Anonimen
|
uf, sem šla na doooolg sprehod sz zdej pa počitek. alenkica30: razlog moje bolniške je ta, da sva se kar 4 leta nauspešno trudila na in po 4 letih nama je uspelo z IVF. Glede na to, da me je moja G ves čas spremljala, ve, kaj vse sva dala skozi, da sva prišla do tako zelo zaželjenega . Ko sem zanosila sem dela 3 dni in trpela neznosne bolečine v predelu maternice, in kar je še največji razlog za mojo B je to, da imam v službi takoooooo groooooznooooo sodelavko (ma res ne pretiravam), s katero pač moram delat v timu in ko sem naredjene prosila in jih opozarjala že ves čas da ni vse kot mora bit, in niso nič ukrenili, sem decembra pristala na bolovanju, ker nisem bila sposobna vstat iz postle in it na šiht. Dogajal se je pravi mobing, s tem da je ta "kura" šele letos prišla v službo (jaz sem tam že 8 let), ima precej nižjo izorazbo kot jaz in je bla "glavni šef na vasi". Jaz sem pa taka da ne znam rečt kadar je treba in sm nosla v sebi in trpela vsak dan posebej. Vse to so narejeni vedeli in videli, pa žal nič ukrenili. Pojavile so se mi različne težave ob vsem skup, potem pa zanosi če lahko. Tko sva bla potem januarja v postopku ki je uspel. Nikoli, res nikoli nisem krvavela (trkam) in imela ktere druge težave (razn buhanja v začetku), ampak ko sem moji G omenila stanje v službi in jo povprašala po tem je tako rekla: O ne, vi boste pa kar lepo doma uživali v nosečnosti, ste pa malo preveč dali skozi da bi na vas izvajalo mobing. In tako sem ostala doma, in mi ni niti malo žal, niti se nebi vrnila na delo, ki ga sicer obožujem. Šef tudi to ve, zakaj sem ostala doma tko da naj se zamisli če se hoče. Če bi bili odnosi tapravi bi definitivno delala, kjub postopku, ker res nisem nikoli imela nobenih težav in se super počutim. Pa naj jim tista "kura" dela. Toliko, zakaj sem na B. in vam povem, UŽIVAM z veliko žlico!!! jana506: mi2 sva dala 489funtov al nek tazga, ma ogaunem 550€. Zavora pa je, tko kot ti je že pikomiko napisala, fajn za po klancu navzdol, sploh pri nas k mava tak teren da je joj. Sva se hecala da bi mogu met še motorček za gor v klanec :) Sicer pa je moj dragi velik sportaš, tek, rolanje .... in si je zamislil, da bo pa on športal z otročkom. No, bom še videla to muziko. Ima neke velike plane, kaj vse bo. pikomiko: tudi mi2 dva fuuul pregledovala že rabljene, pa tud šla sva jih gledat pa tko, in so nekateri res super ohranjeni. Ko pa sem to naznanila bodoči noni (moji mami) pa je tkoj rekla: o ne, kr novega bosta kupila, bom jst dala dnar! In kaj sva hotla, podarjenmu konju se ne gleda v zobe. Itak da nama je blo bedno, k je tist dnar tja tiščala, potem pa se po nekaj tednih navadiš. Ampak kljub temu sva iskala nabolj ugodno rešitev, ker pri nas so precenjeni, predragi. Tako sva ga zvohala na ebay.uk in ga naročila. Zdaj je najin. Danes mam jaz sadni dan, tko sm se odločila, kr iz lenobe, k se mi ne da kuhat sam zase. Pa me ful zanima kaj je zdaj s to lubenico? Ena je neki omenjala, pa ne vem zakaj je nebi smele-a mogoč zarad cukra? Itak je vse sadje sladko. Grem jest. čao
|