|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
8.2.2011 15:38:29   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

meta, sem videla na FB slikice, res lepo presenečenje. Pa že enih par so tako lepo presenetili. Jaz vem, da mene nebo nič takšnega čakalo doma, me tudi prvič ni user posted image Edino poln hladilnik čokoladnih pudingov so mi kupili, pa jih nisem smela jest potem, ker je malo črvičilo user posted image

Ah, prvič, ko sva prišla domov, je moj iz skrinje vzel lazanjo, ki sem jo jaz naredila pred porodom, jo vrgel v pečico, mene pa prosil, da sem solato natrebilauser posted image . Pa sem bila takrat tiho, sem mu pa kasneje to v hecu večkrat naprej vrgla, tako da je zdaj malo popravil vtis (pa svakinja je najbrž veliko pripomogla)

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
8.2.2011 15:38:43   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Danes pa nismo kaj velik spali, mala se je prebujala skoraj vsako uro ali dve, še posebej proti jutru. Ampak bomo že. Se mi zdi, da mi mleka zmanjkuje, ker je nonstop lačna, jaz pa s skoraj praznimi dojkami. Ima katera kak nasvet? user posted image

Spij 3-4 litre tekočine na dan pa čim več počivaj. Proti večeru še posebno mleka zmanjkuje, ker si utrujena zato ti jaz svetujem eno flašo dodatka zvečer, da boste kaj spali. Dobiš v BC tudi aptamil pakiran za 180 ml, kar imaš glih za 2x npr. Moj tudi jé po flaši pa se še zmeraj z veseljem doji. Prvi je 3,5 meseca vlekel ko nor na joški, kljub temu, da ni imel niti enega samega obroka brez flaše in da jaz praktično nisem imela mleka. Je pa pri kombinacijah pomembno, da imaš trdo dudo z zelo majhno luknjo, ker mora bit ravno tako težko vlečt kot na prsih.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
8.2.2011 15:38:54   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tincha21

Ali to mogoče pomeni, da je štartal proti izhodu?

Jaz tudi še nisem slišala za kaj takega ampak to bi bla precej logična razlagauser posted image

(odgovor članu tincha21)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
8.2.2011 15:39:07   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Ojla!
MoSoNi sporoča:
Naš mali srček Nac je prijokal na svet včeraj 7.2. on 19:58, dolg 51,5 cm in težak 3470g.
MoSoNi - čestitke!!!

Čestitke!user posted image user posted image user posted image  Fan-tje! Fan-tje! Fan-tje!user posted image   Ime mi je zelo všeč!user posted image  Prav razmišljam, kako bi šlo k našim fantom ... Lovro, Bine, Nacuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
8.2.2011 15:40:45   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Meta, boga revauser posted image user posted image user posted image user posted image , kaj ti naj rečem, pojdi na en pregled, ker to ne bo dobro, jaz sem tudi med tistimi, ki se večno borijo z kilogrami, me je že zdaj strah, kaka bom prišla domov, sicer sem se zredila samo 8 kg, ampak, kaj ko jih je okoli 100.......Jaz imama pa od krčnih žil cele plave noge, zatečene HB ne, ampak, kako bolijo,....user posted image user posted image

Jaz sem šla prvič rodit s 106,5kg zdaj pa 102kg in obakrat sem domov prišla z 98kguser posted image .

Jaz pa šla v nosečnosti ful minus, pa še po porodu sem dala 6kg dol (ne ve od kje ker je majhen mali). Tako, resnicno drugače odreagira telo. upam da ne bom s scitnico mela frko spet. Mam pa jutri pregled za malega v p Kr in čez 14 dni, pri g ker sem not strgana.

Glede popadkov, so pa dekleta že napisala. Popadke čutiš tako, kot huda mentruacija le fulll močneje (tiste, ki mate bolečine boste zastopile), Potem pa periodično po krivulji gaussa narašča drži in popušča. Pri istisu, je pa tako čucen občutek, kot da ti hoče dol vse odtrgat in neka sila sili, da pritisniš, čeprav recmo nebi hotela. To so pa popadki pri istisu. Prav sila nekaj je, priznam boli user posted image
Upam, da vas nisem prestrašila, meni ker nisem dobila nič zaradi hitrosti, pa še gužvo so meli in misili češ prvorodka ma še čas, dobesedno ratalo slabo, če bi kaj jedla bi se zbruhala. Recmo cimra, je ful bruhala. To je spet odvisno... mene slabilo.

Sem pa dala slikce mojega Malega princa gor ;)

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3455
8.2.2011 15:45:23   
Anonimen

Danes pa nismo kaj velik spali, mala se je prebujala skoraj vsako uro ali dve, še posebej proti jutru. Ampak bomo že. Se mi zdi, da mi mleka zmanjkuje, ker je nonstop lačna, jaz pa s skoraj praznimi dojkami. Ima katera kak nasvet? user posted image

Spij 3-4 litre tekočine na dan pa čim več počivaj. Proti večeru še posebno mleka zmanjkuje, ker si utrujena zato ti jaz svetujem eno flašo dodatka zvečer, da boste kaj spali. Dobiš v BC tudi aptamil pakiran za 180 ml, kar imaš glih za 2x npr. Moj tudi jé po flaši pa se še zmeraj z veseljem doji. Prvi je 3,5 meseca vlekel ko nor na joški, kljub temu, da ni imel niti enega samega obroka brez flaše in da jaz praktično nisem imela mleka. Je pa pri kombinacijah pomembno, da imaš trdo dudo z zelo majhno luknjo, ker mora bit ravno tako težko vlečt kot na prsih.

Jaz sem tudi na dodatku, mogoče ga lahko podojim 2x na dan :(( Pa pijem ašičev čaj pa še en za mleko, pa kr nč ni več :( Tako, da sem mogla kupit še prvi dan aptimil. Sem pa tako utrujena, pa ti šivi me tako matrajo, da komaj hodim kaj šele sedim :( Pa se krčke mamo po mojem kleku :( Upam, da se umiri. Zato sem malo gor, ker nič ne spim :(

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3456
8.2.2011 15:58:35   
Patrisha

Ojla!
MoSoNi sporoča:
Naš mali srček Nac je prijokal na svet včeraj 7.2. on 19:58, dolg 51,5 cm in težak 3470g.
MoSoNi - čestitke!!!

Čestitke!user posted image user posted image user posted image  Fan-tje! Fan-tje! Fan-tje!user posted image   Ime mi je zelo všeč!user posted image  Prav razmišljam, kako bi šlo k našim fantom ... Lovro, Bine, Nacuser posted image

ahaha meta21 evo ideja za novo rundo user posted image

kje pa je valek???? upam, da je ze oddihala user posted image al pa spet kje uziva, pa jo malo briga za nas user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
8.2.2011 16:05:30   
Patrisha
user posted image o hudo! popadek se je prvic zacel ob 16:00 SAM NE DANES PROSIM? user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
8.2.2011 16:12:42   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

user posted image o hudo! popadek se je prvic zacel ob 16:00 SAM NE DANES PROSIM? user posted image user posted image

Kaj se že dogaja? user posted image user posted image user posted image Upam, da bo šlo hitro mimo.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
8.2.2011 16:15:17   
Patrisha

Kaj se že dogaja? user posted image user posted image user posted image Upam, da bo šlo hitro mimo.

hehe ocitno smo se preselili iz nocnih na popoldanski termin.. upam, da bo kaj ja, ju3 :D

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
8.2.2011 16:18:06   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

valek, zdaj sem se komaj spomnila, da bi lahko šla mail pogledat user posted image Ej, uhančki so res lepi, vijolični in rjavi so mi fejst fejst všeč..si prava majstrica.user posted image Škoda samo, da sem totalni antitalent za uhane postala in bi se mi samo valjali doma. Če pa bom kdaj rabila, pa se bom ziher na tebe spomnila user posted image

Ni panike...ko boš rabila kar javi....js dostikrat dam za kako darilce uhančke...je vsaka vesela:)

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
8.2.2011 16:31:14   
valek

kje pa je valek???? upam, da je ze oddihala user posted image al pa spet kje uziva, pa jo malo briga za nas user posted image

[/quote]

nene.....Patrisha žal še nisem oddihala nikamor....čeprav si pa že zelo želim....

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
8.2.2011 16:32:02   
valek

Bravo....no malo bolj na izi...da bo akcija prava po polnoči....bomo držali pestiuser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
8.2.2011 16:39:08   
valek
Urši ćestitke za za Izaka...... user posted image user posted image user posted image
in Mosoni ćestitke za Naca!!!user posted image user posted image user posted image same fantke dobivamo zadnje čase....user posted image user posted image

Biljana meni pa user posted image čisto nič ne pomaga v tem smislu da bi dobila kake krče ali kaj...samo mali še bolj veselo miga....in nič se ne dogaja....pa tudi sprehodi dolgi ne pomagajo(danes sem prehodila kr fajn turo-sem hodila uro in pol kr dobr tempo...drugače pa tudi malinov čaj pridno pijem   in nič.....hm...
ja kot sm rekla melancani mi pe ostanejo....to še bomo probali jutri ali pojutrišnjem...hehe pa da vidimo....

jutri imam ctg ob 11:00ih.....bom še prosila ginekologa če mi lahko pogleda kako velik in težek je nap mali trenutno....kr me res zanima...
sicer pa punce sem na fb-ju dala nekaj slikic novih gor kako izgleda velik moj trebuh trenutno.....mam opasne komentarje zravenuser posted image user posted image ene mislijo da imam dvojčke---krizauser posted image user posted image user posted image meni se pa ne zdi tako hudo...je pa res da dokaj naprej nosim trebuh in nič v širino in iz boka izgleda res malo večje vse skupaj...sicer pa ni neki nevem kaj....

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
8.2.2011 16:43:30   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: valek

nene.....Patrisha žal še nisem oddihala nikamor....čeprav si pa že zelo želim....

user posted image ok ok.. sej bomo pocasi tut me prisle na vrsto user posted image upam, da cimprej

valek lepe slike! mah sej en ni noben ehehehe joke!! ah eni mate vlke, drugi mamo male, tretjim se skor ne vidi.. kak bi blo ce mi vse enake ble? vazno da sta oba zdrava pa je!

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 8.2.2011 16:48:07 >

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
8.2.2011 16:51:02   
Patrisha

Urši ćestitke za za Izaka...... user posted image user posted image user posted image
in Mosoni ćestitke za Naca!!!user posted image user posted image user posted image same fantke dobivamo zadnje čase....user posted image user posted image

Biljana meni pa user posted image čisto nič ne pomaga v tem smislu da bi dobila kake krče ali kaj...samo mali še bolj veselo miga....in nič se ne dogaja....pa tudi sprehodi dolgi ne pomagajo(danes sem prehodila kr fajn turo-sem hodila uro in pol kr dobr tempo...drugače pa tudi malinov čaj pridno pijem   in nič.....hm...
ja kot sm rekla melancani mi pe ostanejo....to še bomo probali jutri ali pojutrišnjem...hehe pa da vidimo....

jutri imam ctg ob 11:00ih.....bom še prosila ginekologa če mi lahko pogleda kako velik in težek je nap mali trenutno....kr me res zanima...
sicer pa punce sem na fb-ju dala nekaj slikic novih gor kako izgleda velik moj trebuh trenutno.....mam opasne komentarje zravenuser posted image user posted image ene mislijo da imam dvojčke---krizauser posted image user posted image user posted image meni se pa ne zdi tako hudo...je pa res da dokaj naprej nosim trebuh in nič v širino in iz boka izgleda res malo večje vse skupaj...sicer pa ni neki nevem kaj....

kaj pa te nic ne spika ko hodis tam doli??

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
8.2.2011 17:08:19   
trsica
Ena naj že naredi seznam, da bom na tekočem z novicami. user posted image

Mi smo bili danes ž tretji dan zunaj. Tako lepo vreme, da bi bil greh ostat noter. user posted image Jima paše svež zrak. Meni pa tudi. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
8.2.2011 17:12:51   
trsica

Dobro jutro user posted image

To, de se pogosto hrani, ne pomeni, de ti mleka zmanjkuje - prej tako dolgo ni bilo treba skrbeti za hrano, ker je bila non-stop na razpolago, tisto na 3 ure pričakuj šele kasneje enkrat user posted image . Pa dojke so se ti samo navadile na povpraševanje in zato nimaš občutka, de so polne (in trde, predvidevam). Samo vstrajaj! In ne nasedaj "vražam" o vodenem mleku ipd. Navijam za vaju user posted image Aja, naš tut čez dan, ne le ponoči, pije pogosto kar na uro (a le ene 10 minutk) in se super redi user posted image . Pač mali želodčki in velika lakota - je treba hitr zrast user posted image .

Se strinjam z Nino33. Tudi meni se David zbuja na eno do dve uri, Nadja pa spi od tri do štiri ure. Pa ne zato, ker ne bi imela mleka. Zato, ker je David en lenušček in zelo malo spije (in zaspi vmes). Ga moram stalno zbujat. Nadja pa poje na joški, pa še dodatek zraven mazne. user posted image
Mleko bo, samo čimveč pristavljaj (če imaš pumpico, še pumpaj), pa res veliko tekočine spit. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
   [Brisano sporočilo]
8.2.2011 17:15:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3469
8.2.2011 17:22:55   
valek

Ne, sploh ne...mogoče sem pa kak fenomenuser posted image user posted image ,...edino vsaki drugi dan me malo špikne kdaj pa kdaj....ampak večinoma ko sedim malo dlje časa.....

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
   [Brisano sporočilo]
8.2.2011 17:25:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3471
8.2.2011 17:26:21   
valek

Ne, sploh ne...mogoče sem pa kak fenomenuser posted image user posted image ,...edino vsaki drugi dan me malo špikne kdaj pa kdaj....ampak večinoma ko sedim malo dlje časa.....

Recimo zdaj sm kake 40min za računalnikom...in me vsake toliko špikne....samo med hojo me pa ni nič....

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
8.2.2011 17:27:22   
Tigrica86
MoSoNi - čestitke za Naca user posted image

prvičmami se še nč ni javla user posted image sm sigurna da že nekaj dni carta user posted image

no, js mam pa jutr na PDP že navsezgodi CTG, pa da vidmo, če se bo že kj začelo dogajat user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
   [Brisano sporočilo]
8.2.2011 17:38:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tigrica86)
  Neposredna povezava do sporočila: 3474
   [Brisano sporočilo]
8.2.2011 17:40:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?