Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Mater,sem mislila,da sploh nem gor prišla danes,ker je RR štrajkal in to zelooo! No,zdnji dan šihta za mano,potekalo ok,minlo ful hitro.Ju3 pa dan D. Po šihtu sma z mojim šla v kitajsko na kosilo,pol po otroke in v Baumaxa po neke stvari,pol pa na sestanek v Maksov vrtec,zaj pa sem tu.Moj že mlati kitajske ostanke in mi ful lušte dela cuj. Potem,ko Saš-a spat spravim,p grem k Amaliji na čvek,pridem pa ziher še sem,če bom lahko sploh noter prišla,na RR mislim.
Aja,katera je spraševala za Avon? Amalija ga dela oz. ima čez,če vas zanima!
Rabim eno idejo. Kam peljati Tineja na izlet (zdaj v tem mrazu)? Rada bi ga na RD nekam peljala, da ne bo ravno dan kot vsak. Zdaj pa razni živalski vrti ipd. odpadejo, ker je mraz, v nek zaprt prostor z gužvo (npr. Bumbar park) mi ga tudi ni za vozit zaradi virusov. Kam? Sploh nimam idej. Sva razmišljala, da bi se z vlakom ali avtobusom malo peljali, to bi mu bilo ziher ful všeč. Kaj še? No z idejami na plan.
Gondola je super ideja , bazen pa odpade, ker vedno kakšen virus tam faše .
Čim sem poslala, sem na to pomislila. Včasih je bilo gondola - povratna + kosilo, gori pa se še ziher kaj fajnega najde za zunaj počet - al pa sanke zraven, ...
Gondola je super ideja , bazen pa odpade, ker vedno kakšen virus tam faše .
Čim sem poslala, sem na to pomislila. Včasih je bilo gondola - povratna + kosilo, gori pa se še ziher kaj fajnega najde za zunaj počet - al pa sanke zraven, ...
To sem tudi jaz zdaj študirala, ja...da bi lahko sanke zraven vzeli. A katera ve, kje bi kakšen vozni red in cenik našla za gondolo?
Kaj še vse spite? No,jaz sem že spokala vse v vrtec in šolo,zaj pa akcija.Moj je še danes doma,zakaj-ne vem,vglavnem fajn.Tak,da grem nekaj fretat ko mam cajt pa voljo še za to.Popoldan pa tak imam pregled,komaj čakam!