Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Je pa bil včeraj A so vam kaj povedali za telovadno opremo? Ne vem ali so pri nas pozabili ali pa sem preslišala . Itak moram iti oddat naročilnico, pa bom v četrtek vprašala. Ker tudi za peresnico nič ne piše, kaj bi morala vsebovat. Pa kakšne vodene barvice, krožce, pa to? Nič moram si še napisat par vprašanj, da bomo imeli 1.9. celotno bojno opremo . Na listu, ki smo ga dobili, piše pod ŠVZ: telovadne hlače, majica, šolski copati. Za peresnico piše: priporočamo čim manjšo in je navedena pod SLJ, kjer sta še dva svinčnika, 12 barvic, radirka, šilček. Flomastri in podobno pa je pod LVZ, kar po moji logiki pomeni, da ne rabi biti natlačeno v peresnico.... torej res zadostuje manjša in ne tridelna. Pod MAT pa piše samo še šablonsko ravnilo 20 cm, krožcev/palčk letos še ne bodo potrebovali. Pobrskaj malo po spletni strani šole, naša šola ima kompleten seznam objavljen. Bubi hvala za odgovor . Sva bili danes tam pa sem mimgrede vprašala kako je s tem. Torej 12 barvic, 2 svinčnika, radirka in šilček - tako simpl. Kaj se pa tiče LVZ pa imajo vse v šoli (flumastre, voščenke, vodenke....) - se mi zdi fajn. Za telovadbo, pa tako kot si rekla majčka in hlačke in to je to. Zala škoda za pozno obvestilo, bravo pa da bosta z Rumbo "sošolki". Kaj se tiče naročanja ima naša šolo navezo z Kopija - nova in je obvezno pri njih vzeti DZ ostalo pa po izboru. Jaz sem jih klicala in se dogovorila, da pridemo sami dvignit - prihranimo pri poštnini. Če pa ne bi bilo tako organizirano, pa bi šla v knjigarno, je čisto vseeno kam, ker so povsod iste cene in kupila. Sedaj je ta ugodnost, da plačamo v 3 obrokih, druga pa ne. Dobimo jih pa okoli 15. avgusta - takrat bodo namreč paketi pripravljeni. IZVIRNO SPOROČILO: rumba Naša je edina iz vrtčevske skupine, vsi ostali so v B-ju. To pa je res zanimivo. Sem se pogovarjala z eno mamico, ki je imela otroka v bližnjem vrtcu, pa je rekla, da so kar fajn jih premešali v vse 3 r. Jaz ne vem, ker naša ni obiskovala vrtca v tej okolici. In tako tudi ne pozna nobenega. Je bila kar malce žalostna, ko je videla, da se ostali med seboj poznajo. Ampak bo že. Kolikor jo poznam bo v prvem tednu imela že sigurno 5 prijateljic . IZVIRNO SPOROČILO: rumba Ne vem, prejšnja leta so jih skoraj celo skupino pustili skupaj, kar pa se, tudi iz naših prejšnjih izkušenj, ni izkazalo za ravno najboljše, tako da me niti ne moti, da je, kot je. To je meni potrdilo kar nekaj staršev, ki imajo podobne izkušnje. IZVIRNO SPOROČILO: rumba Naj povem, da je pomočnica tudi učiteljica, Kaj pa je drugače pomočnica po poklicu? Mala miss pa je imela danes pregled o katerem sem pred časom govorila in sem zelo zadovoljna, da sva šli, saj mi jo je psihologinja zelo hvalila, imam sigurno kilo več . V glavnem zelo je zrela za šolo, pravilno je reševala teste za 7-8 let stare otroke, v glavnem super. Kaj se koncentracije tiče, pa pravi da je tako: kadar ne ve zakaj mora kaj naraditi, rabi razlago in če ne dobi zadovoljivega odgovora, potem pač ne sodeluje, tako tudi ne z logopedinjo, ker se njej ne zdijo smiselne vaje, ki jih mora počet, saj izgovarja vse črke, prav tako besede. Tu zna biti mogoče na začetku težava tudi v šoli, ker se učiteljica sigurno, zraven ostalih 25 ne bo mogla samo njej posvečat. Je rekla, da je verjetno temu tako, ker se ji veliko posvečamo. Ne vem, verjetno, nimam izkušenj z drugimi otroki. No, na to moramo dati malce več poudarka, ostalo pa bp. Pa nekaj vaj nam je povedala in to je to. V glavem uspešen dan za nami . Enkrat v zečetku julija greva še v nabavo zvezkov, presnice in copat, pa smo zaenkrat zaključili z šolo. Sledijo še brezskrbne počitnice. 1.9. pa gre zares, joj kako hitro bo minilo, mene že sedaj stiska v želodcu .
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 16.6.2011 18:39:48 >
|