|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
3.2.2011 14:24:12   
Jinx
tannya, en velik koš user posted image , da bo kmalu vse OK user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 626
3.2.2011 16:25:19   
archie
Tannya, čist sem šokirana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je to sploh mogoče? in to pri tako mladem dojenčku? No, saj mogoče je še dobro, da je imela kri v blatu, da so to sedaj odkrili... držim pesti, da ni nič hujšega!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni sicer dojenček, smo pa imeli mi skoraj identičen primer pri našem prvem psu. Pri 3,5 mesecih so mu na trebuhu našli bulo. Kasneje se je izkazalo, da gre za maligen tumor! Ampak v 11-tih letih, kolikor je dočakal, se mu tumur ni ponovil in ni poginil zaradi njega! In tudi za Živo verjamem, da ne bo nič hujšega user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 627
3.2.2011 16:25:21   
Jazzy1
Držimo pesti tannya - jutri pa le sporoči!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 628
3.2.2011 18:05:00   
malecka_mateja
tannya drži se in držimo pesti zate in Živo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 629
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 18:54:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 630
3.2.2011 20:01:06   
benika
Tannya, čist sem šokirana kako je to sploh mogoče? in to pri tako mladem dojenčku?

Žal je tudi pri tako malih vse mogoče. Kolegičin sinko je pri 3. mesecih zbolel za levkemijo. Sedaj je HB zdrav dvoletnikuser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 631
3.2.2011 20:55:55   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Na hitro še pozdrav od mene, imam slabe noviceuser posted image . Dobili smo izvide UZ trebuha od Ž., za katere so tam rekli, da so ok. Pa v resnici niso. Živa ima kar velik tumor na jetrih 1,5 cm x 1,3 cm, ki pa na srečo menda zgleda benigen. Neke vrste hemangiom. Pojma nimam kaj to pomeni in upam, da jutri kaj več izvem. Najbolj butasto pa je to, da njena kri v blatu s tem nima nikakršne veze. Ehhhhuser posted image .

Spanja sploh ne bom komentirala, ker se zadnje dni zbuja na pol ure. Pa ni lačnauser posted image . Vstane pa itak ob 5.

GH: po zdravi pameti, ko čas za to.user posted image

pardon da se vrivam, berem vas že dolgo kot "sosede", imam oktobrčka. pišem, ker vem kakšne skrbi so to.
hemangiom je kot nek vozel žil, lahko se veča, lahko se sam razgradi. verjetno boste z uz spremljali kaj se bo z njim dogajalo. ko smo pri našem našli bulico, so mi rekli, da bi bilo še najboljše, če bi bil hemangiom, pa ni bil. vse bo pravuser posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 632
3.2.2011 21:49:47   
Katalenca
OMG Tannya,

mislim na vaju,  vse bo še dobro   user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 633
3.2.2011 21:56:00   
tannya
Hvala punce, se vam javim jutri. Držite pesti, da se bo vse dobro izšlo.

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 634
4.2.2011 8:02:50   
tinkatonka
Dobro jutro!

GH...no včeraj je J. pojedel svoje prvo kosilo in bil sit 3huser posted image . Danes nadaljujeva z bučkami. Sem pa včeraj preden sem mu dala jest mal googlala, kaj mamice dajejo zraven, ker sama bučka je zelo dolgočasna. In sem dala zraven malo Am in 1 merico riževih kosmičev. Ravno ploskal ni ko je jedel bučko, ampak kljunček je pa lepo odpiral.user posted image

tannya...sej veš,da si v naših mislih. Živa je pa itak borka v vseh pogledih, pa še mamico ima enkratno, tak da MORA biti vse OK!

No pa začnimo dan.

Aja pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aneju je že ene petič zdele kri iz nosa tekla. Lump mali, čist nič ne uboga, da ne sme vrtat, pol se mu pa kri kr v potoku ven ulije, če je pa še sveža rana zadaj.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 635
4.2.2011 8:21:30   
tinkatonka
Aja pa Aneju je že ene petič zdele kri iz nosa tekla. Lump mali, čist nič ne uboga, da ne sme vrtat, pol se mu pa kri kr v potoku ven ulije, če je pa še sveža rana zadaj.

sem že klicala P, ker tole mi je že malo preveč krvi vse skupaj. Pa še A. se je začel skrivat, ker smo mu rekli,da če bo vrtal,da bomo mogli nazaj v bolnico, in potem pride iz sobe po nekaj minutah ves krvav po majčki, zjutraj smo pa tud našli samo en kup wc papirja na tleh, okrvavljenega seveda, ko mu je ponoči kri tekla in spet ni povedal. user posted image user posted image No P je rekla, da zanekrat ni treba nazaj, da v kolikor bo pa teh krvavitev še več, da naj pa le javim na ORL.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 636
   [Brisano sporočilo]
4.2.2011 8:32:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 637
4.2.2011 8:33:34   
tinkatonka
Če bi katera želela recepte (paparica) za Gh na mail se mi javite !

jaz, jaz :) Čeprav že imam A. sem že toooook pozabila.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 638
   [Brisano sporočilo]
4.2.2011 8:41:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 639
4.2.2011 8:43:46   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Tinka, imaš na gmailu.

js bi tut user posted image pliiiis...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 640
   [Brisano sporočilo]
4.2.2011 8:53:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Izabelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
4.2.2011 8:59:22   
Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

Tinka, imaš na gmailu.

js bi tut user posted image pliiiis...

Ni problema, samo mail mi napiši(te) na ZS user posted image

sm žee... user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 642
4.2.2011 10:34:40   
nenka7
tannya - ZILJON user posted image zate in za živo!!!!!!!!!!!

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 643
4.2.2011 11:28:16   
tinkatonka
tannya...evo ker vem da si zdaj ze tam, stiskam pesti in mislim na vaju. Ter nestrpno pricakujem novicke. Drzi se!!!!

A...evo prvi rezultati OP so tu, manjsi podocnjaki. Za govor pa se ne moremo rect ali je pomagali, ali ne, ker ima se poln nos krvi in oteklina je se zadaj (to se bo videlo pa v roku tedna dni).user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 644
   [Brisano sporočilo]
4.2.2011 12:09:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 645
4.2.2011 13:15:17   
corfu
Tanya user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti za vaju user posted image user posted image user posted image

Tinkatonka user posted image user posted image user posted image  za mali nosek user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej boljše.

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 646
4.2.2011 13:55:46   
bambinca
Hoj punce!!!
Sem že par dni nazaj se razpisala, pa me je skenslalouser posted image

Madonca, res se že dolgo nismo brale in moram rečt, da veliko mislim na vas in vas pogrešam.

Pri nas je pestro: najhuje je kasirala mala Zoja in revica je šele po 2-h mesecih nekako pri sebi. Bilo je res hudo!

Trenutno je ta mali poba doma, ker je iz vrtca prinesel drisko...in seveda jo je včeraj dobila še Zojauser posted image user posted image user posted image me tolk zlo skrbi, da vam ne morem povedat, ker res ne želim, da gre spet čez to, kar je bilouser posted image ampak za enkrat ima apetit in ni nič dehidrirana.
Jaz drug teden ponovno začnem jest hrano brez diete (Zoja sum na alergijo)...in ker je vsaka stvar za nekaj
dobra, sem shujšala, da so mi ene cunje, ki so mi bile prav pred Nik Lukom, prevelikeuser posted image ...ampak imam občutek, da bom hitro not prinesla, ker se mi že kar meša od želje po CUKRIH

Upam, da so vaši malčki ok!!!

In moram še to povedat: če je katera slabe volje, ker se otrok hoče "preveč" dojiti, naj ne bo. Jaz sem imela Zojo 3 mesece non stop priklopljeno in sem bila slabe volje, ker nisem nič mogla. Ko je zbolela in v enem tednu shujšala 1kg ob vseh infuzijah, se vmes celo nehala dojiti, ker je bila prešvoh in še potem dooooolgo ni mogla jesti kot je treba,...sem pa jokala in si želela, da bi bila spet priklopuser posted image vesela sem bila, da se je v prvih treh mesecih tolk zredila, ker drugače ne vem, kako bi bilo...zdaj jo dojim, kolikor hoče, dam še flašo če je treba, kosilo itak že poje in sem srečna, da je takouser posted image user posted image user posted image

še par stvari:

Benika hvala za spodbudne besede ves ta časuser posted image

...in Sončica se bomo kaj videle  v Kamniku...ali pa mogoče poleti Snovik...

Tinkatonka mislim, da si ti na začetku imela težave z dojenjem...upam, da se je uredilo. Sem mislila nate, ker sem jaz imela tako pri ta srednjemu

Katrinka kako ti gre z dvema malčicama?

Archie pozdrav iz rovt v rovteuser posted image

aja, pa na začetku je ena napisala, da nastavkov za dojenje pa že ne bi uporabljala, ker ne bo plastike tlačila otroku v usta - Jaz jih uporabljam in obe z Zojo sva nad njimi navdušeniuser posted image kaj pa potem duda? Pa flaške pri tistih mamicah, ki ne morejo dojiti? To je tudi tlačenje plastike v usta a ne?user posted image

uf sem se razpisala...no, če bo to katera prebrala do konca...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 4.2.2011 14:04:42 >

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 647
4.2.2011 14:05:32   
bambinca
tannya držita se obe...mislim na vaju!

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 648
   [Brisano sporočilo]
4.2.2011 14:33:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 649
4.2.2011 15:26:14   
benika
Kaj vidijo moje učke????????????????????? Bambinca is bek, lubica mojauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sončica a vi greste v Snovik? Mi gremo v torek v Atlantis, ker fanta komaj, komaj čakata. Sta čist navdušena nad njim in z veseljem gremo.

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.