|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gremo v šolo 2011
25.5.2011 15:04:30   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Katrin, pri vas v šoli mora biti pa res prijetno. Tako lepo pišeš, da bi še jaz prišla k tebi v razred...user posted image Zares pohvalno! Naj ti nikoli ne zmanjka entuziazma. Da bi bilo le več takih...

Hvala user posted image Kar se mene tiče, z veseljem povem, da imam sanjsko službo user posted image Vsak dan znova grem rada zjutraj od doma, vsak dan znova sem vesela, da lahko poučujem v podružnični šoli, kjer je res pravljično user posted image Morda je to težko razumet, a mi se imamo res fino.

Tako da, ja, vi kar vprašajte: rada povem, če vem user posted image

Danes je šla naša bodoča šolarka za 3 dni na Pokljuko; zagotovo uživajo user posted image

In ja, res se letos prenavljajo učni načrti za 1.razred; konec junija imamo izobraževanje v Ljubljani (Nika v službi: na "moji" šoli - veš, da se že prav veselim, da vidim šolo spet user posted image )

Lep dan vsem!

katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 476
25.5.2011 15:14:24   
Nika v službi
O, Katrin, a na naši šoli imaš izobraževanje? A to v dopoldanskem ali popoldanskem času (ali oboje)? Če boš imela čas za kakšno kavico, si bom poskušala vzeti čas. Sporoči.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 477
25.5.2011 16:21:54   
Katrin
ooooo, hvala:)))

29.6. ali 30.6. od 8ih do 16ih (mende) user posted image

Bom ti javila na ZS user posted image , ko bom vedela točno user posted image

lp, k

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 478
25.5.2011 18:29:12   
Janeja
Pri nas je na seznamu potrebščin za 1.R:
1. BESEDE GRADIJO SVET 1, učbenik, M.Urbančič, M.Ropič, J.Frančeškin, Rokus Klett*
2. PRISLUHNEM OKOLJU I, učbenik, A.Vovk Korže, N.Golob, Rokus*
*Oba učbenika sta iz učbeniškega sklada.
3. PRVI KORAKI V MATEMATIKO, učbenik z elementi DZ v dveh delih, M. Rajšp, J.Žic, Rokus Klett
Pri nas je torej res zelo malo, glede na vaše sezname. Kupit moramo samo učbenik za MAT, dva zvezka in potrebščine po seznamu za likovni pouk.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 479
26.5.2011 10:58:50   
Rubin.
Karin hvala za odgovor user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR
No, na naši šoli starši niso dobili še nobenih napotkov glede nakupa potrebščin user posted image

lp, k

Pri nas tudi ne, ta seznam je od lani.

Lep dan vam želim.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 480
27.5.2011 9:14:46   
teta beta
Pri nas je enako kot pri Janeji, samo en učbenik z integriranim DZ. Pa navadne zvezke, pa naj v njih rišejo in pišejo user posted image .Ravno včeraj sem spravljala skupaj stare fotografije za razstavo ob prazniku in so imeli sprva, ko je začel moj oče hodit v šolo kar tablice, no potem pa zvezek. Dve sliki imam tudi prav iz šolskih klopi, so prav luštni za videt. PA samo dve generaciji nazaj, pa takšne razlike. No, saj že od naše je razlika... 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 481
30.5.2011 9:34:24   
diva 4
Mi pa imamo danes srečanje v šoli in otroci ustvarjalno delavnico.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 482
30.5.2011 18:26:55   
Janeja
No, pa smo dočakali tudi vabilo na uvodni roditeljski sestanek (brez otrok) - 6.junija bomo izvedeli vse, kar nas zanima pred vstopom v šolo. Poročilo sledi...  user posted image

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 483
30.5.2011 21:21:09   
Rubin.
O Diva super, ko/če se ti bo dalo pa le kaj napiši user posted image .

Janeja tudi med prvimi - full raport pa sledi a ne user posted image .

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 484
31.5.2011 8:46:23   
diva 4
Tako , mi smo se z otroci dobili v eni izmed učilnic, kjer so nas pričakale ravnateljica, razredničarka ,svetovalna delavka in knjižničarka. Otroke so nato odpeljali drugi učitelji v prvi razred ( kjer bo njihova učilnica) nam pa so predstavili dan v šoli, potrebščine, kako deluje šolski učbeniški sklad, dobili smo naročilnico za prehrano in učbeniški sklad.Nato smo skupaj odšli po otroke , ki so se veselo mastili z jagodami, še prej pa so z učitelji skupaj izdelali pikapolonice iz papirja.Tam smo še malo poklepetali nato pa odšli domov.Nam je sicer to že vse znano , saj ima naš pubec dve leti starejšo sestro.
Aja, še to , prvega septembra otroci prinesejo samo copate in nekaj časa preživijo v šoli skupaj s starši.Torbice bojo nosili v ponedeljek v šolo, kjer ostanejo do petka, ko jih nesejo domov pokazat.
Naši prvošolčki so kar priviligirani kar se tiče učilnice. Učilnica je v prizidku šole v pritličju.Je velika , prostorna,imajo nekaj igrač in celo mini lutkovno gledališče.Ker pri njih pouk ne poteka 45min. ampak se prilagodi njihovi sposobnosti koncentracije se med odmori lahko umaknejo na teraso ,ki vodi kar iz učilnice.Imajo lesen podest in travo.Imajo tudi svojo garderobo in svoje sanitarije user posted image
Učiteljica je pa itak zakonuser posted image .
Šol. potebščine pa so poleg tistih drobnarij (FLOMASTRI, MODELIR. MASA, RAVNILO...)
-berilo 1 - Kdo bo z nami šel v gozdiček (slovenščina)
-del. zvezek -Igraje in zares v svet matematičnih čudes (trije zvezki)( matematika)
-del. zvezek - slovenščina 1, S slikanico na rami
-del. zvezek za opismenjevanje - S slikanico na rami 1

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 485
1.6.2011 7:02:40   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ja, točno tako, kot je že mojcaziga napisala, se seznami potrdijo na svetu staršev. Na naši šoli je bilo to že 10.5. in bomo za 1 razred potrebovali:
Pecjak : ABC 1, POSLUŠAMO – GOVORIMO, PIŠEMO – BEREMO, 1 del , trije deli
Vršcaj : OPAZUJEM, RAZISKUJEM, RAZMIŠLJAM 1, spoznavanje okolja
A. Pesek : GLASBA 1, Zapojmo, zaigrajmo in zaplešimo ( CD)
M.. Cotic …: IGRAJE IN ZARES V SVET MATEMATIČNIH ČUDES, trije deli
RACUNANJE JE IGRA

Sem smotana, v bistvu rabimo 9 DZ.user posted image So pa dokaj tanki, ja.

Živijo,
rumba, kot sem razumela, bomo mi na isti šoli. Kaj te delovne zvezke boste vi kar že kupili ali boste raje počakali na uvodni roditeljski sestanek? Sploh ne vem, kaj bi naredila, ker je to zame letos prvičuser posted image Spet pa ne vem, kdaj ta sestanek bo...
No sistematski je bil prejšnji petek za nami. Stoično je prenesel vse 3 igle (2 cepljenji in 1 jemanje krvi), sem bila zelo ponosna nanj. Bomo pa kar ostali pri pediatrinji, sistematske bo pač imel pri šolski.
Zdaj me pa mali skoz nekaj bocka, napišem še kasneje kaj.user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 486
1.6.2011 7:56:18   
tilči
Pri nas je danes sestanek,da zvemo kaj rabi za v šolo.Bo šel pa ati z njim,ker z mlajšim oba prebolevava noriceuser posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 487
1.6.2011 8:34:44   
Rubin.
Dobro jutro user posted image .

Zala - jaz bi počakala na sestanek, sej se nikamor ne mudi.

Tilči user posted image  - za oba.

Diva hvala za raport. Pri nas je tudi prva triada v prizidku, imajo svoje sanitraije, svoj vhod in tudi izhod na igrišče z igrali, namenjeno le njim. Sem tudi jaz zelo zadovoljna glede tega.

Lep dan še naprej.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 488
2.6.2011 8:34:24   
tilči
Poročilo s sestanka:
mož je itak pol stvari pozabiluser posted image
1. septembra začnejo ob 11. za 1 uro,s sabo prinesejo samo copate
2.9. pa ob 8.30 do 12.05,s sabo prinesejo vse
Učbenike dobimo v učbeniškem skladu
Domov še nekaj dobimo za izpolnit,mislim da tudi za regresirano prehrano
http://www.shrani.si/f/1s/Gj/2S1EQcbu/img001.jpg
tole pa je spisek,kaj je potrebno še kupit
Nejc je ves navdušen,so nekaj barvali,pa učiteljica jim je prebrala eno knjigo o šolarju,ki je šel v 1. razred.

Delovne zvezke bom verjetno naročila kar pri mladinski knjigi na 3 obroke,pa še popust imajo,če naročiš do 5.7.Za potrebščine pa bom šla pogledat v Muellerja.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 489
2.6.2011 9:46:15   
rumba
Zala01, neuradno, sestanek naj bi imeli 15.6. ob 17-ih. Ne vem, ali je enako za oba razreda. Niso še nič obveščali, naša je včeraj dobila po pošti potrdilo o šolanju. user posted image   Na sestanku bomo dobili naročilnice za delovne zvezke. Najbolje jih je naročiti preko šole, da te čaka paket pravih DZ v šoli konec avgusta in ne rabiš tekat sam naokoli. Sicer pa so celotni seznami že objavljeni na spletni strani šole. Poglej pod aktualno. Če te kaj bolj podrobno zanima, pa na zs.user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 490
2.6.2011 10:24:11   
Zala01
super, hvala Rumba. Upam, da če 15.6. res velja, da nam čimprej sporočijo, ker takrat sva oba z možem popoldan v službi, tko da se uspem organizirat. Pa hvala za možnost zs-ja, bom upoštevala. Lep danuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 491
2.6.2011 10:30:59   
Zala01
evo Rumba, sem jih kar poklicala, ker me je skrbelo zaradi službe. In mi je ena prijazna gospa povedala, da bo 14.6. ob 17h na naši šoli in ob 18h na drugi šoli.user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 492
2.6.2011 10:47:45   
rumba
Uf, Zala01, super, so jim torej že sporočili, da je 15. zaključek v vrtcu, pa bi nas polovica manjkala. :) Kje ste vi na A. ali na T.? Mi na A.user posted image Si že izvedela, v katerem razredu ste? Razredničarka?

< Sporočilo je popravil rumba -- 2.6.2011 10:48:19 >

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 493
2.6.2011 10:51:37   
Zala01
glede razreda nisem nič spraševala, torej imamo skupaj sestanek ob 17h na A.user posted image Za razredničarko pa tudi nič ne vem, menda pa sta obe letos zelo v redu, tako da me niti ne skrbi.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 494
2.6.2011 11:13:10   
rumba
Poznam obe, ja, in sta obe ok. Moj sin eno letos zapušča (gre v tretji razred), tako da bo hči menda pri njej. Mogoče bomo pa sošolci.user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 495
2.6.2011 11:29:02   
Rubin.
Tilči, ne bit huda na moža, ta glavno si je zapomnil: da morajo biti 1.9. v šoli user posted image  - malo heca. Jaz sem tudi vesela, da ne bomo imeli sestanka 9. - ker takrat se ga ne bi mogla udeležit, ampak ga imamo 13.6. in to v plesni dvorani - mogoče bomo na koncu še kaj zaplesali user posted image . Vabljeni smo pa starši z otroci. Piše, da bodo predstavljene učiteljice, življenje in delo v šoli ter kako poteka prvo šolsko leto. Se že veseliva.

Mi smo tudi zraven vabila prejeli potrdilo o šolanju - sicer ne vem čemu služi - ampak Mala miss ga je bila izredno vesela in verjetno ga bomo dali v okvir user posted image .

Rumba in Zala - kako fajn da sta na isti šoli, to je zlata vredno, vedno se imaš na koga obrniti. Jaz upam, da bom tudi s kakšno mamico navezala stik user posted image .

Toliko za zdaj - imejte se fajn.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 496
2.6.2011 13:13:16   
tilči
Rubin..saj za 1.9. si je celo uspel zapisatuser posted image ,glede tega,kako je s prehrano,je pa pozabiluser posted image

Malo sem delala primerjavo za delovne zvezke in potrebščine in nekako pride mladinska še najugodneje,le copate,vrečke puščice,torbo in vodene barvice imam namen drugje kupit
ali že kaj veste,kje boste naročali/kupili?

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 497
2.6.2011 13:15:49   
tilči
me je ravno iz zdr.doma klicala,da bi moral biti Nejc cepljen z 2. dozo.pa sem jih klicala,da je imel norice.ma so ažurni!Takrat mi je rekla,naj pokličem konec junija za datum v juliju,no po tanovem pa moram klicat avgusta

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 498
2.6.2011 17:59:23   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Malo sem delala primerjavo za delovne zvezke in potrebščine in nekako pride mladinska še najugodneje,le copate,vrečke puščice,torbo in vodene barvice imam namen drugje kupit
ali že kaj veste,kje boste naročali/kupili?

A niso za DZ povsod ista cena? Jaz bom počakala na sestanek, da vidim, če bodo imeli tam kakšen predlog, drugače pa bova šli malce po papirnicah/knjigarnah - tak fajn izlet potem pa na tortico user posted image .

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 2.6.2011 18:00:40 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 499
2.6.2011 20:56:21   
tilči
so iste cene,le mladinska knjiga da še 5% popusta ob prednaročilu

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?