|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
2.2.2011 21:58:37   
archie
Tinka, kaj pa kakšni zmiksani džusi? Mi smo zmiksali različno sadje in dodali sok, da je bilo bolj tekoče ali pa vložen kompot. fuuul fajn zadeva user posted image
Kolk časa pa ima tako dieto? sem uiber vesela, da je to za vami in da boš lahko začela uživati!

Jok: midva ne pustiva da joka. Ok., včasih ja, ker ravno šibam na wc ali pa kaj delam in mine nekaj trenutkov, da pridem do nje. Drugače se pa joka izogibava in je ne pustiva jokat... sploh pa ne za dlje časa . meni je to čisto nečloveško user posted image user posted image

Spanje čez dan: precej različno: nujno dopoldne 2x po pol ure. In če gremo ven popoldne, potem spi tudi na sprehodu in ponavadi tudi po prihodu domov. Zvečer sama pokaže, kdaj je zaspana in takrat ne manjka veliko in zaspi. Njen čas je med 18. in 20. uro. Spi pa do 6h zjutraj (če gre ob 19h spat). Danes je zaspala ob 20h in upam, da bo spala kaj dlje user posted image

Jaz sem končno bolje!! Danes se počutim super fantastično!!! user posted image očitno je bolezen malo minila. Verjetno je tudi včerajpnji 2h sprehod pomagal. Danes sem sprobala doma Zumbo in moram rečt, da je fuuul fajn (pa tolk sem bla proti user posted image ), čeprav koraki so pa fuuul težki (vsaj meni, ki nisem plesni talent).

Opažam, da že kar poiskušate z GH. Mi smo še vedno neuspešni. Na vsake toliko časa ji dava za probat, pa se ful nakremži, ko dobi karkoli po žlički. Če ne bo bolje do 5 meseca, kličem patronažno.

Lepo noč vsem in dovolj spanja za vseeeeee user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 601
2.2.2011 22:31:53   
Jazzy1
tinka - jaz bi tudi rekla da znajo biti kakšni sadni đusi super (sploh če jim dodaš kaj sladoleda, na primer user posted image ). Kaj pa mogoče kakšen s paličnim mešalnikom zmiksan pire (al je to že pregosto???). KAr se pa bacilov tiče, pa upam da jim uideš.

Dans je zamano drugi TNZ (ful sem se mu upirala najprej, ker sem se ga v enem obdobju čist preveč prenažrla), ampak je pa dober za noge in rit, ni kej. Bikini body expected by summer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdej se grem pa še mal stisnit k alfa mejlu pol pa spat (za 5x po 1,5h user posted image user posted image ). Upam, da jutri zjutraj rabim kakšno virtualno kavo manj kot danes.

Mirno in dolgo noč vam želim!!!!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 602
   [Brisano sporočilo]
2.2.2011 22:50:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jazzy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
3.2.2011 8:06:26   
lillchy123
tinka-mlečni riž, kuskis, kuhana polenta, mleto meso, pa tudi kakšen puranček mu sesekljaš. če mu je pa to zdaj še preveč,bo pana vrsti čez par dni. glavno da ni trdo (skorja od kruha, pečen krompir), prevroče, prekislo...najboljši je sladoleduser posted image

drugače dobro jutrouser posted image
jst bi še spaaaaaallllaaaaauser posted image pa ni blo glih krize, in ker smo vsi mal čudni, predvidevam, da je vreme krivouser posted image

dons ima pa moj ta velik škrat kontrolo v RA in imam že poštene metuljčke v trebuhuuser posted image jre v enem filmu dobro rečeno:
Mamica otroka s pp se pogovarja s prijateljico, ki je tudi otrokova učiteljica. O težavah in skrbeh, predvsem pa o napredku otroka. Ko mamica naenkrat pravi: "Zdaj se mora naučiti še govoriti" in ji učiteljica sočutno, pa vendar rahlo šokirano odgovori:" Nikar ne sanjaj. Saj veš, da to ni mogoče!" Mamica jo pogleda, se nasmehne  in pravi:" Ti si učiteljica. Tvoja naloga je, da ga učiš. Jaz pa sem mama. Moja naloga je, da verjamem vanj."
Sej vem, dda se sliši lepo, v resnici je pa včasih tako user posted image težko. bi blo tako lažje se zjokat in znoret. Potem pa se vedno znova zavem, da ne smem.. če ne bom verjela jaz, kdo pa bo? so pa zgleda moji možgani že sprogramirani- ko je hudo, se preklopijo na druge stvari. in ker blazno rada načrtujem, sem včeraj že naštudirala, kako bomo čez nekaj let povečali našo hiško. Oziroma dnevni prostor. Ja, še dobr, da me moj dragi ne razglasi za noro.user posted image
evo, majčkeno bluzenja za dobro jutro, zdej pa upam, da se kmalu pokaže sonček.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 604
3.2.2011 9:50:09   
nenka7
archie, ti imaš še bolj pridnega otroka kot jaz! spi ogromno, tako da po moje tudi ti spiš kar ok in si spočita zjutraj. mislim, da je v tem trenutku na mestu, da pošljem user posted image cel koš tistim, ki spijo po urco in pol v kompletu! je pa res, da moj škrat podnevi sedaj spi samo še 3x po 20 min do pol ure, max 40 min. včerej je spal vse skupaj uro in pol do 21h zvečer in logično, da potem spi super čez noč, če pa podnevi nič ne spi...

lillchy - optimizem velja!! sploh kar se tiče lastnih otrok, nikoli ne veš kdaj te bodo presenetili in boš z odprtimi usti stala in samo gledala... držim pestke, da bo vse kakor si si zamislila... kar se pa večanja hišice tiče, je pa res, da je tudi pri nas bolje da moj mož ne ve kaj vse se mi podi po glavi, ker bi bilo isto kot pri tebi - razglasil bi me za noro user posted image user posted image user posted image

tinka - tako kot so ostale napisale - veliko je možnosti, pasiraj, pasiraj, pasiraj, pa upam, da bo mali mož lahko kaj spravil vase, mi je pa jasno, da je kar težko... user posted image tudi za vas!!

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 605
3.2.2011 10:51:37   
Natalija28
Tudi naš malček je zeeelo priden. Sem zelo vesela, da ni zahteven otrok.user posted image   Spi nekje od 21-7h. Včasih se zbudi, ker želi še jest, včasih pa spi v enem kosu. Kak mu je.user posted image  Čez dan pa spi 3x po 20-30 min.

Tak-iz moje Zumbe ne bo nič. user posted image  Bolečine v križu mi ne dovolijo gibov Zumbe.user posted image  Še sama ne razumem kaj vse mi je včeraj ortoped razložil. Lahko, da so te bolečine posledice padca iz 37T nosečnosti.user posted image
Tak da, če je katera zainteresirana ji prodam 9 DVD Zumbe - od razlage osnovnih korakov do komplet vaj, tudi Zumba za otroke se najde. Če katero mika naj mi piše na ZS.

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 606
3.2.2011 10:55:20   
Jazzy1
Ah ja.... vsaj 4 user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image . Ampak sej bo, sej bo.... Če ne prej, ko bom v pokoju. Sam potem me bo pa sigurno prijel sindrom bolj-ko-si-star-bolj-zgodaj-vztajaš

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 607
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 11:31:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
3.2.2011 11:41:58   
benika
Ja, samo potem sem pa na babybook.si gledala, pa piše, da je kot prva hrana med drugim predlagan tudi jogurt in kefir

Ja sej je na mojem linku tudiuser posted image

Meni za te smernice dobesedno dol visi, resno. Pač uporabljam zdravo pamet. Manja je najprej dobila mlečno proseno kašico, nato pa čežano. Jutri gremo na cvetačo. Korenja ji nisem dala in ji ga tudi ne bom, dokler ga ne bo dobila v juhici. Tudi jogurta, skut, pudingov, kefirjev še en lep cajt ne bo dobila v usta.

Neposredna povezava do sporočila: 609
3.2.2011 11:45:48   
archie
Jazzy in ostale, ki nimate cele noči spanja: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz vas samo občudujem, da vztrajate in da ste tako močne!! Super mame ste, resnično!! user posted image

No, naša frčafela ima uro v rit. Ni važn kdaj gre spat, ob 6h je na ON  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 610
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 11:59:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 611
3.2.2011 12:24:42   
tinkatonka
HEJ,

hvala vsem za ideje, kaj pripravit Aneju. Je pa moj gospod A. "alergičen" na razne kašice, odkar je vstopil v vrtec so se mu namreč tako zamerile, da tud poskusi več ne nobenga X-linota. No zdele pa delam krompirjevo juho z bučkami, ki jo ima zelo zelo rad. No in ker sem ravno pri delu z bučkami, sem še za J. dala malo na stran in dušim zdele v vodi, da mu potem dam njegovo prvo bučko.user posted image user posted image user posted image

GH VPRAŠANJE? Kdaj pa otroku lahko začneš dušit, pražit na maslu in olivnem olju?

no po kosilu pa ven na sončka!!!!!!!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 612
3.2.2011 12:28:10   
archie
meni je patronažna rekla, da že od vsega začetka naj bi dodajala malo masla / margarine / mleka (kravjega / smetane / različna olja...

Neposredna povezava do sporočila: 613
3.2.2011 12:31:10   
benika

GH VPRAŠANJE? Kdaj pa otroku lahko začneš dušit, pražit na maslu in olivnem olju?

Jaz pred pol leta nisem nič dodajala noter. Za to svinjarijo bo še čas in še preveč jo bo pojedel v življenju. Sploh margarina je najslabša stvar, ki jo lahko daš otroku.

Neposredna povezava do sporočila: 614
3.2.2011 12:32:21   
Izabelina
Sploh margarina je najslabša stvar, ki jo lahko daš otroku.

ne sam otroku, tu za odrasle je to slabo... ker je to k da bi stopleno plastiko jedu user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 615
3.2.2011 12:34:28   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

ne sam otroku, tu za odrasle je to slabo... ker je to k da bi stopleno plastiko jedu user posted image

Se čisto strinjam in pri nas doma v hladilniku je že nekaj časa ni več. In tvoja Eva jo tud v vrtcu ne bo dobila v nobeni hrani, ker je ne uporabljamo.user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 616
3.2.2011 12:36:38   
tannya
Na hitro še pozdrav od mene, imam slabe noviceuser posted image . Dobili smo izvide UZ trebuha od Ž., za katere so tam rekli, da so ok. Pa v resnici niso. Živa ima kar velik tumor na jetrih 1,5 cm x 1,3 cm, ki pa na srečo menda zgleda benigen. Neke vrste hemangiom. Pojma nimam kaj to pomeni in upam, da jutri kaj več izvem. Najbolj butasto pa je to, da njena kri v blatu s tem nima nikakršne veze. Ehhhhuser posted image .

Spanja sploh ne bom komentirala, ker se zadnje dni zbuja na pol ure. Pa ni lačnauser posted image . Vstane pa itak ob 5.

GH: po zdravi pameti, ko čas za to.user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 617
3.2.2011 12:39:03   
benika
Tannya, sej ne vem, kaj naj ti rečem, res neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 618
3.2.2011 12:40:52   
tinkatonka
Na hitro še pozdrav od mene, imam slabe novice . Dobili smo izvide UZ trebuha od Ž., za katere so tam rekli, da so ok. Pa v resnici niso. Živa ima kar velik tumor na jetrih 1,5 cm x 1,3 cm, ki pa na srečo menda zgleda benigen. Neke vrste hemangiom. Pojma nimam kaj to pomeni in upam, da jutri kaj več izvem.

OMG Tannya.....upam, da se res ne motijo in da je benigen. user posted image user posted image user posted image user posted image Sem v mislih s tabo in pošiljam en kup pozitivnih vibracij, da bodo jutri novičke kar se da spodbudne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sporoči. In če potrebuješ kaj prosim sporoči. I am just on call away from you!!!

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 619
3.2.2011 12:43:11   
tinkatonka
GH...no jaz margarino uporabljam samo na kruhu, pri kuhanju pa samo maslo in olja. Pa še to jo npr. Anej je 1krat na 10 dni.
No zdele bo samo bučkina kašica. Brez dodanih olj, masla ipd. Pa da vidmo, kako jo bo sprejel.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 620
3.2.2011 12:54:07   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

Se čisto strinjam in pri nas doma v hladilniku je že nekaj časa ni več. In tvoja Eva jo tud v vrtcu ne bo dobila v nobeni hrani, ker je ne uporabljamo.user posted image

user posted image user posted image supr!!

user posted image user posted image za Živo!!! naj čimprej ugotovijo kaj in kako je, da se pol znate naprej orientirat!! Držim pa pesti, da ni tok grozn kokr se ti mogoče zdele zdi!!!!!

kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 621
3.2.2011 12:57:13   
Izabelina
Drugač pa dobr dan vsem!!

Midve sva že nazaj iz obiska user posted image samo en žleb sm mal porajsala, ko sm neki obračala drugač nama je kr šlo user posted image user posted image

ugotovila sm, da so mi vsi modrci premajhni user posted image pou jošk mi vn visi pa use me neki žuli... tko, da bo v kratkem treba it v nabavo user posted image sovražm kupovat modrce, ker me vsi sprašujejo kok mam cifro js pa u tistmu momentu nikol ne vem... pa si doma pogledam ok 75 B al kok že pol me pa prodajalka upraša pa sam pobulim... in pol me gledajo u joške in neki ocenjujejo user posted image user posted image

ok, zaenkrat tole šibam ker se Eva neki pritožuje...

kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 622
3.2.2011 13:44:37   
mala
Ojoj Tannyauser posted image , držim pesti, da bo vse vredu in velikouser posted image user posted image  za Živo..drži seuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

Neposredna povezava do sporočila: 623
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 13:55:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
3.2.2011 14:22:49   
*Katja
Sicer nisem zdele misla pisat, ampak tannya, tole me je pa res pretreslo. V mislih sem z tabouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.