Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 9:59:56
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:01:38
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:09:25
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro oziroma dan, saj smo že nekaj časa po koncu, samo do računalnika nisem prišla prej. Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:22:17
|
|
|
|
elevitka
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:24:20
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://www.princess-shop.si/shop/article/1/23/194/skornji_crni_visoki tile škornji so pa....opa ...nisem še nikoli obuta...kak je? Fenomenalni obcutki,sem rekla,da bom od zdaj naprej kuhala v njih Meni so fajn,pa vecja sem od mojga v njih ampak za kratek cas -drugac me pol tacke bolijo-zato pa pravim,vsak dan kuhat v njih,da se noge navadijo tole pa moram komentirat.... SACHERCA FUC-K-IISHHHHHHHHHHHHHH DO AMENA
< Sporočilo je popravil elevitka -- 14.2.2011 10:25:13 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:27:53
|
|
|
|
Sacherca
|
joj Elevitka tebe sem pa pogresala Kak je T?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:31:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč kaj bi ti
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:31:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca joj Elevitka tebe sem pa pogresala Kak je T? Podpis - kje hodiš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:31:57
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca joj Elevitka tebe sem pa pogresala Kak je T? [/quote iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii T. še ni zdrav... je skoraj brez glasa pa kašlja kot da je plačan za to... tečn 100/h (smo na flixotilde in Panatus-u)
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:32:40
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca joj Elevitka tebe sem pa pogresala Kak je T? Podpis - kje hodiš? nikjer....doma čepim in se smilim sama sebi
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:33:43
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca joj Elevitka tebe sem pa pogresala Kak je T? iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii T. še ni zdrav... je skoraj brez glasa pa kašlja kot da je plačan za to... tečn 100/h (smo na flixotilde in Panatus-u) Eh revcek Jaz imam mojga tudi doma,iscer samo prehlajen,ampak ziher je ziher.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:34:06
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca joj Elevitka tebe sem pa pogresala Kak je T? Podpis - kje hodiš? nikjer....doma čepim in se smilim sama sebi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:34:58
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč kaj bi ti 1000 vrtnic bo Dejan in ekipa z Radia City spustila na Grajski trg. 4 vrtnice bodo prinASALE nagrado vecerjo v dvoje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:35:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca joj Elevitka tebe sem pa pogresala Kak je T? Podpis - kje hodiš? nikjer....doma čepim in se smilim sama sebi Nisi edina - .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:36:37
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč kaj bi ti Botrca-prečitaj na prejšnji strani!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:36:39
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč kaj bi ti 1000 vrtnic bo Dejan in ekipa z Radia City spustila na Grajski trg. 4 vrtnice bodo prinASALE nagrado vecerjo v dvoje mah jaz tak nimam sreče... brezveze da silim tja.... pa tak sva se včeraj skregala do amena... tak da niti nimam z kom na večerjo (če bi se slučajno vsralo kaj)
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:37:15
|
|
|
|
arabela*
|
morning
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:38:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč kaj bi ti 1000 vrtnic bo Dejan in ekipa z Radia City spustila na Grajski trg. 4 vrtnice bodo prinASALE nagrado vecerjo v dvoje mah jaz tak nimam sreče... brezveze da silim tja.... pa tak sva se včeraj skregala do amena... tak da niti nimam z kom na večerjo (če bi se slučajno vsralo kaj) Greš sama-pa poješ za oba-simpl ko pasulj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:38:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč kaj bi ti jaz bom pa tam.....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:39:37
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč kaj bi ti 1000 vrtnic bo Dejan in ekipa z Radia City spustila na Grajski trg. 4 vrtnice bodo prinASALE nagrado vecerjo v dvoje mah jaz tak nimam sreče... brezveze da silim tja.... pa tak sva se včeraj skregala do amena... tak da niti nimam z kom na večerjo (če bi se slučajno vsralo kaj) Greš sama-pa poješ za oba-simpl ko pasulj ehhh... drugi pa bi tam romantiko v dvoje špilali... se razjočem usred restavracije... sem lih prave volje...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:40:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mah jaz tak nimam sreče... brezveze da silim tja.... pa tak sva se včeraj skregala do amena... tak da niti nimam z kom na večerjo (če bi se slučajno vsralo kaj)
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:41:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Greš sama-pa poješ za oba-simpl ko pasulj
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:53:51
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ehhh... drugi pa bi tam romantiko v dvoje špilali... se razjočem usred restavracije... sem lih prave volje... Joj tebe pa res muči... Pa gledaj na vse bolj s svetle strani..........moj je tudi romantičen kot stara zarjavela grebljica-jaz pa neustavljivi romantik,pa se navadiš,kaj pa češ drugega Vsak človek ima svoje vrline in odkar sem se nehala sekirat zaradi pomankljivosti,ki jih tak ne morem spremenit-je življenje lažje... Potoži se komu,nam,pošlji zs,bilokaj,samo ne premlevaj sama s sabo,ker ni ok...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:55:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz bi tudi videla vrtnicem, pa ne bo šlo, 60km je malo predaleč kaj bi ti 1000 vrtnic bo Dejan in ekipa z Radia City spustila na Grajski trg. 4 vrtnice bodo prinASALE nagrado vecerjo v dvoje hvala
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 10:58:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ehhh... drugi pa bi tam romantiko v dvoje špilali... se razjočem usred restavracije... sem lih prave volje... Joj tebe pa res muči... Pa gledaj na vse bolj s svetle strani..........moj je tudi romantičen kot stara zarjavela grebljica-jaz pa neustavljivi romantik,pa se navadiš,kaj pa češ drugega Vsak človek ima svoje vrline in odkar sem se nehala sekirat zaradi pomankljivosti,ki jih tak ne morem spremenit-je življenje lažje... Potoži se komu,nam,pošlji zs,bilokaj,samo ne premlevaj sama s sabo,ker ni ok... zelo lepo si napisala sami0804... ...samo za tvojega pa moram
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?