|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
8.2.2011 11:09:06   
Patrisha
user posted image user posted image nova stran user posted image in moj prvi post, ze skoraj tradicionalno.. 

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
8.2.2011 11:36:23   
lola_J
Da se vam javim. Kot ste že same ugotovile preko FB imamo deklico Tinkaro, rodila se je 2.2.2011, ob 19.17 uri, težka 3480g in velika 53cm. Porod je bil zelo hiter in takšnega si lahko skoraj vsaka želi.

Da na hitro opišem mojo porodno zgodbo.
V bistvu se je vse skupaj začelo že v torek, en dan pred porodom. Popodldan sem imela popadke na 7min, ki so zgledali kot mensturalni krči. Ponoči se je vse umirilo, proti jutru pa zopet kakšen popadek, ampak ne ravno v nekem intervalu. Dopoldne sem bolj ležala, ker takrat so popadki ponehali. Potem sem še skuhala kosilo, šla po tamalega v vrtec, potem še na en sprehod. Po kosilu, okoli 4 ure pa so se začeli na 3 do 5 minut. Ko sem mojemu omenila, naj že enkat pomije posodo, ker greva v potem rodit, me sploh ni jemal resno. No na koncu je le videl, da mislim resno in sva se odpravila. Popadki so še kar trajali, vendar nič kaj groznega. Sem si mislila, če so to popadki za rodit, sem jaz papež. No prideva v P, naredijo CTG, nekaj popadki zazna, mala ful živahna, potem me pa zdravnica pogleda in ugotovi, da sem že 8cm odprta. Za klistir itak ni bilo časa (dober, da sem ga imela doma naravnega), nato sem se šla preoblečt, babica je pripravila porodno sobo, zato sem se ta čas še po hodniku sprehajala, nakar mi je odtekla voda. v porodno sobo sem prišla okoli pol7h, vzela mi je še 3 ampule krvi za matične celice. Vmes sem predihovala popadke, ki v bistvu sploh niso bilo tako zelo močni. No zadnji trije pred izstisom so bili malce močnejši, vendar brez kake hude panike. Nato sem pa v 10 minut od poplnega odprtja rodila zdravo lušno Tinkaro. user posted image user posted image Veselje je bilo še večje, ker do zadnjega nismo vedeli kaj bomo dobili, pa na tihem sva si želela deklico in smo jo tudi dobili.

Sedaj smo že doma, bratec je malo Tinkaro lepo sprejel. Pridno se dojiva, spi kar dost, v P sem jo morala celo prebujat, ker sem imela čist nabita prsa, ona pa 4 ure skup spala. Sicer je prvo noč doma ga bolj skračkala, vendar danes ponoči pa je spala od 1h do 7h zjutraj v kosu. Tako, da sem se malce naspalauser posted image

Ko bom imela še kaj časa, se vam pa javim.

lp

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
8.2.2011 11:48:48   
little*miss
Dan

Najprej čestitke Urši user posted image Jaz imam popadke že od 3 zjutraj, najprej so bili štirje na 13 min, potem pa kak se jim zazdi. Na eno uro en, potem na pol urce..nevem kaj se gre naš mali user posted image Glede na to kak me zafrkava ziher nebom danes rodila, še me bo ziher pustil čakat par dni user posted image

meta, sem videla na FB slikice, res lepo presenečenje. Pa že enih par so tako lepo presenetili. Jaz vem, da mene nebo nič takšnega čakalo doma, me tudi prvič ni user posted image Edino poln hladilnik čokoladnih pudingov so mi kupili, pa jih nisem smela jest potem, ker je malo črvičilo user posted image

Patrisha, nič ti s Francetom, prosim počakaj na vrsto user posted image user posted image

lola, super za takšno porodno izkušnjo user posted image Zdaj vas je že enih par napisalo kako ste imele lahek porod, jaz bi tudiii user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
8.2.2011 12:05:19   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Dan

Najprej čestitke Urši user posted image Jaz imam popadke že od 3 zjutraj, najprej so bili štirje na 13 min, potem pa kak se jim zazdi. Na eno uro en, potem na pol urce..nevem kaj se gre naš mali user posted image Glede na to kak me zafrkava ziher nebom danes rodila, še me bo ziher pustil čakat par dni user posted image

meta, sem videla na FB slikice, res lepo presenečenje. Pa že enih par so tako lepo presenetili. Jaz vem, da mene nebo nič takšnega čakalo doma, me tudi prvič ni user posted image Edino poln hladilnik čokoladnih pudingov so mi kupili, pa jih nisem smela jest potem, ker je malo črvičilo user posted image

Patrisha, nič ti s Francetom, prosim počakaj na vrsto user posted image user posted image

lola, super za takšno porodno izkušnjo user posted image Zdaj vas je že enih par napisalo kako ste imele lahek porod, jaz bi tudiii user posted image

no sej do mojga uradnega roka je so se samo 3 dnevi tak da.. sem na glih user posted image no danes, pa se zagotovo ne dam!! tak da brez skrbi! no go!

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
8.2.2011 12:17:51   
Teyla
Dobro jutro user posted image

Danes pa nismo kaj velik spali, mala se je prebujala skoraj vsako uro ali dve, še posebej proti jutru. Ampak bomo že. Se mi zdi, da mi mleka zmanjkuje, ker je nonstop lačna, jaz pa s skoraj praznimi dojkami. Ima katera kak nasvet? user posted image

Patrisha "moji" popadki so trajal okol pol minute, ampak sem jih včasih imela tudi na manj kot minuto. Se vidi, da so bili umetni. Moji popadki (ki sem jih imela na začetku) pa me sploh niso boleli, čeprav so bili po ctgju sodeč dosti močnejši (to mi je moj ravnokar povedala, sama sem bila preveč zadeta, da bi se spomnila). user posted image

Urša čestitke za sinkota Izaka user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

a ja še to ....spim pa super  kar vrjet ne morem da vstanem samo 1x na noč in potem še potegnem do 8-9ih ooo...jeaaaaaa kako je fajn biti naspan za spremembo sem čist druge volje

Uživaj dokler traja user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
8.2.2011 12:22:39   
Tigrica86
Urša, čestitke! user posted image Lepo se cartajte! user posted image

Lola, super porod si mela... user posted image

ko berem tele vaše porodne zgodbe dobim občutek, da je lažje rodit ko pa user posted image nardit user posted image

šibam nardit kosilo, pol pa mal počivat user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
8.2.2011 12:31:35   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

a ja še to ....spim pa super  kar vrjet ne morem da vstanem samo 1x na noč in potem še potegnem do 8-9ih ooo...jeaaaaaa kako je fajn biti naspan za spremembo sem čist druge volje

Uživaj dokler traja user posted image user posted image

ja saj vemuser posted image user posted image  ampak res mesece nisem spala fajn, to je prvič v nosečnosti da zaporedoma par dni lepo spim in se zbudim naspana...se mi zdi da moram malo energije dobiti za poroduser posted image ...pa zgleda da se mi je trebuh spustil,no vsaj tako sestra pravi ,
jaz pa zadnje dni čutim olajšanje mi ne pritiska tako doli kot je prejuser posted image  to je cela zmešnjava nič ne dohajamuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
8.2.2011 12:34:56   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: lola_J

Da se vam javim. Kot ste že same ugotovile preko FB imamo deklico Tinkaro, rodila se je 2.2.2011, ob 19.17 uri, težka 3480g in velika 53cm. Porod je bil zelo hiter in takšnega si lahko skoraj vsaka želi.

super za tako hiter poroduser posted image user posted image  in čestitke za pupikouser posted image
sem se pa zamislila, do sedaj ste vse rodile hitro ...kaj pa nam ki imamo pdp na koncu februarja..... pa ostane težji poroduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lola_J)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
8.2.2011 12:49:20   
tincha21
Pozdravček!

Mam eno vprašanje.. Včeraj zvečer, ko sem se zbasala s kavča, sem opazla, da se mi je trebuh vidno in občutno zmanjšal user posted image user posted image user posted image Take velikosti je bil kak mesec nazaj.. Najbolj se opazi po popku, ker je ful ful manj napet.. No pa sem misla, da bo danes zjutraj trebuh spet normalen, da se je user posted image samo malo premaknil, ampak je še vedno tak kot včeraj.. Zdaj pa ne vem.. Ali to mogoče pomeni, da je štartal proti izhodu? user posted image Sem malo pogooglala pa nikjer ne najdem nič o tem.. Če se kateri jasno kaj bi lahko to blo, bi bla ful vesela odgovora..

*Peace*

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
8.2.2011 13:56:26   
Nina33
Ojla!
MoSoNi sporoča:
Naš mali srček Nac je prijokal na svet včeraj 7.2. on 19:58, dolg 51,5 cm in težak 3470g.
MoSoNi - čestitke!!!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu tincha21)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
8.2.2011 13:59:23   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: tincha21
Pozdravček!
Mam eno vprašanje.. Včeraj zvečer, ko sem se zbasala s kavča, sem opazla, da se mi je trebuh vidno in občutno zmanjšal user posted image user posted image user posted image Take velikosti je bil kak mesec nazaj.. Najbolj se opazi po popku, ker je ful ful manj napet.. No pa sem misla, da bo danes zjutraj trebuh spet normalen, da se je user posted image samo malo premaknil, ampak je še vedno tak kot včeraj.. Zdaj pa ne vem.. Ali to mogoče pomeni, da je štartal proti izhodu? user posted image Sem malo pogooglala pa nikjer ne najdem nič o tem.. Če se kateri jasno kaj bi lahko to blo, bi bla ful vesela odgovora..

Ko se ti "spusti trebuh" lažje dihaš in več lulaš - baje user posted image . V prvi user posted image je to lahko kar nekaj tednov pred porodom, v naslednjih pa bolj blizu poroda (mene je mami "obtožila", de se mi je trebuh spustil en dan pred porodom - jaz nisem opazila ničesar user posted image ). Tko de - lohk, de je to to, lohk pa de ne user posted image . Bo kera druga kej več vedla user posted image .

(odgovor članu tincha21)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
8.2.2011 14:05:28   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Dobro jutro user posted image

Danes pa nismo kaj velik spali, mala se je prebujala skoraj vsako uro ali dve, še posebej proti jutru. Ampak bomo že. Se mi zdi, da mi mleka zmanjkuje, ker je nonstop lačna, jaz pa s skoraj praznimi dojkami. Ima katera kak nasvet? user posted image

To, de se pogosto hrani, ne pomeni, de ti mleka zmanjkuje - prej tako dolgo ni bilo treba skrbeti za hrano, ker je bila non-stop na razpolago, tisto na 3 ure pričakuj šele kasneje enkrat user posted image . Pa dojke so se ti samo navadile na povpraševanje in zato nimaš občutka, de so polne (in trde, predvidevam). Samo vstrajaj! In ne nasedaj "vražam" o vodenem mleku ipd. Navijam za vaju user posted image Aja, naš tut čez dan, ne le ponoči, pije pogosto kar na uro (a le ene 10 minutk) in se super redi user posted image . Pač mali želodčki in velika lakota - je treba hitr zrast user posted image .

Urša čestitke za sinkota Izaka user posted image user posted image

Tudi jaz - ČESTITKE!!!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
8.2.2011 14:09:45   
Nina33
Lola, čestitke!!!
Jaz bi tut 6 ur v kosu spala user posted image . Ne, se sploh ne pritožujem, čeprav bi res pasalo, ampak je mali tako nezahteven, da... Res sepogosto doji, amppak zato pa tut grame pridno pridobiva. Pa ne dere se, ampak malo pojokca user posted image . No, ko ga kej črviči, zna bit tut glasen, a nič v primerjavi z njegovim starejšim bratcem user posted image .

(odgovor članu lola_J)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
8.2.2011 14:14:08   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

sicer pa tiste ki ste dale to ze skoz.. kak dolgo kaj v povprecju drzi popadek? ce je toto, da te na hitro zvije, drzi kako minutko, mogoce kako sekundo manj in pocasi pojenja?? mater, neved jaz user posted image

Drži kake pol minute do minuto, ne bi pa rekla da te na hitro zvije ampak najprej narašča in se potem umirja.

Se strinjam z opisom. Men je šel komad od Rolling Stonesov po glavi vsakič, ko sem začutila, de prihaja en nov user posted image : ...here it comes, here it comes, here comes your mother's 19th nervous break-down... user posted image A sem mela cajt razmišlat vmes user posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
8.2.2011 14:20:31   
Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana
Nina33 in Meta21, vidve sta obe superwomen! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Joj, sej se strinajm, sam še ne vem zakaj sem jaz zraven user posted image user posted image , morm še prebrat mal user posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
8.2.2011 14:20:43   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Urša
Joooooooooooj, kok ste lepi!!! user posted image user posted image user posted image

Res ste!!! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
8.2.2011 14:30:23   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Glede Kr porodnišnice, zame trenutno najboljša! Hrana je obupna, ampak to se da preživet!

user posted image Čeprav men so bili uni večerni prigrizki prav fajni user posted image drgač imajo pa menije, ja user posted image
Pa super za nogo. In sevede, de sta z Nikcem OK user posted image

Joj, Patrisha, kaj se grejo s tabo user posted image user posted image user posted image . Jaz ti svetujem lepo praznovanje obletnice, še prej pa en ornk sprehod  - jaz sem s svojega (en dan pred rojstvom Nandeta) skoraj odtekla, no zadnje 15 minut pa skor res, ker se je starejši poba odločil oponašat sireno in je blo za popuser posted image , sem letela ko sneta skira, de bi čimprej k mojima v blok prišla, de bi se njima drl in ne meni user posted image . Pa zvečer sem šla pod kovtrček in...čez manj ko 12 ur držala sineta v naročju user posted image .
Ja, še to morm napisat: v Nandetovi odpustnici piše, de je ljubek novorojenček user posted image . Tko, de - jaz mam to pismeno user posted image . Aja, na moji odpustnici pa piše, de so me sprejeli 11:55! Za osvežitev spomina - Nande se je rodil ob 12:12 user posted image . Bi tut moj kmalu brez porodne izkušnje ostal user posted image .
Entram, za Dojenčke!
P.S. A bo kera seznam mi najdla, jaz ne bom zvedla, kera je rodila ke do marca, če boste tkole čvekale user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
8.2.2011 14:36:07   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja
Nina33 tvoja porodna zgodba je prav vzpodbudna za brat,se sliši,kot da vse skupaj ni čisto nič hudega user posted image . Pa max. všeč mi je ime,ki sta ga izbrala,eno izmed lepših in bolj izvirnih imen,kar sem jih v zadnjem času slišala. user posted image

Hvala user posted image .
Obiski: pri Šimnu si jih nisem prenašala ke do enega 6 tedna, zdej...vsaka lohk mem na kufe pride user posted image , sam de je zdrava - je res tako nezahteven in jaz ne-napsihirana user posted image . Morate pa bit obvezno zdrave za obiske, ja.
Pa najdla sem seznam user posted image , sam ga komentiram drugič, ker me veliki mali mož rabi user posted image .
Lep dan vsem!!!

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
8.2.2011 15:09:23   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

sicer pa tiste ki ste dale to ze skoz.. kak dolgo kaj v povprecju drzi popadek? ce je toto, da te na hitro zvije, drzi kako minutko, mogoce kako sekundo manj in pocasi pojenja?? mater, neved jaz user posted image

Drži kake pol minute do minuto, ne bi pa rekla da te na hitro zvije ampak najprej narašča in se potem umirja.

Se strinjam z opisom. Men je šel komad od Rolling Stonesov po glavi vsakič, ko sem začutila, de prihaja en nov user posted image : ...here it comes, here it comes, here comes your mother''s 19th nervous break-down... user posted image A sem mela cajt razmišlat vmes user posted image .

ahahah dbest... no upam, da bo pr meni podobno.. sem ze rekla, da more moj knigo z vici nabavit.. oz. mi2 upam, da se boma pol poroda presmejala - to je plan.. ampak dvomim user posted image

ekola moj prvi sprehod za mano! zdaj pa picim kuhat.. riz z korenckom + rdeci pes user posted image , pa okne sem pomila, mater ce me zdaj nebo nekaj spravlo rodit pol pa tut naj gre k vragu vse skup user posted image

joj danes me spika tam doli za popuser posted image .. a bo kaj al ja user posted image

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 8.2.2011 15:12:18 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
8.2.2011 15:11:26   
Patrisha

Ojla!
MoSoNi sporoča:
Naš mali srček Nac je prijokal na svet včeraj 7.2. on 19:58, dolg 51,5 cm in težak 3470g.
MoSoNi - čestitke!!!

cestitke!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
8.2.2011 15:13:36   
Mišyka
Čestitke novim mamicam!!! Zdej tud jst že več ne sledim...

Mi smo z 2-urnega sprehoda čez hrib po sončku in je blo prov fajn. Sicer sem vmes nujno mogla za drevo skočit na -2 dcl... Mali je užival, potem je clo za kosilo še ful pojedu in neverjetno, ampak je zaspal in še zdej spi. Tko da midva v miru zdejle še kavico spijeva...

Nina dekoracije sem potem nabavla kr ovčke in je prov cort v spalnici. Za nad previjalno smo pa dobili šenkane ene otroške slike z živalmi.

Ljubek novorojenček... to je pa res nekej, če je tud uradno. Si bla pa brzinska. Povej, a ti dajo v Kr P otroka takoj ko se rodi na trebuh, al je treba zatežit? Kaj pa potem v sobi, ga maš zraven tud ko ga prvič umijejo? Ker men je ful pomembno to, da si res skupaj tudi, ko je rojen.

Lep praznični dan še naprej...

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
8.2.2011 15:14:00   
Patrisha

IZVIRNO SPOROČILO: tincha21
Pozdravček!

Ko se ti "spusti trebuh" lažje dihaš in več lulaš - baje user posted image . V prvi user posted image je to lahko kar nekaj tednov pred porodom, v naslednjih pa bolj blizu poroda (mene je mami "obtožila", de se mi je trebuh spustil en dan pred porodom - jaz nisem opazila ničesar user posted image ). Tko de - lohk, de je to to, lohk pa de ne user posted image . Bo kera druga kej več vedla user posted image .

no moj tut pravi, da se mi je KAO trebuh spustil, a jaz nic ne lulam vec ne manj, ni nekih sprememb.. sicer jaz pa nimam pojma.. meni je vse isto VLKO user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
8.2.2011 15:19:57   
Teyla
MoSoNi čestitke za sinkota user posted image   Veliko cartanja vam želim. user posted image

A to že vse veselo hodite na sprehod? Jaz bi šla tudi, pa je patronažna rekla, da raje ne. Niti na balkon ne. Zdej pa ne vem, če pretirava, glede na to, da hodite ven tudi tiste, ki ste rodile za mano? user posted image  

Obiske smo pa že imeli, prišla sta moja dva, jutri pa verjetno prideta tast in tašča, če bo tašča dobre volje. Nekaj je zamerila mojemu, pa je ravno dovolj trmasta, da ne bi prišla.

< Sporočilo je popravil Teyla -- 8.2.2011 15:25:04 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
8.2.2011 15:37:59   
meta21
Ok, prebrala sem, zdaj pa entram en paket odgovorov za dojenčke ...user posted image

mojih kil ne bom niti komentirala kr jih je kr nekaj vec od vaju user posted image ampak, bo zdaj cas za sprehode in vozickanje in dol spravljanje! je tako ne? user posted image

Yes!user posted image

Moja dva ta večja fanta (mož in Lovro) sta se po kosilu odpravla iskat sneg. Pri nas je majsko vreme, onadva sta si pa zaželela sankanja user posted image . Mah saj je vseeno, všeč mi je, da sta jo po moško mahnila na potepuser posted image ... pri tem sem pa prepričana, da se ne bosta napilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
8.2.2011 15:38:15   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lola_J

Vmes sem predihovala popadke, ki v bistvu sploh niso bilo tako zelo močni. No zadnji trije pred izstisom so bili malce močnejši, vendar brez kake hude panike. Nato sem pa v 10 minut od poplnega odprtja rodila zdravo lušno Tinkaro. user posted image user posted image Veselje je bilo še večje, ker do zadnjega nismo vedeli kaj bomo dobili, pa na tihem sva si želela deklico in smo jo tudi dobili.

user posted image user posted image user posted image  Tole pa res na izi zveni! Si rodila v Lj? No, kjerkoli že sva dihali hkratiuser posted image , no skoraj-tvoj mož je še posodo pomival, ko sem bila jaz že v porodniuser posted image

(odgovor članu lola_J)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?