Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 9:24:24
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Kje in kdaj je kava v četrtek? SO na pobrežju ob 10h
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 9:31:44
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ M. spala super, do 5, pol smo pa meli veselo, se je na pol ure zbujala. Jaz pa itak pol nisem mogla spat, sem mela polno glavo nekih stvari in sem premlevala. rina tudi zate za tvoj prehlad. Čaj z rumom!? glede čaja pa - probat ni greh, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 9:32:16
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx spanje zanič . zbujal se je vsaki 2 uri, od 3h dalje pa ni hotel več spat. od 5h zaspal, jaz ob 6h, pol pa ob 7.30h budnica. brezveze...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 9:33:40
|
|
|
|
rina22
|
koala , jaz nisem dobla tvoje ankete na mail Si jo poslala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 9:36:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla V vrtcu - jaslih razhajajo koze, meni (pred 3. leti) so se začele z vročino, kako je pri maleckih??? naše dve sta dobila najprej izpuščaj..tak čudn, kot bi bila voda notri....takoj veš, da so kozice
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 9:36:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 koala , jaz nisem dobla tvoje ankete na mail Si jo poslala? jaz tud ne...pošlji koala
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 9:39:14
|
|
|
|
arabela*
|
morning....nazaj iz vrtca...in trgovine, sem šla skodelice za sladoled kupit, ker vedno vse spolamam M v varstvu...jaz pa se moram danes resnično malo učit, drugače bo jutri polomija Spali začuda super...M do jutra...čuuuudeeeeeeežžžžžžžžžž...(sem pa ji preden je šla spat rekla naj proba celo noč spat..brez da me budi)....in je A pa prišla k nama..oz ji kar na tleh naredim ležišče, da se ne gužvamo na postelji
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 9:48:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx za četrtek pa velja za vse!!! Razumem mati. ja treba vam je ukazat dobesedno, ker se vse nekaj zgovarjate....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 9:51:30
|
|
|
|
koala
|
rina, sem ja. Bom psokusila popnovno. Saraya tvojega maila pa nisem dobila.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 9:53:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx za četrtek pa velja za vse!!! Razumem mati. ja treba vam je ukazat dobesedno, ker se vse nekaj zgovarjate.... Razumem mati.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 9:55:42
|
|
|
|
arabela*
|
koala...zs
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 9:56:17
|
|
|
|
arabela*
|
grem zdaj kaj koristnega počet
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 10:04:52
|
|
|
|
koala
|
Saraya hvala, sem ti poslala!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 10:08:28
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ M. spala super, do 5, pol smo pa meli veselo, se je na pol ure zbujala. Jaz pa itak pol nisem mogla spat, sem mela polno glavo nekih stvari in sem premlevala. rina tudi zate za tvoj prehlad. Čaj z rumom!? glede čaja pa - probat ni greh, ne? ja nekak si mormo pomagat in poskrbet za sebe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 10:09:07
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx za četrtek pa velja za vse!!! Razumem mati. ja treba vam je ukazat dobesedno, ker se vse nekaj zgovarjate.... ojštra mati
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 10:12:36
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Saraya hvala, sem ti poslala! tudi jaz sem ti poslala mail, če še rabiš, ti lahko rešim anketo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 10:38:45
|
|
|
|
ly117
|
Sem za računalnikom že od 8h in se mi za čisto nič ni. Grem še malo kavč gnjavit do kosila.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 10:40:35
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx za četrtek pa velja za vse!!! Razumem mati. ja treba vam je ukazat dobesedno, ker se vse nekaj zgovarjate.... ojštra mati zato pa je otrok tak priden (včasih ni no), ker je mati taki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 10:53:16
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ M. spala super, do 5, pol smo pa meli veselo, se je na pol ure zbujala. Jaz pa itak pol nisem mogla spat, sem mela polno glavo nekih stvari in sem premlevala. rina tudi zate za tvoj prehlad. Čaj z rumom!? glede čaja pa - probat ni greh, ne? ja nekak si mormo pomagat in poskrbet za sebe Če sam zase ne poskrbiš, kdo pa bo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 11:52:04
|
|
|
|
rina22
|
Dajte mi povedat nekaj o zs... Sem napisala na dolgo in široko in res obsežen zs, pol pa kliknem pošlji in mi napiše, naj se prijavim - se prijavim in ni poslalo in mi vse zbrisalo kaj je možno, da se je te kjerkoli shranlo?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 12:06:50
|
|
|
|
koala
|
rina, se mi zdi da boš na žalost ponovno pisala, vsaj jaz še nisem uspela nič rešit na RR kar ni poslalo. Lenči hvala za mail, sem ti poslala anketo.
< Sporočilo je popravil koala -- 25.1.2011 12:07:32 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 12:11:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dajte mi povedat nekaj o zs... Sem napisala na dolgo in široko in res obsežen zs, pol pa kliknem pošlji in mi napiše, naj se prijavim - se prijavim in ni poslalo in mi vse zbrisalo kaj je možno, da se je te kjerkoli shranlo?! Mislim da, ne.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 12:16:09
|
|
|
|
majakla
|
Hvala vam in za pikepoke in za pojasnila, Sacherca - za vse. Mehurčke iščem, pa jih ni, vročina 38 (kar še ni neke panike) po svečki Maridol padla na 37, zdaj spi, volje je bil 1A, edino sadja je čisto malo pojedel, sem probala s Kinder čokoladico in je celo zmazal, tak da apetit je. Jaz pa imam obisk, kak že pravite - s Krvavca, in si moram zabeležit (že pišem), ker že pol leta ne vem kdaj je in kdaj bo. Pa s tem, da že eno leto k G po tablete hodim, eh, za nič mi ni, imam Nikovih obiskov DR. zgleda dovolj. Bambi saj tiste pol ure bi se verjetno uro in pol vleklo, samo tak rečem, da kao imam boljšo vest - služba pa to. Rina boš morala še 1x pisat, vsaj jaz še nič nisem nikoli in nikjer več našla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 12:16:21
|
|
|
|
rina22
|
Pa to ni res pa kaj je s tem RR-jem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 12:25:29
|
|
|
|
katy83
|
dan. V bistvu vam nimam kaj novega za povedat , se samo javim, da vidite, da še živim. aja, novega je samo to, da se že cel dopoldan odločam, da bi naredila za 1 mesec internetni mrk...ker resnično me ta diploma grize. Samo ne vem če imam pogum za tako stvar.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?