Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 19:24:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Akcijski ... meni pa je všeč Jackie Chan (nisem ziher, da se tak napiše) in pa seveda Bruce Willis, edini, ki je plešasti hot, hot, hot, pa še ata bi mi lahko bil. Ampak te filme res 1x pogledam in nikoli več. jaz pa glih te filme ne maram..ampak smo že ugotovile, da so okusi različni jaz tud akcije ne maram preveč....imam rada razne drame, pa grozljivke, trilerje...pa mehiko seveda
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 19:25:25
|
|
|
|
arabela*
|
čer..... dan spet minil kot šus....vreme ga biksa zunaj sto na uro.....najs e že spobere ta ferdamani sneg...... Bili na kosilu, potem domov, ker so kupci za avto prišli...Tako da smo ga prodali.... malečke se igrata pridno.....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 19:27:57
|
|
|
|
arabela*
|
kako grozno stvar sem slišala danes od teh dveh ko sta za avto prišla...se nekaj pogovarjamo nakar on reče da je njemu hčera pred tremi leti umrla...stara komaj sedem let....se cartala doma pri babici in ji samo zaspala v naročju...in ji niso več mogli pomagati. Nikoli ni bila bolana, nič..zdrava ko riba...vzroka nikoli nso našli zdravniki, sedaj je od tega že tri leta ...Pa baje je to v Sloveniji letno, da zabeležiji 3-4 primere otrok, ko se kaj takega zgodi.... Fulll šokirana
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 19:29:28
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Vstala ob 17-h. Pa če nebi imela L bi verjetno do jutri v pojstli ostala. Dan za v pojstli je idealen. Zdaj pa jema z L smokije in poslušama muziko.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 19:29:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,pa grem gledat predstavo...grema z Mitjem-stari,smotani ded pa naj bo doma.........frdamani upokojenec Eh...sem si mogla malo ventile spustit!! ...mogla sem eh moj bi že šel......če bi gnjavla...itak bi mi moral ustrečt...ampak ni neke sile
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 19:30:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ali pa komedije - stil Adam Sandler. meni pa komedije ne sedejo... včasih malo paše, drugače pa nekak ne....edino mistra beena sem vedno full rada gledala in se smejala ko tele zraven
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 19:33:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro , zaspanci. http://www.youtube.com/watch?v=4TYZzrX98Zk Jutro Ly! nekam dobre volje si. Kak te ne če je pa nefalilodelja, jutri pa grem spet delat. Faca! Zdaj pa si popoldan ta teden? če pa si že v mižulah,pa ti želim lahko noč! Te še nisem bla. me je pa okoli pol9 na kavču sfalilo. Čez čas sem se v spalnico prestavla, spala do kosila se najedla in vajo spanca ponovila do 17-h.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 19:33:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem nekaj spečt kar tak na izi............. pridna
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 19:36:49
|
|
|
|
arabela*
|
grem pripravit vodo..ja jajčke....da se mi jutri dinozavri izležejo......
< Sporočilo je popravil Saraya -- 13.2.2011 19:37:19 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 19:38:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, Matcar, drugače pa, če rabiš previjalno na stojalu + banico, jo ima V., jo vprašaj če ti posodi, pomoje bo vesela, da se bo znabila Imam to,oz. previjalno itak predalnik,banjico pa taveliko.Hvala,da si se spomnila.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 19:51:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Najedla sva se (goveja juha s korenčkom, restani krompir, pečena bedrca, Nik neko drugo meso in zelena solata)...zdaj pa igrat. Ej, ZAKAJ otroci, ko imajo koze ne smejo ven, ker jih raznašajo ali je še KAKŠEN drugi RAZLOG??? PS: bi se vsedle še čoko. napolitanke, ki jih imam doma, tu gor, ko ata na mamo, pa ne smem. super kosilo ker se raznašajo oz. so nalezljive Ja,dokler se ne posušijo,potem pa več ne,ko je enkrat krastica.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 19:53:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Bili na kosilu, potem domov, ker so kupci za avto prišli...Tako da smo ga prodali.... super
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 19:56:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kako grozno stvar sem slišala danes od teh dveh ko sta za avto prišla...se nekaj pogovarjamo nakar on reče da je njemu hčera pred tremi leti umrla...stara komaj sedem let....se cartala doma pri babici in ji samo zaspala v naročju...in ji niso več mogli pomagati. Nikoli ni bila bolana, nič..zdrava ko riba...vzroka nikoli nso našli zdravniki, sedaj je od tega že tri leta ...Pa baje je to v Sloveniji letno, da zabeležiji 3-4 primere otrok, ko se kaj takega zgodi.... Fulll šokirana groza
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 19:56:21
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Jaz pa pičim pod tuš in nekaj v želodec dat,pa se vam pridružim,če bo katera tukaj sploh.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 19:56:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,pa grem gledat predstavo...grema z Mitjem-stari,smotani ded pa naj bo doma.........frdamani upokojenec Eh...sem si mogla malo ventile spustit!! ...mogla sem eh moj bi že šel......če bi gnjavla...itak bi mi moral ustrečt...ampak ni neke sile ti pa si ojštra
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:00:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro , zaspanci. http://www.youtube.com/watch?v=4TYZzrX98Zk Jutro Ly! nekam dobre volje si. Kak te ne če je pa nefalilodelja, jutri pa grem spet delat. Faca! Zdaj pa si popoldan ta teden? če pa si že v mižulah,pa ti želim lahko noč! Te še nisem bla. me je pa okoli pol9 na kavču sfalilo. Čez čas sem se v spalnico prestavla, spala do kosila se najedla in vajo spanca ponovila do 17-h. Aja matcar pozabla odgovorit na vprašanje. Ja popoldan sem ta teden. Tak da kdaj bomo kafetkale?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:01:47
|
|
|
|
marta82
|
Čer. Možek mi peče tortilje s šunko in sirom. Tinej je pa zakuhal.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:04:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem nekaj spečt kar tak na izi............. pridna ja... ...hvala
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:06:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Možek mi peče tortilje s šunko in sirom. Tinej je pa zakuhal. super za možeka ...za Tineja pa
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:07:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Možek mi peče tortilje s šunko in sirom. Tinej je pa zakuhal. Mmmmmmmmmmmmm. In za Tineja.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:07:32
|
|
|
|
botrca
|
Midva pa greva zdaj večerjat, pol pa kopanje in spanje...pridem kasneje .
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:14:04
|
|
|
|
marta82
|
Gledam in poslušam Bilbi. Kaka frajerka mi je.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:19:33
|
|
|
|
sami0804
|
Večer! Prispela s predstave -nori kot vedno!! Dve polni uri polni smeha Še celo Mitji je bilo večji del zanimivo,sem se bala,da bo mu bolj dolgčas...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:19:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Možek mi peče tortilje s šunko in sirom. Tinej je pa zakuhal. Bošček
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 20:20:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer! Prispela s predstave -nori kot vedno!! Dve polni uri polni smeha Še celo Mitji je bilo večji del zanimivo,sem se bala,da bo mu bolj dolgčas...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?