Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 9:17:14
|
|
|
|
Tigrica86
|
ka je zdj to, vse bi neki dihale, pa še sploh niste na vrsti... Dans sm sam js na seznamu, no mogoče lahk gre še katera, k je mela pred mano rok, druge pa kr počakat no, sam glede na to, da sm že nazaj s CTG-ja, ki je za popadke pokazal najbolj ravno črto do zdaj, zgleda da me bo še katera prehitela Naša je spala, tk da je bil utrip skoz okol 130, krčenja popolnoma nič, mi je pa G, glede na to, da mam dans PDP, nardila še UZ, da je preverla količino plodovnice, ki jo je še dovolj (torej mi ne odteka po kapljicah, ampak mam sam tolk močn bel tok ), MV mi ni nč merla oz. vsaj rekal mi nč ni, pa tud nč mi ni "štorala" tam spodi... rekla je edino, da je postlca zrela. sm pa vprašala še za predvideno težo, pa je rekla okol 3500g mi je pa čudno, k mi ni nč napisala v knjižico (pomoje je pozabla, ker ma ful gužvo)... no, naslednji CTG mam še v petek pri njej, pol bomo pa vidli al bom šla čez vikend v P na CTG al kr v ponedeljek k svoji seveda sm js optimist, da grem že prej dihat annai - čestitke za punčko! lepo se cartajte
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 10:36:34
|
|
|
|
Patrisha
|
uhuhu iz vcerajsnega popadka ob 16 uri sem prisla ze na 9to.. Ampak **** ko je en, pa konc.. no vsaj dogaja se
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 10:45:52
|
|
|
|
Tigrica86
|
dans je pa zatišje tule... punce, ne bomo pršle do 200 strani, če bote vse samo brale in nč napisale naše največje čvekice so že mamice, pa nimajo tolk časa tule gor viset, pa vseeno več napišejo kot pa morm vas mal okregat... mi je dolgcajt... ma katera kak predlog za kosilo? neki, kar je na hitr narejeno, pa ne preveč komplicirano
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 10:48:57
|
|
|
|
tamy82
|
little*miss sporoča: Včeraj, 8.2. ob 22.52 se nam je pridružil Jan. Težek je 3300g in velik 50cm. ČESTITKE MAMICI IN CELI DRUŽINICI! VELIKO CARTANJA IN UŽIVANJA SKUPAJ!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 10:53:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 10:58:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 11:04:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 11:08:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 11:14:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 11:19:51
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha uhuhu iz vcerajsnega popadka ob 16 uri sem prisla ze na 9to.. Ampak **** ko je en, pa konc.. no vsaj dogaja se Ne štekam?! Na 9tko? No sam, da se dogaja! kaj ti ni jasno no sej meni tut vec nic ni ne da se mi vec cakat! ej punce eno vprasanje.. Jaz mam rok v petek, v P je ona meni rekla naj pridem v pondelk 14.. kaj naj nardim al grem res v pondelk, al se grem se v petek kaj pokazat?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 11:20:36
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 little*miss sporoča: Včeraj, 8.2. ob 22.52 se nam je pridružil Jan. Težek je 3300g in velik 50cm. ČESTITKE MAMICI IN CELI DRUŽINICI! VELIKO CARTANJA IN UŽIVANJA SKUPAJ!!! cestitke!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 11:21:35
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Zjutraj sem imela spet akupunkturo, v petek po CTG in pregledu grem na predvidoma zadnjo terapijo. Zdravnica mi je rekla, da se naj sicer še enkrat oglasim okoli, če bom slučajno šla spet čez rok. Mi je pa danes zapičila dodatno iglo v mezinček na desni nogi, ker je to kao točka za sprožitev akcije?!? Zaenkrat je še sicer vse mirno. Zjutraj v avtu me je sicer nekaj štihalo v križu, ampak je že spet vse OK. Tako, da čičamo pa čakamo... ti pa mislis da to kaj hasne?? jaz sicer za neke alternative nisem prevec navdusena - no razen ce sama sebe masiram ipd.. kok pa to kaj stane? vrjetno ni glih poceni stos a?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 11:28:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 11:30:31
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Zjutraj sem imela spet akupunkturo, v petek po CTG in pregledu grem na predvidoma zadnjo terapijo. Zdravnica mi je rekla, da se naj sicer še enkrat oglasim okoli, če bom slučajno šla spet čez rok. Mi je pa danes zapičila dodatno iglo v mezinček na desni nogi, ker je to kao točka za sprožitev akcije?!? Zaenkrat je še sicer vse mirno. Zjutraj v avtu me je sicer nekaj štihalo v križu, ampak je že spet vse OK. Tako, da čičamo pa čakamo... ti pa mislis da to kaj hasne?? jaz sicer za neke alternative nisem prevec navdusena - no razen ce sama sebe masiram ipd.. kok pa to kaj stane? vrjetno ni glih poceni stos a? Ja kaj pa vem. Škodi sigurno ne. Prva terapija je 25 EUR, vsaka naslednja 20 EUR. Priporoča se 5-6 terapij. Danes mi je zdravnica prvikrat rekla, da če bom čez rok, da se naj oglasim naokoli in da me bo našpikala v točke za sprožitev poroda. Kje so te točke ne vem. kaj ti bo te povedala, pol bi se sama lahko spikala..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 11:31:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 11:33:41
|
|
|
|
Tigrica86
|
little*miss - čestitam za ! koliko mamic že imamo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 11:34:16
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha uhuhu iz vcerajsnega popadka ob 16 uri sem prisla ze na 9to.. Ampak **** ko je en, pa konc.. no vsaj dogaja se Ne štekam?! Na 9tko? No sam, da se dogaja! kaj ti ni jasno no sej meni tut vec nic ni ne da se mi vec cakat! ej punce eno vprasanje.. Jaz mam rok v petek, v P je ona meni rekla naj pridem v pondelk 14.. kaj naj nardim al grem res v pondelk, al se grem se v petek kaj pokazat? Tista 9tka mi ni jasna! Bjonda pa to. Jaz sicer za LJ ne vem, kakšen sistem imajo, ampak jaz sem šla v CE točno na PDP na CTG v P. Jaz bi se šla kar pokazat, če ne boš že vmes veselo cartala. sej ni 9ka! ampak 9to! prvi popadek se je premakno iz 16 ure na 9 zjutraj, kapis , pa dvomim, da je barva kaj krvia, jutro se je mnja sej bolse, grem se pokazat, da pogledajo ce je kaj novega, domov se me lahko vedno nazenejo - itaq me ne bodo ampak vseeno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 11:34:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 11:35:02
|
|
|
|
šebela
|
Jutro punce! Spet sonček Jaz pa si mislim, da bi počakala z mojim rojevanjem do vikenda, ko bo baje spet slabo vreme, dda izkoristim še to sonce in potem če bo po sreči bo čez kak teden dva spet sonček in bomo lahko vozičkali. Saj ne da se kaj dogaja, nisem občutila še enega samega popadka ali česa podobnega, tako da nimam pojma kako to izgleda. Patrisha ti si pa tako želiš rodit, da imam občutek, da te bo še dolgo hecalo , saj ne da ti privoščim, samo meni se tako ponavadi dogajajo stvari. Imam tud zdaj občutekk, da bom rodila šele, ko bom že obupala, da bom sploh kdaj rodila. Pa po moje če je vse vredu se ne rabiš hodit kazat, če so ti tak rekli, al pa za ziher pokliči še svojo gin., mogoče te bo pa ona hotla pogledat. Little miss čestitke!! Kosilo: pašta z barilla omako in bučkami in tuno
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 11:35:31
|
|
|
|
Tigrica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 ma katera kak predlog za kosilo? neki, kar je na hitr narejeno, pa ne preveč komplicirano Riž z zelenjavo (npr.grah) ali mletim mesom in solata. ideja je sicer super, vendar smo to meli včeri za kosilo, pa ne morm tolk ponavljat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 11:38:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 11:40:28
|
|
|
|
šebela
|
Pa spet sem pozabla malina čaj ven vzet, ko vas berem. Mislite, da je kaj bolj ali manj učinkovit če se namaka 15 min. Ne morem verjet, ko mam sam to za delat, čaj kuhat, pa še tega pozabim..... Teyla sindrom al kak že.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 11:42:06
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Zjutraj sem imela spet akupunkturo, v petek po CTG in pregledu grem na predvidoma zadnjo terapijo. Zdravnica mi je rekla, da se naj sicer še enkrat oglasim okoli, če bom slučajno šla spet čez rok. Mi je pa danes zapičila dodatno iglo v mezinček na desni nogi, ker je to kao točka za sprožitev akcije?!? Zaenkrat je še sicer vse mirno. Zjutraj v avtu me je sicer nekaj štihalo v križu, ampak je že spet vse OK. Tako, da čičamo pa čakamo... ti pa mislis da to kaj hasne?? jaz sicer za neke alternative nisem prevec navdusena - no razen ce sama sebe masiram ipd.. kok pa to kaj stane? vrjetno ni glih poceni stos a? Ja kaj pa vem. Škodi sigurno ne. Prva terapija je 25 EUR, vsaka naslednja 20 EUR. Priporoča se 5-6 terapij. Danes mi je zdravnica prvikrat rekla, da če bom čez rok, da se naj oglasim naokoli in da me bo našpikala v točke za sprožitev poroda. Kje so te točke ne vem. kaj ti bo te povedala, pol bi se sama lahko spikala.. Ma sama se pa kar ne bi, hvala lepa. Sem zadnjič tiste iglice pogledala od blizu, pa niso tako nedolžne, so kar lepo dolge. Sicer sem se pa že med postopkom umetne oploditve morala kar nekaj časa špikat z injekcijami pa mi ni blo nič kaj fajn, ampak vse se naredi za . za itaq vse, sam tote igle se meni niso vsec, zato jaz nebi niti pod razno , no sej ce si zapomnis kje te je picla te lahko pol jaz naslednic mnja, pomoje bom sla kr v petek se pokazat malo... no ce me nebo trema prevec dajala, al pa pondelk da se ponovno psihicno in fizicno prpravim
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 11:45:56
|
|
|
|
šebela
|
Patrisha pejt jim malo gužvo delat, da te ne pozabijo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 9.2.2011 11:47:52
|
|
|
|
Teyla
|
little*miss čestitke za sinkota Jana Naša mala je pa budna že dve urci in se malo cartamo. Prejle sem jo jaz imela, zdajle se pa moj malo ukvarja, jaz sem pa za comp zbežala.
< Sporočilo je popravil Teyla -- 9.2.2011 11:49:19 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?