara, lupinica + dežna prevleka + torba + zraven sva dobila še original Jane-jev kombinezon za otroka, ko je mraz. Uf, polna dnevna je bla u momentu. user posted image  Ker mojga ni blo doma, sem vse lepo sama sestavila - sploh nobenga dela, vse gre na "klik", nobenga matranja, in ko je moj dragi prišel pozno popoldne domov, je stopu u dnevno in vso šaro k jo je mel v roki vrgu na tla (kr spustu je) in glasen UAAAAU! Čist ga je šokiralo. user posted image  Tko je bil hecen k da se mu je Marija prkazala. Vse si je pregledal, ga občudoval, delal kroge po dnevni, jst sm bla čist ganjena. Tud lačna nisva več bla. user posted image  In seveda sva letela montirat zadevo v avto, potem ga dat v prtljažnik .... ma ni da ni, vse sav stestirala. In po mojm me je sam od tega glava bolela. Tko da potem sva vse lepo zložila in nazaj spakirala ter pospravila, do oktobra bo lepo čakal na podstrehi. Uf, ena briga manj. Najbolj me je motlo to, k so bli vsi pametni, da iz Anglije pa ne bova dobila - evo, pa sva! Točno to, kar sva naročila je pršlo. Pa sploh nism vedla da je zravn dežna, pa ta kombinezon pa jao jao. Uglaunem, kaj naj rečem, presrečna sem. Aja, je pa tanov JANE slalom REVERSE, barva je Green Valley, in je fuuuul lepa. Ga majo na spetni strani Mali vragci (ne znam še slike prcopat gor).
Drug mesec se še do IKEe odpravivia, potem pa sam še prekladanje z velikim buškotom z enga konca na druzga.

Sicer pa mam ju3 pregled, komaj čakava da vidiva najino mrvico, ki je sedaj že velika mrva k mamico boksa da je vesleje. Moje kile so 1.5+ tko da ne vem al je premal al bo ok. Pismo, pa sej kr naprej nek jem. Sploh pa zdaj v maju k mamo same žure, piknike, roj. dneve .... vmes si pa že sama nardim da papcam dobre reči. user posted image

Nič, zdaj sem naklobasala da mate kaj brat, grem spit moj jutranji čajček (btw pijem od tekane Pregnancy tea in mi je ful dober, ful mi paše, pa še vpliva mal na prbavo) potem pa po svetu.

Lep dan vam želim, se pišemo.

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 9:21:38   
alenkica30
heey

moje počutje: utrujena in zaspana nonstop. pa bi naj tako obdobje že bilo mimo. Težko folgam službo pa še gospodinjstvo ter družino doma. Upam, da kmalu mine. HB imam doma pridnega moža in mamo, ki oba zelo pomagata pri sinčku. Sramna kost pa me še zaenkrat ne boli, pa tudi ne spomnim se da bi me bolela v prvi nocečnosti.

Na dopust gremo tudi mi na Krk. imamo napreč prikolico stacionirano v kempu Ježevac. Pa nasploh obožujem Krk in kooooomaj čakam da gremo malo na oddih. Najverjetneje v juliju.

V službi so kar malo nastrojeni do mene odkar sem povedala. kako žalostno se mi to zdi. Pa saj se nebo sesula firma če bo ena komersialistka na porodniški. Pa zamenjave zame tudi nebo tak problem najt. Ne vem, mogoče pa celo ljubosumje user posted image
Kako je glede tega pri vas?

Vozićek oz. opremo HB imam doma user posted image user posted image


(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 9:25:42   
frutolino
Lananai nič bat! mene so v 1 in 2 user posted image  bolele sramne kosti, mišice ali kar koli že tam doli user posted image  in to nekje od 16 do 22 tedna. sedaj sem v 20 tednu in že rahlo pojenja. Mi je pa moj G rekel, da je to čisto običajno!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 9:37:48   
frutolino
No pa še od mene nekaj novosti user posted image !

Pravkar pojedla svoj diabetični zajtrk (mljask), zdeja pa čekiram dnevne novice, FB in seveda ringarajo!
Hčerkico sem peljala v šolo potem pa hop v trgovino po samo zdrave diabetične stvari!
Počutje je vredu! Morem priznat, da me je malo strah če bom čez 1 teden dobila inzulin. Upam, da se vse pozitivno konča!

Mi gremo v drugi polovici julija na Pag (mesto Pag) skupaj s sosedi! Komaj čakam in mislim, da se bomo imeli super!

Imam vprašanje za tiste mamice, ki ste na bolniški že dlje časa! A ste skoz doma (v domačem kraju) al upate it tudi kam dlje? Sprašujem zaradi kontrale ZZZS! Ful bi šla na kakšen krajši izlet v živalski vrt ali pa arburetum, postonjsko jamo al pa kam drugam, zaradi svoje hčerke, zdej pa kar doma čepimo!

pa pa

(odgovor članu frutolino)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 9:51:38   
Anonimen
frutolino: jaz sicer še nisem mamica (do oktobra user posted image ), pa sem že ves čas na bolniški. In na začetku sem bila res bolj lokalno, v strahu kaj pa če. Potem sem G vprašala, če mi lahko napiše v izvid kak sprehod ali izhode in je rekla da če mi to napiše, da mi lohk prekinejo in dajo delat. Itak da si niti pod azno ne želim it na šiht. Sem ji pa rekla da sm k en kuža okol bajte, sam kolkr je ketna dolga, da jst bi pa kam dalj šla, brez straha. In mi je rekla tkole: vi kar pojdite, tako ali tako ni je dobro za vas in otročka, v karton vam bom napisala da lahko greste, sicer pa v njeni praksi niso še preverjali nosečk na bolovanju. Rekla je še, da je to malo verjetno v tako mahjnem kraju, verjamem pa, da je to v Lj in okolici pogosta praksa. Moj šef pa tud ve, da lutam okol in mu ni panike.  
No, da potegnem rdečo nit: jaz grem, in grem brez slabe vesti in skrbi. Če hočem jih lahko doma čakam vsak dan. Res pa je, da lih prespala nekje nebi.

(odgovor članu frutolino)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 10:17:35   
marjanita
Ojla čvekice user posted image

da še jaz dodam kakšno vrstico:
Trenutno sem stopila v 19.teden in počutje je prav odlično, bi lahko klar pozabila, da sem user posted image . Jaz imam pregled v ponedeljek, verjetno mi bo takrat povedala kdaj bom imela morfologijo. Mislim pa, da zadnjih nekaj dni čutim premike moje pikice, tako lep občutek je user posted image
Hja glede kilc... user posted image jaz sem jih pridelala že dobrih 5, pa se mi sploh ne zdi, da bi jedla več kot pred nosečnostjo, razen tega, da sedaj redno zajtrkujem. Non stop moram misliti na pitje, tako, da poskušam vsako urco ustati, se sprehoditi do kuhinje na kozarec vode - tako zraven vsaj malo premigam svojo rit user posted image , imam pač tako delo, da cel šiht sedim.
Vidim, da že pridno nabavljate vozičke in ostalo - jaz moram še malo raziskati kaj in kako. Namen sem imela, da bom to delala šele avgusta, pa mi je sodelavka dala malo misliti, ko je rekla, da je ona na voziček čakala 3 mesece.

Glede dopusta pa midva še nisva odločena kam bova šla. Dopust sicer planirava v prvi polovici avgusta, za destinacijo se bova pa verjetno odločala bolj nazadnje. Nekam prav daleč res ne bi šla  rada.

Toliko zaenkrat.

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 10:28:58   
Janja506
*rebecca* koliko si ti dala že za ta voziček z vsemi temi zadevami zraven? Morem rečt, da mi je všeč.
Daj mi povej zakaj potrebuješ zavoro? To mi ni ravno čist jasno. Ok, saj vem da za zavirat, sam kje pa dosežeš takšno hitrost? To je zgolj tak iz radovednosti, ker se o tem še nisem nikjer zanimala, ti pa morda veš.
 
Ful sem vesela zate, še sama sem bila navdušena nad tvojim paketom. :)

(odgovor članu marjanita)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 10:34:55   
Weeda
Živjo punce,
Tudi naša kepica že veselo skače po trebuščku (sem v 20. tednu) in moram priznati, da mi vsakič prav polepša dan (sploh v službi med kakšnim manj zanimivim sestankom user posted image ).

Morfologijo imam 26.5. in sem že čisto neučakana. Tudi midva si želiva vedeti spol, vendar nameravava kljub temu kupovati povsem nevtralne oblekice (če je preveč roza/modro je že res malo dolgočasno...)

Drugače pa v sredini junija za 1 mesec šibava na potovanja (Hawaii here we come!) tako da me verjetno pred tem še čaka testiranje sladkorja. In ker sem že od nekdaj sladkosneda me že kar pošteno skrbi:( Presenetljivo pa se mi kilogrami še ne poznajo prehudo (v 16. tednu +2 kg), čeprav trebušček prav pridno raste (zadnjič sem srečala nosečko v 26. tednu in sem imela enako velik trebuh kot onauser posted image ).

Me pa zanima, če je imela katera od vas alergijo na kremo prosti strijam? Jaz sem se začela mazati s kremo Sanosan in sem po 1 mesecu mazanja dobila majhne mozoljške/izpuščajšče po trebuhu. Po 4 ih dneh ko se ne mažem več gre počasi na bolje. Mi katera priporoča kakšno "bolj naravno" kremo/olje za vlaženje kože?

Danes sem pa tudi poslala prošnjo za pridružitev na FB. Bo prav luštno, če se bomo lahko kdaj zmenile in vozičkale skupajuser posted image .

Lepo se imejte in uživajte v prvih brcah:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 10:45:05   
zana21
No pa sem vam lahko tud jaz pridruzim brez strahu. user posted image
Sem v 18.tednu. Rok imam 25.10. Morfologijo imam kar pozno,sele 22.6.
Doma imam user posted image  in user posted image ,tako da sedaj cakamo tretjega,bil naj bi fantek. Gibe tud ze cutim.
Za mano so trije zaporedni SS,zato sem tako dolgo cakala da se pridruzim.
Bom pa vas kliknila tud na FB.
Punce lep soncen dan vam zelim.

(odgovor članu Weeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 11:10:24   
alenkica30
žana, dobrodošla med nami user posted image . Očitno baby boom še kar traja, koliko nas je. pa tudi vsepovsod videvam polno majhnih otrok in nosečk. Res lepo.
Danes sem izvedela tudi novico, da je noseča (prvič) tudi moja sestra in da bomo zibali še v decembru. jupiii user posted image user posted image user posted image user posted image   Naša pikica že ima družbo user posted image
Samo da bo vse ok in da so vsi zdravi. To je edino kar šteje.

Povejte punce, tiste ki ste na bolniški, kakšen razlog imate za to oziroma ali ginekologi kaj komplicirajo okrog tega. Jaz z mojim še nisem govorila o tem, bi pa srčno rada se spravila na bolniško, ker me služba zaradi slabih odnosov stane ogromno živcev. Plus menjati jo mislim po porodniški.

Kako je fajn ko user posted image migajo.

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 11:58:23   
zana21
Sem zaprosla pod imenom oziroma psevdinimom Moja Lana. Zdaj pa na svezi zrak pit kavico

(odgovor članu alenkica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 12:20:21   
pikomiko
user posted image user posted image user posted image dobrodošle nove user posted image , tudi jaz sem zvedla v zadnje času še za kar nekaj user posted image . Jupi velik nas bo.

inja22 bravo za izvide. Ja res si kakšno flaško vode nalij pa jo imej pred seboj. Pomaga.

*rebecca*
tudi midva sva nabavila Jane slalom,sicer rabljen 1,5 leta, letnik 2009 pa mi je full všeč. Namen sva imela kupit novega pa naju je ta kar prepričal, ker je zelo zelo ohranjen.

janja506 men je kolegica pojasnila, da je ta zavora na ročaju fajn, ko greš po kakšnem klancu navzdol. Sam voziček ima določeno težo, prtljaga in pa otrok, kateri je iz meseca v mesec težji. Tud najin voziček jo ima.

Jest tudi ne vem, če bi si upala od hiše, če bi bla na stalni B. Pri meni so bli v službi zelo veseli, tako sodelavci, kot šefi. Drugač nas je pa v službi trenutno veliko user posted image .

Toliko za zdaj, itak pol pozabim napisat, ko se spravim. Pa drugič user posted image .

(odgovor članu Weeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 12:27:48   
frutolino
alenkica30: jaz sem v 1user posted image  delala do konca, sedaj v 2user posted image  sem pa že od 16 marca dalje doma. Zakaj? Malo, ampak res malo sem krvavela zato sem šla ne preventivni pregled in me je takoj poslal za 1 mesec na bolniško, pa dobroston sem dobila. Krvavitev se nato ni ponavljala ampak bi je sedaj že drugič podaljšal bolniško. Mogoče tudi zato ker sem stara že 33 let sedaj so mi pa odkrili še nosečniški diabetes in sem sedaj prepričana, da verjetno ne pridem več nazaj v službo. Je pa tudi res, da je moja služba dokaj stresna in zahteva 100% predanost, zato je bolj da me ni kot, da prihajam v službo kot mesečnikuser posted image .
Imam pa tako srečo, da so vsi moji nadrejeni in sodelavci fenomenalni in nisem nikoli imela težav kar se tiče nege za mojo prvo hčerkico ali moje nosečnosti! Bravo, bravo

pa pa

(odgovor članu alenkica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 13:02:17   
Nia*
IZVIRNO SPOROČILO: Weeda

Me pa zanima, če je imela katera od vas alergijo na kremo prosti strijam? Jaz sem se začela mazati s kremo Sanosan in sem po 1 mesecu mazanja dobila majhne mozoljške/izpuščajšče po trebuhu. Po 4 ih dneh ko se ne mažem več gre počasi na bolje. Mi katera priporoča kakšno "bolj naravno" kremo/olje za vlaženje kože?



Evo, meni se je isto naredilo. Pa najprej sploh nisem pomislila, da bi bila ta krema (Sanosan) lahko kriva, ker so se mi tudi šele po slabem mescu full spustili mozoljčki po trebuhu. Ugotovila pa sem, da je kriva ta krema, ko sem se še namazala po določenih delih telesih in samo tam sem bila cela pikasta in marogasta. Po tem sem šla v lekarno, povedala kako in kaj in priporočili so mi olje Eucerin, ki je baje 100% naraven. Sicer je res kar drago, nekaj čez 14 €, vendar se mi je koža v treh dneh full popravila...imam trebušček gladek kot dojenčkova ritka. user posted image

< Sporočilo je popravil Nia* -- 18.5.2011 13:03:08 >

(odgovor članu Weeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 13:59:57   
Anonimen
uf, sem šla na doooolg sprehod sz user posted image  zdej pa počitek.

alenkica30: razlog moje bolniške je ta, da sva se kar 4 leta nauspešno trudila na user posted image  in po 4 letih nama je uspelo z IVF. Glede na to, da me je moja G ves čas spremljala, ve, kaj vse sva dala skozi, da sva prišla do tako zelo zaželjenega user posted image .  Ko sem zanosila sem dela 3 dni in trpela neznosne bolečine v predelu maternice, in kar je še največji razlog za mojo B je to, da imam v službi takoooooo groooooznooooo sodelavko (ma res ne pretiravam), s katero pač moram delat v timu in ko sem naredjene prosila in jih opozarjala že ves čas da ni vse kot mora bit, in niso nič ukrenili, sem decembra pristala na bolovanju, ker nisem bila sposobna vstat iz postle in it na šiht. Dogajal se je pravi mobing, s tem da je ta "kura" šele letos prišla v službo (jaz sem tam že 8 let), ima precej nižjo izorazbo kot jaz in je bla "glavni šef na vasi". Jaz sem pa taka da ne znam rečt kadar je treba in sm nosla v sebi in trpela vsak dan posebej. Vse to so narejeni vedeli in videli, pa žal nič ukrenili. Pojavile so se mi različne težave ob vsem skup, potem pa zanosi če lahko. Tko sva bla potem januarja v postopku ki je uspel. Nikoli, res nikoli nisem krvavela (trkam) in imela ktere druge težave (razn buhanja v začetku), ampak ko sem moji G omenila stanje v službi in jo povprašala po tem je tako rekla: O ne, vi boste pa kar lepo doma uživali v nosečnosti, ste pa malo preveč dali skozi da bi na vas izvajalo mobing. In tako sem ostala doma, in mi ni niti malo žal, niti se nebi vrnila na delo, ki ga sicer obožujem. Šef tudi to ve, zakaj sem ostala doma tko da naj se zamisli če se hoče. user posted image  Če bi bili odnosi tapravi bi definitivno delala, kjub postopku, ker res nisem nikoli imela nobenih težav in se super počutim. Pa naj jim tista "kura" dela.

Toliko, zakaj sem na B. in vam povem, UŽIVAM z veliko žlico!!! user posted image

jana506: mi2 sva dala 489funtov al nek tazga, ma ogaunem 550€. Zavora pa je, tko kot ti je že pikomiko napisala, fajn za po klancu navzdol, sploh pri nas k mava tak teren da je joj. Sva se hecala da bi mogu met še motorček za gor v klanec :) Sicer pa je moj dragi velik sportaš, tek, rolanje .... in si je zamislil, da bo pa on športal z otročkom. No, bom še videla to muziko. user posted image  Ima neke velike plane, kaj vse bo. user posted image

pikomiko: tudi mi2 dva fuuul pregledovala že rabljene, pa tud šla sva jih gledat pa tko, in so nekateri res super ohranjeni. Ko pa sem to naznanila bodoči noni (moji mami) pa je tkoj rekla: o ne, kr novega bosta kupila, bom jst dala dnar! In kaj sva hotla, podarjenmu konju se ne gleda v zobe. Itak da nama je blo bedno, k je tist dnar tja tiščala, potem pa se po nekaj tednih navadiš. Ampak kljub temu sva iskala nabolj ugodno rešitev, ker pri nas so precenjeni, predragi. Tako sva ga zvohala na ebay.uk in ga naročila. Zdaj je najin. user posted image

Danes mam jaz sadni dan, tko sm se odločila, kr iz lenobe, k se mi ne da kuhat sam zase. Pa me ful zanima kaj
je zdaj s to lubenico? Ena je neki omenjala, pa ne vem zakaj je nebi smele-a mogoč zarad cukra? Itak je vse sadje sladko.

Grem jest. čao

(odgovor članu alenkica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1140
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 14:02:06   
alenkica30
strije

Jaz se tokrat mažem kar z navadnim bodyloshionom. v prvi nosečnosti sem za te kreme zmetala malo premoženje, pa sem vseeno polna strij. tako da tokrat nebom. Upam da jih ne fašem še več.

Razmišljate že kaj o porodu? Jaz se bom po vsej verjetnosti odločila kar za ponovni carski rez. Prvič sem bila v porodni polna 2 dni, dala skozi vraga in pol, na koncu se je porod končal z urgentnim carskim.  Kljub dvomesečni terapiji z akunkturo za lažji porod user posted image

Komaj čakam morfologijo da izvem kako je z mojo user posted image in kaj nas čaka fantek ali punčka. Po eni strani bi ponovno fantka, po drugi bi pupiko. Konec koncev pa si najbolj želim samo da bo zdravo.

uživajte



(odgovor članu Nia*)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 14:06:57   
alenkica30
rebecca hvala za odgovor glede B. tudi jaz ti privoščim po vsem tem da nosečnost uživaš s polno žlico. Pri meni v službi ni tako hudo, je pa problem da je moja šefica brez otrok in nekako res ne mara da ženske hodimo na porodniške. ko sem ji povedala, se mi zdi da se ji je kar vsa kri zlila v glavo. sedaj pa opažam ignoranco, prinese mi komaj kaj dela,... tako da se v službi res že zelo dolgočasim.

Počasi se pripravljam na pogovor z njo, se mi zdi brezveze da sem tho. bom lepo povedala kar opažam.



(odgovor članu alenkica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 14:41:10   
inja22
helouuser posted image dns je pa res lep dan za sprehodke s kuzijem hehe :)weeda js imam morfologijo na isti dan kot ti,suprrr :)d se js omenm nekej glede strij..js sm bl suhcena in zmer k sm se zredila za kilo al pa shujsala sm dobla strije..ocitn mam tako kozo..pa sm se mazala ze z vsem zivim..zdj se pa sm z mlekom od garniera tko d kar bo bo :):)rebecca tud js bi te neki prosla..ze na fb je ena omenla ta vozick pa sm vse pregledala in je tud men vsec..a mi lh tocn poves kod pa kako si ga narocila?lepo prosim,hvala :)za tako ceno s temi usemi stvarmi ga tud js uzamm tkoj :)lep dan se naprej :)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 15:09:35   
Zelenkaa
Pozdravljene user posted image

Glede lubenice mi je G rekel, da zaradi sladkorja in pa zaradi nevarnosti salmonele.

Za mano je AC in sedaj samo ležim, tako da sem že malo naveličana in komaj čakam na rezultate čez cca 2 do 3 tedne. Takrat bova končno za 100% izvedela za spol, pa tudi če bo vse ok , da grem končno malo v kakšno trgovino pokukat in kej lepega kupit.

Tudi meni so zelo všeč ti vozički Jane, pa tudi bebe confort high trek mi je všeč, ampak zaenkrat samo gledam.


Pri meni v službi so bili zelo, zelo veseli in odkar vejo so še bolj pozorni do mene kot so bli do zdej user posted image

Jaz se mažem kr z mandljevim oljem in mi je super, dobi pa se ga povsod.

Toliko od mene za danes, lepo bodite.

(odgovor članu inja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 15:23:15   
pikomiko
No sej sem vedla sa sem nekaj pozabla napisat. user posted image Tud mene je zelo dražla krema SANOSAN, zamenjala sem jo z oljem za reaktiviranje od JUSTA, ta mi je uredu. Povejte punce a vas že kaj koža po bušiju srbi. Mene na momente predvsem takrat, ko mine že dolgo časa po mazanju.

(odgovor članu Zelenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 15:34:37   
sončica25
Pozdravljene!

ojojuser posted image .....me dva ni tukaj gor pa me skor kap ko sem zagledala kolk ste ble pridneuser posted image user posted image
zdej nas je pa res kar nekajuser posted image lepo....
no, včeraj sem imela kontrolo pri G in dobila datum za morfologijo 29.6....poznouser posted image user posted image to je šele čez dober mesec...komaj čakam da vidim svojo bebico....kileuser posted image sem v 17.tednu in sem šla za eno kilo doluser posted image me je sestra vprašala kako to, pa ji nisem znala odgovorituser posted image user posted image pa normalno jem....ni pa nič kritičnega....računam na to da bo čez kakšen mesec pokazala kakšna kilca več......
v pon., tor. in sre. imam predavanja v zgodnji nosečnosti in me zanima kako bo potekalo...je že katera šla?kaj ste novega zvedle?
pa vprašanje za FB.....zdej sem tudi tam gor pa imam spet težave ker karkoli napišem je vse vidno na mojem ziduuser posted image ....kako naredim svojo zasebnost oziroma da pač vsi moji prijatelji ne bodo vidli kaj jaz pišem??user posted image
ne, ne....brez lubenice pa ne bo šlo......pa nasploh brez sadja ne......nora sem na sadje in to bo še vedno na mojem jedilniku pa če je prav al pa neuser posted image ....nehala bom samo v primeru če mi bo G svetovala....user posted image
brcik, dotikanja ali česarkoli še ne čutim edino kar me neznosno moti je da ne morem spat na trebuhuuser posted image .....imam že zdej težave ker sem tako vajena in se ponoči zbujam samo zaradi tega....
nič..dosti čvekanja...
pridne bodte pa se še kaj javimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 15:37:49   
jenny700
welcome za vse nove članice!! super!!user posted image  tudi jaz opažam veliko več nosečk in otročkov...

glede kreme za strije...jaz uporabljam l'occitane olje in gel za tuširanje...predvsem zato, ker mam zelo suho kožo in sem fuul zadovoljna..no pa da ne bom delala preveč reklame, vsak ima drugačen tip kože, tako da vsakemu paše po svoje ;)

klara-1...sem že na fbju dobila odgovor glede teh popustov v Baby centru..bom pa poklicala da vidim če bodo na jesenicah imeli tudi to akcijo..

aja pa še to...ali katera hodi na vadbo za nosečke in kam? namreč iščem kaj v našem okolišu..Gorenjska? :)

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 15:49:01   
jenny700
sončica..čudno men se pa nič ne kaže na mojmu profilu...edino na domači strani (se pravi tam kjer spremljaš novice) sam se vid zravn ključek da je zaklenjeno, kar pomeni, da lahko samo jaz vidim da sem na zid pisala...
jaz imam tudi nočna ustajanja...jeeej :) bogi moj k ne more spat zarad mene user posted image
meni drugače niso čisto nič omenjali na pregledu za materinsko šolo ali predavanja...ne vem, a ni tko ponavadi da ti reče sestra al pa ginek.?

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 16:22:59   
carmik
Pozdravljene!

Jaz vas redno berem ampak pišem skor nikoli, tako da sem se odločila da se še jaz malo javim user posted image .
Brce tudi že čutim že kar nekaj časa, čeprou nisem bla nikoli prepričana če so občutki res pravi...
Trebuh pa redno mažem kar z mandljevim oljem k je dosti bolj naravno kot kreme...super diši pa še koža je takooo mehka..
glede popustov v baby centru... majo akcijo od 20.5 - 23.5 da dobiš za 50€ nakupa bon 10€, velja pa v vseh baby center poslovalnicah ampak samo za izdelke na zalogi. Se bo katera odločila za ta nakup? Kaj boste kupovale? A bo katera opravila kakšen večji nakup, saj se splača prihraniti vsak €.

Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
   RE: Oktobrke 2011
18.5.2011 16:27:57   
jenny700
carmik...lepo da si se javila :)

Daj mi povej, kje si zvedela za te popuste? Ma čudno mi je ker nikjer ne piše (na spletni strani)..pa še par dni nazaj sem spraševala, če so kakšne ugodnosti za velik nakup..pa sem dobila mail nazaj, da ja -5% popust na gotovino...fajn :)

(odgovor članu carmik)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




način poroda
ninola

Kako je potekal vaš porod?

umetni popadki (26%)

carski res (20%)

lasti popadke (47%)

z epiduralno anestezijo (6%)


Število vseh glasov: 95

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!