Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 16:50:56
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek A je že ktera kaj se zanimala za vlogo za v vrtec..kako je z nepremičninami in ostalimi stvarmi, ki jih je treba vnesti v vlogo....hm...sm razmišljala, kaj ti pomeni hiša,če pa so dohodki mali...a naj potem hišo prodamo ali kaj????!! Sej če ni dohovdkov dobrih da bi lahko plačeval večji znesek,ti nič ne hasne nepremičnina-jao totalno zgrešen sistem Upam da se z vlogo za znižanje da kaj narest.... Namreč js imam namen kmalu po rojstvu oddat vlogo za vrtec...da bom čimprej dobila...ker je tuki pri nas dokaj gužva....Dobiš pa lahko najprej ko je otrok star 11.mesecev. Prosim za kak nasvet. . . . Za vrtec se bom tud jaz pozanimala takoj po porodu. Ne vem pa, v kolikšni meri se upošteva vrednost nepremičnine. Sem pa žal takega mnenja, da ne moreš živet v veliki hiši in prejemat npr. socialno podporo (o tem je kakšnega pol leta nazaj tekla debata tudi na RR).
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 17:25:55
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica IZVIRNO SPOROČILO: valek A je že ktera kaj se zanimala za vlogo za v vrtec..kako je z nepremičninami in ostalimi stvarmi, ki jih je treba vnesti v vlogo....hm...sm razmišljala, kaj ti pomeni hiša,če pa so dohodki mali...a naj potem hišo prodamo ali kaj????!! Sej če ni dohovdkov dobrih da bi lahko plačeval večji znesek,ti nič ne hasne nepremičnina-jao totalno zgrešen sistem Upam da se z vlogo za znižanje da kaj narest.... Namreč js imam namen kmalu po rojstvu oddat vlogo za vrtec...da bom čimprej dobila...ker je tuki pri nas dokaj gužva....Dobiš pa lahko najprej ko je otrok star 11.mesecev. Prosim za kak nasvet. . . . Za vrtec se bom tud jaz pozanimala takoj po porodu. Ne vem pa, v kolikšni meri se upošteva vrednost nepremičnine. Sem pa žal takega mnenja, da ne moreš živet v veliki hiši in prejemat npr. socialno podporo (o tem je kakšnega pol leta nazaj tekla debata tudi na RR). Tu se sploh ne gre za velikost nepremičnine,,,,,neprimičnina nič ne pomeni če imata oba partnerja nizke dohodke na mesec... saj pa ja z dohodkom ti plačuješ vrtec,hiša tu nič ne pomaga... recimo če bi vzel drug skrajni primer, kot jih je veliko v sloveniji na žalost-ogromno mladih živi pri starših, ni poročenih, partnerja data napisati da živita ločeno, imata super dohodke, pa kljub temu plačata le kakih 50-70 eur...takih veliko poznam.... torej kaj je potem tukaj bolj zgrešeno????
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 17:36:04
|
|
|
|
trsica
|
Tu se sploh ne gre za velikost nepremičnine,,,,,neprimičnina nič ne pomeni če imata oba partnerja nizke dohodke na mesec... saj pa ja z dohodkom ti plačuješ vrtec,hiša tu nič ne pomaga... recimo če bi vzel drug skrajni primer, kot jih je veliko v sloveniji na žalost-ogromno mladih živi pri starših, ni poročenih, partnerja data napisati da živita ločeno, imata super dohodke, pa kljub temu plačata le kakih 50-70 eur...takih veliko poznam.... torej kaj je potem tukaj bolj zgrešeno???? Seveda je velikost pomembna. Če ne moreš vzdrževat tako velike nepremičnine, jo prodaš in greš v manjšo. Razliko imaš nato za preživetje. Kar pa je tukaj bistvo je, da nam naša država omogoča goljufanje na praktično vseh področjih. Torej uradno vs. dejansko. Prijavit pač moraš tako, kot je uradno stanje.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 17:46:56
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica Tu se sploh ne gre za velikost nepremičnine,,,,,neprimičnina nič ne pomeni če imata oba partnerja nizke dohodke na mesec... saj pa ja z dohodkom ti plačuješ vrtec,hiša tu nič ne pomaga... recimo če bi vzel drug skrajni primer, kot jih je veliko v sloveniji na žalost-ogromno mladih živi pri starših, ni poročenih, partnerja data napisati da živita ločeno, imata super dohodke, pa kljub temu plačata le kakih 50-70 eur...takih veliko poznam.... torej kaj je potem tukaj bolj zgrešeno???? Seveda je velikost pomembna. Če ne moreš vzdrževat tako velike nepremičnine, jo prodaš in greš v manjšo. Razliko imaš nato za preživetje. Kar pa je tukaj bistvo je, da nam naša država omogoča goljufanje na praktično vseh področjih. Torej uradno vs. dejansko. Prijavit pač moraš tako, kot je uradno stanje. Glej najini redni mesečni stroški za hišo so zelo majhni(hvalabogu,da lahko kurimo na drve in imamo tudi ostale stvari urejene)----bi imela pri stanovanju večje stroške...kot znanci ki jih poznam...(poznam primerjave)...tako da to nima veze ...gre za to da je večja logika da se na plačo računajo zadeve,ki se morajo plačati.... nekdo pa lahko živi v neki stari hiši, nič bogvekaj...pač dom kot dom, ima slabo plačo...pa kaj naj bo zato kaznovan ker ima hišo in ne kaj manj...oz in ne prenaša okoli države???
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 17:51:21
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek IZVIRNO SPOROČILO: trsica Tu se sploh ne gre za velikost nepremičnine,,,,,neprimičnina nič ne pomeni če imata oba partnerja nizke dohodke na mesec... saj pa ja z dohodkom ti plačuješ vrtec,hiša tu nič ne pomaga... recimo če bi vzel drug skrajni primer, kot jih je veliko v sloveniji na žalost-ogromno mladih živi pri starših, ni poročenih, partnerja data napisati da živita ločeno, imata super dohodke, pa kljub temu plačata le kakih 50-70 eur...takih veliko poznam.... torej kaj je potem tukaj bolj zgrešeno???? Seveda je velikost pomembna. Če ne moreš vzdrževat tako velike nepremičnine, jo prodaš in greš v manjšo. Razliko imaš nato za preživetje. Kar pa je tukaj bistvo je, da nam naša država omogoča goljufanje na praktično vseh področjih. Torej uradno vs. dejansko. Prijavit pač moraš tako, kot je uradno stanje. Glej najini redni mesečni stroški za hišo so zelo majhni(hvalabogu,da lahko kurimo na drve in imamo tudi ostale stvari urejene)----bi imela pri stanovanju večje stroške...kot znanci ki jih poznam...(poznam primerjave)...tako da to nima veze ...gre za to da je večja logika da se na plačo računajo zadeve,ki se morajo plačati.... nekdo pa lahko živi v neki stari hiši, nič bogvekaj...pač dom kot dom, ima slabo plačo...pa kaj naj bo zato kaznovan ker ima hišo in ne kaj manj...oz in ne prenaša okoli države??? Tu ni vprašanje za vzdrževanje hiše-sploh ne...ker je ni problem,stroški so manjši mesečni kot pri stanovanju.... tu gre za sam sistem....da nekdo ki je fer (in ne prenaša okoli države , ima papirno vse urejeno kot je treba)je kaznovan, ko je beseda otrocih, vrtcu.....TO NI PRAV. Nekdo pa ima velike dohodke, papirje nepravilno urejene-krši določene zakone in taji zadeve,pa ima vrtca za plačati skoraj nič. NO UPAM DA SI SEDAJ RAZUMELA KAJ SEM HOTELA POVEDATI, BREZ ZAMERE ,SAMO NAROBE SI ZASTOPILA.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 18:06:05
|
|
|
|
tamy82
|
To je pa prav tipično za našo državo - da so kaznovani tisti, ki vse naredijo tako kot je treba! Sicer tega primera z vrtcem ne poznam, ampak recimo moj primer ... Ker sem poročena (mož je zaposlen) in tudi prijavljena sva na skupnem naslovu, mi ne pripada več dodatno zdravstveno zavarovanje, čeprav imam še vedno status študenta. S tem da imava zdaj manjše dohodek kot sem jih imela prej, ko sem bila prijavljena pri starših. Zdej pa razumi to, če moreš ... In žal je takih primerov še velikooo ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 18:10:35
|
|
|
|
trsica
|
nekdo pa lahko živi v neki stari hiši, nič bogvekaj...pač dom kot dom, ima slabo plačo...pa kaj naj bo zato kaznovan ker ima hišo in ne kaj manj...oz in ne prenaša okoli države??? Natanko za to gre. BTW. Pred kratkim se je začel izvrševati zakon, da nekdo, ki ima nepremičnino in prejema DSP, se po njegovi smrti prejeti znesek odšteje od dediščine. tu gre za sam sistem....da nekdo ki je fer (in ne prenaša okoli države , ima papirno vse urejeno kot je treba)je kaznovan, ko je beseda otrocih, vrtcu.....TO NI PRAV. Nekdo pa ima velike dohodke, papirje nepravilno urejene-krši določene zakone in taji zadeve,pa ima vrtca za plačati skoraj nič. NO UPAM DA SI SEDAJ RAZUMELA KAJ SEM HOTELA POVEDATI, BREZ ZAMERE ,SAMO NAROBE SI ZASTOPILA. Nič nisem narobe razumela, ker govoriva isto. Zato ti še enkrat napišem, da nam država to omogoča, mi se pa lahko samo jezimo. Bolj kot si pošten, bolj te je***jo.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 18:12:40
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 To je pa prav tipično za našo državo - da so kaznovani tisti, ki vse naredijo tako kot je treba! Sicer tega primera z vrtcem ne poznam, ampak recimo moj primer ... Ker sem poročena (mož je zaposlen) in tudi prijavljena sva na skupnem naslovu, mi ne pripada več dodatno zdravstveno zavarovanje, čeprav imam še vedno status študenta. S tem da imava zdaj manjše dohodek kot sem jih imela prej, ko sem bila prijavljena pri starših. Zdej pa razumi to, če moreš ... In žal je takih primerov še velikooo ... Midva, če bi se poročila v mojih študentskih časih, bi izgubila štipendijo (ki naj bi bila kao namenjena študiju in ne preživetju ).
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 18:18:00
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica nekdo pa lahko živi v neki stari hiši, nič bogvekaj...pač dom kot dom, ima slabo plačo...pa kaj naj bo zato kaznovan ker ima hišo in ne kaj manj...oz in ne prenaša okoli države??? Natanko za to gre. BTW. Pred kratkim se je začel izvrševati zakon, da nekdo, ki ima nepremičnino in prejema DSP, se po njegovi smrti prejeti znesek odšteje od dediščine. tu gre za sam sistem....da nekdo ki je fer (in ne prenaša okoli države , ima papirno vse urejeno kot je treba)je kaznovan, ko je beseda otrocih, vrtcu.....TO NI PRAV. Nekdo pa ima velike dohodke, papirje nepravilno urejene-krši določene zakone in taji zadeve,pa ima vrtca za plačati skoraj nič. NO UPAM DA SI SEDAJ RAZUMELA KAJ SEM HOTELA POVEDATI, BREZ ZAMERE ,SAMO NAROBE SI ZASTOPILA. Nič nisem narobe razumela, ker govoriva isto. Zato ti še enkrat napišem, da nam država to omogoča, mi se pa lahko samo jezimo. Bolj kot si pošten, bolj te je***jo. Ma dobro tudi te zadeve se dogajajo, ampak js nisem govorila o tej zadevi-to je poglavje zase in to so kršitve spet drugega pomena..... te teme se sploh nisem lotila....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 18:26:04
|
|
|
|
trsica
|
Ma dobro tudi te zadeve se dogajajo, ampak js nisem govorila o tej zadevi-to je poglavje zase in to so kršitve spet drugega pomena..... te teme se sploh nisem lotila.... Hja, prijavit moraš vsak cent, ki ga najdeš na cesti. Glej, vpiši tisto, kar zahtevajo od tebe. Če si poštena, boš itak najeb**a tko al drugač. Jaz sem plačevala vrtec do poroke cca. 50€, po poroki pa 220€. Jeb*t ga.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 18:28:35
|
|
|
|
kkb81
|
Se bolj malo javljam tukaj, vas pa preberem vsake toliko, ampak priznam ste tako divje, da vas komaj sledim. Pa še bolj malo časa imam, ker še vedno v službo hodim... No sem hotla pokomentirat tole za vrtec... kakor je meni objasnila delavka na občini, se pod to rubriko vpiše vrednost nepremičnine, ki se je ne uporablja za vsakodnevno bivanje (vikend, stanovanje, ki se daje v najem,....). Torej vrednost tiste nepremičnine v kateri živite ne šteje, ker meni se je tudi zdelo butasto, da bi mogla tja vpisovat vrednost našega stanovanja, zanj pa bom še naslednjih 10 let odplačevala kredit, ki pa ga nihče ne upošteva kot olajševalno okoliščino za plačilo vrtca...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 18:32:38
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek A je že ktera kaj se zanimala za vlogo za v vrtec..kako je z nepremičninami in ostalimi stvarmi, ki jih je treba vnesti v vlogo....hm...sm razmišljala, kaj ti pomeni hiša,če pa so dohodki mali...a naj potem hišo prodamo ali kaj????!! Namreč js imam namen kmalu po rojstvu oddat vlogo za vrtec...da bom čimprej dobila...ker je tuki pri nas dokaj gužva....Dobiš pa lahko najprej ko je otrok star 11.mesecev. Prosim za kak nasvet. . . . Eno je vloga za vrtec, ki jo lahko oddaš kmalu po rojstvu in v katero se NE vpisuje premoženja, temveč le podatke o številu družinskih članov, od kdaj potrebuješ vrtec, v kateri enoti, za koliko ur... Itak pa otroka ne moreš vpisati v vrtec prej kot ko dopolni 11 mesecev, saj si prej na porodniški/negi zanj in varstva ne potrebuješ. Splača se prebrat pravilnik o sprejemu otrok v vaš vrtec, da vidiš kako vloge točkujejo, da poskusiš dobit čimbolj optimalno število točk, saj se iz občine do občine različno točkuje. Potem, ko pa vrtec že dobiš, imaš sklenjeno pogodbo, pa oddaš vlogo za znižano plačilo, v katerem vpišeš podatke ki vplivajo na premoženjsko stanje, plače pa ni treba vpisovat ker dobijo po uradni dolžnosti podatke iz dohodninske odločbe. Prav tako ni treba vpisat nepremičnine, v kateri družina živi, temveč zgolj ostale, ter vikende, plovila, .... vpiše pa se osebna vozila vendar ne vplivajo na višino plačila (razvrstitev v plačilni razred) če skupaj ne dosežejo določene meje.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 18:32:45
|
|
|
|
kkb81
|
Evo pa še povzetek iz navodil: Kot premoženje družine se šteje vse premično in nepremično premoženje, s katerim razpolaga družina, razen stanovanja, v katerem družina živi in ki ga zakon določa kot primerno stanovanje, predmetov, ki so po predpisih o izvršbi in zavarovanju izvzeti iz izvršbe, razen gotovine iz 5. tč. 79. člena Zakona o izvršbi in zavarovanju ter eno osebno vozilo v vrednosti do višine 18-ih minimalnih plač.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 18:39:52
|
|
|
|
vipercat
|
da se še jaz hitro javim, da ne bo katera mislila da sem že šla v rim mali je bolan, pa je doma, tako da nimam ravno miru sedeti pred računalnikom drugače vsi nekaj šmrkamo in kihamo... tako da bol lenaarimo, babi pa nas razvaja mišyka - kar draga zadeva je tole slikanje. jaz sem šla v fotostudio, se slikala, popravila sva sliketako da mi je bilo všeč, dal mi jih ja na ključek povečal, dal okvirja (2 stala cca 20€). skupaj me je prišlo 56ˇ€ - za moje ppojme kar draga zadeva, je pa res lep spomin meta jaz sem za predlog o selitvi na nov forum ko dopolnimo 3 del jaz žal nisem na fb in nikoli ne bom - me je to že čisto povozilo super teyla - saj imaš številko ne?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 18:39:59
|
|
|
|
kkb81
|
Pa še glede vlog: Pri nas v Kamniku se vloge sprejemajo enkrat letno v marcu in če si sprejet te povabijo na podpis pogodbe. Takrat se potem odda vloga za znižano plačilo vrtca. Otroci se v vrtec lahko vključijo šele septembra z dopolnjenimi enajstimi meseci. Se pravi v našem primeru tudi če bomo dobili vrtec, bomo rabili privat varstvo do septembra :( Je pa pametno že sedaj oddati vlogo, ker kljub temu, da si za letošnje leto zavrnjen (septembra ne bo izpolnjen pogoj 11 mesecev bomo verjetno dobili pike za zavrnjeno vlogo za naslednje leto... za tole še nisem čisto prepričana)
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 18:49:28
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Mi pa dobimo v četrtek novo sedežno garnituro, jupi! Na dnevno sobo še kar čakamo, so me ravno danes obvestili, da upajo, da bo do konca tega tedna & da dobimo dodaten opust, ker zamujajo z dostavo, yes, to mi deli hehe. superca!! pazi, da je nebos zalila ze na zacetku , jaz sem v pojslo navlekla glih ene 3 koce odspodaj.. ce slucajno kje kaj pricanklja trsica KAJ CAKAS??? TVOJ DATUM SE IZTEKA danes sem pa kupla KLEMENTINE!!!! nam nam nam v mercatorju za 49 centov.. sicer sem mogla kr ornk zbirat ampak so super!!
< Sporočilo je popravil Patrisha -- 25.1.2011 18:55:54 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 18:54:20
|
|
|
|
kkb81
|
Želela bi čestitat vsem mamicam za njihove pikice in pikce! Lepo se cartajte in veliko prespanih noči! No jaz našo prosim naj še dva tedna počaka, ker mam še veliko dela v službi, pa še doma moram pripraviti stvari za njen prihod, sem še čisto nepripravljena in ko tkole vidim, da nekatere že pridno cartajo me kar malo panika daje... še dobro, da sem med zadnjimi na našem spisku... Sem pa vesela, ker se to nosečnost počutim dokaj odlično, če odmislim peklensko zgago, ki jo ubijam z vsemi možnimi ubijalci zgage, najbolj pa pomagajo samo rupuruti ... sam ne me tolažit z laski, je blo pri sinu isto pa se je rodil plešast Mi je ratal trebuh v napoto, se je moja G zadnjič že mal ustrašla in komentirala, da v trebuh izgledam, kot da sem za rodit (je res ogromen), čeprav zredila sem se pa 10kg, še vedno nosim prednosečniške kavbojke z nizkim pasom, res pa je da so elastične Pa en pozdravček vsem so
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 18:56:22
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kkb81 Pa še glede vlog: Pri nas v Kamniku se vloge sprejemajo enkrat letno v marcu in če si sprejet te povabijo na podpis pogodbe. Takrat se potem odda vloga za znižano plačilo vrtca. Otroci se v vrtec lahko vključijo šele septembra z dopolnjenimi enajstimi meseci. Se pravi v našem primeru tudi če bomo dobili vrtec, bomo rabili privat varstvo do septembra :( Je pa pametno že sedaj oddati vlogo, ker kljub temu, da si za letošnje leto zavrnjen (septembra ne bo izpolnjen pogoj 11 mesecev bomo verjetno dobili pike za zavrnjeno vlogo za naslednje leto... za tole še nisem čisto prepričana) Evo, to pa meni ni logično in pošteno. A zdaj naj pa planiram otroka na september al kaj? Vmes naj pa plačujem privat varstvo, pa če imam denar al pa ne.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 18:57:05
|
|
|
|
trsica
|
trsica KAJ CAKAS??? TVOJ DATUM SE IZTEKA Ma daj, ne govori.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 19:00:29
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica trsica KAJ CAKAS??? TVOJ DATUM SE IZTEKA Ma daj, ne govori. pa vse najbolse tvojemu pikecu!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 19:00:53
|
|
|
|
kkb81
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica IZVIRNO SPOROČILO: kkb81 Pa še glede vlog: Pri nas v Kamniku se vloge sprejemajo enkrat letno v marcu in če si sprejet te povabijo na podpis pogodbe. Takrat se potem odda vloga za znižano plačilo vrtca. Otroci se v vrtec lahko vključijo šele septembra z dopolnjenimi enajstimi meseci. Se pravi v našem primeru tudi če bomo dobili vrtec, bomo rabili privat varstvo do septembra :( Je pa pametno že sedaj oddati vlogo, ker kljub temu, da si za letošnje leto zavrnjen (septembra ne bo izpolnjen pogoj 11 mesecev bomo verjetno dobili pike za zavrnjeno vlogo za naslednje leto... za tole še nisem čisto prepričana) Evo, to pa meni ni logično in pošteno. A zdaj naj pa planiram otroka na september al kaj? Vmes naj pa plačujem privat varstvo, pa če imam denar al pa ne. Tudi meni ne, ampak nimamo kaj, tako delajo v naši občini. Naš prvi je bil rojen avgusta in smo imeli srečo, ker smo do septembra nekako pokvitali z dopusti. Zdaj pa ne bomo imeli druge. Na žalost imamo tako polne vrtce, da ne gre drugače. Moram pa pohvalit, so od lanskega leta uvedli subvencijo za občane , da v primeru če nimaš otroka v vrtcu dobiš subvencijo nekaj čez 100 Eur (vsaj nekaj). Bo pa kar velik finančni zalogaj tiste pol leta plačevati za dva...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 19:10:49
|
|
|
|
vipercat
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 E, zdej pa vem !! D'ori od 2.10 carta Marka , velikega 53 cm in težkega 3360!! Iskrene čestitke še tukaj, draga mamica!! čestitke d'ori . moj pravi da sta izbrala zelo lepo ime petrap - tudi jaz ga imam na žalost, samo to ni čep ampak vnetje - vsaj pri meni
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 19:32:37
|
|
|
|
valek
|
Uh sm se napokala polente z mlekom.....sam pasalo pa je Js sm pa razmišljala da bi po porodu hodila na vadbo za mamice ali pa za mamice in dojenčke....v našem mestu imamo to možnost......in se mi zdi super varijanta za gibanje na začetku....ko smo še bolj slabe v kodiciji.... a bo katera tudi to probala?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 19:40:47
|
|
|
|
trsica
|
Jaz komaj čakam, da se začnem gibat, ker imam poln kufer tega ležanja. Samo ne vem, kako bo to z dvema na telovadbi. Za vrtec pa upam, da v KR ne bo toliko težav glede vpisa med letom.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 19:50:05
|
|
|
|
kkb81
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek Uh sm se napokala polente z mlekom.....sam pasalo pa je Js sm pa razmišljala da bi po porodu hodila na vadbo za mamice ali pa za mamice in dojenčke....v našem mestu imamo to možnost......in se mi zdi super varijanta za gibanje na začetku....ko smo še bolj slabe v kodiciji.... a bo katera tudi to probala? Jaz sem tudi razmišljala o tej telovadbi, mamo tudi v bližini plesno šolo, ki ima to vdbo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?