Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:59:23
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Poslušam toto, ko si dala link pa sem tako neutrala, ni slaba za dol past pa tudi ne. Meni je tota všeč : http://www.youtube.com/watch?v=_C952bCpsJM Ne morem se je naveličat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:00:18
|
|
|
|
sami0804
|
Se hecaš? Dejansko ti je vizualno všeč?Zečič? IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kaj mi hočeš povedat-da ti je Zečić všeč...vizualno Drugače pa meni so vse njegove pesmi zakon (Rajovićeve,ne Zečićeve,da ne bo pomote ) absolutno...pravi ded ...meni pa njegove Se hecaš? Dejansko ti je vizualno všeč?Zečič? No ja, saj vsak ima svoj okus, ampak si pa res prva, ki jo poznam. Hehe....meni tudi totalno nepredstavljivo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:02:21
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Poslušam toto, ko si dala link pa sem tako neutrala, ni slaba za dol past pa tudi ne. Meni je tota všeč : http://www.youtube.com/watch?v=_C952bCpsJM Ne morem se je naveličat Poslušam... Ma ni ravno to to no, saj ne rečem, da je slaba, ampak mi ne postavi dlak pokonci.
< Sporočilo je popravil marta82 -- 13.2.2011 12:04:03 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:07:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Poslušam toto, ko si dala link pa sem tako neutrala, ni slaba za dol past pa tudi ne. Meni je tota všeč : http://www.youtube.com/watch?v=_C952bCpsJM Ne morem se je naveličat Poslušam... Ma ni ravno to to no, saj ne rečem, da je slaba, ampak mi ne postavi dlak pokonci. Saj ti ne more...po Tonyju včeraj...totalno drugi stil...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:11:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Se hecaš? Dejansko ti je vizualno všeč?Zečič? No ja, saj vsak ima svoj okus, ampak si pa res prva, ki jo poznam. ne hecam se, čisto resno govorim...pišem ...meni je on zakon in pesmi in izgled...ja se strinjam okusi so različni...meni pa je Rajović
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:13:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Cicibanovih niti gledat nisem šla, ker so drage in imajo otropetski podplat. Ali ne več? kaj je komu drago je čist različno...jaz sem mu jih kupla lani septembra pa jih ima še zdaj...tako, da ni neki finančni zalogaj, če jih dolgo nosi . Podplat pa mislim da je ortopedski...ma veš da ne vem...moram vprašat ko bom naslednje kupovala
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:14:11
|
|
|
|
botrca
|
Kaj anatomsko in ortopedsko je enako
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:15:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca meni pa je Rajović Si pa zanimiva...saj se mi zdi,smo že vsi skapirali,da ni tvoj tip
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:16:21
|
|
|
|
botrca
|
Meni Rajović nikakor ne potegne .
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:17:34
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Se hecaš? Dejansko ti je vizualno všeč?Zečič? No ja, saj vsak ima svoj okus, ampak si pa res prva, ki jo poznam. ne hecam se, čisto resno govorim...pišem ...meni je on zakon in pesmi in izgled...ja se strinjam okusi so različni...meni pa je Rajović No saj meni tudi Rajović ni všeč...Ma jaz sem tak čuden tip sploh težko rečem, da mi je nekdo všeč, če ga samo tako na fotki vidim, rabim nekaj več (neko karizmo, ki pa jo špofotki ne moreš videt).
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:17:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Si pa zanimiva...saj se mi zdi,smo že vsi skapirali,da ni tvoj tip jap ...imam rajši prave dede...malo brade, starejši...
< Sporočilo je popravil botrca -- 13.2.2011 12:18:07 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:18:40
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Cicibanovih niti gledat nisem šla, ker so drage in imajo otropetski podplat. Ali ne več? kaj je komu drago je čist različno...jaz sem mu jih kupla lani septembra pa jih ima še zdaj...tako, da ni neki finančni zalogaj, če jih dolgo nosi . Podplat pa mislim da je ortopedski...ma veš da ne vem...moram vprašat ko bom naslednje kupovala Tinej jih nima tako dolgo, ker mu noga zraste.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:19:47
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Meni Rajović nikakor ne potegne . A daj? Si ziher? Ni ti všeč?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:22:08
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Si pa zanimiva...saj se mi zdi,smo že vsi skapirali,da ni tvoj tip jap ...imam rajši prave dede...malo brade, starejši... V tej kategoriji je zame tale eden izmed naj... Eh noče ga zalepit Tale:
< Sporočilo je popravil marta82 -- 13.2.2011 12:24:38 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:23:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Se hecaš? Dejansko ti je vizualno všeč?Zečič? No ja, saj vsak ima svoj okus, ampak si pa res prva, ki jo poznam. ne hecam se, čisto resno govorim...pišem ...meni je on zakon in pesmi in izgled...ja se strinjam okusi so različni...meni pa je Rajović No saj meni tudi Rajović ni všeč...Ma jaz sem tak čuden tip sploh težko rečem, da mi je nekdo všeč, če ga samo tako na fotki vidim, rabim nekaj več (neko karizmo, ki pa jo špofotki ne moreš videt). No,meni vizualno tudi ni tip za ženit-predvsem ker jaz svojega sanjskega moškega že imam...ampak energija,ki jo občutim...meni njegove pesmi čisto sedejo na dušo...posledično verjetno ta simpatija do njega...všeč mi je toliko različnih ljudi (vizualno gledano) da bi si človek mislil,da ni mogoče,ampak najdem v njih nekaj,ko me pritegne...težko opisat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:24:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Meni Rajović nikakor ne potegne . A daj? Si ziher? Ni ti všeč? Presenečena?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:26:03
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Se hecaš? Dejansko ti je vizualno všeč?Zečič? No ja, saj vsak ima svoj okus, ampak si pa res prva, ki jo poznam. ne hecam se, čisto resno govorim...pišem ...meni je on zakon in pesmi in izgled...ja se strinjam okusi so različni...meni pa je Rajović No saj meni tudi Rajović ni všeč...Ma jaz sem tak čuden tip sploh težko rečem, da mi je nekdo všeč, če ga samo tako na fotki vidim, rabim nekaj več (neko karizmo, ki pa jo špofotki ne moreš videt). No,meni vizualno tudi ni tip za ženit-predvsem ker jaz svojega sanjskega moškega že imam...ampak energija,ki jo občutim...meni njegove pesmi čisto sedejo na dušo...posledično verjetno ta simpatija do njega...všeč mi je toliko različnih ljudi (vizualno gledano) da bi si človek mislil,da ni mogoče,ampak najdem v njih nekaj,ko me pritegne...težko opisat Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:27:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej jih nima tako dolgo, ker mu noga zraste. kupla sem mu jih eno št. večje in jih je začel nosit nekje nov.-dec. približno in jih ima še zdaj...mu pa tudi kar hitro noga raste
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:28:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Meni Rajović nikakor ne potegne . A daj? Si ziher? Ni ti všeč? nikakor
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:29:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tale: ja ta je po mojem okusu
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:30:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dobro jutro, končno sem . bomo mogli to na jutra prestavit, ker zvečer naju obeh prehitro zmanjka. kaj se režiš? to ni smešno, to je žalostno. še malo pa si boma urnik naredla... jaz sem se že sprijaznila, ne vem pa če se je moj Saj je boljše kasneje,ko so otroci v vrtcu,šoli.... vsaj pri nama je sprememba... si ga kr predstavljam, ko bo malega peljal v vrtec, jaz še v postli, on popoldan v službi carsko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:31:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tale: Nop...zaradi vloge v Bondu......sovražim Bonda
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:31:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Se hecaš? Dejansko ti je vizualno všeč?Zečič? No ja, saj vsak ima svoj okus, ampak si pa res prva, ki jo poznam. ne hecam se, čisto resno govorim...pišem ...meni je on zakon in pesmi in izgled...ja se strinjam okusi so različni...meni pa je Rajović No saj meni tudi Rajović ni všeč...Ma jaz sem tak čuden tip sploh težko rečem, da mi je nekdo všeč, če ga samo tako na fotki vidim, rabim nekaj več (neko karizmo, ki pa jo špofotki ne moreš videt). No,meni vizualno tudi ni tip za ženit-predvsem ker jaz svojega sanjskega moškega že imam...ampak energija,ki jo občutim...meni njegove pesmi čisto sedejo na dušo...posledično verjetno ta simpatija do njega...všeč mi je toliko različnih ljudi (vizualno gledano) da bi si človek mislil,da ni mogoče,ampak najdem v njih nekaj,ko me pritegne...težko opisat a dej no dej ...vidiš tako je zame Zečić
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:32:36
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tale: ja ta je po mojem okusu no,pa se marta in botrca spet strinjata
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 12:34:00
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca a dej no dej ...vidiš tako je zame Zečić Ja...ampak on je tebi dobesedno vizualno všeč...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?