Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 12:14:35
|
|
|
|
majakla
|
Bogi Lukec Katy, Elevitka Radovedna Sami: ožji družinski član je. Torta fertig?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 12:16:48
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Nagrad Radia City jaz itak ne morem/ne smem dobit, tak da večerja gor ali dol, bi bilo pa lepo videt, upam, da bodo to posneli, pa bo kje na FB ali youtube. Zakaj pa to? Zaposleni in njihovi ožji družinski člani so izključeni iz vseh nagradnih iger...smola pač Aja...in kaj si zdaj ti? Zaposlena ali ožji družinski član? Ožji član samo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 12:17:19
|
|
|
|
rina22
|
majakla, kaki lepi avatar sami, pekla boš sacher torto? jaz sem tudi danes kupla vsakemu od nas enega sacher srčka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 12:28:33
|
|
|
|
katy83
|
ok, punce da še vas vprašam, čeprav sem na čveku temo odprla. če katero zanima (Sami ) spet imam težave pri pakiranju Sem skup zložla stvari in imava midva z dragim 1 kovček, pa tamali 1, plus še eno malo potovalko, kjer so igračke, pa fredov obroč, pa flaške, pa... Skratka kaj bi naj vzela zraven v toplice za oblečt? Mislim res ne vem. Kak hodijo ljudje oblečeni? al rabim kratke hlače al kaj? vem, da sem hecna , ampak pozimi še nikoli nisem bla v toplicah, razen ko sem bila sama otrok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 12:28:53
|
|
|
|
katy83
|
Rina bravo za izpite
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 12:29:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dobila klic iz vrtca. Luka ima spet vročino in zagnojeno okico. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 12:42:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ok, punce da še vas vprašam, čeprav sem na čveku temo odprla. če katero zanima (Sami ) Sicer pa mi smo lani imeli cote...obične,ker smo pač bli v onih hišicah oz.apartmajih,drugače pa so v navadi tudi kopalni plašči,jih kar dosti šeta z njimi okoli...tudi zunaj Kaj boste v hotelu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 12:43:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 sami, pekla boš sacher torto? jaz sem tudi danes kupla vsakemu od nas enega sacher srčka Torta končana...lepa glih ni ne vem kak...ampak ker je moja-bo v redu ...bo pa dobra bolj...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 12:43:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ok, punce da še vas vprašam, čeprav sem na čveku temo odprla. če katero zanima (Sami ) Sicer pa mi smo lani imeli cote...obične,ker smo pač bli v onih hišicah oz.apartmajih,drugače pa so v navadi tudi kopalni plašči,jih kar dosti šeta z njimi okoli...tudi zunaj Kaj boste v hotelu? ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 12:45:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ok, punce da še vas vprašam, čeprav sem na čveku temo odprla. če katero zanima (Sami ) Sicer pa mi smo lani imeli cote...obične,ker smo pač bli v onih hišicah oz.apartmajih,drugače pa so v navadi tudi kopalni plašči,jih kar dosti šeta z njimi okoli...tudi zunaj Kaj boste v hotelu? torej imam "tumač" cot spakiranih Saraya, ti si ekspert na tem področju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 12:48:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Radovedna Sami: ožji družinski član je. Te si že ti bolj radovedna-če veš to pred mano... Aja...ko smo že pri sladkarijah: Ostala mi je čokolada (75%) in sem šla naret maso za čokoladno torto po stricu Montiju Ker je blo tega bolj malo(sem malo priredila recept oz.zmanjšala sestavine) sem to potem vlila v pekač za muffine-zgleda ssssstlasssstno ....kaki pa je okus pa še poročam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 12:48:22
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ok, punce da še vas vprašam, čeprav sem na čveku temo odprla. če katero zanima (Sami ) spet imam težave pri pakiranju Sem skup zložla stvari in imava midva z dragim 1 kovček, pa tamali 1, plus še eno malo potovalko, kjer so igračke, pa fredov obroč, pa flaške, pa... Skratka kaj bi naj vzela zraven v toplice za oblečt? Mislim res ne vem. Kak hodijo ljudje oblečeni? al rabim kratke hlače al kaj? vem, da sem hecna , ampak pozimi še nikoli nisem bla v toplicah, razen ko sem bila sama otrok Jaz bi vzela športno-elegantno, seveda pa odvisno kam greš, ker je tudi med toplicami precej razlika. Pa od tega odvisno kaj boste počeli. če se boste bolj ali manj kopali, potem rabiš trenirko in majice, plus kakšne hlače in pulover za večerje, kjer si normalno mičkeno bolj oblečen. če boste pa hodili okoli ali se drugače športno udejstvovali pa ustrezno pohodno/športno opremo in obutev.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 12:48:46
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ok, punce da še vas vprašam, čeprav sem na čveku temo odprla. če katero zanima (Sami ) Sicer pa mi smo lani imeli cote...obične,ker smo pač bli v onih hišicah oz.apartmajih,drugače pa so v navadi tudi kopalni plašči,jih kar dosti šeta z njimi okoli...tudi zunaj Kaj boste v hotelu? ja No,v hotelu pa definitivno rabiš samo kopalni plašč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 12:52:34
|
|
|
|
Lenči_
|
dan! lepo valentinovo vsem skupaj za uboge bolančke in za tiste, ki ste žalostne! Morem vam povedat, da sem včeraj naredila svojo prvo torto in je kar uspela za prvo! Marta hvala za tiste namige. So prišli prav! Slikice ne bom limala, ker: 1. ne znam 2. se lahko skrije pred vašimi torticami M. mi je smrkala cel vikend, danes je bla že boljše in je šla v vrtec, tak da smo se izmazali brez večjih zapletov.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 12:54:48
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ok, punce da še vas vprašam, čeprav sem na čveku temo odprla. če katero zanima (Sami ) Sicer pa mi smo lani imeli cote...obične,ker smo pač bli v onih hišicah oz.apartmajih,drugače pa so v navadi tudi kopalni plašči,jih kar dosti šeta z njimi okoli...tudi zunaj Kaj boste v hotelu? ja No,v hotelu pa definitivno rabiš samo kopalni plašč podpis! najbolj praktično in komot!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 12:55:00
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina bravo za izpite podpis!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 12:57:25
|
|
|
|
sami0804
|
Lenči za torto in za M.,da ostane samo pri smrkanju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 13:06:52
|
|
|
|
ly117
|
Morem it. Se tipkamo zvečer. Aja, sammmmmmmmi, slikice!!! Čavči.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 13:11:51
|
|
|
|
majakla
|
Nik dobil taaakooo dobro kosilo, da sem klicala mojega naj bo hitro doma, ga bo on hranil, da me ne premami. Proklete kile! Aja, Rina za izpite. In Lenči za vse.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 13:16:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Morem it. Se tipkamo zvečer. Aja, sammmmmmmmi, slikice!!! Čavči. Naj ti hitro mine!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 14:18:00
|
|
|
|
arabela*
|
Tak...vse porihtala .. bila na občini, pa na pošti, pa svega svašta...in to z obema smrkljicama, sta bile pridne bila na Grajskem ...ampak ob pol enih ni bilo še nič...gužva pa full...tak da nismo čakale Zdaj pa bom počasi kosilo od včeraj pogrela, moj še dela......skratka bolj kot ne relax
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 14:19:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ok, punce da še vas vprašam, čeprav sem na čveku temo odprla. če katero zanima (Sami ) Sicer pa mi smo lani imeli cote...obične,ker smo pač bli v onih hišicah oz.apartmajih,drugače pa so v navadi tudi kopalni plašči,jih kar dosti šeta z njimi okoli...tudi zunaj Kaj boste v hotelu? torej imam "tumač" cot spakiranih Saraya, ti si ekspert na tem področju sem, priznam Jaz vem da bi vzela najnujnejše......ne vem sicer kako dolgo boste...če manj kot teden dni....dve tri majčke, kopalni plašč, natikači...trenirka....to je to ..aja pa kopalke...Druga tak ne nucaš tam
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 14:20:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dobila klic iz vrtca. Luka ima spet vročino in zagnojeno okico.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?