matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kar se bratov in sester tiče jaz imam brata in sestro,ampak ker sta onadva slabi dve leti narazen,jaz pa 9 oz.7 let mlajša,sem odrašala bolj kot edinka,ker sta bila le tolko večja... sem si celo otroštvo želela,še enga brata ali sestro,da bi se lahko igrala... Je pa zanimivo,da se sedaj boljše razumem z bratom,čeprav je starejši ,sma podoben karakter,sestra je čisto drugi temperament,sma lahko kar hitro navzkriž Mi2 z bratom pa sma ravno obratno bla,sicer sma narazen samo 22 mesecev,ampak kot otroka,vedno v laseh.Gregarije,pretepanja še pa još ,sploh ko sem v puberteto prišla,jao bože,a mi ni na pot stopo,je že pokalo.pa seveda sem bla vsega jaz kriva(iz strani staršev,sploh glede kajenja).Odkar pa sem Leo dobila,pe je druga pesem.Se ful razumema,pomagama če se le da en drugemu.Ga prav pogrešam,ko ga ni doma,zdaj sploh,ko je v A že 3 mesece!Sicer pride vsak vikend domov,ampak ta dan-dva je premalo,ker še ga takrat nič kaj ne vidim.