Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: hel32 Meta, boga reva , kaj ti naj rečem, pojdi na en pregled, ker to ne bo dobro, jaz sem tudi med tistimi, ki se večno borijo z kilogrami, me je že zdaj strah, kaka bom prišla domov, sicer sem se zredila samo 8 kg, ampak, kaj ko jih je okoli 100.......Jaz imama pa od krčnih žil cele plave noge, zatečene HB ne, ampak, kako bolijo,.... Jaz sem šla prvič rodit s 106,5kg zdaj pa 102kg in obakrat sem domov prišla z 98kg . Jaz pa šla v nosečnosti ful minus, pa še po porodu sem dala 6kg dol (ne ve od kje ker je majhen mali). Tako, resnicno drugače odreagira telo. upam da ne bom s scitnico mela frko spet. Mam pa jutri pregled za malega v p Kr in čez 14 dni, pri g ker sem not strgana. Glede popadkov, so pa dekleta že napisala. Popadke čutiš tako, kot huda mentruacija le fulll močneje (tiste, ki mate bolečine boste zastopile), Potem pa periodično po krivulji gaussa narašča drži in popušča. Pri istisu, je pa tako čucen občutek, kot da ti hoče dol vse odtrgat in neka sila sili, da pritisniš, čeprav recmo nebi hotela. To so pa popadki pri istisu. Prav sila nekaj je, priznam boli Upam, da vas nisem prestrašila, meni ker nisem dobila nič zaradi hitrosti, pa še gužvo so meli in misili češ prvorodka ma še čas, dobesedno ratalo slabo, če bi kaj jedla bi se zbruhala. Recmo cimra, je ful bruhala. To je spet odvisno... mene slabilo. Sem pa dala slikce mojega Malega princa gor ;)
|