Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 10:58:17
|
|
|
|
majakla
|
Dan. Ly - super pesem, škoda, da si nisem že zjutraj vklopla pc-ja. Mi smo spali do nekaj pred 6., tak da se tiste, ki ste se okrog 7., nimate kaj za bunit. - kaj je že to? Eh, saj me sploh ne zanima.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 10:58:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mimogrede punce, kaj v vrtcu lahko zahtevajo, da mora imet otrok copatke s trdim podplatom??? Ker nameravm T kupit še 2 copatke, pa bi te mehke. Zahtevat ne morejo, lahko pa priporočajo, ker mehki se bolj sezuvajo in je potem večkrat bos pa v umivalnici je včasih mokro in je fajn, da so "konkretni" podplati. Tinej je imel na začetku mehke pa so mi potem tako razložile in sem mu kupila takšne z gumjastim podplatom (čeprav sem drugače bolj pristaš mehkih). ja, saj to pa je res ja, no bom počakala, pa bom vprašala v vrtcu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:00:00
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 si ga kr predstavljam, ko bo malega peljal v vrtec, jaz še v postli, on popoldan v službi Evo,vidiš ...čez eno leto boš spet v porodniški ne, ne, ne še razen če letos šiht dobim, bi mogoče šlo vun
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:00:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mimogrede punce, kaj v vrtcu lahko zahtevajo, da mora imet otrok copatke s trdim podplatom??? Ker nameravm T kupit še 2 copatke, pa bi te mehke. Zahtevat ne morejo, lahko pa priporočajo, ker mehki se bolj sezuvajo in je potem večkrat bos pa v umivalnici je včasih mokro in je fajn, da so "konkretni" podplati. Tinej je imel na začetku mehke pa so mi potem tako razložile in sem mu kupila takšne z gumjastim podplatom (čeprav sem drugače bolj pristaš mehkih). Točno tak. V vrtcu se celi zamažejo, tudo stopijo na marsikaj in je iz tega razloga boljši trdi podplat, pa baje vezalke, ker si težje odvežejo, seveda pa mora bit dvojno zavezano. Nik ima Cicibanove.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:01:25
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mimogrede punce, kaj v vrtcu lahko zahtevajo, da mora imet otrok copatke s trdim podplatom??? Ker nameravm T kupit še 2 copatke, pa bi te mehke. Zahtevat ne morejo, lahko pa priporočajo, ker mehki se bolj sezuvajo in je potem večkrat bos pa v umivalnici je včasih mokro in je fajn, da so "konkretni" podplati. Tinej je imel na začetku mehke pa so mi potem tako razložile in sem mu kupila takšne z gumjastim podplatom (čeprav sem drugače bolj pristaš mehkih). Točno tak. V vrtcu se celi zamažejo, tudo stopijo na marsikaj in je iz tega razloga boljši trdi podplat, pa baje vezalke, ker si težje odvežejo, seveda pa mora bit dvojno zavezano. Nik ima Cicibanove. ok, hvala vam za nasvete
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:14:01
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Haj. Včeraj je bilo super! Tony je raztural. Midva sva uživala. Zdaj pa še kar v postelji, imam še malo časa potem pa po Tineja in na kosilo. Jaaa ... si kar mislim in predstavljam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:34:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 moj najdražji še vedno ni zrihtal varstva ti ki so pri nas igrali so amaterji iz Svečine...pa ga ti poišči Če bi blo to tak enostavno,bi verjetno v zadnjih 6,5 letih šla več kot dvakrat ven.... te čisto razumem...imava enak problem
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:35:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Haj. Včeraj je bilo super! Tony je raztural. Midva sva uživala. Zdaj pa še kar v postelji, imam še malo časa potem pa po Tineja in na kosilo. super za lep večer
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:41:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dobro jutro, končno sem . bomo mogli to na jutra prestavit, ker zvečer naju obeh prehitro zmanjka.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:42:13
|
|
|
|
botrca
|
Sami0804: (ni slaba, samo gledat ga ne smem ) http://www.youtube.com/watch?v=PNrasvxCgKs&feature=fvw
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:43:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mimogrede punce, kaj v vrtcu lahko zahtevajo, da mora imet otrok copatke s trdim podplatom??? Ker nameravm T kupit še 2 copatke, pa bi te mehke. ja lahko , no zahtevat glih ne ampak ti pa rečejo da naj imajo s trdim podplatom...je celo ena mamica mogla menjat, ker so se hčerki oni mehki sezuvali, ni znala hodit z njimi...tako, da so boljši ti trdi vsaj za vrtec.
< Sporočilo je popravil botrca -- 13.2.2011 11:48:14 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:44:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Saj je boljše kasneje,ko so otroci v vrtcu,šoli.... vsaj pri nama je sprememba... točno tako...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:45:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mimogrede punce, kaj v vrtcu lahko zahtevajo, da mora imet otrok copatke s trdim podplatom??? Ker nameravm T kupit še 2 copatke, pa bi te mehke. Zahtevat ne morejo, lahko pa priporočajo, ker mehki se bolj sezuvajo in je potem večkrat bos pa v umivalnici je včasih mokro in je fajn, da so "konkretni" podplati. Tinej je imel na začetku mehke pa so mi potem tako razložile in sem mu kupila takšne z gumjastim podplatom (čeprav sem drugače bolj pristaš mehkih). Točno tak. V vrtcu se celi zamažejo, tudo stopijo na marsikaj in je iz tega razloga boljši trdi podplat, pa baje vezalke, ker si težje odvežejo, seveda pa mora bit dvojno zavezano. Nik ima Cicibanove. Jan tudi
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:47:16
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mimogrede punce, kaj v vrtcu lahko zahtevajo, da mora imet otrok copatke s trdim podplatom??? Ker nameravm T kupit še 2 copatke, pa bi te mehke. ja lahko Ma ne, ne morejo ZAHTEVAT, lahko predlagajo, priporočajo,...O oblačilih in obutvi odločajo starši, saj oni kupijo.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:48:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sami0804: (ni slaba, samo gledat ga ne smem ) http://www.youtube.com/watch?v=PNrasvxCgKs&feature=fvw Kaj mi hočeš povedat-da ti je Zečić všeč...vizualno Drugače pa meni so vse njegove pesmi zakon (Rajovićeve,ne Zečićeve,da ne bo pomote )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:48:45
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mimogrede punce, kaj v vrtcu lahko zahtevajo, da mora imet otrok copatke s trdim podplatom??? Ker nameravm T kupit še 2 copatke, pa bi te mehke. Zahtevat ne morejo, lahko pa priporočajo, ker mehki se bolj sezuvajo in je potem večkrat bos pa v umivalnici je včasih mokro in je fajn, da so "konkretni" podplati. Tinej je imel na začetku mehke pa so mi potem tako razložile in sem mu kupila takšne z gumjastim podplatom (čeprav sem drugače bolj pristaš mehkih). Točno tak. V vrtcu se celi zamažejo, tudo stopijo na marsikaj in je iz tega razloga boljši trdi podplat, pa baje vezalke, ker si težje odvežejo, seveda pa mora bit dvojno zavezano. Nik ima Cicibanove. Jan tudi Tinej pa ene iz Daichmana, ki so bile med vsemi še najmanj kičaste (ker so vse okranclane z nekimi avti in spajdermeni) in imele najbolj upogljiv podplat.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:49:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mimogrede punce, kaj v vrtcu lahko zahtevajo, da mora imet otrok copatke s trdim podplatom??? Ker nameravm T kupit še 2 copatke, pa bi te mehke. ja lahko Ma ne, ne morejo ZAHTEVAT, lahko predlagajo, priporočajo,...O oblačilih in obutvi odločajo starši, saj oni kupijo. ja, saj sem popravila svoj post od prej...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:50:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mimogrede punce, kaj v vrtcu lahko zahtevajo, da mora imet otrok copatke s trdim podplatom??? Ker nameravm T kupit še 2 copatke, pa bi te mehke. Zahtevat ne morejo, lahko pa priporočajo, ker mehki se bolj sezuvajo in je potem večkrat bos pa v umivalnici je včasih mokro in je fajn, da so "konkretni" podplati. Tinej je imel na začetku mehke pa so mi potem tako razložile in sem mu kupila takšne z gumjastim podplatom (čeprav sem drugače bolj pristaš mehkih). Točno tak. V vrtcu se celi zamažejo, tudo stopijo na marsikaj in je iz tega razloga boljši trdi podplat, pa baje vezalke, ker si težje odvežejo, seveda pa mora bit dvojno zavezano. Nik ima Cicibanove. Jan tudi Tinej pa ene iz Daichmana, ki so bile med vsemi še najmanj kičaste (ker so vse okranclane z nekimi avti in spajdermeni) in imele najbolj upogljiv podplat. saj cicibanovi niso kičasti in hvala bogu da nimajo teh slikic gor, ker meni to tudi ni všeč...res je kičasto
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:50:15
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sami0804: (ni slaba, samo gledat ga ne smem ) http://www.youtube.com/watch?v=PNrasvxCgKs&feature=fvw Kaj mi hočeš povedat-da ti je Zečić všeč...vizualno Drugače pa meni so vse njegove pesmi zakon (Rajovićeve,ne Zečićeve,da ne bo pomote ) Ok bom v kratkem poslušala tega Rajoviča, da vidim...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:51:24
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mimogrede punce, kaj v vrtcu lahko zahtevajo, da mora imet otrok copatke s trdim podplatom??? Ker nameravm T kupit še 2 copatke, pa bi te mehke. ja lahko Ma ne, ne morejo ZAHTEVAT, lahko predlagajo, priporočajo,...O oblačilih in obutvi odločajo starši, saj oni kupijo. ja, saj sem popravila svoj post od prej... Sem videla, ja.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:51:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kaj mi hočeš povedat-da ti je Zečić všeč...vizualno Drugače pa meni so vse njegove pesmi zakon (Rajovićeve,ne Zečićeve,da ne bo pomote ) absolutno...pravi ded ...meni pa njegove
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:52:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ok bom v kratkem poslušala tega Rajoviča, da vidim... idi na you tube...tam imaš polno njegovih pesmi....samo gledat ga ne smeš...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:52:49
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mimogrede punce, kaj v vrtcu lahko zahtevajo, da mora imet otrok copatke s trdim podplatom??? Ker nameravm T kupit še 2 copatke, pa bi te mehke. Zahtevat ne morejo, lahko pa priporočajo, ker mehki se bolj sezuvajo in je potem večkrat bos pa v umivalnici je včasih mokro in je fajn, da so "konkretni" podplati. Tinej je imel na začetku mehke pa so mi potem tako razložile in sem mu kupila takšne z gumjastim podplatom (čeprav sem drugače bolj pristaš mehkih). Točno tak. V vrtcu se celi zamažejo, tudo stopijo na marsikaj in je iz tega razloga boljši trdi podplat, pa baje vezalke, ker si težje odvežejo, seveda pa mora bit dvojno zavezano. Nik ima Cicibanove. Jan tudi Tinej pa ene iz Daichmana, ki so bile med vsemi še najmanj kičaste (ker so vse okranclane z nekimi avti in spajdermeni) in imele najbolj upogljiv podplat. saj cicibanovi niso kičasti in hvala bogu da nimajo teh slikic gor, ker meni to tudi ni všeč...res je kičasto Cicibanovih niti gledat nisem šla, ker so drage in imajo otropetski podplat. Ali ne več?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:54:14
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kaj mi hočeš povedat-da ti je Zečić všeč...vizualno Drugače pa meni so vse njegove pesmi zakon (Rajovićeve,ne Zečićeve,da ne bo pomote ) absolutno...pravi ded ...meni pa njegove Se hecaš? Dejansko ti je vizualno všeč?Zečič? No ja, saj vsak ima svoj okus, ampak si pa res prva, ki jo poznam.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 13.2.2011 11:55:15
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ok bom v kratkem poslušala tega Rajoviča, da vidim... idi na you tube...tam imaš polno njegovih pesmi....samo gledat ga ne smeš... Poslušam toto, ko si dala link pa sem tako neutrala, ni slaba za dol past pa tudi ne.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?