Mišyka
|
Dobro jutro! Jst sem dons mela spet ene čudne sanje, tko da sem še mal čudna... Govora je bilo o vlogi za znižano plačilo vrtca, kjer je tako kot ste že druge povedale, da štejejo nepremičnine, ki so sekundarne, torej ne nujne za bivanje. Jst sem navedla tud stanovanjski kredit, ampak mi ga ne upoštevajo, čeprov presega tretjino družinskih prihodkov. Kaj čmo... se bl splača pr starših živet kot pa kredit jemat - samo s finančnega vidika gledano in pa merkanja otrok. Telovadba za mamice z dojenčki - jst sem bla v prvo trdno odločena da bom hodila, potem sva pa z malim mela tako štalo pri dojenju, mastitis, potem ene 3 mesece neznosnih bolečin... tko da sem se temu pač odpovedala. Mogoče bo pa tokrat vse steklo tako kot mora in če bo, bi z veseljem hodila na to telovadbo. Pustmo se presenetit. Little miss upam, da se mala pozdravi, ker res ni fajn če so otroc bolni, sploh pa zdej ko smo še bolj okorne s temi svojimi trebuhi. IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Meta - mogoče pa drgačno "ta rdečo" dobiš? Uno, 6-tedensko . Po želji, men se še ne mudi, pa ne bom o tem, de me naute grdo "gledale" . Jst te nč grdo ne gledam, se mi zdi fajn, da je vsaj še ena, ki bi rada še neki časa ostala v enmu kosu. Sej mogoče pol ko bom mela že stvari prpravljene in pospravljeno stanovanje vsaj približno tako kot bi rada, pa še kšno knjigo prebrano... se bom tud jst želela da gremo čim prej. Al pa ne... Za tale pilates sem pa res že čist preveč noseča se mi zdi. Bomo vidli, kako bo dons, če bom v stanju it. Cunjce se perejo in počasi se tud naša previjalna komoda polni... še prepleskat je treba tam okrog, aja, pa še prostor za zibko narest... lekarna, Muller Da ne govorim o tem, da se rojstni dnevi pri nas vlečejo še čez cel februar, plus tega sva z malim sama verjetno dva naslednja vikenda. Sem jezna ko na to njegovo službo. Vedno ravno ob nepravem času. Pol pa na teh rojstnih dneh izpadem kot mama samohranilka, pa še enega ma na poti!