Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:34:17
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tale: Nop...zaradi vloge v Bondu......sovražim Bonda Jaz ga pa še nisem gledala. Bonda mislim. Nobenega. To si redko upam priznat. Pravzaprav marsikaterega kao kultnega filma nisem gledala.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:35:29
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tale: ja ta je po mojem okusu no,pa se marta in botrca spet strinjata Pa res.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:36:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 no,pa se marta in botrca spet strinjata jeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:36:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz ga pa še nisem gledala. Bonda mislim. Nobenega. To si redko upam priznat. Pravzaprav marsikaterega kao kultnega filma nisem gledala. Jaz tudi ne...nobenega...nimam najmanjše želje...upam priznat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:37:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz ga pa še nisem gledala. Bonda mislim. Nobenega. To si redko upam priznat. Pravzaprav marsikaterega kao kultnega filma nisem gledala. jaz tudi ne...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:38:27
|
|
|
|
marta82
|
Drugače pa dajmo si priznat, da je veliko več lepih oz. vizualno všečnih žensk kot moških. Ne mislim meni osebno privlačnih, da ne bo pomote, ampak res lepih.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:40:34
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz ga pa še nisem gledala. Bonda mislim. Nobenega. To si redko upam priznat. Pravzaprav marsikaterega kao kultnega filma nisem gledala. Jaz tudi ne...nobenega...nimam najmanjše želje...upam priznat O kak fajn. Ke do zdaj kadarkoli sem to izjavla je zgledalo, kot da je zmano nekaj narobe, ker to enostavno moraš gledat.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:42:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Drugače pa dajmo si priznat, da je veliko več lepih oz. vizualno všečnih žensk kot moških. Ne mislim meni osebno privlačnih, da ne bo pomote, ampak res lepih. se strinjam
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:43:21
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Drugače pa dajmo si priznat, da je veliko več lepih oz. vizualno všečnih žensk kot moških. Ne mislim meni osebno privlačnih, da ne bo pomote, ampak res lepih. Načeloma ja...samo si vzela v zakup,da so slike od žensk večkrat retuširane,pa prednosti make-upa ne pozabit pa itak s(m)o ženske lepši spol...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:44:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz ga pa še nisem gledala. Bonda mislim. Nobenega. To si redko upam priznat. Pravzaprav marsikaterega kao kultnega filma nisem gledala. Jaz tudi ne...nobenega...nimam najmanjše želje...upam priznat O kak fajn. Ke do zdaj kadarkoli sem to izjavla je zgledalo, kot da je zmano nekaj narobe, ker to enostavno moraš gledat. meni tudi taki filmi niso všeč...pa taki kot je rambo pa taki...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:45:10
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Drugače pa dajmo si priznat, da je veliko več lepih oz. vizualno všečnih žensk kot moških. Ne mislim meni osebno privlačnih, da ne bo pomote, ampak res lepih. Načeloma ja...samo si vzela v zakup,da so slike od žensk večkrat retuširane,pa prednosti make-upa ne pozabit pa itak s(m)o ženske lepši spol... To je res. Pa mislim, da je kljub temu tako.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:45:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Drugače pa dajmo si priznat, da je veliko več lepih oz. vizualno všečnih žensk kot moških. Ne mislim meni osebno privlačnih, da ne bo pomote, ampak res lepih. Načeloma ja...samo si vzela v zakup,da so slike od žensk večkrat retuširane,pa prednosti make-upa ne pozabit pa itak s(m)o ženske lepši spol... itak ...so tudi moške
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:45:28
|
|
|
|
botrca
|
Jest greva...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:46:33
|
|
|
|
marta82
|
Počasi se moram it spravit iz pižame in na kosilo.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:48:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz ga pa še nisem gledala. Bonda mislim. Nobenega. To si redko upam priznat. Pravzaprav marsikaterega kao kultnega filma nisem gledala. Jaz tudi ne...nobenega...nimam najmanjše želje...upam priznat O kak fajn. Ke do zdaj kadarkoli sem to izjavla je zgledalo, kot da je zmano nekaj narobe, ker to enostavno moraš gledat. meni tudi taki filmi niso všeč...pa taki kot je rambo pa taki... Meni tudi ne...od akcijskih filmov gledam samo in edino tiste,v katerih igra Steven Seagal...zaradi glavnega igralca of kors
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 13:21:40
|
|
|
|
botrca
|
Najedla sva se (juha z zvezdicami, zelenjavni riž, pečen kotlet in piščančje bedro in endivija s krompirjem)...zdaj pa spat. Se tipkamo...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 13:28:39
|
|
|
|
majakla
|
Najedla sva se (goveja juha s korenčkom, restani krompir, pečena bedrca, Nik neko drugo meso in zelena solata)...zdaj pa igrat. Se tipkamo... Sami: dobiš zs. Ej, ZAKAJ otroci, ko imajo koze ne smejo ven, ker jih raznašajo ali je še KAKŠEN drugi RAZLOG??? PS: bi se vsedle še čoko. napolitanke, ki jih imam doma, tu gor, ko ata na mamo, pa ne smem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 13:49:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tale: Nop...zaradi vloge v Bondu......sovražim Bonda Ni švoh ... za atija - mojega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 13:52:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz ga pa še nisem gledala. Bonda mislim. Nobenega. To si redko upam priznat. Pravzaprav marsikaterega kao kultnega filma nisem gledala. Jaz tudi ne...nobenega...nimam najmanjše želje...upam priznat Pa ite v rit. Jaz pa vse. Sean je bil 1a. Pa ta tanovi - ded za pogledat, film ne. Pa mi je drugače ta ded nikakvi.
< Sporočilo je popravil majakla -- 13.2.2011 13:56:41 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 13:53:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Drugače pa dajmo si priznat, da je veliko več lepih oz. vizualno všečnih žensk kot moških. Ne mislim meni osebno privlačnih, da ne bo pomote, ampak res lepih. se strinjam Hmmm . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 13:54:47
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz ga pa še nisem gledala. Bonda mislim. Nobenega. To si redko upam priznat. Pravzaprav marsikaterega kao kultnega filma nisem gledala. Jaz tudi ne...nobenega...nimam najmanjše želje...upam priznat O kak fajn. Ke do zdaj kadarkoli sem to izjavla je zgledalo, kot da je zmano nekaj narobe, ker to enostavno moraš gledat. meni tudi taki filmi niso všeč...pa taki kot je rambo pa taki... Rambo? To ni primerljivo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 13:56:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz ga pa še nisem gledala. Bonda mislim. Nobenega. To si redko upam priznat. Pravzaprav marsikaterega kao kultnega filma nisem gledala. Jaz tudi ne...nobenega...nimam najmanjše želje...upam priznat O kak fajn. Ke do zdaj kadarkoli sem to izjavla je zgledalo, kot da je zmano nekaj narobe, ker to enostavno moraš gledat. meni tudi taki filmi niso všeč...pa taki kot je rambo pa taki... Meni tudi ne...od akcijskih filmov gledam samo in edino tiste,v katerih igra Steven Seagal...zaradi glavnega igralca of kors Reees? Jaz pa glih filmov, kjer je Seagal ne morem, a-a, ne-ne, nikak. Pa tudi ni primerljivo. Njega lahko s kakim Van Damom primerjaš, te pa itak zgubi.
< Sporočilo je popravil majakla -- 13.2.2011 13:57:48 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 14:00:26
|
|
|
|
majakla
|
Akcijski ... meni pa je všeč Jackie Chan (nisem ziher, da se tak napiše) in pa seveda Bruce Willis, edini, ki je plešasti hot, hot, hot, pa še ata bi mi lahko bil. Ampak te filme res 1x pogledam in nikoli več.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 14:01:32
|
|
|
|
majakla
|
Akcijski ... meni pa je všeč Jackie Chan (nisem ziher, da se tak napiše) in pa seveda Bruce Willis, edini, ki je plešasti hot, hot, hot, pa še ata bi mi lahko bil. Ampak te filme res 1x pogledam in nikoli več. Nisem imela namena 2x - pa naj bo
< Sporočilo je popravil majakla -- 13.2.2011 14:02:03 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 14:02:46
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Reees? Jaz pa glih filmov, kjer je Seagal ne morem, a-a, ne-ne, nikak. majakla sma že 2 , jaz tudi ne morem seagala, norrisa, van damma, in podobe rambo kung-fu variante.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?