teta beta
|
Ja, Janeja, si nekaj pozabila, namreč ne samo torbe po izboru otroka, pač pa kar vse! "Naj gre zraven po nakupih. Vse, kar si želi, to mu kupite." Sicer pa ja, to je to, kar si napisala. Jaz še nisem oddala za prehrano, se še moram odločit za kosilo, ampak verjetno ne bo hodila na kosilo, ker tudi v podaljšku ne bo, razen izjemoma. No, saj se bo pol pokazalo, kako bo s krožki itd. Rubin, ne bova sošolki, ker bomo mi na podružnici. Sicer pa - tudi mi bomo imeli torbo winx! Doslej ni naša frajlika nikoli omenila, da bi imela kako posebej torbo , še sama je celo rekla, da bo imela tisto, ki jo ima doma za igrat. Jaz sem rekla v redu in je seveda nisem šla prepričevat v nasprotno . Evo, je prišlo samo od sebe, ker je včeraj prišla v vrtec njena prijateljica z rojstnodnevnim darilom - šolskim nahrbtnikom winx. In si ga je zdaj tudi ona zaželela. Neka bude. Me zanima, kako dolgo bo kaj aktualen... Tule gledam sosedi, 3. in 4. razred, ma ni šans, da bi imele kake winxice. Za v maškare sta bili npr. vampirki . Tako da, ja, naj imajo svoje pravljice in čarobne vile, dokler še lahko.