tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie Tinka, a A. je sedaj že ok? A ima kakšne šive? o hvala za skrb. Anej je bil dejansko OK že uro in pol potem, ko so mi ga pripeljali. On itak pravi, da ni bil operiran, ker se nič ne spomni. Dejansko ga razen tiste vstavitve kanala v roko, tudi nič ni bolelo. Šivov ni, ker to mislim, da naredijo preko nosa oz. ust in nič ne režejo. Edino malo ga je praskalo po grlu oz. peklo, od tubusa. Aja pa lepilo, kjer je imel prilepljene "medalje" za srce, je šlo težko dol, je kr mal pojokaval, ko sem drgnila. Rezultati OP so pa že sledeči...manjši podočnjaki (prej je imel res ogromne, zdaj so občutno manjši, dejansko ne bodo izginili, ker ima čist prosojno kožo in je zelo bledoličen in se mu vsaka manjkajoča ura spanja pozna), lažje govori, več je tekočeha govora, sičnike in šumnike pa bo treba še natrenirat, hitreje je - prej je imel težave, ker je težje požiral in mlel hrano v ustih tak dolgo, da se je meni kr mešalo (pa nisem vedla, da je to lahko tudi zaradi žrelnice), ker ni imel dobrega pretoka zraka, aja pa boljse spi. Bolj mirno in zjutraj je bolj spocit. Kako je s sluhom bomo pa vidli konec marca,ko ima kontrolo, so mu namreč prerazali tudi oba bobniča in upam,da je "prezračitev" kaj pomagala.