|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gremo v šolo 2011
6.6.2011 13:15:00   
poliloni
Tudi naš mulček gre že v šolo in sploh ne morem verjet, da je tako hitro minilo... Bodo pa prav prišle tele info o tem kje najugodneje kaj kupiti.

Mi imamo 1.roditeljski sestanek v četrtek in bomo takrat videlai kaj in kako bo. A kot vidim so podobne knjige in ostale info.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 501
6.6.2011 18:03:07   
*bubi*
Nisem vsega prebrala, kar pišete, je pa pri nas podobno. Glede regresirane malice in učbeniškega sklada rešujemo kar preko pošte. V zadnji pošiljki je prišel tudi seznam potrebščin, potrdilo o vpisu in eno lepo obvestilo/vabilo, da lahko user posted image  pride 1. septembra v 1. razred user posted image

Lušno, res, me je kar ganilo.

Delovne zvezke bom naročila preko interneta, najverjetneje pri Office1Superstore. Saj razlike so minimalne, jaz sem naredila online izračun pri treh ponudnikih (Office, DZS in MK).

Trobice ste že kaj debatirale? Dajte prosim kakšne linke gor, kaj imate nagledano user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 502
7.6.2011 11:25:12   
malabiba30
evo, mi smo imeli 1. sestanek....zvedeli smo kateri dve učiteljici bosta učili v prvem razredu, katera bo mela našo žabo, pa izvemo šele zadnji teden v avgustu..

drugače je bilo pa predvsem govora o pravilih, kako otroka spraviti v šolo, kako po njega, ...prevozi...

imeli smo tudi debato glede malice, ker se mora malica sedaj v kolikor je otrok bolan odpovedati...če se ne odpove, se mu zaračuna za čas odsotnosti malica brez subvencije...

se mi pa zdi, da imamo v naši regiji kar lepo število delovnih zvezkov v prvem razredu:
3x delovni zvezek ABC1
2x delovni zvezek EN,DVA,TRI,ODKRIJ JO TI
2x delovni zvezek OKOLJE IN JAZ
(vsi delovni zvezki pridejo: 65,45€)

kako pa je pri vas z delovnimi zvezki? Ker se mi zdi, da je tole res takooo odvisno od učnega načrta učitelja...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 503
7.6.2011 21:39:10   
Janeja
No pa še moje poročilo z uvodnega roditeljskega sestanka:

Po dolgih letih je prvošolčkov spet za 3 oddelke, kar je super, saj ne bodo tako polni razredi.
Predstavil se nam je cel učiteljski zbor prve triade (še vedno pa ne vem, katero razredničarko bomo imeli.

Poudarek je bil na tem, kaj naj bi naši otroci pred vstopom v šolo že znali:
- samostojnost za mizo in v jedilnici (prinašanje in odnašanje krožnikov, rezanje večjih kosov hrane, odpiranje jogurtovih lončkov...)
- samostojnost na WC-ju (brisanje ritke,...), pri brisanju noska, zavezovanju vezalk,...
- samostojno oblačenje, prepoznavanje svojih oblačil,...
- sodelovanje s skupino
- jasno izražanje (razločno govorjenje, brez popačenk,...)
Še najmanj pomembno je baje, če otrok zna ali ne zna pisat, brat,... Za vse to bo imel več kot dovolj časa v šoli. Pred tem pa mora biti poudarek doma na zgoraj naštetih osnovnih življenskih področjih.

Potrebujemo šolsko torbo, ki naj jo kupimo po izboru otroka, da bo zato raje hodil v šolo user posted image .
Rabili bodo 1 DZ, 2 zvezka in šolske potrebščine po spisku, ki smo ga dobili. 2 DZ pa dobimo iz učbeniškega sklada (sem že par postov nazaj napisala katere).

Izpolnili smo prijavnico za šolsko prehrano (malica, kosilo in popoldanska malica).

Predavanje smo poslušali 1 uro, na glavno vprašanje - ob kateri uri pridemo 1.9. v šolo user posted image - pa dobimo odgovor v posebnem obvestilu po pošti.

To je pa vse, če sem kaj pozabila, me bo pa teta beta dopolnila... user posted image

(odgovor članu malabiba30)
Neposredna povezava do sporočila: 504
8.6.2011 21:00:00   
Rubin.
Dobrodošle nove "prvošolke" user posted image .

Bubi glede torb smo že kar nekajkrat debatirale, pa če se ne motim, so se javile tudi mamice, ki že imajo prvošolčke, tako da ti priporočam da malce "prelistaš" po straneh. Na kratko pa bi bilo nekako takole: torbica naj bo po izboru otroka, velika naj bi bila toliko, da gre not mapa in vse ostalo, kar otrok rabi, toliko kvalitetna, da se ne strga že po nekaj mesecih, sicer pa ne rabi biti neka znanost, ker jo v bistvu otrok spoloh ne nosi, v večini jo starši prinesejo v ponedeljek v šolo in odnesejo v petek domov.

Malabiba30 in Janeja hvala za raport. A so vam kaj povedali, v katerem razredu bo? Moja Mala miss si želi biti A (verjetno zato, ker sem bila jaz), pa me zanima, če to povedo na sestanku. Koliko pa jih bo v razredu? To je super, če jih je manj. Jaz tudi upam, da jih ne bo več kot 25, čeprav po prvih podatkih kaže, da bodo na maximum. Ampak vseeno upam, da ne.
Janeja a ti boš tudi imela "sošolko" iz RR? Zdaj pa sem že res malo fauš user posted image .

No mi moramo še par dni počakat, da vidimo kako bo pri nas. Imeli pa smo že drugo cepljenje. Stvar se je malce obrnila in sem lahko bila jaz zraven in moram res pohvaliti mojo Malo miss, niti au ni rekla. Sva jo z sestro malce zamotile, pa potem sončka na pikico, pa slončka na roko in velik nasmeh na usta in via na sladoled. user posted image

Meni pa gre že to vreme pošteno na živce, ni dneva da ne bi grmelo in deževalo, ne vem kaj je s tem junijem user posted image . Pa še kar napovedujejo nevihte.

Punce mejte se fajn.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 505
8.6.2011 22:08:40   
Janeja
Rubin, pri nas je vsako leto do 1.9. velika skrivnost kako bodo otroci razporejeni po oddelkih in kdo bo njihova razredničarka. Povedali so nam le, da bosta tisti dve, ki v 1.razredu učita letos, imeli tudi naše prvošolčke (ene ne poznam, druga pa je suuuper, pa še moja sošolka iz OŠ), tretja pa je še skrivnost. Tudi točne št. vpisanih nam niso povedali, ampak glede na to, da bodo 3je oddelki mislim, da jih dosti več kot 20 ne bo v razredu.

Prvi šolski dan za prvošolčke, pa je na naši šoli ponavadi takle: pridemo kasneje, ko so večji šolarji že po svojih razredih (uro zvemo naknadno), se zberemo v šolski predavalnici, nakar po uvodnem govoru ravnateljice, starejši otroci pripravijo za prvošolčke kakšen pevsko-plesno-dramski nastop. Zatem se "pred tablo" postavijo razredničarke in izmenično kličejo otroke, ki bodo v njihovem razredu. Skupaj gremo potem v razrede, kjer po določenem uvodnem skupnem času, otroke pustimo še kakšno urco tam. Kosila prvi dan ponavadi še ni.
Če bo šlo, si bom vzela 1.9. dopust, da bomo šli popoldne vsi skupaj nekam na kosilo, pa mogoče še na kak krajši izlet, da nam bo tale pomemben dan vsem skupaj ostal v lepem spominu. user posted image

Sošolke ravno ne bomo imeli, ker gre punca od tete bete na podružnico, Lea pa na centralno šolo. Bosta pa kmalu sosedi - če bodo začel kaj ropotat in zidat tule okoli?! user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 506
8.6.2011 22:17:27   
teta beta
Ja, Janeja, si nekaj pozabila, namreč ne samo torbe po izboru otroka, pač pa kar vse! "Naj gre zraven po nakupih. Vse, kar si želi, to mu kupite." user posted image user posted image

Sicer pa ja, to je to, kar si napisala. Jaz še nisem oddala za prehrano, se še moram odločit za kosilo, ampak verjetno ne bo hodila na kosilo, ker tudi v podaljšku ne bo, razen izjemoma. No, saj se bo pol pokazalo, kako bo s krožki itd.

Rubin, ne bova sošolki, ker bomo mi na podružnici.

Sicer pa - tudi mi bomo imeli torbo winx! Doslej ni naša frajlika nikoli omenila, da bi imela kako posebej torbo , še sama je celo rekla, da bo imela tisto, ki jo ima doma za igrat. Jaz sem rekla v redu in je seveda nisem šla prepričevat v nasprotno user posted image . Evo, je prišlo samo od sebe, ker je včeraj prišla v vrtec njena prijateljica z rojstnodnevnim darilom - šolskim nahrbtnikom winx. In si ga je zdaj tudi ona zaželela. Neka bude. Me zanima, kako dolgo bo kaj aktualen... Tule gledam sosedi, 3. in 4. razred, ma ni šans, da bi imele kake winxice. Za v maškare sta bili npr. vampirki user posted image . Tako da, ja, naj imajo svoje pravljice in čarobne vile, dokler še lahko.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 507
8.6.2011 22:24:11   
teta beta
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Bosta pa kmalu sosedi - če bodo začel kaj ropotat in zidat tule okoli?! user posted image

Tudi to se bo zgodilo user posted image . Sem bila ravno prejšnji teden na Elektru, da mi odstranijo kable s stare hiše, in na komunali, pa da bomo začeli kopat in cesto prebijat. Počasi se daleč pride, pravijo user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 508
9.6.2011 7:40:33   
*bubi*
Hvala, punce.

Ja, torbica.... ah... je bubi začel zadnjič zgodbo, da on pa že ne bo imel kakšne "junaške", ker potem bi ga vsi gledali in ne vem kaj... kot bi imel oprane možgane user posted image  Jaz pa bolj kot gledam bolj vidim same take.

Bomo že našli. Lani sem spremljala akcije in je proti koncu julija ogromno ponudbe, sicer povsod iste torbice, ampak konkurenčne cene.

Delovne zvezke bom naročila v paketu, pridejo cca 65€. Ostalega pa niti ne vem kaj ne potrebujejo.

Prvi šolski dan se začne ob 10. uri, moram še sprosit dopust user posted image

Se mi dozdeva, da je tukaj ker nekaj Mariborčank, vsaj te, ki se trenutno oglašajo user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 509
9.6.2011 7:52:08   
nikolet
živjo punce

se bolj malo javim ker imam norišnico....

danes grem na 1. roditeljski sestanek, tak da bom videla kako in kaj, in sploh kje bo naš otrok in kdo ga bo mel..... upam da kakšna vredu ...

drugače smo pa vredu in uživamo 100 na uro!!

nč grem zdej k kolegic na kavo

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 510
9.6.2011 12:56:14   
aleži
Pozdravljene nove in stareuser posted image  mamice prvošolčkov,

mi smo tudi že imeli 1 rod. sestanek z ravnateljem, učiteljicami, pom. učiteljic,....malo so se predstavile oz . jih je on katera kaj uči......seveda pa ne vemo do zadnjega s kom in v katerm razredu bo in kdo ga bo imel. Vse zvemo konec avgusta (upam, ko imamo zadnji rod. sestanek) ali pa celo 1.9.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: malabiba30

se mi pa zdi, da imamo v naši regiji kar lepo število delovnih zvezkov v prvem razredu:
3x delovni zvezek ABC1
2x delovni zvezek EN,DVA,TRI,ODKRIJ JO TI
2x delovni zvezek OKOLJE IN JAZ
(vsi delovni zvezki pridejo: 65,45€)

kako pa je pri vas z delovnimi zvezki? Ker se mi zdi, da je tole res takooo odvisno od učnega načrta učitelja...

Mi smo že nabavili pri DZS delovne zvezke in sicer:
- ABC 1- 3 delovni zvezki
- Igranje in zares v svet matematičnih čudes 1 - 3 delovni zvezki
Dala sem s popustom 50,48 €

Iz učbeniškega sklada (čakajo nas 1.9 v šoli za prevzem in se bodo uporabljali samo v šoli) pa
- s slikanico se igram in učim (učbenik)
- igranje in zares v svet matematičnih čudes (učbenik)
- moj svet 1 (učbenik)
Poleg tega moremo (nekaj sem že kupila ) kupit še:
- 3 velike zvezke brez črt,
- 1 velik zvezek karo,
- 1 velik zvezek z vmesno črto,
- beležko,
- flomastre, barveice, šilček, radirka, ravnilo, das maso....
Torbo sva jo tudi že kupila prav na njegovo velikost in za 1. triado. Si jo je sam izbral. Na srečo ni zbirčen in si je zbral na delfina. Jaz sem bila kar user posted image .

Drugače zaključil je s pavalnim tečajem in uspešno plava, s plesno šolo pa čez 1 teden.

Izpisala sem ga s 31.8 uradno, malo v juliju in cel avgust bo pa doma, saj imam še hči katera obiskuje vrtec.

Ah to vreme, prej je tako gmelo, bliskalo in padalo, zdej pa piha....a je po vsej Slo tako? Kakšen je ta junij? V tem času smo lani že bili na plaži in se kopali.

Tako, lepo se imejte

(odgovor članu malabiba30)
Neposredna povezava do sporočila: 511
9.6.2011 13:15:17   
Naja31
Pozdravljene,

jaz imam tudi bodočega prvošolčka doma. Sem šele zdaj opazila, da tu poteka prav resna debata.

Mi smo prejšnji teden dobili seznam potrebščin. Delovne zvezke (skupaj jih je 5) sem naročila na www.emka.si, za zvezke in podobno pa bom sina s sabo vzela naj si izbere kar mu je všeč. Torbo si je že izbral, V DZS, eno z delfinčki, samo je še nismo kupili.

Mi pa zdaj junija nimamo nobenega sestanka, setanek smo imeli enkrat marca s emi zdi, zdaj vse dobivamo po pošti.

Smo pa iz LJ, sin bo hodil na Hinka Smrekarja.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 512
9.6.2011 13:23:35   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Torbo si je že izbral, V DZS, eno z delfinčki, samo je še nismo kupili.

user posted image user posted image user posted image  tudi mojuser posted image user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 513
9.6.2011 13:24:24   
dps1
evo tudi nas od sestanka. cel kup šolskih potrebščin, kar nekaj zvezkov, 2 knjigi dobimo v šoli od sklada, seznam delovnih zvezkov pa ta mesec. za malico in kosilo smo tudi že dobili. ne vem kak seznam DZ ste dobilli, nam je rekla, da se še tiskajo (po novem programu) in da jih še ni.

prvi šolski dan 8-9.30, otroci prinesejo s seboj šolsko torbo.  stvari ostajajo v šoli, čez vikend se nese torba domov.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 514
9.6.2011 13:58:26   
Katrin
Tako malo na hitro user posted image

Pozdravljene vse nove mamice prvošolčkov!!!!

Pri nas ni bilo še nobenega sestanka, nobenega seznama, ... Vidim, da ste nekateri že zelo pridni user posted image user posted image user posted image

Aja, v torek imamo pa še drugo cepljenje pred vstopom v šolo.

No, Kaja ima danes zaključni nastop pri baletu; včeraj smo jo na njeno željo vpisali še v glasbeno šolo, ki se začne septembra user posted image   V vrtcu pa bo do 15.julija, potem pa ADIJO - šibamo na morje in se vrnemo konec avgusta user posted image user posted image user posted image

Do takrat pa bom mogla bit še zelo zelo pridna user posted image (pripravit vsa priznanja, diplome, nagrade, medalje, spričevala, ....)

Lep vikend vsem,
k

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 9.6.2011 13:59:18 >

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 515
9.6.2011 14:24:41   
ljubecna1
Ali ima katera izkušnje z oš Frana Roš iz Celje?Tudi mi letos zakorakamo v prvi razred.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 516
9.6.2011 14:45:38   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

user posted image user posted image user posted image  tudi mojuser posted image user posted image

Lahko kako slikico nalimata?

mojemu škratku je padla v oči od Akte z morskim psom user posted image

user posted image

Tale... edino zaradi ježka na pokrovu nisem prepričana.... je ena redkih, ki se tako zapira. Ima kdo izkušnje?

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 9.6.2011 14:47:07 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 517
10.6.2011 11:40:19   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Lahko kako slikico nalimata?

mojemu škratku je padla v oči od Akte z morskim psom user posted image

user posted image

Tale... edino zaradi ježka na pokrovu nisem prepričana.... je ena redkih, ki se tako zapira. Ima kdo izkušnje?

jaooooejeeee, sem bila sigurna da je delfin....pa zdej vdim, da je morski pesuser posted image  Ja, mi smo tola torbo kupili.

Katrin: sem vidla slikice...krasni so bili!!!!!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 518
10.6.2011 15:25:37   
Katrin
Katrin: sem vidla slikice...krasni so bili!!!!!

Hvala user posted image Ti pridejo kar solze na oči, ko gledaš te naše zakladke na odru:))

Lep vikend vsem user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 519
14.6.2011 10:48:28   
Rubin.
Pozdravljene user posted image , evo še moj raport:
zbrali smo se v telovadnici, kjer so nas najprej lepo pozdravili nakar nam je šolski pevski zbor zapel dve pesmici. Povedali so nam da bodo trije razredi, predstavili % koliko je deklic in dečkov - prvič po dolgem času je vpisanih več deklic kot dečkov in tega so zelo veseli user posted image , grafično so nam predstavili kako so otroci v posameznih razredih rojeni po mesecih. Lahko rečem da so v vseh treh razredih podobne razvrstitve. V razredu jih bo 26. Sledila predstavitev učiteljice in njene pomočnice, katere so poklicale tudi otroke, ki bodo v njihovem razredu.

Ko so bili vsi otroci pri svojih učiteljicah so jih le-te odpeljale v njihov bodoči razred, mi pa smo ostali, da so nam razložili še podrobnosti. Vse kar potrebuje lahko naročimo preko Kopije-nove, dobili smo tudi njihovo naročilnico in katalog. V prvem razredu bodo imeli naslednje delovne zvezke in učbenike: ABC 1 poslušamo - govorimo, pišemo - beremo (3 zvezki), Igraje in zares v svet matematičnih čudes (3 zvezki), Igraje in zares v svet matematičnih čudes (učni listi), Glasba 1, 3 zvezke in učbenik Ko pravljice oživijo. Dobili smo tudi pole za malico in kosilo, ter varstvo. Kosilo/malico lahko imajo navadno, brez svinjine ali vegeterjansko. Jaz sem bila z videnim zadovoljna.

V sredini septembra sledi že prvi RS. Kot sem že 1x omenila, imajo prvi trije razredi celotno pritljičje, svoj vhod, prav tako lahko gredo kar iz učilnice na igrišče, ki je rezervirano samo za njih.

Janeja, kot vidiš pri nas ni nobene misterioznosti, vse na pladnju user posted image .

Je pa bil včeraj v telovadnici takšen živ žav, da se mi učiteljice kar smilijo user posted image . Bodo imele kar dela, da jih umirijo.

A so vam kaj povedali za telovadno opremo? Ne vem ali so pri nas pozabili ali pa sem preslišala user posted image . Itak moram iti oddat naročilnico, pa bom v četrtek vprašala. Ker tudi za peresnico nič ne piše, kaj bi morala vsebovat. Pa kakšne vodene barvice, krožce, pa to? Nič moram si še napisat par vprašanj, da bomo imeli 1.9. celotno bojno opremo user posted image .

Of topic: gledam ta katalog in vidim neko čudo: električno radirko - svašta user posted image .

Pupe uživajte v poletju. Počasi se bodo začele počitnice. Dajte mal za lušte napisat kam greste user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 21.6.2011 19:56:46 >

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 520
14.6.2011 13:17:02   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Je pa bil včeraj A so vam kaj povedali za telovadno opremo? Ne vem ali so pri nas pozabili ali pa sem preslišala user posted image . Itak moram iti oddat naročilnico, pa bom v četrtek vprašala. Ker tudi za peresnico nič ne piše, kaj bi morala vsebovat. Pa kakšne vodene barvice, krožce, pa to? Nič moram si še napisat par vprašanj, da bomo imeli 1.9. celotno bojno opremo user posted image .

Na listu, ki smo ga dobili, piše pod ŠVZ: telovadne hlače, majica, šolski copati.
Za peresnico piše: priporočamo čim manjšo in je navedena pod SLJ, kjer sta še dva svinčnika, 12 barvic, radirka, šilček.

Flomastri in podobno pa je pod LVZ, kar po moji logiki pomeni, da ne rabi biti natlačeno v peresnico.... torej res zadostuje manjša in ne tridelna.

Pod MAT pa piše samo še šablonsko ravnilo 20 cm, krožcev/palčk letos še ne bodo potrebovali.  

Pobrskaj malo po spletni strani šole, naša šola ima kompleten seznam objavljen.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 14.6.2011 13:18:06 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 521
14.6.2011 13:18:39   
*bubi*
Of topic: gledam ta katalog in vidim neko čudo: električno radirko - svašta .

videla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 522
15.6.2011 6:00:16   
Miška2006
Evo še mene. Jst sem prespala kar dva meseca vidim user posted image al celo tri. Nič me ni obveščalo, jst sem pa mislila, da ne pišete nič. user posted image user posted image user posted image

V glavnem. Mi bomo imeli roditeljski konec avgusta. Za sedaj pa smo dibili:
- potrdilo o vpisu v 1. razred (IN KAJ NAJ JAZ S TEMuser posted image user posted image user posted image user posted image )
- Seznam šolskih potrebščin in
- Seznam DZ:
  + Lili in Bine 1, medpredmetni delovni zvezek v 4 delih, ROKUS KLETT, ki stanejo 29,60 €
- vlogo za regresirao prehrano in
- prijavnico za podaljšano bivanje.

Zvedeli (neformalno) kdo bo njihova razredničarka in kdaj naj pridejo 1.9. v šolo, kjer imajo sprejem s pogostivijo in kratkim kulturnim programom.

V 1. razred gre 5 ali 6 prvošolčkov, bodo pa še v kombinaciji s 3. razredom.

Nekaj potrebščin smo že kupili, nekaj pa še moramo. DZ pa nam jih zrihta kar šola sama.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 523
15.6.2011 14:01:04   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

- potrdilo o vpisu v 1. razred (IN KAJ NAJ JAZ S TEMuser posted image user posted image user posted image user posted image )

za OŠ sicer ne vem, kasneje pa vem, da morajo to potrdilo predložit starši v službi, ko prijavljajo otroka v sistem zdravstvenega zavarovanja. Je torej treba vsako leto na podlagi potrdila podaljšat.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 524
16.6.2011 6:54:17   
Miška2006
Ja ja to vem, samo mi ni jasno kaj naj pred 18. letom s tem potrdilom.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?