Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 21:19:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nobena še-zaenkrat! ? Pa ne jaz,Botrca ima neke prebliske.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 21:21:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nobena še-zaenkrat! ? Pa ne jaz,Botrca ima neke prebliske. aja...nisem bila takrat na tekočem, zato me je zanimalo
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 21:21:34
|
|
|
|
matcar
|
No,pa da še jaz povem,zaja me ni blo 2 dni na RR-ju,oz. nisem nič pisala,brala sem vas skozi sproti.Enostavno sem fuuuul bla slabe volje,sploh včeraj sem dobila udarec-šok.In enostavno sem bila čist na tleh,saj sem še zdaj,samo sem že malo boljše volje.Mi je kavica danes dobro dela.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 21:22:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,pa da še jaz povem,zaja me ni blo 2 dni na RR-ju,oz. nisem nič pisala,brala sem vas skozi sproti.Enostavno sem fuuuul bla slabe volje,sploh včeraj sem dobila udarec-šok.In enostavno sem bila čist na tleh,saj sem še zdaj,samo sem že malo boljše volje.Mi je kavica danes dobro dela. ?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 21:22:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nobena še-zaenkrat! ? Pa ne jaz,Botrca ima neke prebliske. aja...nisem bila takrat na tekočem, zato me je zanimalo Saj ni niti kaj pisala,danes smo pač razglablale na kavi,pa imele to debato glede zakonov,ki so oz. bojo sprejeti glede ločitev in teh zadev.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 21:23:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nobena še-zaenkrat! ? Pa ne jaz,Botrca ima neke prebliske. aja...nisem bila takrat na tekočem, zato me je zanimalo Saj ni niti kaj pisala,danes smo pač razglablale na kavi,pa imele to debato glede zakonov,ki so oz. bojo sprejeti glede ločitev in teh zadev. aja....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 21:24:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,pa da še jaz povem,zaja me ni blo 2 dni na RR-ju,oz. nisem nič pisala,brala sem vas skozi sproti.Enostavno sem fuuuul bla slabe volje,sploh včeraj sem dobila udarec-šok.In enostavno sem bila čist na tleh,saj sem še zdaj,samo sem že malo boljše volje.Mi je kavica danes dobro dela. ? Ja,najprej glede financ,pol je bil včeraj serviser pri meni in je stroj čisto fuč,lahko grem po novega,dnara pa ni,pa še na Uz-ju mi je moja G povedala,da dobimo še enega fanta!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 21:24:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nobena še-zaenkrat! ? Pa ne jaz,Botrca ima neke prebliske. aja...nisem bila takrat na tekočem, zato me je zanimalo Saj ni niti kaj pisala,danes smo pač razglablale na kavi,pa imele to debato glede zakonov,ki so oz. bojo sprejeti glede ločitev in teh zadev. aja.... Ja,ful smo se razpričale,Bambixxx raztura pri teh zadevah!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 21:25:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar dobimo še enega fanta! Kajjjjjjjj?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 21:25:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar ,Bambixxx raztura pri teh zadevah! asica...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 21:28:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar dobimo še enega fanta! Kajjjjjjjj? Jap,tak mi je rekla in pokazala,samo jaz še vedno mislim,da se je zmotla,ker sem bila ful šokirana,mi je šlo kr na jok,še danes,ko sem na kavi povedala babikam.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 21:28:46
|
|
|
|
matcar
|
Odprla sem 19-ti del,tolko da vete!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 21:31:22
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,pa da še jaz povem,zaja me ni blo 2 dni na RR-ju,oz. nisem nič pisala,brala sem vas skozi sproti.Enostavno sem fuuuul bla slabe volje,sploh včeraj sem dobila udarec-šok.In enostavno sem bila čist na tleh,saj sem še zdaj,samo sem že malo boljše volje.Mi je kavica danes dobro dela. ? saraya... jaz sem bla danes na kavi...pa glih tak nič ne vem... tak da brezveze da še sploh hodim pa tak bi rada čvekala...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 21:33:24
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar dobimo še enega fanta! Kajjjjjjjj? Jap,tak mi je rekla in pokazala,samo jaz še vedno mislim,da se je zmotla,ker sem bila ful šokirana,mi je šlo kr na jok,še danes,ko sem na kavi povedala babikam. a daj matcar... ne jokat... tud če bo fantek...saj pa je tvoje kri in meso
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 21:35:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar dobimo še enega fanta! Kajjjjjjjj? Jap,tak mi je rekla in pokazala,samo jaz še vedno mislim,da se je zmotla,ker sem bila ful šokirana,mi je šlo kr na jok,še danes,ko sem na kavi povedala babikam. a daj matcar... ne jokat... tud če bo fantek...saj pa je tvoje kri in meso Saj vem,zato ga ne bom nič manj rada mela,samo ko si prepričan v nekaj pa želja ful velika po punčki,te pol malo iz tira vrže vse skupaj.Saj bom itak ok,samo bom pač rabla malo,da se bom privadla.Problem pa bo itak z imenom,je že blo pri Saš-u ful.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 21:36:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,pa da še jaz povem,zaja me ni blo 2 dni na RR-ju,oz. nisem nič pisala,brala sem vas skozi sproti.Enostavno sem fuuuul bla slabe volje,sploh včeraj sem dobila udarec-šok.In enostavno sem bila čist na tleh,saj sem še zdaj,samo sem že malo boljše volje.Mi je kavica danes dobro dela. ? saraya... jaz sem bla danes na kavi...pa glih tak nič ne vem... tak da brezveze da še sploh hodim pa tak bi rada čvekala... Saj boš,bota porihtala z T.,boš vidla.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
VaruškaJanjikaaaaKoliko ste pripravljeni odšteti za varuško vašega otroka?2€/uro (
36%)
2,5€/uro (
11%)
3€/uro (
18%)
3,5€/uro (
8%)
4€/uro (
12%)
4,5€/uro (
15%)
Število vseh glasov: 213Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!