|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
8.2.2011 17:43:03   
trsica
marjetka, kiara24, mosoni in urša, vsem čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
8.2.2011 17:43:42   
Anonimen
Čestitke mamicam!!!!!!!! Čim več prespanih noči!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3477
8.2.2011 17:43:43   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: valek

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Urši ćestitke za za Izaka...... user posted image user posted image user posted image
in Mosoni ćestitke za Naca!!!user posted image user posted image user posted image same fantke dobivamo zadnje čase....user posted image user posted image

Biljana meni pa user posted image čisto nič ne pomaga v tem smislu da bi dobila kake krče ali kaj...samo mali še bolj veselo miga....in nič se ne dogaja....pa tudi sprehodi dolgi ne pomagajo(danes sem prehodila kr fajn turo-sem hodila uro in pol kr dobr tempo...drugače pa tudi malinov čaj pridno pijem   in nič.....hm...
ja kot sm rekla melancani mi pe ostanejo....to še bomo probali jutri ali pojutrišnjem...hehe pa da vidimo....

jutri imam ctg ob 11:00ih.....bom še prosila ginekologa če mi lahko pogleda kako velik in težek je nap mali trenutno....kr me res zanima...
sicer pa punce sem na fb-ju dala nekaj slikic novih gor kako izgleda velik moj trebuh trenutno.....mam opasne komentarje zravenuser posted image user posted image ene mislijo da imam dvojčke---krizauser posted image user posted image user posted image meni se pa ne zdi tako hudo...je pa res da dokaj naprej nosim trebuh in nič v širino in iz boka izgleda res malo večje vse skupaj...sicer pa ni neki nevem kaj....

kaj pa te nic ne spika ko hodis tam doli??

Ne, sploh ne...mogoče sem pa kak fenomenuser posted image user posted image ,...edino vsaki drugi dan me malo špikne kdaj pa kdaj....ampak večinoma ko sedim malo dlje časa.....

Recimo zdaj sm kake 40min za računalnikom...in me vsake toliko špikne....samo med hojo me pa ni nič....

ocitno si ja, ker mene tak spika ko hodim, da mam filing da mala hoce ven stopit..ampak baje ne pomeni nic..

aja tiste ki dojite, kaj res da mores pojest / popit veliko mlecnih izdelkov za se vec mleka?? kok so vam kaj povedali glede tega?

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
8.2.2011 17:45:04   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

MoSoNi - čestitke za Naca user posted image

prvičmami se še nč ni javla user posted image sm sigurna da že nekaj dni carta user posted image

no, js mam pa jutr na PDP že navsezgodi CTG, pa da vidmo, če se bo že kj začelo dogajat user posted image

pa suzy tut pomoje user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
8.2.2011 17:45:39   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Tako zdaj grem pa risanke gledat... user posted image

Nodi na TV SLO ?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3480
8.2.2011 17:51:57   
valek

ahaha meta21 evo ideja za novo rundo user posted image

kje pa je valek???? upam, da je ze oddihala user posted image al pa spet kje uziva, pa jo malo briga za nas user posted image

nene.....Patrisha žal še nisem oddihala nikamor....čeprav si pa že zelo želim....

user posted image ok ok.. sej bomo pocasi tut me prisle na vrsto user posted image upam, da cimprej

valek lepe slike! mah sej en ni noben ehehehe joke!! ah eni mate vlke, drugi mamo male, tretjim se skor ne vidi.. kak bi blo ce mi vse enake ble? vazno da sta oba zdrava pa je!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
8.2.2011 17:57:09   
Anonimen
Ja čim več mlečnih izdelkov, naj bi pile tiste, ki imamo malo mleka, pred vsakim obrokom kozarec mleka. Pa seveda 3 litre tekočine. Jaz sem skos žejna, pa pijem mleko, pa tako počasi pridobivam. :( Pa še moj Niki ne more potegniti, se kar utrudi, tako, da sem v porodnišnici prejokala okoli dojenja, pa sem tudi z nastavkom poskusila... ne gre. Tako, da kar mi rata ga izčrpat dobi preko flaške. Upam, da bo kdaj sesal lahko pri meni, da se ne bo razvadil.

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3482
8.2.2011 18:06:50   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Dobro jutro 

Danes pa nismo kaj velik spali, mala se je prebujala skoraj vsako uro ali dve, še posebej proti jutru. Ampak bomo že. Se mi zdi, da mi mleka zmanjkuje, ker je nonstop lačna, jaz pa s skoraj praznimi dojkami. Ima katera kak nasvet?

To, de se pogosto hrani, ne pomeni, de ti mleka zmanjkuje - prej tako dolgo ni bilo treba skrbeti za hrano, ker je bila non-stop na razpolago, tisto na 3 ure pričakuj šele kasneje enkrat . Pa dojke so se ti samo navadile na povpraševanje in zato nimaš občutka, de so polne (in trde, predvidevam). Samo vstrajaj! In ne nasedaj "vražam" o vodenem mleku ipd. Navijam za vaju Aja, naš tut čez dan, ne le ponoči, pije pogosto kar na uro (a le ene 10 minutk) in se super redi . Pač mali želodčki in velika lakota - je treba hitr zrast .

Urša čestitke za sinkota Izaka

Tudi jaz - ČESTITKE!!!

Nina33 hvala za tole. Ampak mene vseeno malce skrbi. Naša je namreč na začetku spala 3-4 ure in sva jo več al manj zbujala oz se je takrat že sama. kdaj pa kdaj je imela tudi kako uro ali dve premora. Saj zdaj je popoldne spet spala 3h. Dojki pa res nista več napeti in na eni se hrani okoli 7min. Bom videla kako dolgo bo zdržala sedaj, nahranla sem jo dobre pol urce nazaj.

Sem si pa zdej naredila že drugo veliko cedevito, pa čaj pijem. Upam, da bo dovolj tekočine. Saj se trudim, pa včasih kar pozabim, če grem pa še spat popoldne, je pa itak težko kaj pit.

trsica nimam pumpice, ampak bom že. Bom malo stiskala, če bo kriza. Saj zaenkrat se mi zdi, da je še ok, mala še ni bila lačna. Mogoče bi pa mogla bolj počivat, ker skoz skačem okol. user posted image

Registirana
sezamovo seme? Bom pa še to probala, škodit ne more, hvala. user posted image

Patrisha meni je patronažna rekla največ 0,5l mleka oz mlečnih izdelkov na dan. Če pa so kakšni krčki ali alergija, pa ukineš zadevo. Se kar rado pojavlja zadnje čase se mi zdi.

Pilotgirl upam, da vama uspe to dojenje. user posted image Zadeva sploh ni tako simpl kot si jo eni predstavljajo. Moja mami je bla zadnjič na obisku in sme jo imela po začetnih 10 min polhn kufer, ker je nonstop o kompotu nabijala. Kompot gor, dol, da ga morem pit, da bo več mleka... bla bla... Pa da moram čim več kravjega mleka spit. Cela znanost se je že razvila iz tega. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
8.2.2011 18:11:48   
valek
Aja....??? js sm pa glih čula, da čimmanj mlečnih izdelkov in naj se bi pilo čimveč vode ali čajev nesladkanih.....bistvena je tekočina.....mleko pa bo samo povzročilo krče pri dojenčku....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
8.2.2011 18:14:04   
trsica
Mlečni izdelki nimajo veze. Važna je tekočina. Jaz se nalivam s čajem. Pa tudi surovo mleko ni vedno ok. V glavnem mora biti vse predelano in prekuhano. Dobra je tudi polenta ipd.
Pa dojit je treba vsaj 15-20 minut. Katera je že pisala o juhi, glavni jedi in sladici? user posted image Zbujat vmes, žgečkat, mečkat, kupčka podret. user posted image

< Sporočilo je popravil trsica -- 8.2.2011 18:16:42 >

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
8.2.2011 18:17:32   
Jo@n

Se mi zdi, da mi mleka zmanjkuje, ker je nonstop lačna, jaz pa s skoraj praznimi dojkami. Ima katera kak nasvet?

Ne trapaj, ponudba mleka se izenači v dnevu ali dveh s povpraševanjem, tako da le vztrajaj, veliko počivaj in pij, pa pristavljaj, pa bo. Lahko ima Teja poskok v rasti, lahko da se zbuja zaradi česa drugega (tako majhni še nimajo pravega ritma spanja ter dneva in noči). Pa ravno, ko stuhtaš, kakšen red ima, ga po parih dneh zamenja user posted image

Nikar ne nasedi raznim vražam, da se ne da dojit, da je vodeno mleko, pa prešvoh, pa da ga zmanjkuje... Vem, ker smo se pri prvem user posted image zelo trudili, da smo po CR zvozili na polno dojenje. Ja, je trud, ampak se splača. user posted image

Tako da Teyla, nič se sekirat, ogromno počivat in pit!!!!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
8.2.2011 18:20:10   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
(tako majhni še nimajo pravega ritma spanja ter dneva in noči). Pa ravno, ko stuhtaš, kakšen red ima, ga po parih dneh zamenja user posted image

Joooj, to pa res. Vsak večer nam je uganka ali bomo spali ali ne. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
8.2.2011 18:34:53   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

(tako majhni še nimajo pravega ritma spanja ter dneva in noči). Pa ravno, ko stuhtaš, kakšen red ima, ga po parih dneh zamenja user posted image

Joooj, to pa res. Vsak večer nam je uganka ali bomo spali ali ne. user posted image

To se mi zdi, da pa čisto drži. Včasih je budna pozno zvečer, včasih zjutraj...
Pa poskok v rasti je ziher, še posebej v njena lička. prava mala bajsika je že. user posted image

Obupat ne mislim, prav tako ne grem kupovat nobene rezerve, ker se mi ne zdi potrebno. Bomo vztrajal, pa če bo kriza, se bom pa potem s tem ubadala.
Ja, tud jaz moram žgečkat, kupčka podirat, ampak pri njej običajno nič drugega ne pomaga kot mašenje nosu (jo dokončno zbudi). Potem pa lahko nadaljujemo.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
8.2.2011 19:02:00   
šebela
Hoj!
Vidim, da so tahujše čveke spet nazaj, tako da strani spet letijo...
Čestitke MOSONI IN URŠA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mamce, lepo vam gre tole dojenčkanje, o dojenju sicer še ne morem pametovat, ampak navijam ZA!!!!
Mene tudi nič kaj preveč ne špika ali pritiska med hojo in nasplošno, tu in  tam me špikne v vagini, ampak čist neodvisno od tega kaj počnem. Tako torej nič novega pri nas.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
8.2.2011 19:03:42   
Tisia

Se mi zdi, da mi mleka zmanjkuje, ker je nonstop lačna, jaz pa s skoraj praznimi dojkami. Ima katera kak nasvet?

Ne trapaj, ponudba mleka se izenači v dnevu ali dveh s povpraševanjem, tako da le vztrajaj, veliko počivaj in pij, pa pristavljaj, pa bo. Lahko ima Teja poskok v rasti, lahko da se zbuja zaradi česa drugega (tako majhni še nimajo pravega ritma spanja ter dneva in noči). Pa ravno, ko stuhtaš, kakšen red ima, ga po parih dneh zamenja user posted image

Nikar ne nasedi raznim vražam, da se ne da dojit, da je vodeno mleko, pa prešvoh, pa da ga zmanjkuje... Vem, ker smo se pri prvem user posted image zelo trudili, da smo po CR zvozili na polno dojenje. Ja, je trud, ampak se splača. user posted image

teyla saj mora spraznit dojke čim več da novo mleko nastaja,jaz sem tudi mislila da nimam pa sem tako dojila pol leta potem pa mi je res zmanjkalo...sicer boš videla ko ulovite ritem bo čedalje bolje tako kot pravi jo@n....je treba se potruditi...sicer pa če ne boš imela mleka ali pa ne bo kvalitetno se bo poznalo tudi na dojenčkovem blatu,tako da brez skrbiuser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
8.2.2011 19:06:03   
Tisia

user posted image o hudo! popadek se je prvic zacel ob 16:00 SAM NE DANES PROSIM? user posted image user posted image

oooo patrisha greš dihatuser posted image user posted image ...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
8.2.2011 19:27:15   
valek
uh....Patrishe ni več gor....mogoče pa je res šla v porodnišnico....user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
   [Brisano sporočilo]
8.2.2011 19:39:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3493
   [Brisano sporočilo]
8.2.2011 19:41:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3494
   [Brisano sporočilo]
8.2.2011 19:43:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
8.2.2011 19:49:28   
Teyla

uh....Patrishe ni več gor....mogoče pa je res šla v porodnišnico....user posted image

Po moje je res šla. Al je šla pa počivat. No, če je šla v rim, držim pesti, da bo hitro mimo. Sicer pa glede na to, kako zadnje čase ene hitro rojevajo, lahko da se že carta. user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
8.2.2011 20:13:05   
aktak
Urša čestitke za Izaka user posted image user posted image user posted image
MoSoNi tebi pa čestitke za malega Naca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
8.2.2011 20:19:18   
valek

Tako zdaj grem pa risanke gledat... user posted image

Nodi na TV SLO ?user posted image

Zlatolaska na USB ključku. Milijonta ponovitev. user posted image  Ampak je ful lepa risanka, tako da z veseljem pogledam. user posted image

uuuu....zlatolasko bi pa še js pogledala.....

Neposredna povezava do sporočila: 3498
8.2.2011 20:25:00   
cukica
Tud jaz pravim,da ni za obupat glede dojenja.Jaz mam vse bradavice krvave in kot,da bi se mi trgale.Tko,da ga dam 3 obroke na dojko ostale si pa stisnem.Imam mleka 120 in res,da se mi zbuja čez dan zadnje dni na 2 uri ampak mu,dam kolikor pač imam.Imamo pa zadnje dni full krče in je prav bogi.Drgač pa smo lepo pridobil na teži imamo 4040g,se tud že sami kopamo in bili že 3 zunaj na sončku.Uglavnem uživamo kolikor lahko in res sem vesela,da sem mamica,....

Čestitke vsem novo pečenim mamicam,očkom in seveda bratcom in sestricam,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
8.2.2011 21:03:39   
Patrisha
ahahahahah MA KAM STE ME SPET NAGNALE ??? ne dam se danes.. sem ze povedala to ene 3x, priznam pa da sem mogla predihat ene 10 popadkov na kavcu med filmom, aja HBO komedi - Noc v muzeju 2 sem gledala, pa se zvijala zraven.. no evo zdaj se je zadeva umirla ( tok tok tok ).

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?