Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 8:28:42
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Žaba pri žabicah, jaz pa z .
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 8:31:28
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Dete v vrtcu jaz pa med pregledovanjem mailov še sem skočim. botrca zdaj pa je tudi priponka, hvala še enkrat. Lenbči a si tako prijazna in pošlješ mail še enkrat ne gre odpert priponke. matcar a lahko še tebi pošljem anketo? Pa dobro opravi danes.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 8:38:51
|
|
|
|
ly117
|
Koala meni jo lahko tudi pošlješ.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 8:49:39
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 8:55:01
|
|
|
|
koala
|
ly mail prosim na zs.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 8:55:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jutro! Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 8:55:46
|
|
|
|
koala
|
aAja olika pa taka, jutro ly, bi prosla za mail na zs. jutro sami
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 8:57:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala ly mail prosim na zs. poslala
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 8:58:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala aAja olika pa taka, jutro ly, bi prosla za mail na zs.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 9:03:34
|
|
|
|
ly117
|
Pozdravljena nebo. Si nas le prišla malo pogledat. Kako si kaj? Pogrešam te tu gor.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 9:05:02
|
|
|
|
koala
|
ly hvala, dobiš.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 9:12:26
|
|
|
|
nebo
|
Dobro jutro vsem. Prišla po dolgem časa malo pogledat, da vidim, kako ste, koliko vas je? Vidim, da forum deluje in to mi je všeč Mi smo ok, no sedaj smo bolani (to smo itak neprestano - jasli) in sem na bolniški, drugače pa služba, končala se, faks in popoldan enega sem drugega tja, in dnevi minevajo kot bi pihnil. Kako si ti Ly?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 9:18:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kako si ti Ly? Pa dobro no. Zaenkrat se ne pritužujem. Kaj faks si končala?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 9:21:42
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kako si ti Ly? Pa dobro no. Zaenkrat se ne pritužujem. Kaj faks si končala? Ja lani 23.11. sem diplomirala in VELIKOOOOO breme je padlo...res je fajn. Kaj delaš kje? Si še vedno tam doma? Ej berem, da bo Matcar imela 4 , pa ne me basat...ejjjjjjjjjjjjjjjjj fuuuuuulllll lepo...saj je res ne??? Da ne pišem kje kakšno neumnost...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 9:28:18
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kako si ti Ly? Pa dobro no. Zaenkrat se ne pritužujem. Kaj faks si končala? Ja lani 23.11. sem diplomirala in VELIKOOOOO breme je padlo...res je fajn. Kaj delaš kje? Si še vedno tam doma? Ej berem, da bo Matcar imela 4 , pa ne me basat...ejjjjjjjjjjjjjjjjj fuuuuuulllll lepo...saj je res ne??? Da ne pišem kje kakšno neumnost... skor me je kap..... pa ti še živiš
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 9:28:53
|
|
|
|
elevitka
|
sacherca... sms imaš.... nič šibam... sem že pozna
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 9:31:11
|
|
|
|
koala
|
O nebo duša zgubljena.... Ja matcar je v sladkem pričakovanju.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 9:31:25
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kako si ti Ly? Pa dobro no. Zaenkrat se ne pritužujem. Kaj faks si končala? Ja lani 23.11. sem diplomirala in VELIKOOOOO breme je padlo...res je fajn. Kaj delaš kje? Si še vedno tam doma? Ej berem, da bo Matcar imela 4 , pa ne me basat...ejjjjjjjjjjjjjjjjj fuuuuuulllll lepo...saj je res ne??? Da ne pišem kje kakšno neumnost... skor me je kap..... pa ti še živiš Ma ja malo še diham!!! Pati, aja šibaš...čao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 9:32:36
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala O nebo duša zgubljena.... Ja matcar je v sladkem pričakovanju. Ja zgubljena se vrača. Kapo dol za Matcar. Kaj je še katera druga v veselem pričakovanju? Jaz zaključujem svojo kariero.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 9:41:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja lani 23.11. sem diplomirala in VELIKOOOOO breme je padlo...res je fajn. Čestitke. IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj delaš kje? Si še vedno tam doma? Ja delam že od konca avgusta. Sam pa od marca lani na svojem in še na istem naslovu od takrat. IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej berem, da bo Matcar imela 4 , pa ne me basat...ejjjjjjjjjjjjjjjjj fuuuuuulllll lepo...saj je res ne??? Da ne pišem kje kakšno neumnost... Ja 4-to bo imela.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 9:43:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: koala O nebo duša zgubljena.... Ja matcar je v sladkem pričakovanju. Ja zgubljena se vrača. Kapo dol za Matcar. Kaj je še katera druga v veselem pričakovanju? Jaz zaključujem svojo kariero. Mislim da ne. Je pa vmes vitabella rodila2-go pupo, če se je še spomniš.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 9:45:35
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: koala O nebo duša zgubljena.... Ja matcar je v sladkem pričakovanju. Ja zgubljena se vrača. Kapo dol za Matcar. Kaj je še katera druga v veselem pričakovanju? Jaz zaključujem svojo kariero. Mislim da ne. Je pa vmes vitabella rodila2-go pupo, če se je še spomniš. Ja super no. Kako pa je Rubin in zanima me še Christiana21, kako je z njeno malo??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 10:06:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja super no. Kako pa je Rubin in zanima me še Christiana21, kako je z njeno malo?? Rubin je z Gajo doma in uživajo 100/h. Vsaj kolko sem nazadnje brala. Vidiš si me spomnila morem it malo pogledat na nedonošenčeke. Za Christiana21 pa nič ne vem.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 26.1.2011 10:07:18 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 10:37:51
|
|
|
|
rina22
|
dan spali smo - skoraj nič nebo, fuuuuuuuull lepo, da si se oglasla Čestitke za diplomo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 11:26:56
|
|
|
|
matcar
|
Čestitke Nebo še od mene! Svaka ti čast,da ti je ratalo,sicer pa itak ni blo dvoma! Ja,mi pa še čakamo novega člana,bolje rečeno članico! Tak,da enkrat v začetku junija bom zibala še 4-tič! Fajn ne? Rok imam sicer 23.6.,samo bom tak prej rodila,ker bo itak soet CR!Ti pa se kr javi tukaj,jaz sem te tudi že pogrešala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?