Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 12:27:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. V bistvu vam nimam kaj novega za povedat , se samo javim, da vidite, da še živim. aja, novega je samo to, da se že cel dopoldan odločam, da bi naredila za 1 mesec internetni mrk...ker resnično me ta diploma grize. Samo ne vem če imam pogum za tako stvar. Kakor koli - te podpiram. Pa kaj nimaš nič za povedat, diploma ja VELIKA stvar. In ste že vsi boljši?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 12:32:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. V bistvu vam nimam kaj novega za povedat , se samo javim, da vidite, da še živim. aja, novega je samo to, da se že cel dopoldan odločam, da bi naredila za 1 mesec internetni mrk...ker resnično me ta diploma grize. Samo ne vem če imam pogum za tako stvar. Kakor koli - te podpiram. Pa kaj nimaš nič za povedat, diploma ja VELIKA stvar. In ste že vsi boljši? hvala V bistvu zdaj razmišljam kako bi to izvedla...verjetno bi bilo najboljše, da dam ključek za internet mojemu zraven v službo, ker če bo doma me bo premamilo. Bom še vidla. Al pa vsaj da večerne obiske na netu skenslam in se lotim....ah, ja...nekak moram. Jaz sem ok, dragi tudi, T je tudi vredu videt, driske prej več ni bilo, edino pri hrani še štrajka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 12:49:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Jaz sem ok, dragi tudi, T je tudi vredu videt, driske prej več ni bilo, edino pri hrani še štrajka. Super. Tudi to bo, boš vidla. Jaz tako vem, kdaj je bolezni res konec, ker poje še za vse dni nazaj. In če pije, se ne sekiraj (čeprav jaz se tudi vedno).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:00:40
|
|
|
|
ly117
|
Meni se pa ura izteka in bom mogla it na šiht. Mater se mi ni. Resnično. Najrajši bi se v pojstlo zakopala in tam preživela celi ljubi dan. Pa mi nič drugače ne fali. Samo resnično mi ni. Zgleda da je vreme.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:06:27
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz. Čauči.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:16:27
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Grem jaz. Čauči. Bauči.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:26:09
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya morning....nazaj iz vrtca...in trgovine, sem šla skodelice za sladoled kupit, ker vedno vse spolamam Te si taka kot moj ...ne vem,če mu ne bom prepovedala posode prat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:28:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Spali začuda super...M do jutra...čuuuudeeeeeeežžžžžžžžžž...(sem pa ji preden je šla spat rekla naj proba celo noč spat..brez da me budi)....in je no vidiš-na navodila je čakalo ubogo dete
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:29:41
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx za četrtek pa velja za vse!!! Razumem mati. ja treba vam je ukazat dobesedno, ker se vse nekaj zgovarjate.... ojštra mati tota nas bo pa zrihtala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:31:24
|
|
|
|
arabela*
|
pauza....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:32:16
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Grem jaz. Čauči. Naj ti mine
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:32:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dajte mi povedat nekaj o zs... Sem napisala na dolgo in široko in res obsežen zs, pol pa kliknem pošlji in mi napiše, naj se prijavim - se prijavim in ni poslalo in mi vse zbrisalo kaj je možno, da se je te kjerkoli shranlo?! ne...žal..ne moreš niččč
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:33:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. V bistvu vam nimam kaj novega za povedat , se samo javim, da vidite, da še živim. aja, novega je samo to, da se že cel dopoldan odločam, da bi naredila za 1 mesec internetni mrk...ker resnično me ta diploma grize. Samo ne vem če imam pogum za tako stvar. Kakor koli - te podpiram. Pa kaj nimaš nič za povedat, diploma ja VELIKA stvar. Podpis!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:34:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Pa to ni res pa kaj je s tem RR-jem saj že ene pol leta konstantno zajebava...jaz sem že vajena ...koloko postov je šlo v nič
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:35:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ker resnično me ta diploma grize. Samo ne vem če imam pogum za tako stvar. ma nee....delaj, pa ob pavzah pridi gor...izi ko pasulj
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:36:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Grem jaz. Čauči. pa pa..naj hitro mine
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:37:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya morning....nazaj iz vrtca...in trgovine, sem šla skodelice za sladoled kupit, ker vedno vse spolamam Te si taka kot moj ...ne vem,če mu ne bom prepovedala posode prat ja priznam....kdaj god kaj zlomim, sekiram se pa nikoli...nevem zakaj
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:37:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 no vidiš-na navodila je čakalo ubogo dete
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:39:10
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa grem otroško sobo pospravit.......potem pa dalje se igračkat z obrestmi.....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:40:04
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya morning....nazaj iz vrtca...in trgovine, sem šla skodelice za sladoled kupit, ker vedno vse spolamam Te si taka kot moj ...ne vem,če mu ne bom prepovedala posode prat ja priznam....kdaj god kaj zlomim, sekiram se pa nikoli...nevem zakaj Ker si potem vesela,ko lahko nove stvari kupiš? Vsaj tak izgovor je imela moja sestra...je tudi bla poklicni lomilec posode
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:42:42
|
|
|
|
majakla
|
Tak je to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:52:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tak je to ti si pa fuuuuul zgovorna danes
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 13:54:18
|
|
|
|
sami0804
|
Kaj pa to,ko sem si jaz danes v Lenartu kupila pohodniške šuhe???? Madona,zdaj še samo rabim eno žrtev,da bo z mano na sprehode hodla-bom laufala,ko da mam petardo v riti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 14:43:04
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tak je to ti si pa fuuuuul zgovorna danes Sem si že vse povedala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 25.1.2011 14:43:56
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kaj pa to,ko sem si jaz danes v Lenartu kupila pohodniške šuhe???? Madona,zdaj še samo rabim eno žrtev,da bo z mano na sprehode hodla-bom laufala,ko da mam petardo v riti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?