lillchy123
|
tinka-mlečni riž, kuskis, kuhana polenta, mleto meso, pa tudi kakšen puranček mu sesekljaš. če mu je pa to zdaj še preveč,bo pana vrsti čez par dni. glavno da ni trdo (skorja od kruha, pečen krompir), prevroče, prekislo...najboljši je sladoled drugače dobro jutro jst bi še spaaaaaallllaaaaa pa ni blo glih krize, in ker smo vsi mal čudni, predvidevam, da je vreme krivo dons ima pa moj ta velik škrat kontrolo v RA in imam že poštene metuljčke v trebuhu jre v enem filmu dobro rečeno: Mamica otroka s pp se pogovarja s prijateljico, ki je tudi otrokova učiteljica. O težavah in skrbeh, predvsem pa o napredku otroka. Ko mamica naenkrat pravi: "Zdaj se mora naučiti še govoriti" in ji učiteljica sočutno, pa vendar rahlo šokirano odgovori:" Nikar ne sanjaj. Saj veš, da to ni mogoče!" Mamica jo pogleda, se nasmehne in pravi:" Ti si učiteljica. Tvoja naloga je, da ga učiš. Jaz pa sem mama. Moja naloga je, da verjamem vanj." Sej vem, dda se sliši lepo, v resnici je pa včasih tako težko. bi blo tako lažje se zjokat in znoret. Potem pa se vedno znova zavem, da ne smem.. če ne bom verjela jaz, kdo pa bo? so pa zgleda moji možgani že sprogramirani- ko je hudo, se preklopijo na druge stvari. in ker blazno rada načrtujem, sem včeraj že naštudirala, kako bomo čez nekaj let povečali našo hiško. Oziroma dnevni prostor. Ja, še dobr, da me moj dragi ne razglasi za noro. evo, majčkeno bluzenja za dobro jutro, zdej pa upam, da se kmalu pokaže sonček.