Nika v službi
|
Dobro jutro, evo, dobila sem odgovor od psihologinje iz naše šole, ki sem jo včeraj povprašala glede tega testiranja. Odgovor je takle: Na naši šoli šolska svetovalna služba opravi pregled otrokove pripravljenosti za vstop v šolo v primeru, ko starši želijo odložiti šolanje oziroma želijo šolanje otroka prej, kot je to določeno po zakonu. Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše z našo šolo ne sodeluje na način,kot ga omenjate v dopisu. Janeja, jaz bi tudi z veseljem pogledala slikice od Londona in McLarna. Sem na FB, a ti lahko preko zs pošljem podatke, da se pofočkava? Očitno pa sta obe z Rumbo super zadeli obdobje lepega vremena v Londonu. Krasen je, ko sije sonce, a ne? Leda, pri nas so rekli, da bomo v juniju dobili informacije glede učbenikov in potrebščin, tako da predvidevam, da je tudi za prijavo v učbeniški sklad še čas. Po moje pa je to odvisno od šole. Na naši šoli letošnji prvošolci nimajo nobenih učbenikov, tako da predvidevam, da bo enako ostalo tudi letos. Karin, pri vas v šoli mora biti pa res prijetno. Tako lepo pišeš, da bi še jaz prišla k tebi v razred... Zares pohvalno! Naj ti nikoli ne zmanjka entuziazma. Da bi bilo le več takih... Mi imamo danes popoldan cepljenje, po pikici pa gremo na sladoled. Upam, da mine hitro, brez komplikacij in s čim manj solz. Naredite si lep dan!