Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:58:11
|
|
|
|
sami0804
|
Grem mojo strašno valentinovo Sacherco skup pacat... me zanima,kaj bo nastalo iz tega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:58:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mah jaz tak nimam sreče... brezveze da silim tja.... pa tak sva se včeraj skregala do amena... tak da niti nimam z kom na večerjo (če bi se slučajno vsralo kaj) pa še od mene
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:59:03
|
|
|
|
katy83
|
dan. No, meni Valentinovo prikliče slabe spomine (pred 17 leti umrla moja prababica, pred 3 leti polsestra padla v komo) tak da...ja, ni več to to, če se spomniš takih stvari. Pa vseeno, vam pa lahko povem da vas imam rada in sem vesela, da vas imam. Jutri pa gremo... Zdaj je še ati doma, se javim kaj kasneje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 11:00:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. No, meni Valentinovo prikliče slabe spomine (pred 17 leti umrla moja prababica, pred 3 leti polsestra padla v komo) tak da...ja, ni več to to, če se spomniš takih stvari. Pa vseeno, vam pa lahko povem da vas imam rada in sem vesela, da vas imam. Jutri pa gremo... Zdaj je še ati doma, se javim kaj kasneje. tudi me te imamo rade... ...pa lepo se imejte
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 11:01:09
|
|
|
|
botrca
|
Elevitka za T
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 11:01:22
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč kaj bi ti 1000 vrtnic bo Dejan in ekipa z Radia City spustila na Grajski trg. 4 vrtnice bodo prinASALE nagrado vecerjo v dvoje Nagrad Radia City jaz itak ne morem/ne smem dobit, tak da večerja gor ali dol, bi bilo pa lepo videt, upam, da bodo to posneli, pa bo kje na FB ali youtube.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 11:02:28
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč kaj bi ti 1000 vrtnic bo Dejan in ekipa z Radia City spustila na Grajski trg. 4 vrtnice bodo prinASALE nagrado vecerjo v dvoje Nagrad Radia City jaz itak ne morem/ne smem dobit, tak da večerja gor ali dol, bi bilo pa lepo videt, upam, da bodo to posneli, pa bo kje na FB ali youtube. no, baje odpade oz. še ne vedo kak bodo izvedli, ker je megla in letalo ne more v luft
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 11:04:10
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ehhh... drugi pa bi tam romantiko v dvoje špilali... se razjočem usred restavracije... sem lih prave volje... Joj tebe pa res muči... Pa gledaj na vse bolj s svetle strani..........moj je tudi romantičen kot stara zarjavela grebljica-jaz pa neustavljivi romantik,pa se navadiš,kaj pa češ drugega Vsak človek ima svoje vrline in odkar sem se nehala sekirat zaradi pomankljivosti,ki jih tak ne morem spremenit-je življenje lažje... Potoži se komu,nam,pošlji zs,bilokaj,samo ne premlevaj sama s sabo,ker ni ok... sami hvala ! ... ampak nima smisla... ker z tem nič ne izboljšam situacije... le še enkrat moram čez vse....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 11:05:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. No, meni Valentinovo prikliče slabe spomine (pred 17 leti umrla moja prababica, pred 3 leti polsestra padla v komo) tak da...ja, ni več to to, če se spomniš takih stvari. Pa vseeno, vam pa lahko povem da vas imam rada in sem vesela, da vas imam. Jutri pa gremo... Zdaj je še ati doma, se javim kaj kasneje. tudi me te imamo rade... ...pa lepo se imejte Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 11:06:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka sami hvala ! ... ampak nima smisla... ker z tem nič ne izboljšam situacije... le še enkrat moram čez vse.... karkoli je...imaš nekoga ki te ima rad takšno kot si...rr mariborčanke
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 11:08:25
|
|
|
|
botrca
|
Joj kak pa mene zebe...nikakor se ne morem zagret... .
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 11:09:32
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Nagrad Radia City jaz itak ne morem/ne smem dobit, tak da večerja gor ali dol, bi bilo pa lepo videt, upam, da bodo to posneli, pa bo kje na FB ali youtube. Zakaj pa to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 11:11:24
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka sami hvala ! ... ampak nima smisla... ker z tem nič ne izboljšam situacije... le še enkrat moram čez vse.... karkoli je...imaš nekoga ki te ima rad takšno kot si...rr mariborčanke hvala ...grem se predajat sentimentanosti
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 11:11:48
|
|
|
|
ly117
|
Dobila klic iz vrtca. Luka ima spet vročino in zagnojeno okico.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 11:14:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka sami hvala ! ... ampak nima smisla... ker z tem nič ne izboljšam situacije... le še enkrat moram čez vse.... Glej sama veš,kako in kaj...ne bom ti na pamet nekaj nalagala tu...če rabiš pogovor,sem (smo) ti na voljo,včasih manjka en neznanec,da te posluša,se lažje skašljaš... Kakorkoli upam na najboljše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 11:14:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dobila klic iz vrtca. Luka ima spet vročino in zagnojeno okico.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 11:18:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dobila klic iz vrtca. Luka ima spet vročino in zagnojeno okico. Hvala.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 11:21:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dobila klic iz vrtca. Luka ima spet vročino in zagnojeno okico.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 11:26:29
|
|
|
|
rina22
|
dan Najprej za vse bolančke in za vse, ki imate probleme - da se čimprej vse poštima Ja, bi blo fajn videt tole v mestu Samo kaj, ko je tako grdo vreme, pa še bolani smo Tak sem nenaspana, da groza T. se že par dni zaporedoma zbuja točno 2.20 ponoči, pol pa ne spi do 4.30 ali do 5h Ja, moram pa se pohvalit, da sem nardila vse 3 izpite, ki sem jih šla delat Bo, bo - počasi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 11:30:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ja, moram pa se pohvalit, da sem nardila vse 3 izpite, ki sem jih šla delat Bo, bo - počasi Čestitke.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 11:40:34
|
|
|
|
rina22
|
hvala, ly
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 11:47:41
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Nagrad Radia City jaz itak ne morem/ne smem dobit, tak da večerja gor ali dol, bi bilo pa lepo videt, upam, da bodo to posneli, pa bo kje na FB ali youtube. Zakaj pa to? Zaposleni in njihovi ožji družinski člani so izključeni iz vseh nagradnih iger...smola pač
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 12:03:51
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ja, moram pa se pohvalit, da sem nardila vse 3 izpite, ki sem jih šla delat Bo, bo - počasi Čestitke. Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 12:05:34
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Nagrad Radia City jaz itak ne morem/ne smem dobit, tak da večerja gor ali dol, bi bilo pa lepo videt, upam, da bodo to posneli, pa bo kje na FB ali youtube. Zakaj pa to? Zaposleni in njihovi ožji družinski člani so izključeni iz vseh nagradnih iger...smola pač Aja...in kaj si zdaj ti? Zaposlena ali ožji družinski član?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?