bambinca
|
Hoj punce!!! Sem že par dni nazaj se razpisala, pa me je skenslalo Madonca, res se že dolgo nismo brale in moram rečt, da veliko mislim na vas in vas pogrešam. Pri nas je pestro: najhuje je kasirala mala Zoja in revica je šele po 2-h mesecih nekako pri sebi. Bilo je res hudo! Trenutno je ta mali poba doma, ker je iz vrtca prinesel drisko...in seveda jo je včeraj dobila še Zoja me tolk zlo skrbi, da vam ne morem povedat, ker res ne želim, da gre spet čez to, kar je bilo ampak za enkrat ima apetit in ni nič dehidrirana. Jaz drug teden ponovno začnem jest hrano brez diete (Zoja sum na alergijo)...in ker je vsaka stvar za nekaj dobra, sem shujšala, da so mi ene cunje, ki so mi bile prav pred Nik Lukom, prevelike ...ampak imam občutek, da bom hitro not prinesla, ker se mi že kar meša od želje po CUKRIH Upam, da so vaši malčki ok!!! In moram še to povedat: če je katera slabe volje, ker se otrok hoče "preveč" dojiti, naj ne bo. Jaz sem imela Zojo 3 mesece non stop priklopljeno in sem bila slabe volje, ker nisem nič mogla. Ko je zbolela in v enem tednu shujšala 1kg ob vseh infuzijah, se vmes celo nehala dojiti, ker je bila prešvoh in še potem dooooolgo ni mogla jesti kot je treba,...sem pa jokala in si želela, da bi bila spet priklop vesela sem bila, da se je v prvih treh mesecih tolk zredila, ker drugače ne vem, kako bi bilo...zdaj jo dojim, kolikor hoče, dam še flašo če je treba, kosilo itak že poje in sem srečna, da je tako še par stvari: Benika hvala za spodbudne besede ves ta čas ...in Sončica se bomo kaj videle v Kamniku...ali pa mogoče poleti Snovik... Tinkatonka mislim, da si ti na začetku imela težave z dojenjem...upam, da se je uredilo. Sem mislila nate, ker sem jaz imela tako pri ta srednjemu Katrinka kako ti gre z dvema malčicama? Archie pozdrav iz rovt v rovte aja, pa na začetku je ena napisala, da nastavkov za dojenje pa že ne bi uporabljala, ker ne bo plastike tlačila otroku v usta - Jaz jih uporabljam in obe z Zojo sva nad njimi navdušeni kaj pa potem duda? Pa flaške pri tistih mamicah, ki ne morejo dojiti? To je tudi tlačenje plastike v usta a ne? uf sem se razpisala...no, če bo to katera prebrala do konca...
< Sporočilo je popravil bambinca -- 4.2.2011 14:04:42 >