Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 14:35:53
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa tudi ni primerljivo. Njega lahko s kakim Van Damom primerjaš, te pa itak zgubi. Itak zgubi-Van Damme
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 14:36:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami: dobiš zs. Dobim...vredi...kdaj pa?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 14:37:47
|
|
|
|
majakla
|
Katy: koliko ima(te) št. nogice??? Jaz imam copatke 19, ko jih je imel Nik za vrtec in jih ful hitro prerasel (trdi, ampak zelo mehki podplat), no pol pa smo kupili (tašča, če je že spraševala, ne) te Ciciban in je podplat res ful bolj trdi, smo pa vzeli 21 in so mu zdaj že čisto prav - počasi že novi ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 14:38:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami: dobiš zs. Dobim...vredi...kdaj pa? Samo slike še dam gor, pa dobiš vprašanje od ene babe pozabljive.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 14:40:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami: dobiš zs. Dobim...vredi...kdaj pa? Samo slike še dam gor, pa dobiš vprašanje od ene babe pozabljive. ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 14:47:54
|
|
|
|
majakla
|
modri copatki 19, sandalčki 18 Cicibanovi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 14:52:27
|
|
|
|
majakla
|
Sami: poslala - pa sori
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 14:59:36
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami: poslala - pa sori odgovorila-pa sori tebi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 15:17:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami: poslala - pa sori odgovorila-pa sori tebi Pa še enkrat...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 16:04:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Najedla sva se (goveja juha s korenčkom, restani krompir, pečena bedrca, Nik neko drugo meso in zelena solata)...zdaj pa igrat. Ej, ZAKAJ otroci, ko imajo koze ne smejo ven, ker jih raznašajo ali je še KAKŠEN drugi RAZLOG??? PS: bi se vsedle še čoko. napolitanke, ki jih imam doma, tu gor, ko ata na mamo, pa ne smem. super kosilo ker se raznašajo oz. so nalezljive
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 16:05:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Akcijski ... meni pa je všeč Jackie Chan (nisem ziher, da se tak napiše) in pa seveda Bruce Willis, edini, ki je plešasti hot, hot, hot, pa še ata bi mi lahko bil. Ampak te filme res 1x pogledam in nikoli več. jaz pa glih te filme ne maram..ampak smo že ugotovile, da so okusi različni
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 16:08:01
|
|
|
|
botrca
|
Naspala sva se...kak je pasalo...zdaj se pa z dominami igra, jaz pa za vzdušje puščam muziko z you tuba pa pleše zraven... ...kaka faca je .
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 17:00:38
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Akcijski ... meni pa je všeč Jackie Chan (nisem ziher, da se tak napiše) in pa seveda Bruce Willis, edini, ki je plešasti hot, hot, hot, pa še ata bi mi lahko bil. Ampak te filme res 1x pogledam in nikoli več. jaz pa glih te filme ne maram..ampak smo že ugotovile, da so okusi različni ... da ne boš mislila, da jih obožujem, ampak če že akcija, te pa Bruce Willis. Najraje gledam filme, ko konec ni predvidljiv, ali pa komedije - stil Adam Sandler.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 17:20:32
|
|
|
|
majakla
|
Ni nobene, ko pa se bo Nik zbuil, pa bo tu ziher naval .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 17:21:31
|
|
|
|
sami0804
|
No,pa grem gledat predstavo...grema z Mitjem-stari,smotani ded pa naj bo doma.........frdamani upokojenec Eh...sem si mogla malo ventile spustit!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 17:23:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,pa grem gledat predstavo...grema z Mitjem-stari,smotani ded pa naj bo doma.........frdamani upokojenec Eh...sem si mogla malo ventile spustit!! Ti kr - jaz bi jih tudi morala, pa je danes (dobro uro je komaj doma) še znosn, še srčka mi je prinesel, čokoladnega - sacher stil - hočeš sliko?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 17:27:07
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ti kr - jaz bi jih tudi morala, pa je danes (dobro uro je komaj doma) še znosn, še srčka mi je prinesel, čokoladnega - sacher stil - hočeš sliko? Lahko...sem že zaključila s hrano za danes(beri:umila zobe)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 17:27:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,pa grem gledat predstavo...grema z Mitjem-stari,smotani ded pa naj bo doma.........frdamani upokojenec Eh...sem si mogla malo ventile spustit!! ti kar...paše včasih malo pa super da gresta s sinom...lepo se imejta
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 17:29:01
|
|
|
|
botrca
|
Moj pa ni tak...ful imava oba željo it bilo kam...samo kaj ko nimava varstva... .
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 17:30:17
|
|
|
|
botrca
|
Midva tudi imava od včeraj tihe dneve .
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 17:30:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,pa grem gledat predstavo...grema z Mitjem-stari,smotani ded pa naj bo doma.........frdamani upokojenec Eh...sem si mogla malo ventile spustit!! ti kar...paše včasih malo pa super da gresta s sinom...lepo se imejta Itak Hvala za objemčke-se bom imela fajn...ni glih po planu ali jeb...ga... Življenje je itak kot bonbonjera-nikoli ne veš kaj boš dobil
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 17:31:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Življenje je itak kot bonbonjera-nikoli ne veš kaj boš dobil pa še res je
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 17:39:53
|
|
|
|
majakla
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 17:46:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla mmmmmmmmmm
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 18:04:32
|
|
|
|
botrca
|
Grem nekaj spečt
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?