sonc7nica
|
Helou punce, no pa smo aktivne tu in na FB. :) Fajn smo se razživele, se pozna, da so slabosti mimo ;) Da malo pokomentiram za nazaj: Zelenkaa: omenila si, da naj bi se izogibala lubenice... Zakaj pa ne bi smele lubenice, a zaradi sladkorja??? Sama jo namreč OBOŽUJEM!!! Sicer pa imava mi2 na isti dan morfologijo... Zaenkrat sva zadnji... Meni se zdi, da mi je dala tako pozeeen datum, takrat bom že v 23. tednu, se mi zdi, da jo imajo vse prej... Shilou: midva greva na morje konec junija ali pa začetek julija, ker se mi zdi, da ne kasneje jaz z velikim trebuhom na vročini ne bi ravno uživala... Greva pa na Cres, ker ima tast tam apartma Sama sem sedaj v 18. tednu, sem med bolj okroglimi in to je moja prva nosečnost, vendar se mi zdi, da zadnje par dni čutim premike, ampak ne vsak dan, ne ob enakem času in ne na istem mestu, tako da nisem prepričana, sem pa skoraj 100%, da sem pred slabim tednom čutila bejbija, saj je bil res tak občutek, kot bi me žgečkal ali pa spuščal milne mehurčke, ki bi se sprijeli skupaj in se mi zalepili na steno in pokali :) Noro dober občutek!!! :) Drugače pa se mi zdi včasih kot žgečkanje. Dogaja se zjutraj ali zvečer, čeprave se je tudi že popoldne... Kar se tiče morfologije, je meni na prejšnjem pregledu G rekla, da naslednji pregled bo M., da je to daljši pregled, da imam rezervirane pol ure in da če želi kdo pridet zraven, da je dobrodošel, tako da gre z mano moj partner. Nia* - kar se tiče materinske šole, še nič ne vem, kolikor sem brala na forumu imajo julij in avgust zaprto, tako da možno, da bom šla junija in septembra, se morem še pozanimat... Kar se pa nosečniških oblačil tiče, sem jih jaz dobila v Lj v H&M, ker tudi nisem v Celju našla hlač-je pa res, da rabim VELIKE številke :) Ena kolegica mi je posodila 10 hlač, pa mi niti ene niso prav :( So pa prejšnji teden prvič dobili oblačila za nosečnice v Kiku, tako da sem si tam kupila eno zelo lepo majčko za 15€, ti priporočam, da greš pogledat, imeli so tudi pajkice in jeans, vendar tiste meni niso pasale, tebi pa po moje bo, če praviš, da rabiš "vmesno" številko... Kar se pa FB tiče, smo že aktivne, tako da vabljena, da se nam pridružiš pod "oktoberke 2011" Pa lep dan vsem
< Sporočilo je popravil sonc7nica -- 17.5.2011 10:31:28 >
|