|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 18. del
14.2.2011 10:58:11   
sami0804

Grem mojo strašno valentinovo Sacherco skup pacat...user posted image
me zanima,kaj bo nastalo iz tegauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
14.2.2011 10:58:56   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

mah jaz tak nimam sreče... brezveze da silim tja.... pa tak sva se včeraj skregala do amena... tak da niti nimam z kom na večerjo (če bi se slučajno vsralo kaj)

user posted image user posted image user posted image

pa še od mene user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
14.2.2011 10:59:03   
katy83
dan.

No, meni Valentinovo prikliče slabe spomine (pred 17 leti umrla moja prababica, pred 3 leti polsestra padla v komo) tak da...ja, ni več to to, če se spomniš takih stvari.user posted image
Pa vseeno, vam pa lahko povem da vas imam rada in sem vesela, da vas imam. user posted image user posted image user posted image

Jutri pa gremo...user posted image user posted image user posted image

Zdaj je še ati doma, se javim kaj kasneje. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
14.2.2011 11:00:40   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

dan.

No, meni Valentinovo prikliče slabe spomine (pred 17 leti umrla moja prababica, pred 3 leti polsestra padla v komo) tak da...ja, ni več to to, če se spomniš takih stvari.user posted image
Pa vseeno, vam pa lahko povem da vas imam rada in sem vesela, da vas imam. user posted image user posted image user posted image

tudi me te imamo rade...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa lepo se imejte user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
14.2.2011 11:01:09   
botrca
Elevitka za T user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
14.2.2011 11:01:22   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč user posted image user posted image user posted image

kaj bi tiuser posted image

1000 vrtnic bo Dejan in ekipa z Radia City spustila na Grajski trg. 4 vrtnice bodo prinASALE nagrado vecerjo v dvoje user posted image

Nagrad Radia City jaz itak ne morem/ne smem dobit, tak da večerja gor ali dol, bi bilo pa lepo videt, upam, da bodo to posneli, pa bo kje na FB ali youtube. user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
14.2.2011 11:02:28   
katy83

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč user posted image user posted image user posted image

kaj bi tiuser posted image

1000 vrtnic bo Dejan in ekipa z Radia City spustila na Grajski trg. 4 vrtnice bodo prinASALE nagrado vecerjo v dvoje user posted image

Nagrad Radia City jaz itak ne morem/ne smem dobit, tak da večerja gor ali dol, bi bilo pa lepo videt, upam, da bodo to posneli, pa bo kje na FB ali youtube. user posted image

no, baje odpade oz. še ne vedo kak bodo izvedli, ker je megla in letalo ne more v luft

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
14.2.2011 11:04:10   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

ehhh... drugi pa bi tam romantiko v dvoje špilali... se razjočem usred restavracije... sem lih prave volje...

Jojuser posted image tebe pa res muči...user posted image user posted image user posted image
Pa gledaj na vse bolj s svetle strani..........moj je tudi romantičen kot stara zarjavela grebljica-jaz pa neustavljivi romantik,pa se navadiš,kaj pa češ drugegauser posted image
Vsak človek ima svoje vrline in odkar sem se nehala sekirat zaradi pomankljivosti,ki jih tak ne morem spremenit-je življenje lažje...

Potoži se komu,nam,pošlji zs,bilokaj,samo ne premlevaj sama s sabo,ker ni ok...

sami hvala ! ... ampak nima smisla... ker z tem nič ne izboljšam situacije... le še enkrat moram čez vse....user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
14.2.2011 11:05:49   
sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

dan.

tudi me te imamo rade...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa lepo se imejte user posted image

Podpis user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
14.2.2011 11:06:12   
botrca

sami hvala ! ... ampak nima smisla... ker z tem nič ne izboljšam situacije... le še enkrat moram čez vse....user posted image

karkoli je...imaš nekoga ki te ima rad takšno kot si...rr mariborčanke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
14.2.2011 11:08:25   
botrca
Joj kak pa mene zebe...nikakor se ne morem zagret...user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
14.2.2011 11:09:32   
sami0804

Zakaj pa to?user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
14.2.2011 11:11:24   
elevitka

karkoli je...imaš nekoga ki te ima rad takšno kot si...rr mariborčanke user posted image user posted image user posted image

hvala ...grem se predajat sentimentanosti

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
14.2.2011 11:11:48   
ly117
Dobila klic iz vrtca. Luka ima spet vročino in zagnojeno okico. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
14.2.2011 11:14:08   
sami0804

Glej sama veš,kako in kaj...ne bom ti na pamet nekaj nalagala tu...če rabiš pogovor,sem (smo) ti na voljo,včasih manjka en neznanec,da te posluša,se lažje skašljaš...
Kakorkoli upam na najboljšeuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
14.2.2011 11:14:45   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Dobila klic iz vrtca. Luka ima spet vročino in zagnojeno okico. user posted image

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
14.2.2011 11:18:37   
ly117

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
14.2.2011 11:21:58   
botrca

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
14.2.2011 11:26:29   
rina22
dan user posted image

Najprej za vse bolančke user posted image user posted image user posted image in za vse, ki imate probleme - da se čimprej vse poštima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, bi blo fajn videt tole v mestu user posted image Samo kaj, ko je tako grdo vreme, pa še bolani smo user posted image

Tak sem nenaspana, da groza user posted image T. se že par dni zaporedoma zbuja točno 2.20 ponoči, pol pa ne spi do 4.30 ali do 5huser posted image

Ja, moram pa se pohvalit, da sem nardila vse 3 izpite, ki sem jih šla delat user posted image Bo, bo - počasi user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
14.2.2011 11:30:55   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Ja, moram pa se pohvalit, da sem nardila vse 3 izpite, ki sem jih šla delat user posted image Bo, bo - počasi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
14.2.2011 11:40:34   
rina22
hvala, ly user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
14.2.2011 11:47:41   
Arwenko

Zaposleni in njihovi ožji družinski člani so izključeni iz vseh nagradnih iger...smola pač user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
14.2.2011 11:51:47   
ly117
http://www.youtube.com/watch?v=27taUQLihhY&feature=related

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
14.2.2011 12:03:51   
sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke.

Podpisuser posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
14.2.2011 12:05:34   
sami0804

Zaposleni in njihovi ožji družinski člani so izključeni iz vseh nagradnih iger...smola pač user posted image

Aja...in kaj si zdaj ti?
Zaposlena ali ožji družinski član?user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?