|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
25.1.2011 23:02:46   
little*miss
Glede vrtca pa je pri nas tak, da se lahko vloga odda kdaj hočemo (jaz sem za Tio dala ko je bila stara 2 meseca), potem pa je sprejem s septembrom. Naša je avgustovka, tako da ni bilo problema. Sicer tak nismo dobili vrtca, potem so nas oktobra naknadno klicali, da se je mesto sprostilo in če smo še zainteresirani.

Za malega pa je vseeno kdaj bom dala vlogo, ker bo avtomatsko sprejet, ker je drugi otrok. Bo pa potem komaj septembra lahko šel v vrtec.

Ja, vloga za znižanje se da potem ko se pogodba podpiše, prej ne.

< Sporočilo je popravil little*miss -- 25.1.2011 23:03:48 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
25.1.2011 23:05:47   
little*miss
Kako je z očetovskim dopustom? Ali lahko nesem jutri vlogo, pa potem pokličemo ko rodim ali se mora vloga nest komaj takrat ko rodim? Imam jutri ravno letanje po mestu, CTG, pa še za dohodnino moram odnest pa me zanima če še to odnesem??

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

Neposredna povezava do sporočila: 1527
25.1.2011 23:09:41   
little*miss
tigrica pozdravi se..pa saj ta dva tedna bosta hitro minila, boš videla. user posted image Jaz nevem zakaj je tako težko zadnje tedne. Preveč mislimo na to, kako bi šle rodit (oz samo na to mislimo..nekatere user posted image ), potem pa se nam 1 teden vleče kot 3 mesece nosečnosti user posted image Jaz tudi komaj čakam da grem..sem tudi upala na današnji datum ampak očitno nebo nič. Potem pa čakajmo, samo upam da nebom na PDP rodila user posted image Ni mi ravno všeč datum user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

Neposredna povezava do sporočila: 1528
25.1.2011 23:11:23   
little*miss
aja d`ori iskrene čestitke za malega Marka user posted image user posted image Ker si ga tako dolgo čakala, pa še bo zdaj slajše cartanje user posted image

Danes pa imam očitno jaz monologe user posted image Saj ne druga..razp** me, da bi lahko zdaj že spala user posted image user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

Neposredna povezava do sporočila: 1529
25.1.2011 23:20:29   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Kako je z očetovskim dopustom? Ali lahko nesem jutri vlogo, pa potem pokličemo ko rodim ali se mora vloga nest komaj takrat ko rodim? Imam jutri ravno letanje po mestu, CTG, pa še za dohodnino moram odnest pa me zanima če še to odnesem??

Kakor kje ... Najboljše, da vzameš vse sabo in greš vprašat.

No, upam, da že spiš.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1530
25.1.2011 23:30:30   
little*miss
Najboljše ja, pa bom vidla kaj bodo rekli user posted image

Žal, še ne spim.
Do zdaj mala niti enkrat ni zakašljala, upam pa se it stavit, da ko se bom v posteljo vlegla da bo začela user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
25.1.2011 23:41:25   
Nina33
Helou in dober večer!
Jaz se ne bom prtožvala, mate druge hujš težave:
Little*miss, upam, de bo lepo spala tut poj, ko bo tebi ratal zaspat. In de ni hujšga "pr bajt" user posted image user posted image user posted image .
Meta - mogoče pa drgačno "ta rdečo" dobiš? Uno, 6-tedensko user posted image . Po želji, men se še ne mudi, pa ne bom o tem, de me naute grdo "gledale" user posted image .
MoSoNi - berem, de je noga bolš user posted image user posted image user posted image .
Jo@n, upam, de so tvoji uhi tut že bolš in de si "samo" prehlajena še (kolkr sem s posta zastopla). Aja, BTW - pa ne de ti je Johanca všeč user posted image .
Tršica, minute tečejo user posted image . Če si srečko kupla - upam, de je vsaj ta zadela user posted image . drgač se pa v pondelk kej vidva, a user posted image ?
Četrti del oziroma "dojenčkov prvi" - we are getting closer and closer user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 25.1.2011 23:42:04 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

Neposredna povezava do sporočila: 1532
25.1.2011 23:46:31   
Nina33
S temi vrtci ste me čist zdražle user posted image , je pa res, de bi biu cajt se mal za pozanimat. Vsaj za "ta prvega" user posted image . Ki je za cca. dva tedna poletje "zgrešu" (leta 2008 user posted image , kt je bla glih debata).
Pa fajn čvekate - sem hotla napisat, de res rabimo ene 4 strani na dan (cca,), če čmo pred koncem februarja nafilat dvestotko (čeprav Januarke so že krepko čez 200 stran, pa še kr pišejo user posted image ), pa vidm, de nau treba nč skrbet za to user posted image .
Telovadba - kaj je že to user posted image Če sprehod in masaža (če se me usmilijo) štejeta  - poj še zdej telovadim user posted image . Eh, pa user posted image ne smem pozabt user posted image .
Žehta me čaka, pridem nazaj, ko jo obesim user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
25.1.2011 23:54:28   
Nina33
Še ne visi, se še "pajca" user posted image : en dodaten trik, kako dobit manj zmečkano perilo: mokrega lepo zložiš (kot piše na nekaterih cotah: reshape when wet user posted image ) in ga pstiš, de se ene 10, 15 minut pajca (de si dobro zapomne, kako obliko češ met user posted image ) in poj šele obesiš. Pa sevede ni nč narobe, če vmes pozabiš, de perilo "pajcaš" user posted image .
A res vse zaspane ratate, ko jaz gor pridem user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
25.1.2011 23:55:36   
Nina33
Večerna slikica:

user posted image
If you want to view paradise, simply look around and view it! Anything you want to, do it. Want to change the world? There’s nothing to it. There is no life I know to compare with pure imagination. Living there, you’ll be free - if you truly wish to be.
~Willy Wonka

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
26.1.2011 0:02:40   
Nina33
Pa še eno, ke rje fletna (misel tudi user posted image ):

user posted image
The appearance of things change according to the emotions, and thus we see magic and beauty in them, while the magic and beauty are really in ourselves.
~Kahlil Gibran

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
26.1.2011 0:02:52   
meta21
Jaz še vsake tolk mal gor pokukam ampak grem zdaj tud spat. Še net me danes ne uboga.

Lahko noč! Se grem "pajcat"user posted image  (itak se težko pol premaknem iz položaja v katerem ležim tak, da je to nekaj podobnega, ne)

< Sporočilo je popravil meta21 -- 26.1.2011 0:04:28 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
26.1.2011 0:15:12   
Nina33
Hvala, de si me spomnila - moja žehta se tut še "pajca". Je pa res, de se med spanjem tut jaz, ja. Za obrnt se bi se mogla zbudit, pa sem baje kao inertna(a sem prav napisala?) - težko menjam agregatno stanje: ko sem budna sem budna, ko spim pa spim user posted image .
Zdej pa letim obešat user posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
26.1.2011 0:24:10   
Nina33
Voila, ajm bek user posted image .
Me je pa tole "pajcanje" spomnilo na t.i. "luftanje" postelje user posted image . Čeprav zdej jo pridno "pospravljam, jo imamo za "dnevni igralni center" velikrat (se da fajn dremat med "gledanjem" knjigic user posted image ).
Sama žehta me je pa na neki druzga spomnila: če kera še išče/bi imeal/kaj podobnega majico za dojenje: v TwoWayju imajo zdej še dodatno znižanje - sem si kupila še dve majici "na preklop" spredaj (idealne za "ven metanje"), jih imajo zdej po 4€ user posted image . Res pa sem našla samo bele in take rožnate. Ampak... Poceni in uporabne, pa tut ne tko zlo švoh farbe no user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
26.1.2011 0:26:50   
Nina33
Je Little*miss zanč zanimal, če njen podpis kej pali - jp, pali - imam slabo vest user posted image . Mogoče mi rata en keglček na dan user posted image .
Entram, vse za naslednji del user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
26.1.2011 0:29:21   
Nina33
Nč, če ste pa take... grem pa po sveže pečeno skutno-jabolčno pecivo - sem bla v ultra pridna od pol osme, ko je mali princ zaspal user posted image - puding sem že pojedla pa tut pomito in pobrisano je že vse user posted image noben ne ve, de sem kej počela u kuhni, no razen tegale peciva je mal preveč samo zame user posted image . Aja, pa žehta tut mal kaže, de sem neki delala user posted image . Grem se mal podpret user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
26.1.2011 3:03:23   
little*miss
do zdaj je bila ok, sma ji prej fajn očistile noska s fiziološko, pa s Fitobalmom sem namazala po prsih in hrbtu, zdaj pa spet kašlja user posted image Sem spet fajn noska očistla pa nič ne pomaga.

Pa še moj ima 38,5 vročine user posted image

pa ravno dva tedna pred porodom, tako da morem noge fajn skupaj držat zdaj par dni user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

Neposredna povezava do sporočila: 1542
26.1.2011 3:03:39   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Nč, če ste pa take... grem pa po sveže pečeno skutno-jabolčno pecivo - sem bla v ultra pridna od pol osme, ko je mali princ zaspal user posted image - puding sem že pojedla pa tut pomito in pobrisano je že vse user posted image noben ne ve, de sem kej počela u kuhni, no razen tegale peciva je mal preveč samo zame user posted image . Aja, pa žehta tut mal kaže, de sem neki delala user posted image . Grem se mal podpret user posted image .

Hvala, zelo pomaga ta del user posted image user posted image user posted image Bi ti z veseljem prišla pomagat pospravit še to user posted image

< Sporočilo je popravil little*miss -- 26.1.2011 3:04:58 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
26.1.2011 8:15:15   
Tisia
jutrouser posted image inuser posted image
no je še katero kaj zagrabilo..pa je šla v rim....tako zatišje tukajuser posted image
no jaz sem dobila odločbo za porodniško,ker jo jutri nastopim in me zanima zakaj je od 27.1.2011 do 11.05.2011....kaj potem dobim novo odločbo ali kajuser posted image user posted image  nič mi ni jasno

Neposredna povezava do sporočila: 1544
   [Brisano sporočilo]
26.1.2011 8:25:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1545
   [Brisano sporočilo]
26.1.2011 8:30:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
26.1.2011 8:38:05   
tamy82
Dobro jutro!

Se pridružujem tudi jaz user posted image Danes ste bile očitno bolj pridne sredi noči kot pa zjutraj user posted image
Se bomo morale dogovoriti kdaj bo katera na forumu, da bo vedno kej za delat in da le priemo do te 200. strani enkrat konec februarja user posted image

Upam, da ste vse že kej boljše, tiste, ki vas kakšen prehlad in bolni otroci matrajo ... user posted image user posted image user posted image
Zdej par tednov/dni pred porodom res ni fajn bit poleg vseh nosečniških radosti še z zamašenim nosom ... user posted image Tako da čim prej se pozdravite vse skupaj!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
26.1.2011 8:49:51   
valek
Dobrojutro-......

-tudi mene zanima enako kot Meto-koliko kilc ste dale dol ob porodu vse,ki ste dale sedaj v januarju porod skozi???
- Nina 33, spodnje majice za dojenje imajo super kvalitetne in v črni barvi v HM-ju, js jo imam in mi ni žal...
-Biljana,še eno odločbo dobimo naknadno

Da še javim novičke od Zasi in njene male Julije, sicer se vredu počutita,edino da je punčka dobila zlatenico in sta morali še kak dan ostati noter,,,,tako da sta še v bolnici.

A ima katera kake veze pri vremenu....js bi rada imela + in ne -,....še kr nism šla na sprehod...če pa je taka zima zzzzzzzuser posted image

Danes pa nimam kaj pametnega za početi-na kosilo gremo k tašči ki ima rojstni dan, darilo že imam, tako da bom šla malo čistko delat,,,,in vse obleke,ki jih že vsaj 2 leti nism nosila bom oprala in zloćila in spakirala v vreče za kak rdeči križ ali kaj podobnega.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
26.1.2011 8:52:05   
peti2
Najprej hvala vsem za dobrodošlico. Ste tako pridne s klepetanjem da vas ne uspem pokomentirat, preberem pa vse. Čestitke D ori za Marka. Vidim da ene komaj čakate da greste v Rim, jaz nimam nobenih posebnih težav pa bi še kar ostala nekaj časa 2 v 1. Zdaj grem pa še kaj spakirat, da me res ne prehiti prihod najinegauser posted image .

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
26.1.2011 9:06:45   
FoxyLady
-tudi mene zanima enako kot Meto-koliko kilc ste dale dol ob porodu vse,ki ste dale sedaj v januarju porod skozi???

jz do zdej 10 kg.

(odgovor članu peti2)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?